Én csak arra gondoltam a magam részérõl, hogy akik a sp.eseményem elõtt voltak orvosaim, õk tényleg nem tudtak a következõkrõl:
-a rendszertelen ciklus hormonális gondokkal való kapcsolatának lehetõsége
-nem mondta egyik sem, hogy mérjem az alaphõmérsékletemet, fel sem vetették
E kettõ következményérõl nem is beszélve!
-gombára állandóan csak valami kúpot írtak, volt úgy, hogy a Betadine-t, ami még a tejsavbacikat is megöli
...lehet, hogy volt még más is, de nem jut eszembe több...
Ennyi viszont untig elég! Még sok is
A vetélés után is volt 2 doki a SoteI-en:
1. Azonnal, semmi kérdés vagy vizsgálat után rögtön azt mondták az okára, hogy "NAGYRÉSZT genetikai ok, tehát VALÓSZÍNÛLEG nálam is ez az ok".
Ez számomra nevetséges
Nem azt kellett volna mondaniuk?: Nézzük csak meg, mik lehetnek az okok, aztán jónéhányat ki lehet ám védeni a következõ terhességnél, ha már így alakult.
2. A vetélés után(ki tudja miért) 34-35 naposak voltak a ciklusaim, és a 20.napon(!) vettek vért a sárgatesthormon kimutatásához.
Ez is helytelen, mert egyrészt nem elég a progeszteront nézni, másrészt nem is jó idõben történt
Ha olyat írnak a lányok a topicunkba, amit a másik tud, vagy csak tapogatózik is, de elmondja a véleményét. Nem hiszem, hogy ezalapján döntenének a lányok! És mostmár van egy könyv is, amit alapul veszünk.
Jópáran tudjuk azért néha, hogy mit kell tennie a leányzónak, mire KÉRDEZZENEK rá az orvosaiknál. Mi csak erre segítünk rá. Illetve a hasznos topicunkba gyûjtünk anyagot, és arra is hivatkozunk. A hõgörbéket is meg is nézzük olykor egymásnak, igaz, de a "szerintem" szót azért mindig használjuk, ha megírjuk véleményünket.
Csak tudják a lányok is, hogy amit mi mondunk az egy dolog, a dokijukra úgyis rákérdeznek, illetve erre a RÁKÉRDEZÉSRE is próbáljuk sarkallni egymást.
A doktor úr iránt a tiszteletem változatlan, és tudom, hogy mennyi mindent megteszt a (")betegeiért(")! Nem a doktor úrra, hanem a régi orvosaimra vagyok pipa, csak sajnos Önnek panaszkodunk sokszor.
Nikie