szia Nora!
jaj annyira orulok hogy minden rendben van veled(veletek!).
Most mar lassan belelepsz a masodik trimeszterbe, ez elvileg a legszebb idoszaknak igerkezik.
En is egesz jol vagyok, a haskemenyedeseket megszoktam. Ha nincs front, van hogy orakig semmi kemenyedes, csak a gyerek virgonckodik belul es emiatt nyomja ki valamelyik testreszet. Kezdek rajonni hogy hol mit tesz oda a hasamhoz. (Altalaban a labacskajat felul a koldoknel...) Ezert is feszul ilyenkor, de nem banom, hadd csinalja!
Igen, mi mar tudjuk a 18. hettol hogy a baba fiucska lesz. Nagyon jo orvosnal voltunk a genetikai vizsgalat alkalmabol (Istenhegyi Klinika, Dr. Hajdu Krisztina), hogy addig-addig nogatta a babat, amig szetdobta a labait es lathattuk a csomagocskat.
Azota voltunk ismet 4D UH-n, ott is megcsodalhattuk a labkozti bogyeszkakat, es a kis kuki is jol latszott. Nincs messe, fiu a drgam. (Bar en ezt tudtam elore is hogy fiam lesz, mar csak a fogantatas napjabol (is) kiindulva. (Pontosan tudtuk mikor "gyartottuk" a gyereket.)
Nehez lehet hogy mar egy honapja nem lattad a picit.
Nalam ez a verzesek miatt volt maskent, szinte minden heten kellett mennem UH-ra az orvosomhoz, vagy eppen amikor a korhazban voltam, minden alkalommal UH-t csinaltak, tobbszor is. Igy lathattam a babot surun.
Mi is most keszulunk a nogyogyaszhoz ismet, megvannak a laboreredmenyeim is, egy jo kupac vizsgalatot kellett elvegezni, mi el is voltunk maradva parral, a verzesek miatt.
Helyzet: A verkepem egesz emberformaju lett, bar nekem regen volt egy komoly hasnyalmirigy eredetu betegsegem, (4 eve operaltak tobbszor is) abbol maradt vissza a rossz verkepzes es hat fel hasnyalmiriggyel elek.... fel gyomorral, epe nelkul.
No ezek ellenere is egesz jok lettek a leletek,, azt leszamitva hogy kialakult nalam egy un. Terhessegi Cukorbetegseg. (Varhato volt!)
Felszerelkeztunk vercukorszint merovel mar, a hetvegen megvesszuk a konyhai merleget is, igy szepen tudom majd tartani a cukros dietat. (Mindent ki kell merni amit megeszek. Napi 5x icipiciket kajalni, persze nem mindent lehet. De ki lehet birni, es igy TUTI nem lesz belolem a szulesre elefant.... (Bar eddig csak 5kg-t hiztam, de 10 kg felesleggel inditottam.)
Minden rossz jo valamire:)
Nagyon kellemes napokat, heteket kivanok neked! IRJ majd a fejlemenyekrol!:)
Puszka: mia