Szép napot
Nem biztos, hogy mindenkinek tudok reagálni...
Képzeljétek, tegnap felhívott a védőnő, hogy ma reggel menjünk be a drnőhöz, mert újra le kell venni a PKU-szűréshez a vért
A kh-ban is levették persze, de állítólag túl hamar. Minket ugyanis 2 naposan hazaengedtek, és előtte szúrták meg, de akkor még nem szopott eleget ahhoz, hogy értékelhető legyen az eredmény. A lelet meg elkeveredett, ezért csak most derült ki, hogy újra kell szúrni
Mentem én nagy vagányan, hogy hát egy pici szúrás a sarkába, oszt jó van. De nem úgy van ám az! Először valóban volt egy pici szúrás, ami miatt még nem is sírt, aztán jött a "fejés", de kevés sikerrel. akkor masszírozás, vegyem fel, lógassa a lábát, újra fejés, stb, de nem akart jönni a vér. Hősöm még bírta. Aztán, amikor láttam, hogy 5 papírkát kell felitatni vérrel, és 10 perc után még csak 1-nél tartunk, én mondtam, hogy inkább szúrják meg még egyszer, de haladjunk, mert iszonyú álmos szegény, és nem fogja bírni türelemmel. Erre a drnő is megszúrta, és abból szerencsére dőlt a vér, pillanat alatt megvolt az 5 papírka, de szegénykémnél ekor már betelt a pohár és torkaszakadtából sírni kezdett, csak úgy folyt patakokban a könnye. A szívem szakadt meg csórikámért
(Bűntudat is előjött, hogy miért nem maradtam én 1 nappal tovább a kh-ban?
)
De túl vagyunk rajta! Most megyek feladni postán!
Kérdeztem, kell-e valami speckó boríték, de nem
Éjjel: én nem tudom, mi van... Gyönyörűen elaludt a Sün Balázsra (hallod, Amikám? Nálnuk ez a nyerő), de nem sokkal később ordítva ébredt, vonaglott. Tuti fájt valamije, de mi? Megint a hasa? Tegnap alma-burgonyát kapott.... Azt sem bírja? Csak almalevet adjak neki? Nurofennel aludt el végül 30 perc üvöltés után, de később is nyugtalan volt, és 3 napja nem kakilt... Kamillateát főzzek v. a Mecsek Baby is jó erre?
Alig látok ki a fejemből. De örülök, hogy azért 1-2 órácskát csak sikerült aludni az éjjel. még, ha több részletben is...
Mindjárt reagálok!