Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:55-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:56-kor.
Vendég

Bondi!
Akkor én félreolvastam:) Azt hittem, Apát is vizsgálják.
És aztán fel a fejjel, nem búsongani. Úgy látszik ez a január megteszi a magáét , ami az enyhe kis depiket illeti.
Én mindig arra gondolok, hogy márciustól kirándulunk, jövünk-megyünk!!!

Tami!
Üdv a fedélzeten!
Nem is tudtam, hogy Apa ilyen "parancsolós" :P
Ezek szerint biztos nem jöttök holnap. Na, majd ajövő héten, addig is jobbulást!

VKata!
Az én lányom sem tűnik nagy sportolónak, bár az apja nagy dzsúdóst akar neveelni belőle!
A súlya maitt meg ne aggódj, lehet, hogy vékony alkatú, jól fog az még jönni.
Emma 9 kiló, én azon izgulok, hogy mennyit fog szegény fogyózni kamaszkorában :lol:

Babu!
Szabinak sok sikert az oltáshoz!

AKata!
De jó, hogy Adél ennyit aludt. Most Emma is csak 2x kel, bár 6:50-től nem aludt vissza.
Mi Huggiest használunk, még csak a 3-as méretet, abból nem folyik ki, pedig 12 órát van rajta, mert én nem pelenkázom éjjel.
Szerintem jó pelus.

na, most igyekszem estig elhaallgatni, mert nem haladok a könyvemmel (mondjuk elég uncsi, túl sok benne atörténelem, amihez nem nagyon konyítok)
Estig befejezem és aztán jövök.

Mancsi!
Mizújs veletek?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:56-kor.
Vendég

Katus!
Ha ezt a csomagot most kötnéd, akkor csak 6200 Ft lenne. :twisted:
20150601134430

VKata!
Ennél jobb aligha kerülhetett volna leptetőre.

Szerencsére az én anyukám nagyon fiatal, még csak 47 éves és ott van neki a húgom, akit istápol, de pl. a férjem anyukája nagyon idős (71 éves) és egyedül él, látom, hogy ez aggasztja is néha Apát.
Ráadásul ő egyke, így csak Ő van, ezért megyünk elég sokat.
Ilyen szempontból nem jó későn szülni szerintem.

Na, tényleg olvasni akarok, de agrafomániám erősebb! :cry:
Vendég

Domicival
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát asszem én is kezdek kicsit befordulni! :cry:
Anyu még a héten megy másodállni és utána vége mert nem tudnak fizetni! :cry:
Ami azt jelenti neki,hogy -100000! :shock:
Nem tudom,hogy fogja fizteni a hiteleit és egyáltalán mi lesz vele!
Most bújom a netet állás ügyben és valami kiváltó hitelen!
Ez annyira gáz!
Gázról meg ne is beszéljünk!
Én is parázok!
És ráadásul nekem is most áll át a tgyás gyedre és persze még nem kaptam pénzt!
Na mind1,majdcsak lesz valahogy,valahogy mindig van igaz?

Mi egész jól aludtunk,22-4-ig,4:15-re már aludt is és 7:15-ig aludt!
De. rekordot döntött,bóbitára altatom ami 2 perc,Apával már csak bóbitában számoljuk az időt.kerek 1 bóbita aladt elaludt!
Imádom! :wink:

Apa ma dolgozi,bement leltározni,azt mondta délre itthon van,de 4 helyett 2-en mentek úgyhogy majd jön! :twisted:
Nekünk is kéne venni a héten ülést,gondoltam elugrunk a kenguruba.
Itt szállingózik a hó!

Pelenka:mi dm-t használunk,de van mikor kifolyik és van mikor nem!
Nem értem!
Ja meg bambinót is szoktak Apósék venni az aushanban.

Kép

Kép
ibm

Kike! Aranyosak vagytok!

Ami! Sajnálom, hogy Anyukád ilyen helyzetbe került! Biztosan lesz valahogy!
Vendég

AMi!
[quote]k írta:erek 1 bóbita aladt elaludt!
Ez a bóbitára alvás nagyon tetszik. :D
20150601134430

Kike!
Cukik vagytok!

Nekünk at eucerin kezd hatni, már nem olyan piros a képe. Mondjuk nem azt kaptam, amit Kata ajánlott, de ez is jó.
20150601134430

Jajj,nagyon remélem hogy ma jön pénz,mert kiváltani sem tudom,ha kap valamit :(

Ibm:nagyon sajnálom Anyukádat,remélem találsz neki valami munkát,és hitelkiváltást!!

A gázasok nálunk meg vannak zakkanva:egyszer küldtek 24 ezres számlát,aztán meg ugyan arra az időre vonatkozóan 30 asat-nagyon sokallom,és csak 20 fok van a lakásban-és nem fogunk kétszer fizetni-tiszta hülyék!
Apa ma bemegy,és megkérdi mi a fene van...
És eddig fizettünk 16 ezret... :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Milyen bóbita idő??

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi: Nem kell ott ülni a kórházban óráka, el lehet menni és megmondják mikorra kell visszajönni. Levi egész jól bírta a gép alatt, mondjuk őt lekötötte a matrica ami rá volt ragasztva a gépre, azt piszkálgatta, meg énekeltem neki. :oops:
Vénásan kapja az izotópos anyagot?
Na én Levivel ezen a vizsgálaton (csak anála nyeletes volt) voltam Levivel ami miatt féltem , hogy a babucimnak baja lesz.Itt derült ki, hogy nem a gép sugároz, hanem a folyadék amit Levi lenyelt....

Csajok: aki ups-s annak mondom, hogy fel lehet mondani a szerződést és újjat lehet kötni, amivel új belépőnek minősültök és olcsobb. Mi ezt csináltuk, amikor átköltöztünk, mert át is lehetett volna hozni a másikat!

Boldog Feledik szülinapot kívánok Dóri babucibak, Lizy bébinek és Domi babának!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az h a vers alatt bealszik.
20150601134430

Viki:ja,vagy úgy,értem! :D

Titi:köszönjük :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem is ki kell próbálnom,mert nem óhajt aludni a fiatal úr..pedig álmos :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Megjött a digi, majd jövök, addig is csók!
20150601134430

Kike! Nálunk a gépről szóla bóbita,ringatom és max.4-5 alatt elszokott már aludni ,de ma 1 volt,ált 2,azért a 4-5 perc az nagyon király!
Főleg nálunk mikor volt,hogy 20-30 percet ringattam ÜVÖLTVE!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Nekünk szerencsére van cserépkályhánk, így nem aggaszt a gáz. Néha azzal szoktunk fűteni, mert olcsobbra jön ki. 400.- egy nap.

Kike: Ma megjött a pénz, szerintem ma te is megkapod!!!

Olivér szokott bóbitára elaludni egy időben... :lol:

Ami: sajnáslom anyukádat, remélem találsz neki valamit.

Ronix: én is ugyanezt érzem etetés elött és -nél. Már azt sem tudom mit adjak neki, hogy megegye.

É nem tudok eligazodni ezen a Bókay dokin. Levinek nem sikerült a vérképe, mert bealvadt a vére a csőbe és a kémia sem a legtökéletesebb és azt mondta 2 hónap múlva találkozunk....
azt hiszem keresek valaki mást a 2 hónap alatt.
Katák nem tudto valami tuti jó gasztrós dokit? Nem parázom túl a dolgot, de Levinek eltüntek a húrkái. Mondjuk ma megyünk méreckedni, hát nagyon kivi leszek. Meg ma kapja a 2. prevenárt és Olivér is kap egyett. Képzeljétek egy barátnőm mondta, hogy 2-5 év közötti gyerekeknek 70% támogatás van a prevenaron csak a dokinak valamilyen kódot rá kell írnia. Ha valaki érintett akkor kérdezzen rá a dokinál! Amúgy 16000.- .

Én szívesen látnám az anyukámat megöregedni.......

Kép
Kép
Kép
titanilla78

UPS ne hagyjátok magatokat lerázni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Tegnap ügyködtem és talán sikerül képet feltöltenem. Még kell nekem egy kis idő mire megismerlek titeket de igyekezni fogok. Marikát sajnálom nagyon,hogy ilyen rosszul lett a tablettától.

Kép
laszlonevolfeva

Éva! Tényleg nagyon jó képű a fiacskád!
Vendég

nyertem nemmentem el.
felhivtam a vedonot. Szerinte fertoz a tudo gyulladas :shock: most akkor fertoz vagy nem??????????????????????????????????????????

Mi Libero3at kaptunk most nem folyik ki belole, pedig 8tol reggel 9-10ig van rajta ejjel.
De a huggisbol sem es a pampersbol sem folyt ki mar egy ideje, pedig Anna rengeteget pisil.

Viki: cebiont Anna honapok ota kap.
Jajj mar elore rettegek hpgy beteg lesz :oops:

A gaz nagyon gaz! De ha parazunk rajta sem lesz jobb.

Iszonyat hideg van, jo hogy nem mentunk el, eleg lesz delutan nekem a doki.

Leszedtuk most a fat, most meg a konyheben kell pakolasznom mert meg eleg haborus ovezetnek tunik a tegnapi rendezkedes miatt.
Vendég

Összehasonlítás képpen:
Kristi ennyi idősen mint Domi:
Kép

Vercsi is fél évesen-ő ilyenkor már egyedül ült
Kép

És amiről írtam,hogy fél évesen nem tudott átfordulni-íme,gyakoroljuk
Kép

Ámde,hat,és fél hónaposan már sétált kézenfogva
Kép

Tíz hónaposan pedig egyedül ment :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:megnyugtattál-akkor csak várom a postást,jó lenne ha egy előtt ideérne...

Éva:nagyon édes a Fiad!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Éva!
Isti nagyon szép!Jó baba?

Ami!
Sajnálom Anyukád! Lehet, hogy most kezdi éreztetni a hatását ez a gazdasági válság, sajnos.

Én is panaszkodni jöttem.

Az egyetem ugye nem engedett halasztani (mert alattunk már más rendszerben folyik a képzés), így aztáűn elég nehéz volt már az előző vizsgaidőszak is nagy pocival. Most meg van, aki nem érti, hogy egy vizyga miatt nem feltétlenül akarom leutaztatni Emmát Szegedre -10 fokban. Mert a felkészülés a legkevesebb, de megoldani egy szegedi vizsgát!
Hát nem épp a legrugalmasabbak. Olyan tanárnő, akinek szintén gyereke van.
Nem tudom miért nem írhatok inkább dolit v. ilyesmit.
Én Emmát 7-8 órára még nem merem itthon hagyni (tej!!!), de most cígöljük maginkkal?
na, ezen bosszankodom :twisted: :twisted: :twisted:
Hogy akkor most hogy lesz.

lehet, h. pofátlan leszek és megkérem, hogy hadd írhassak. csak Apa ugye ott dolgozik és nem akarom, h. azt higgyék, h. miatta kérek engedélyeket (bár titokban tartjuk, h. együtt vagyunk).
Szóval nehéz ügy, bocs, h. hosszú voltam.

Jól esett :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, talán mostanra jobb...
Egy biztos, ezt a bogyót nem nekem találták ki... hanyagolom is.

Megjöttünk az okmányirodából. Odaértünk, rendesek voltak velem, mert egyből hívtak, pedig nem is akkorra volt időpontom, ugyanis a csaj késett, és még 8-an voltak előttem.
Csakhogy nem működik a rendszer... tehát potyára mentem!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ezt megkoronázva, Emma egész hazáig üvöltött a babakocsiban, most pedig alszik. Az utcánkban hagyta abba, akkor aludt el.
Ha most nem lesz baja, akkor sosem.

Nagyon hideg van, és esik a hó.

Éva!
Isti még mindíg csodaszép!!!

Lefotóztam Emmát az ülésben mindjárt áttöltöm.

A szülői kérdésekkel kapcsolatban, örüljetek, hogy vannak, amíg megtehetitek! Sajnos én is elég korán tapasztaltam meg, milyen az, amikor végérvényesen felnőtt leszel. Mert hiába van gyereked, saját családod, amíg élnek a szüleid, gyerek vagy.

A gázzal kapcsolatban csak annyit, ez tényleg GÁZ. Nekünk szerencsére központi fűtésünk van, és mindegyik kazán ott csücsül a kazánházban. Jelenleg amúgy is a vegyes tüzelésűt használjuk, mert nemcsak olcsóbb, de sokkal melegebbet tudunk vele csinálni. A gázzal csask főzök és vizet melegítünk.
Vendég

nem tudja valakli a valaszt?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Tami!

Én úgy tudom, hogy nem fertőz!
Nálunk volt a családban, nem kaptuk el.

De ez a Katák asztala.
Ne haragudj, hogy nem tudok segíteni.
Vendég

Marcsi: sajnálom hogy nem jártatok sikerrel! Emma most kint alszik?

[quote]A írta: szülői kérdésekkel kapcsolatban, örüljetek, hogy vannak, amíg megtehetitek! Sajnos én is elég korán tapasztaltam meg, milyen az, amikor végérvényesen felnőtt leszel. Mert hiába van gyereked, saját családod, amíg élnek a szüleid, gyerek vagy.

Teljesen egyetértek!!!

Éva: örülök, hogy jöttél! Érezd jól magad itt nálunk! Írj magatokról bővebben!!!

Kike: nagyon édik a gyerkőcök!!! Olivér is ült már fél évesen és mászott. Levi hétfőn lesz 7 hónapos, Olivér ilyenkor már magától felált tárgyakba kapaszkodva. Levi nem siet sehová.

Wera: hogy van anyukád? Volt már vizsgálaton?
Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... ticle_hid=
15758

TAMI!

Ezt olvasd el.

Hogy fertőz-e, az attól is függ, hogy vírus okozza vagy egy megfázás elfajulása.
Dzóval nem lehet megmondani, úgy értem :cry:
Vendég

Tamikám: sajna nem tudok segíteni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TAMI! A TÜDŐGYULLADÁS NEM FERTŐZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

jo mar tudom a valaszt, fertoz, es maszkon at is :evil:
es Anna meg nem kapott prevenalt!
szep kilatasok
Vendég

Mivel a párod köhög,gondolom tüsszög,folyik az orra,ezáltal persze megfetrtőzhet ugyanúgy mint mikor meg van fázva,de ettől nem lesz neked is tüdőgyulladásod6!!!!!!!4

Kép

Kép
ibm

Tami, én is úgy tudom, hogy sajnos fertőz!

Kép
Kép
patr

kiderul megyek du a dokihoz!
Vendég

Tudod hány bteggel dolgoztam akinek tüdőgyulladása volt?????
És nekem még sose volt!

Na de majd jönnek a Katák és megmondják a frankót!

Kép

Kép
ibm

Oké! Remélem nem lesz semmi!

Kép

Kép
ibm

Boldog felediket Dórikának, Dominak, Lizynek!

Kép
Kép
patr

Elolvastad, amit belinkeltem?

Remélem Anna nem kapja el.
Nagyon drukkolok.

(De továbbra is azt mondom, van, hogy fertőz, van, hogy nem, bár ettől nem leszel okosabb, de van remény, h. nem kapja el.
Vagy küldd el Alekót anyósodhoz.

Hülye ötlet?
Vendég

Ja, így van,ahogy Ami írja! A fertőzést elkaphatjátok, de nem biztos, hogy nálatok is tüdőgyuszit okoz, lehet, hogy csak sima takonykórt!

Kép
Kép
patr

Jó "reggelt"!

Pusszancs minden félévesnek!

Babócák még mindig gyönyörűek! :D

Pénz-gondokat sajnálom. Együttérzek. :(

Net. Nekem UPC van, de roh@dt drága. Februárban jár le a szerződés. Akkor ha lesz olcsóbb ajánlatuk, akkor náluk maradok, ha nem akkor meg nem tudom. Digis net nem kell, hiába olcsó, de azon a környéken ahova most megyünk nincs kiépítve a kábelhálózata, a parabolás meg nem jó.

Hát én kivagyok. Ez a gyerek sosem javul meg. Ez fog menni amíg nem tud beszélni és el nem mondja, hogy mi a franc baja van. Próbálhatok én mindent. Sehogy sem jó neki. Letéve sem, felvéve sem, kaja nem kell, folyékony, darabos, kanálból, üvegből sehogy. Kapott Panadol Babyt+ Dentinox gélt, semmi. Reggel óta visít. Mert hát hol van az a jó kis sírás? Visítás van, de jobban, mint amikor szúrták!
Most ott nyirvog a szőnyegen és mindjárt magára rántja a szárítóóóóót!
Odébbraktam, persze neki a szárító kell, visít!
Lassan ott tartok, hogy észre sem veszem a panaszkodását amíg nem folyik vér.... :evil: Csakhát iszonyú hangja van.
Hurrá, most a hordozóba ütögeti a fejét... :x

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tami: van maszkotok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagyon makacs a Tamara, Soha sen hallgat ram. Most lehet hogy elkapta tollem ezt a nyavajat, es nem iszik meg naponta 2 l folyadekot (abban Viznek is lennie kell), aztan nem szedi a kpotetot ami nem is olyan rossz... Szoval csajok hassatok ra, mert nem birok vele :(
Mondjatok neki, hogy ez a helyes ut, napi 1000mg C vitamin, meg hasonlok.
Tobbet nem jon el Talalkozora bezarom a pincebe.
Aleko
Vendég

Ja, és kezdünk hintázgatni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szép napot :P

Nem biztos, hogy mindenkinek tudok reagálni...

Képzeljétek, tegnap felhívott a védőnő, hogy ma reggel menjünk be a drnőhöz, mert újra le kell venni a PKU-szűréshez a vért :shock: A kh-ban is levették persze, de állítólag túl hamar. Minket ugyanis 2 naposan hazaengedtek, és előtte szúrták meg, de akkor még nem szopott eleget ahhoz, hogy értékelhető legyen az eredmény. A lelet meg elkeveredett, ezért csak most derült ki, hogy újra kell szúrni :?
Mentem én nagy vagányan, hogy hát egy pici szúrás a sarkába, oszt jó van. De nem úgy van ám az! Először valóban volt egy pici szúrás, ami miatt még nem is sírt, aztán jött a "fejés", de kevés sikerrel. akkor masszírozás, vegyem fel, lógassa a lábát, újra fejés, stb, de nem akart jönni a vér. Hősöm még bírta. Aztán, amikor láttam, hogy 5 papírkát kell felitatni vérrel, és 10 perc után még csak 1-nél tartunk, én mondtam, hogy inkább szúrják meg még egyszer, de haladjunk, mert iszonyú álmos szegény, és nem fogja bírni türelemmel. Erre a drnő is megszúrta, és abból szerencsére dőlt a vér, pillanat alatt megvolt az 5 papírka, de szegénykémnél ekor már betelt a pohár és torkaszakadtából sírni kezdett, csak úgy folyt patakokban a könnye. A szívem szakadt meg csórikámért :cry: (Bűntudat is előjött, hogy miért nem maradtam én 1 nappal tovább a kh-ban? :roll: :cry: )
De túl vagyunk rajta! Most megyek feladni postán! :shock: Kérdeztem, kell-e valami speckó boríték, de nem :roll:

Éjjel: én nem tudom, mi van... Gyönyörűen elaludt a Sün Balázsra (hallod, Amikám? Nálnuk ez a nyerő), de nem sokkal később ordítva ébredt, vonaglott. Tuti fájt valamije, de mi? Megint a hasa? Tegnap alma-burgonyát kapott.... Azt sem bírja? Csak almalevet adjak neki? Nurofennel aludt el végül 30 perc üvöltés után, de később is nyugtalan volt, és 3 napja nem kakilt... Kamillateát főzzek v. a Mecsek Baby is jó erre?

Alig látok ki a fejemből. De örülök, hogy azért 1-2 órácskát csak sikerült aludni az éjjel. még, ha több részletben is...

Mindjárt reagálok!
Vendég

Köszöntöm szeretettel Dórikát a gyönyörűségeset, Laura Alice-t a tündérmanót, és Domit a legdrágább professzort!

Ronix! Bondi!
Átjött a képetek, elmentettem! Köszi!

Bondi!
Receptet teszek majd föl, ha magamhoz térek :wink:
A brokkolifőzi teljesen úgy készül nálam, mint a kelkápi. Jó sok fokhagymával :wink:

Zsu!
Elfelejtettem írni a palihoz citromhéjat is reszelek, és 2-3 EK olaj is megy bele. Van. és eperüntetet egyszerű pudingporból készítek. Semmi ördöngősség!

Akata!
Ez a homloklebeny dolog nálam is bejön... Lassan mindenen röhögök. Ezt én úgy mondom: kínomban röhögök :lol: :lol: :lol:

Viki!
Tegnapelőtt a nyári talin agyalásomkor azon tűnődtem, hogyan és kit spájzolhatnánk el nálunk...
Ti feltétlen szerepeltek a listámon - már ha bírjátok az olaszos életformát :wink:
Vendég

Akkor most TAMARA!!!

C-vitamin, köptető és mézes tea. Nincs apelláta :wink:

A vírus ami Alekonak van fertőz, de egyáltalán nem biztos hogy tüdőgyulladásod lesz tőle. Aleko kapott gondolom antibiotikumot.
Anna egyáltalán nem biztos hogy megkapja, nyuuuugi!!!!

Dóritól van anyatej, ah jól értettem, ugye?
Most kellene odaadni neki, ok?

A pelenkatanácsokat köszi. Katus, az a baj, hogy a Libero 3-as hiába jó kg-ban, kipisilt belőle, azért próbáltam mást, de a tescosból és a Libero 4-esből is kifolyt. Lehet a Huggiest megpróbálom.

Véda, sajnálom a nehéz éjszakát. Valamikor csak fogtok már aludni...

Kriszta, sajnálom, hogy Levinek is rossz napjai vannak, nyuuuugi.
Biztos a foga. KITARTÁS!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?