Magdi, labdán, medencében maximum vajúdni lehet, szülni meg széken (márahol) vagy ágyon. Én a jól bevált módszert alkalmazom majd a vajúdás alatt: megyek megyek megyek mintha muszáj volna, aztán ha jön a baba ugrás az ágyra
Pénz a dokinak: nekem nem mondta meg mennyit kér, próbálok tájékozódni, hogy mennyi a szokás, esetleg a védőnőt is meg lehet kérdezni, mi most a „trend”.
Kakti, én igény szerint szoptattam, de nálunk nem lett az, hogy nem tudtam volna letenni. Elaludt a cicin, letettem aztán aludt kb 3 órát. Biztos azért ez baba-függő is.
Andee, szerintem az, hogy megzavarhatja a cumisüveg a babát az az elején van, amikor még tanulja a szopizást. De egy 5 hónapos szopis babát nyilván 1 cumisüveges alkalom már nem zavar meg.
Ktc, hány hétre született Bori? Látom sok akadályon átmentetek szopi terén, de minden a legjobban alakult.
Vicky, ha kizárólag szopizik a baba, akkor nyáron még víz sem kell neki. Nekünk még cumisüvegünk sem volt.
Zuzmoo, nálam is nagyon megy a bundáskenyér, így hosszú hónapok óta minden szombat reggel bundáskenyérrel indítunk
Nóri, Luca előtt is meg volt csináltatva vagy csak a szoptatás után?