Új privát üzeneted érkezett!

akata: Köszi a kérdést, szerencsére tudtam nap közben aludni egy bő órát, ez egy kicsi plusszt adott.
Akartam kérdezni, hogy férjednek ugye valami szuper fényképezőgépe van? Páromnak nagyon tetszett. :oops: :lol:

Zsuzsa: Gratulálok Brúnódnak az 5. hónaphoz! Már elmúltál 25 éves??? A képek alapján még kevesebbnek gondolnálak, nagyon szép anyuka vagy! És a családod is szép!. :) Gyere sűrűbben!
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:52-kor.
Vendég

Kata, köszi ha megkérdezed, mert elvben mindenki nekem ad igazgat, de ezt valahogy be is kéne bizonyítanom, mert nem kapjuk meg a gyerekeket, hiába van igazam.

Zsuzsi neked is köszi, nagyon nagyon szép kis család vagytok!

Valaki írjon már az apukás topikba, mert Szabolcs el van kámpicsorodva, hogy neki senki nem válaszol! Mondtam neki, hogy majd én írok neki! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:54-kor.
Vendég

Nekem 20 percet sikerült aludnom! :twisted:

Márti! Bennem is az tartotta a lelket,hogy legalább nem sír!
Nagyon cuki volt amúgy ahogy visongott,nem is tudtunk rá haragudni,csak ma nagyon fáradt és álmos vagyok!
Nemsokára eszik egy pépet.aztán puppu,de nem hagyom olyan sokáig mint tegnap!
Remélem ma tudunk aludni.
Ő utánna aludt 7:40-ig,dehát ha jó napja van akkor 22-től alszik addig!
NBa sebaj,lényeg,hogy itt van velünk! :wink:

Zsuzsa! Tényleg nagyon szépséges vagy,és gyönyörű a családod!

Andi! Nagggggggggggyon jók a képek!
Tök jó,hogy sikerült összehozni a talit!
Csajok tényleg mikor lesz még tali?????????
Andi te is jönnél ugye???

Drága Kismami merre jársz?
Adj füstjelet,hogy vagytok?
Levi? Oli? Pocaklakó? Tamás? És hát persze Te,de ezt nem kell írni!

Múltkor akartam már írni,hogy valaki írta,hogy Véda annyira pozitív!
Csak azt akartam,hogy én is úgy gondolom,sose panaszkodik,mindig annyira pozitívan beszél!
A másik ilyen VIKI!!!!!!
Mióta megláttam a "bodorított" fejedet még jobban bírlak!
Süt rólatok a boldogság! :wink:
Szeretnék én is ilyen lenni,de sajna elég hamar letörök és kiborulok! :wink:

És még sorolhatnám,de nem szeretnék senkit sem kihagyni úgyhogy inkább be is fejezem!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:54-kor.
Vendég

Sziasztok!

köszönöm, hogy hiányoltatok, jól esett!
Sajnos most is csak futtában olvastam vissza, így nem reagálnék külön senkinek, mert tuti, kimaradna valami fontos!

az viszont biztos, hogy csodás képeket láttam!

Andi!
Ti Weráékkal taliztatok?!?!?!?

De jó, nektek...
Az Ikeás tali miatt is irigykedem, de mi sehogy sem tudtunk volna menni, mert Emma még mindig beteg.

Tegnap megjártuk az ügyeletet is, mert nekem nem tetszett, hogy még mindig náthás, és két napja már köhög is...
A doktornő nagyon alapos volt, de szerencsére nem talált semmi bajt.
Szerinte szimplán náthás, és nem kell antibigyó, aminek örültem. igazából csak a tüdeje miatt aggódtam, hogy tiszta e.

Úgyhogy marad az orrcsepp, és az orrszívás. Már jó lenne túl lenni rajta.

Ma nagyon szép idő volt, és jó nagyot aludt odakinn a teraszon.

Megrendeltem neki már az autóba a másik ülést is, mert a hordozó nevetségesen kicsi már...

ezt:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... K_GRAY-RED

Remélem, szeretni fogja.

Hamarosan küldök képeket is, tegnap készültek, csak gyorsan áttöltöm őket a gépre!

Hétfőtől végre visszaáll a mi napirendünk is, már nem is bánom!
Jó lesz újra kettecskén lenni itthon...
Persze ez jó is meg nem is, mert a csajok mennek a suliba, és hiányozni fognak.
most ezért is jövök ritkábban, egész nap főzök, meg a kedvüket lesem...
Szerintem ők is híztak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, lépek, amíg Emma alszik, gépközelben maradok, meg mutatom a képeket!
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozok a nem jó éjszakához! 11-kor olyan sikítva kelt, és szinte semmi nem nyugtatta meg. Adtam neki egy kis nurofent ( most először), akkor visszaaludt, de csak a nagy ágyban. Így nem mondhatom, hogy kialudtam magam....és sokszor fel is kelt! Délelőtt viszont jó volt, és jót aludt a friss, csípős levegőn!

Olyan furcsa, hogy jövő héten már mi is megyünk haza!

Nagyon szép képeket láttam!

Betegeskedőknek jobbulást!

d.dodó

Szia Marcsi!
De jó,hogy jöttél!
Nálunk még Apa 2 héig szabin van,jó,hogy itthon van,de talán jó lesz ha már újra ketten leszünk!
Azért persze nagyon örülök neki! :wink:
Autósülést ép akartam kérdezni,hogy ki milyet vett,vesz?
Nekünk is nevetségesen kicsi már a hordozó! :lol:
Milyen új szabály van most?

Patr.! Feltennéd majd te is Zsolti ülését mégegyszer?

Dodó! Sajnálom a rossz éjszakát! :cry:

Remélem ma mindenki jobban alszik mint tegnap!

Na én most húzok altatni,mert már höbörög!

Kép

Kép
ibm

Nos, akkor a képek:

Kép elbújt... :wink: Kép kukuccs! :lol: Kép Kép így áll... :roll: Kép anya meghülyült... :roll: Kép jólfésülten.
Vendég

Andi!
Nonó és Viki milyen édesek együtt! Apukák és anyukák is!

Viki már Bugrit simizte? Édes pofa!

Zsuzsa!
Nagyon szépek vagytok! Brúnó hatalmas! A szemeiért oda vagyok!

Patti!
Én szívesen elbeszélgetnék Szabiddal. Csak nem vagyok apuka. Az nem baj?

Amikám!
[quote]M írta:ióta megláttam a "bodorított" fejedet még jobban bírlak!
Köszönöm szépen! Kép

Marcsi!
Emmád fürtjeibe mindig beleszeretek! Édes kis csillagom! Van már pasija? :roll: nem vagyok csapodárok, de Szonja mostanában hanyagol minket, lehet h új pasija van?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:55-kor.
Vendég

Csibésznek?
Igen, az!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Emmának még nincs pasija... :roll:
Vendég

Dodo és várod már hogy menjetek haza? Vagy még maradnál itt?

Marcsi nagyon tetszik Emma haja! Olyan édes kis csajszi! És már megáll a lábán? Nagyon ügyike!

Kép
linda24

Marcsi!
Akkor bejelentkeznénk! Apa leinformálhat minket! ;)

Zsuzsa!
Kérdezni akartam még tőleg h ilyen 64 karátos mosolyt lehet vhol venni? :roll: :lol:
20150601134430

Viki!
Már miért lenne baj? Nyilvános fórum, az ír aki akar! :lol:
(az baj, hogy senki sem akar)

Kép
Kép
patr

Emma nagyon edes!

Wera jo Titeket latni meg ha csak igy kepen is!
Jo hogy ossze jott a tali!

Bruno anyukaja: tenyleg nagyon csini vagy!

A tegnapi ejjszakaban lehetett valami Anna is 11 korul ebredt visitva, es kezben sem nyugodott meg :shock:

Delelott egesz jo volt a szitu, meg setalni is lementunk, csak hogy o is betartsa az uj evi fogadalmat, kb 20 percet aludt utana nyuglodott :evil:
aztan hazajottunk ebedelt, aludt egy orat es azota nyuglodik, illetve uvolt. En nem tudom ez mitol van es meddig tart de mar a hajam tudnam tepni( o meg is teszi helyettem) es igen csak nem vagyok nyugodt es kedves( senkivel :oops: )
Lehet nem varom meg a szerdat, akkor kene tanacsadasra menni, mereckedni, csak az a baj, a doktorno megint csak legyintene, hogy ez van, o mindig mindenre csak legyint, vagyis okosabb nem lennek, hogy van e valami konkret oka az uvoltesenek, vagy magatartasbeli valtozas, es ezentul o ilyen....
mindenesetre barmi is az oka vege lehetne!!!!!!!!!!!!

Dori: koszi a tejet
Vendég

Andi, köszi a képeket a minitaliról!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ismét itt!

Emma egy tünemény, jó kis csaj lesz belőle! Lesz gond ha már jönnek a pasik! :wink:

Főleg ha olyan jóképűek, mint Brúnó! Ilyen szép szülőkkel nem nehéz jó pasinak lenni! Reszkessetek csajok!!

Minden anyukával együttérzek, aki mostanában "nem alszik"!!!
Több, mint 1 éve nem aludtam át egy éjszakát sem! Ja és anyukám beszélt egy ismerősével, ahol a gyerek gyanolyan volt, mint Gergő.
Sokat mocorgott, mászott, alig evett, nappal fél órákat aludt, éjszaka, csak anyával, anyán, és sokszor ébredt éjszaka is.
Azt mondta 3 éves koráig ment ez, de azóta egy angyal, alszik, mint a bunda.
Örültem a megnyugtatásnak, már csak két és fél évünk van addig! :evil:

KépKép
hene

szerintetek komplett a lanyom? azt jatsza bevagja a fejet a racsba es nevet :roll:
Vendég

Linda!
Hát már várom is hogy hazamenjünk, de maradnék is!

Mary!
Szívesen!!
Amugy a kabátot próbáltátok már, hogy jó e?

d.dodó

Mary!
Asszem Zsolt volt ilyen kiskorában, hogy a fejét a kiságyba meg a falba verte! :)

d.dodó

AkAta: a tapi amit adtal a dobozat kidoptam, d most neztem az ezust szinu csomagolasat, ott van vmi ex.date; az mit jelent? mert ha a szavatossagot akkor le van jarva :oops: lehetseges?
Anna mar ketszer evett belole :roll:
Vendég

igen probaltam a kabatoto, jo csak azt hittem melegebb, majd megfagytam benne, szoval vagy jol ala kell oltozni, vagy meg fole kell mas is
Vendég

mar tudom szavatossagi idot jelent:(
oktoberben jar le....szegeny lanyom ketszer evett belole, sot haromszor mert tegnap ketszer vacsizott :oops:
Vendég

Hene, két és fél év :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
patr

Jajj,ne is mondjátok,kezdek kiakadni,már háromszor fordítottam vissza a gyereket a kiságyban,mert üvöltött,és keresztbe fordult...pedig minden gyerekem olyan jó alvó volt,és eddig Domi is..hulla vagyok,ideges,és elegem van!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Legalább tudnám hogy mi a baja!! :cry: Akkor talán tudnék segíteni rajta,de így nem...
Pedig ma még sok finom kakaós csigát is csináltam-el mis fogyott :)
Persze feküdtem is,bár nem aludtam csak fekve néztem a tv-t,de érzem hogy kezd elfogyni az energiám :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

hene: Az azért jó lenne, ha "valaki" meg tudná mondani, meddig tart ez az áldatlan állapot, hogy tudjunk rá lelkileg készülni. Azért ha 3 éves korig az elég durva. :shock: :shock: :shock: Én szerintem addigra már rég egy nagyon szép csendes helyen leszek, fák között, távol a város zajától, egy szuperbiztonságosan őrzött idegszanatóriumban kényszerkezelésen. Mert hogy addig vagy megölök vagy legalábbis megverek valakit az tuti. :oops: :lol:

Tami: Engem is az idegesít, hogy a viselkedése is megváltozott Leának kb 2 napja. Addig egy mosolygós kislány volt, szépen eljátszott egyedül, csak akkor volt gondja, ha már álmos vagy éhes volt. Most meg alig van el egyedül a szőnyegén, kb 5 perc után elkezd kiabálva nyavajogni. :shock: :? Legutóbb akkor volt ilyen utálatos, amikor összeszedett valami vírusos vackot. Akkor viszont étvágya is alig volt, most viszont zabál. :?

Szerintetek az mennyire normális, hogy az előbb evett meg a gyerekem 280 ml tápszert vacsorára??? :shock: Mindezt úgy, hogy kb fél 6-kor uzsonnázott...
fmarti

Végre elhallgatott,talán elaludt,és mehetek én is beájulni-és ma nem adtam neki semmi mást sem tejcin kívül,mert lehet hogy hirtelen sok volt,és sokszor,meg nagy adag-bár szívesen ette,de a széklete nem volt az igazi,és kiverte a pofiját,szóval visszafogom kissé-és lehet hogy ez is zavarta a pociját,én már nem tudom..vagy a foga?Vagy mi a fene baja van ennek a gyereknek?? :?: :?:

Kép
Kép
Kép
kike

kike: Sajnálom. Tényleg az a legrosszabb, hogy az ember csak találgat, mi bajuk lehet, és segíteni nem tud. :(
fmarti

Márti!

Kicsit sok, de a régi szép időkben, amikor Emma nem volt beteg, akkor ő is ennyit szokott enni.

Sajnálom a rossz napokat!

Én nem tudok okosat mondani, ennek a rossz időszaknak mikor lesz vége. Gyereke válogatja... :roll:
Vendég

Marcsi: Köszi a bíztatást!
Nyomoromban el is felejtettem megjegyezni, milyen szépséges Emmácskád! :oops: Ilyen hosszú haja az én gyerekemnek kb 5 éves korára lesz. :lol:
fmarti

Patti, jó kilátások, mi???? :cry: :cry: :cry:

KépKép
hene

Pedig tényleg szinte minden elképzelhetőt megpróbáltam-ma kevesebbet engedtem hozzá a gyerekeket,és halkabban voltak,sokszor rájuk szóltam hogy halkabban...próbáltam nyugodtabb teret csinálni,de nem úgy tűnik,mintha bármi is használna :cry: :cry:

Márti:sajnálom hogy Lea is rossz irányba változott :(

Jajj,ezek a gyerkőcök,mintha arra lettek volna kitalálva hogy próbára tegyék a tűrőképességeinket :?

Kép
Kép
Kép
kike

Mióta beteg Emma? Remélem mostmár rendbe jön. Nálunk kb 2 hétig szokott tartani egy nyavaja. :?
fmarti

Márti!

Nálunk hétfőn telik ki a két hét....

hurrá!
Akkor vége lesz? Mert már én sokallom, hogy mennyit kínzom szegénykémet a porszívóval...

Ennyit csak a terhességem előtt használtam... :oops:
Vendég

kike: Lea most épp a kezemben nyavajog, ilyet sose csinált régebben, olan fura hangokat ad ki. :? Csapkod mindenfele, mintha nem is ő lenne...
Domi megnyugodott?
fmarti

Leának nem a foga jön?
Vendég

Kike, teljes együttérzésem. Sokszor van, hogy én sem tudom mi a baj.
Ja, és azt nem is mondtam, hogy enni sem akar nagyon a lelkem.

Marti, szerintem örülj hogy eszik, jobb, m intha nem tenné! Náunk felnőtteknél is van olyan nap, mikor nagyobb az étvágyunk. És persze amikor az ellenkezője van, akkor mindenki aggódik, hogy miért nem eszünk. Én a nemalvástól vagyok már kikészülve. Most jó, volt, mert apája ugye itthon volt velünk, de hétfőtől................

KépKép
hene

Marcsi: Az orrszívás nálunk sem jön be, de kénytelen az ember az ő érdekükben.
fmarti

Márti:igen,miután harmadszor is visszaigazítottam az ágyban,most már alszik-de meddig?? :roll:

Nagyon sajnálom,szegény Lea-na meg Te!!

Mi a bajuk ezeknek a gyerekeknek?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Én hiába nézem az ínyét, nem látok semmit. Ha bekenem géllel, meg kap nurofent, akkor sem jobb...
fmarti

Na,sziasztok,megyek aludni egy órát kb. aztán úgyis felkel :(

Kép
Kép
Kép
kike

Márti:szintúgy,kenem neki én is+nurofen,de nincs változás :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Ti kipróbáltátok magatokon az orrszívást??? Ne csodálkozzatok, olyan mintha az agyadat szívnák! Ha nem náthás az ember, akkor nem fáj, de ha van mit szívni....

Hene, van valami a 3 évben mert Zsu is kb annyi volt, mire átaludta az éjszakát!
De azért már ennyire nem volt szörnyű az alvás kb. 1,5 éves kortól. Igaz ő viszont hat hónapos koráig átaludta az éjszakát, tehát addig tudtam pihenni!

Kép
Kép
patr

hene: Én is csak azért élek még, mert sikerült egy órát aludnom napközben. De már gyomorgörcsöm van, hogy megint milyen éjszakánk lesz...
fmarti

Zsolti is legalább 3x felébred mire normálisan elalszik, és utána max 3 órát alszik. Mostanában annyit sem. kb. éjféltől kettőig alszik egyhuzamban. :shock: A többi nyüglődés.

Kép
Kép
patr

Csak egy kis történet...

Emma már 2 hónapos kora óta viseli a borostyánláncot.
Tegnap az ügyeleten a doktornő levetette róla, mondván, fulladást okozhat. Megjegyzem a mi doktornénink pártolja a viselését.
Este fürdés után sokszor megébredt Emma, és sírt.
Ekkor jutott eszembe, hogy apa zsebében van a lánc. Ráadtam, és aludt reggel 9-ig.

Nem tudom, hogy a lánc miatt e, de Emmánál a fogzást észre sem vettük, és amúgy is roppant nyugodt baba még mindig.

Amúgy én is mindig fenntartásokkal fogadom az ilyen dolgokat, de Emmánál el kell hinnem, hogy talán tényleg ez segít... :roll:
Vendég

Na, lépek csajok, jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?