Új privát üzeneted érkezett!

Az olyan kis bogyó Tamara???

Kép
andkata

Ráadás:

Kép Kép Kép

Kép
andkata

Tami!
Remélem Annácska kedve jobb lesz majd. Alekonak jobbulást!

Dóri!
Sajnálom a ramaty éjszakát. Gyógypuszkó Csabicinak.

A talis képek nagyon szuperek!

Szly!
[quote]E írta:ste Rolinak tetszett a tüzijáték, állandóan azt hajtotta, hogy azta!

Édes kispofi!

Titi!
Hagyd Levit csak 1 napra Tamásra, tuti h lefagyna az arcáról a mosoly! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szedjen ő gyógyszert h megjöjjön kicsit tőle az esze! Én üzenem!

Küldeném én Lalót, de nélkülem nem megy. :lol:
20150601134430

Sziasztok!

nAGYON SZUPIK A TALIS KÉPEK ÉS AZ EGYMÁSRÓL ADOTT LEÍRÁSOK IS!

Boldog új évet!

Mi most értünk haza, én éjfél után ágyba bújtam, de nagyon keveset aludtam, Apa halál másnapos, Emma nyűgös, úgyhogy szép egy nap!!! :(

Most nem is igen tudok reagálni, ne haragudjatok.

Kata!
A kis Marci mikorra van kiírva?
FMárti!

Látod, hogy csini vagy? Mondtam én!
Amúgy mind elég jó bőr anyukák vagytok :D

Na, megyek is, mert manókém hiányol!

Jók legyetek, este még benézek!
Vendég

Tita: koszonjuk! Neked is kitartas! Nap vegere hatha megint oszekapja magat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKAta: igen bogyo, a neni ezt asdta Alekonak a patikaban fogzasra.
Meg dologelt. Azzal most bekentem neki.
2 orat aludt ( elodte adtam nurofent), mosolyogva ebredt, de amint kihoztam letettem jatszani kezdte a nyuglodes, olyan mintha nyogne, vagy nem is tudom remegteti a hangjat Furcs, ilyent azelott nem csinalt.
Vendég

Tamara!
Én beszoktam nek adni 1 golyócskát nyelv alá műanyag kiskanállal. Pllanat alatt elolvad a szájában, és rögtön fel is zívódik a hatóanyag.(De csak akkor, ha Remedia cég gyártotta, mert az picike nagyon, de a Boiron cég által gyártott nagyobb, azt nem lehet csak úgy nyelv alá picknek!!!) De nem mindenki ilyen "bátor". Ha gondolod, néhány teáskanál forralt vízzel felhigíthatod, és úgy is bekanalzhatod neki :wink:
Vendég

VEda: koszi, es 3szor 5 bogyesz?
Vendég

Anyjuk!

Én is adtam már Flórának! Nálunk nagyon bevált. Elvileg a nyelv alatt kell elszopogatni de mivel ezt a babák még nem tudják egy műanyag kiskanálba oldd fel kevés vízbe és add be neki. Elötte utána 30 percig ne egyen ne igyon ha ez kivitelezhető.
Segít a fogzásban, nyugtatja a babát.
Nekünk 5 ch van abból azt mondták lehet 5 golyócskát adni.

Remélem tudtam segíteni.

B.Ú.É.K!!!!!!!!!!
csipcsab

itt a neten azt tlaltm fel orankent orankent 5 golyo, de hat utana meg elotte fel oraval nem lehet inni nem?
szoval eleg lesz a 3szor 5
Vendég

5 golyó a felnőtt egyszeri adag!!!
Életévenként 1 golyócska az egyszeri adag!!!
Tehát első évben 1, másodikban 2, harmadkban 3, negyedik ben 4, és az 5. életévben mehet először a felnőtteknek is szokott 5 golyócska!
Naponta 3X1 mehet egy féléves csecsemőnek, esetleg 5X1 :wink:
Vendég

csipcsap koszi!
mot 5 bogyeszt beadtam feloldva.
kivancsi vagyok segit e! Remelem!
Vendég

Kriszta, Babu, és Vkata!
Átjöttek a családi képek! Szépek!

Babukám!
Te nem olyat akarsz, amin te is rajta vagy?

Titi!
Francba... :( Egyem Levi kis szívét! Szemcseppentőből sem fogadja el? (Nálunk Csabi utálja a cumisüveget, sosem ivott belőle egyetlen kortyot sem, és a szemcseppentőből elfogadja a vitamint, ilyesmit...) Foggal ti hogy álltok? Az nem kavarhat be?

Tamara!
Aleko akkor most tud foglalkozni Annával? Ha ilyen kis nyűgös, cserélgessétek! Neki és nektek is jobb...
Vendég

BÚÉK mindenkinek!

Nekünk az éjszakánk sajnos nem különbözött az eddigiektől. :cry:
Vagy ha lehet fokozni, még pocsékabb volt.

És Zsolti még ráadásul szopni sem akar, mert tele az orra és nem kap levegőt. Holnap meg vendégségbe megyünk, ott fog szenvedni.
Most is egyfolytában dünnyög, semmi se jó neki.

Tamara, én is úgy szoktam adni a chamomillát, hogy 5 golyót feloldok vízben, és kiskanállal adagolom. De nekünk nem nagyon használ.

Kép
Kép
patr

Veda: ah dehogy, o faradt es rosszul erzi magat. persze mert o ferfi o megteheti :twisted:
en kb 3 ilyent kuraltam ki magamon 1 mukkszo nelkul az elmult honapokban, de sebaj, szokva vagyok ehhez hogy minden szituban nekem kell talpon maradnom.....
jobb hijjan Anna a kezemben van
Vendég

Futólag jöttem hozzátok, látom nincs sok jó híretek. :(

Kívánom, hogy a nemalvó, betegeskedő, nyűgösködő-fogzó babáknak minden bajuk múljon el legkésőbb 2009. január 2-ig!

Titi: Tudom, már minden létezőt kipróbáltál, de azért rákérdezek; esetleg kísérleteztél már azzal, hogy különböző lyukméretű cumival adod Levinek a tápszert? Mert az egy dolog, hogy mindegyik méret egy adott életkorra szól, de lehetnek eltérő igényű gyerekek, van akinek nem jön elég gyorsan, vagy épp ellenkezőleg, túl gyorsan folyik a kaja, és ezért is sírhatnak evés közben, illetve ezért sem akarnak enni. Ez csak egy tipp. Ami nagyon fontos, hogy ne okold magad, erről nem te tehetsz, te próbálod a legobbat adni Levinek, de te sem vagy varázsló!

Tami: Fel a fejjel, bár tudom, nem könnyű, amikor az embernek fogalma sincs, hogy pontosan mi lehet a gyerekének a baja. Van hogy én is csak találgatok, közben meg hol a sírás kerülget, hol majd felrobbanok a tehetetlenségtől. Szerintem ez normális reakció, még ha nem is a legjobb érzés ez nekünk szülőknek, anyukáknak. Én a nemalvásos hajnalokkal vagyok a leginkább bajban, ami a türelmemet illeti. Néha már ordítanék a fáradtságtól, vagy a hajam tépném ki szálanként a kilátástalanságtól, de mindig egyetlen egy dolgot mondogatok magamban; ez az időszak nem tart örökké, egyszer el fog múlni, addig meg ki kell bírnom és kész. Ezt csak azok a szülők érthetik meg, akiknek nem kisangyalka a babájuk, mert akiknek nincsenek napi-heti szinten ilyen gondjaik, nem igazán értik, miért nincs elég türelmed. Te próbáld meg magadban helyrepakolászni a dolgokat, Alekoval meg beszéld meg, ha úgy érzed, bizonyos dolgokban szeretnéd, ha többet segítene - akár lelkileg, akár tettlegesen. 50%-ban az övé is Anna!!! :)

Jók a képek, köszönjük, hogy felraktátok!

(Orsi, Tami: Én nem tudom, nektek milyen szemüvegetek van, de jó lenne, ha nekem is adnátok egyet, hogy csinosnak láthassam magam. Jelenleg a kevéske 67 kilómmal ez nekem nem megy. :lol: )

Most megyek, majd még benézek. Puszi!
fmarti

Fmárti!
Én is szépnek láttalak bi-bí!!! :lol: :lol: :lol:
És nem szemüveg volt rajtam, hanem kotaktlencse :wink:

Amúgy minden szavaddal egyetértek így fél év- sőt... - kialvatlanság után!
Vendég

Hát ez az, hogy én már a terhesség utolsó két hónapjában sem tudtam aludni!
Most bezzeg tudnék...

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:04-kor.
Vendég

Véda!

Nekem a gyógyszertárba mondták az 5 gólyócskát nem én találtam ki.
Semmi baja nem lett Flórának tőle. :D

De ki hogy gondolja.
Bocsi hogy belekotty!!!!!! :?
csipcsab

sziasztok csajok! egy csomó mindenkinek akartam reagálni meg fogok is, de van egy SOS KÉRÉSEM. Felbróbáltuk Eliotra az overálját, és ahogy húztam volna össze, szétesett a zipzárja. (kenguru goldos, és kb. kétszer volt rajta
:twisted: :twisted: :twisted: ) most nem akarok másikat venni, viszont a síeléshez muszáj egyet szereznem!!! Nincs valakinek egy használaton kívüli 68-as vagy 74-es??????
wááááááá
(kicsi e is ezt üzeni hogy wáááá) :)

KépKép
muffin

Evelin, megnézem, biztos van!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:06-kor.
Vendég

lenne egy kérdésem:mennyire normális ekkora gyereknél,mint a Domi hogy mikor lábra állítom,totálisan kifelé tartja a lábát,és nem elölre??Mert nem rémlik hogy a másikaknál ilyen lett volna. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Csipcsab!
Egyáltalán nem voltál belekotty, csak segíteni akartál, ne kérj már elnézést! Én csak azért írtam az adagolást így, mert nekünk homeos orvosunk van, és ő mondta :wink:
(Amúgy hoemost nem igazán lehet túl adagolni, de azért fontos az adagolás :wink: )
Vendég

Véda!

Azért kértem elnézést mert hirtelen "megijedtem" hogy esetleg vmi hülyeséget írtam. Aztán rájöttem hogy nem. :lol:

És ha nem veszitek tolakodásnak ennek kapcsán előszedtem a homeós könyvem és megnéztem mit ír a babáknak a fogzásról.
Remélem nem gond! :oops:

[b]Ezt írja!

Chamomilla 15 CH.ból: 5 golyó akár negyedóránként.
30 CH-ból: 2-4x5 golyó.

Nyűgös, dühös, szeszélyes viselkedés jelentkezhet az egyébként kedves, jó babánál. A fájdalom hatására fokozott érzékenység, ingerlékenység, alvászavar figyelhető meg, gyakran emésztési rendellenesség, hasmenés van. a fogzás okozta fogínyfájdalmat csillapítja, ezáltal a baba nyűgösségét, rossz alvását is jelentősen javíthatja a szer.
A bab arcának egyik oldala piros és meleg, a másik sápadt és hűvös lehet. A gyerek állapota javul, ha ringatják, felveszik, kocsikázni viszik.[/b]
Én elhiszem hogy a dokid ezt mondta. Csak ezzel kapcsolatban is olyan ellnetmodások vannak szerintem. Jó lenne ha megtalálnák a középutat hogy most akkor mit és mennyit.

Tamara!

Azért sztem az első adagtól ne várj egyből jelentős változást. Legalábbis én így gondolom.
csipcsab

Sziasztok!

Hát, Tami, sajnos a pasik ilyenek.
Nálunk is most megy a másnap, mintha én könyörögtem volna, hogy igyon.Tök evidens, hogy én ugrálok Emmával, mert ő filemt néz :twisted:
Na, most pont fölállt a lányához.

Minden nemevő, nyűgös babának jobbbulást!

Vkata!
Köszi a választ.
Nem lehetett jó a fürdőben :)
Mi is kb. így nyomtuk Emmával, bár nekünk volt egy külön szobánk, de őda záródtunk be, h. a többiek aludhassanak.

Csajok, irtóra fogtok hiányozni, mert holnap 3 napra elmegyünk anyósomhoz és ott nincs net.
Majd igyekszem visszaolvasni :lol:

(Kicsit rosszul esik, h. anyósom sokkal többet van Emmával, mint anyu, mert itt aludt múlt héten is 3 napot, most meg mi alszunk ott, ugye ő nyugdíjas, anyu meg aktív, nem tud akármikor jönni, meg mivel nem egyedül él, nem is igen jönne ittalvósra. na mindegy, mit panaszkodok?)

Képzeljétek, mintha 2 lyukat látnék Emma ínyén lent, olyan, mint egy kis afta, de nem az. lehet, hogy a foga ütötte a lyukat? nem nagyon engedi, hogy megnézzem.

Na, megyek, vasárnap jövök
Munkám is van megint, meg januárban még egy filó-vizsga is, juppié!!!! :?
Vendég

Vkatus!
Barni hatalmas fiúcska lett! Sajnálom h nem tudtál pihenni.

Orsi!

Jó utat nektek!

Anyós-anyu miatt ne legyen lelkiism. furdalásod. Hozzánk is hamarabb bejönnek anyósék, mert majd 50 km-rel közelebb laknak, mint anyuék. A szeretet mégis uolyan erős.
20150601134430

Muffin: van egy 62/68as ami nem kezes labas, hanem zsak alju, narancssarga, meg van egy 74es olyan mazis amit VKata is tett fel, de hat az sielesre nem eleg, meg ha jol remlik olyan nektek is van.
Vendég

a zsak: Kép
bekotheto ulesbe, kesztyus

kabatom az van egy kek esprit
Vendég

Orsi: te is hianyozni fogsz!
akkor csak vizsga utan megyunk hozzatok.

Ronix: nalatok volt a visitas ugye mit csinaltatok? foga miatt volt? elmult?
Vendég

sziasztok

IGEN TAMI A FOGA MIATT VOLT ÉS HISZTIS ÉS BANGA VLT NEM TUDTUK MIT CSINÁLJUNK pedig nem az elsö babo
TARTSATOK KI!!!!!!!!!!!!!!!
ELMULT DE CSAK 3 NAPJA VAN FOGA
TEHÁT TÜRELEM CSAJOK

TITI:NE AGGODJ TÖRÖDJ BELE HGY LEVI ILYEN
LÉNA MA MÉG CSAK 3 SZOR EVETT ÉS SZERINTEM NEM IS FOG MÁR TÖBBETT

FIGYI TEGNAP ESTE EVETT 200 TÁPOT ÉS MA 11 KOR EVETT 60ML TÁPOT
13-KOR 3/4 ÜVEG ALMA SÜTÖTÖK CSIRKEHUSSAL
17:30KOR EGY JO ADAG MILUMIL JOÉJT TEJPÉP ÉS EDDIG 300ML TEA VAN BENNE

Képimg][/url]
Kép
ronix

ÉS én is parázok és állandoan nézem a kutacsát hogy be van e esve

de napi egy kaka van és jo kedvü pisis pelus is van
el kell fogadni ilyen és kész
azt hiszed én nem aggodom hogy este eszik 8 körül és másnap 11 ig semmi???????????????
dehogynem de probálj titikém megnyugodni

Képimg][/url]
Kép
ronix

viszont Léna néha az örületbe kerget

pillanatok alatt hasra vágja magát és utána visit mert nem tud visszafordulni
KÉRDÉS:MIKOR FOG VISSZA FELE MENNI A DOLOG??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Nálunk sem megy még a visszafordulás. Tegyél elé játékokat az leköti.

Álmában nem tudod Lénát etetni?
20150601134430

halihó!

BUÉK minden kedves babócának, anyukának, tesónak, apukának!!!!

Visszaolvasni sajnos nem tudtam. Tegnap délelőtt olvastam utoljára. Csak a képeket néztem végig.
Jaj, szupi lehetett a tali... kár hogy mi, akik messze lakunk mindig lemaradunk!!! NAh de majd egyszer....

Mi meg fotózkodtunk délután :D majd hozok képeket. Bence + én. Van közte nagyon-nagyon jó kép is :)

Megyek mert mindjárt végeznek a pancsival a fiuk és nekem még kaját kell készítenem.

aztán megpróbálok jönni és visszaolvasni.

Kép

Kép
timi1982

Roni! Nálunk is ez volt vagy 3 héten át! Pillanatok alatt a hátán volt és rögtön elkezdett nyafogni! De most már nem nyafog. Ha megunja, akkor vagy lefekszik rendesen hasra, vagy visszafordul.

ÉÉÉÉs, elkezdte csinálni azt, amit Anna csinált! Hintázik! Nemsokára megerősödik a kezecskéje és normálisan megtartja magát majd négykézláb!

sz.andi

Andi! Látod! Örülök, hogy Viki is négykézlábazik!

Mos Jázmin jön:

nnnnnnn rfggggcn vvtn kkköimöhd

Kép
szly27

Tami!

Köszi.
De jöhettek ám a vizsga előtt is, annyira én már nem izgulok az ilyeneken!

Roni!
Sztem hamar megtanulja a visszaforgást!
Emma majdnem az utolsó topikbaba volt, aki megfordult (Karácsony első napján) és először ő hasról hátra, de még aznap vissza, bár ez még nem megy olyan jól neki, de egyre többet sikerül.

Szóvval én nagyon izgultam a mozgása miatt és erre tessék, totál belehúzott.
Lehet, hogy nálatok is ez lesz.
Vendég

Jázmin!

neked is szép, jó éjszakát :P
Vendég

jaj olyan jó már a törpével :D
de már alszik is. kaja után letettem alukálni.

Bence is elkezdett kicsit hintázni. csak még általában lehuzza a feneke. de szerintem alig 5 hónaposan ez azért már nagyon jó :D
és ha meg négykézláb van tovább, akkor halad hátrafelé :D mindig feltolja magát, lehuzza a pelus, aztán igy a kezét is mindig hátrébb huzza mint volt.
persze ennek az az eredménye hogy mégjobban nyafog mint előtte, amikor a játékért indult, ami persze előtte volt. igy inkább távolodik tőle mint közeledik :D
de nagyon édes

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:07-kor.
Vendég

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

Lányok, ügyvéd, vagy aki ért a családjoghoz van köztünk?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

BÚÉK mindenkinek!

Sajnálom a nem evős alvós babókat és persze az anyukákat!! Remélem a babák megfogadták az új évre hogy rendesen esznek és alszanak :)))

Muffin: nekem van egy overalom- tescós- olyan mint a traktoros kiskabát ami a múltkor volt Zsimin- pont most akarom odaadni vkinek mert kicsit lett Zsöminek. Szólj ha kell! egyszer volt csak rajta!

Talis képek nagyon szupik, és tényleg mindenki nagyon csini mami!

Kike: neked akartam írni hogy nagyon köszönjük az ajándékot! A kisautó most a kedvenc, vigyorog neki ezerrel amikor berreg!

A nyári tali ötlet nagyon jó!!! addigra már egy csomó gyerkőc menni fog szerintem!!

most már kicsit jobb a kedvem! Tegnap buliztam egy nagyot (és ittam is ) , meghánytam-vetettem magamban a dolgokat és most ahhoz tartom magam. Egyébként apa dolgok vagyis a kapcsolatunk jövője és ilyenek miatt voltam kicsit kibukva...

Kép
mancsi76

Patr: a tesóm jogász és a családjog lesz majd a szakterülete elvileg! De van egy nagyon jó barátnőm aki szintén ezzel foglalkozik és ő rendes ügyvéd! Ha kell vmi segítség szólj nyugodtan

Kép
mancsi76

Mancsi: Örülök, hogy jöttél és jobban érzed magad! Gyorsan megragadom az alkalmat és mégegyszer megköszönöm az ajándékokat!!!

Ha pedig úgy érzed, jót tenne, itt bármikor elmondhatod mi bánt, nagyon kedves és segítőkész emberek gyűltek össze itt ebben a topikban. :)

Lea csépeli a kezemet, aludni nem akar így az ölemben ül és alig tudok tőle írni... :?
fmarti

Köszi, majd leírom mi a gond, csak előbb lehet, hogy gutaütést kapok!

Kép
Kép
patr

Édesapám ügyvéd, Pati. Tolmácsolom a kérdésed.

Evelin, én is tudom nélkülözni ma 68-as kezeslábasunkat, habár Eliotra elég nagy lehet, de jó meleg...

Orsi, remélem megbocsájtottál apának :) a tesóm február 8-ára van kiírva. Jó nagy hasa van...( na de látnátok a férjét, nem csodálkoznátok :))

Tamara, javult a helyzet?

Kata, szépek a skacok!

Véda, Csabici jól van?
Megkaptad a képet?

Mi unokatesós buln voltunk, 4 fiú+ Adél+ számtalan felnőtt.
Adél remekül bírta :) Pedig nem aludt túl sokat napközben.
Jó nap volt...

Kép
andkata

Patri, kérlek ne kapj gutaütést, SZÜKSÉGÜNK VAN MÉG RÁD!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?