Új privát üzeneted érkezett!

B.U.É.K.!!!!!!!!

sz.andi

BOLDOG ÚJ ÉVET ANYUCIK!!!

Kép
andkata

BOLDOG ÚJ ÉVET ANYUCIK!!!

Kép
andkata

Jó reggelt!
Fiúk még alszanak. Este 11kor olyan durva tűzijáték és petarda eső volt. Nem tudom Lacusom hogy csinálta, de meg se riadt rá. Én piszkosul féltem és mérges is voltam.

Laci apuval amerikai sorozatokat néztünk, aztán aludtunk egy jót. Szokás szerint a magyar tévében semmi nem lett volna.

Laló 1kor és 4kor kelt. Most 7kor is hammolt kicsit, de már alszik is. Brutális hogy már negyed 8 van és még mindg tök sötét.

Sipiné Ferusának Boldog Fél évet! Hátha benéz hozzánk.

Tami!
Nem hiszem h gond lesz majd Annával. De akkor is ott az ügyeletes gyógyszertár ha pöcök van. Pénteken és szombaton meg már szombati nap szerint lesznek nyitva.
20150601134430

Szép jó reggelt az év első napján! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hogy egy jó pasival induljon az év:

Kép MC Laci :)

Kép
20150601134430

[size=18]Boldog újévet mindannyiótoknak![/size]

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek!

Tami: Sajnálom a párologtatós bosszúságot! Anna jobban van már? Alekonak jobbulást!
Köszönjük a Lea-dícséreteket párodnak! Én meg már vagy 3x akartam írni, hogy nagyon tetszett Anna ruhácskája, annyira illett hozzá szerintem! :) Neked pedig szerintem egy grammot sem kellene fogynod, de hát nem ítélhetem meg, te hogy érzed magad a bőrödben. :lol:

Viki: Aranyos Lackó a képeken! Én is sík ideg voltam kb este 9-től hajnali fél 1-ig, hogy mikor fog Lea felébredni a petárdákra, tüzijáték-süvöltésre. De ő is csak enni kelt fel éjfél előtt valamivel, és a legnagyobb robbantgatások közepette aludt vissza rezzenéstelenül. :shock: Pedig olyan volt a környék, mint egy háborús övezet, 8-10 éve kisebb városok ünnepi tüzijátéka volt olyan, mint amiket itt a házaknál egyesével csináltak. :shock: :roll:

Persze mikor már mindenütt csend honolt, és végre én is aludhattam volna, Lea 1-2 óránként felébredt. Hol enni, hol csak úgy, de szerencsére legalább viszonylag hamar vissza is aludt, csak így én nem sokat pihentem. 7-kor meg úgy gondolta, kezdődhet a nap, most próbálom rávenni, hogy pihenjen még egy kicsit.

kike: Nálatok hogy telt a szilveszter? Domi ügyesen kanalaz!

Többiek, ti is gyertek mesélni, hogy telt az este!

Puszi
fmarti

_______________00_________00
______________00_________00_______________
_0000000___00_____00__000000000___00____00
_00____00__00_____00__00__________00___00
_00____00__00_____00__00__________00__00
_0000000___00_____00__000000000___0000
_00____00__00_____00__00__________00__00
_00____00__00_____00__00__________00___00
_0000000____0000000___000000000___00____00

__000000____0000000____0000000_____0000000
_00____00__00_____00__00_____00___00_____00
_00____00__00_____00__00_____00___00_____00
______00___00_____00__00_____00___00_____00
_____00____00_____00__00_____00____00000000
____00_____00_____00__00_____00__________00
___00______00_____00__00_____00__________00
_00000000___0000000____0000000____00000000

B.U.É.K
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicike 2009.01.01 08:48-kor.

nicike

Nálunk alvással telt a szilveszter-vagyis,felkeltem,odavittem magam mellé enni a Domit,ismét felkeltem,vissza a helyére,és ez ment két óránként :roll:

Úgyhogy amikor aludhattam,aludtam,mint a bunda,még a tüzijátékra sem ébredtem fel...

Nicike:ez jó!először nem tudtam mi ez az összevisszaság,aztán rájöttem :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, igen én is néztem nagyot, nem lett valami szép itt, a tetejét kivettem :D

nicike

Szia Niki!!! Tök jó lett :lol: Hogy van szépséges Lilike?

Lackó nagyon csábos fickó!! :D

sz.andi

Jó reggelt!

Én már nem jöttem éjfél után,mivel 23-kor kifeküdtem Áronnal együtt és 7-ig fel sem ébredtem!
Pedig itt is volt ám hangzavar,szemben a kávézóban buli volt ami máskor sem csendes,hátmég most,de engem most semmi sem zavart!
7-kor rendberaktam Áront,megetettem,kicsit hempergett velünk aztán Apa visszaaltatta,ők most alszanak,én meg már nem tudok! :cry:
Alig kapok levegőt,kattog a fülem,fáj az arcom,leszakad a hasam...
Mi kell még?
De azért nem mondom,hogy nem jól kezdődik az év!
Az előbb benéztem gyönyörűséges Áron babámra ahogy alszik,hát asszem ennél boldogabban nem is kezdődhetne!
:wink: :wink: :wink:

Viki! Lackó nagyon édes!

Véda! Nagyon sajnálom az Ikeás sztorit!
Szegény Csabi királyfi!
Amúgy Apa Áront is kis királyfinak hívja,karácsonyra vettünk magamnak együtt egy felsőt,az volt az aji,de Apa vett meglepit amit Áronnal adtak át!
Egy aranyhajú királyfi,aminek az egyik cipőjének hiányzik a bojtja,mert Áron mindig elhagyja a fél cipőjét! :lol:

Magdi! Micsoda bulis kiságy! :wink:

Nagyon jó lehetett a tali,jó lett volna találkozni veletek!
Nagyon várom már a fotókat!

Kép

Kép
ibm

B.U.É.K!

Ibm, apjának köszönheti :lol: kreatív volt....
Hát nálunk..... kb 2 ig kemény petárdázás és tüzijáték volt, utána már lightosabb. Éjfélig voltunk fennt, aztán apa hu iszonyat gyorsan bealudt :shock: én meg háton bámultam a plafont és feszülten füleltem, hogy nah... mikor ébred fel a baba. NEm ébredt fel. 3ig fennt voltam és 6tól már nem bírtam aludni :(
A kutyáim... azt hittem az ablakon jönnek be :roll:
magdolnam

jo reggelt!
Majdnem jottem mar 6kor is de nem akartam en kezdeni a napot , meg kelloen duhos voltam ahhoz hogy ne puffogjek itt uj ev szent napjan.
Aludtam kb 1tol addig petarda tuzijatek, riaszto.... :twisted:
aztan 5 korul ferjuram telefonalt az agybol a cegnek hogy nem megy be mert beteg. HAt szerencsere Anna nem kelt fel, de en annal jobban :twisted: :evil:
Visszaaludni nem tudtam.Igy dobaltam magam majd felkeltettem Annat egyen egyet, legalabb addig is csinalok valamit.
De o vissza is aludt, igy en gubasztottam a kanapen, majd valahogy elaludtam, de addigra reggel lett, es kelt Anna.
Aki ma ugyan ugy nyekeg es sir :twisted: :evil: Es en ebbe beleorulok, hogy dunsztom nincs mi a baja de mindenhogy rossz! Es ugye ugyeletre e miatt csak nem viszem, doki hetfoig nincs, egyedul kell lennem vele, nehogy Alekotol elkapja....
Szoval f.szan indul az uj ev :twisted: :evil:
Meg jo hogy legalabb ho van!Az kicsit lenyugtat ha kinezek az ablakon.....
Vendég

Szép napot :P
Ramaty éjszakánk volt. Csabici torka megfájdult a tegnapi önkívületben sírástól. Persze csak gondolom... 3. adag Nurofenen vagyunk túl + Tantum verde... Éjjel kismilliószor ébredtünk :( Alvás, sírás, szopi, alvás, sírás, szopi... Olykor tűzijáték, peterda és a többiek :twisted: Kb. 2 órácskát aludtam, Csabi valamivel többet nem nyugodtan.

Látom, senki sem hozott még képeket. Mi csináltunk egy keveset, azt szívesen feldobom, de nem a legjobbak. Csak tudom, már mennyire várjátok, drágák, akik nem voltatok.
Vendég

Kép Tamara röptet szépséges Annát Kép Tündérlány farmerszerkóban/Adélunk/

folyt. köv.
Vendég

Kép Tamara mókázik Kép Haverom, Levi Kép

folyt.köv.
Vendég

Jó reggelt!

Én aludtam a gyerekekkel tegnap. Apa maradt fent egyedül éjfélig. Azt álmodtam, hogy petárdáznak! 8) Volt nálunk is rendesen. Jázmin evett 3-kor, még akkor is szóltak a tüzijátékok!

Este Rolinak tetszett a tüzijáték, állandóan azt hajtotta, hogy azta!

Kép
szly27

Nagyon jók a képek!

Kép
szly27

Veda: draga vagy, en is teszek ha fel kezzel megy a kicsinyites es minden mas.

Annam nem eszik, nem jatszik csak uvolt, sikit, nyuszog.ferjuram ugyeletre ment( ki kell irassa magat tappenzre).
na de probalkozok....
Vendég

Tami! Sajnálom Annát! szegénykém!

Kép
szly27

Kép
Eltörött a mécses Csabikámnál :cry: Kép

És ezt Apus csinálta... Nem a legjobb, de azért néhányan látszanak rajta. Lehet találgatni, ki kicsoda... :wink: Kép

Ennyi...
Vendég

Tamara!
Óriási ölelés, drága!
Vendég

Szly!
Édes lehetett Roli, ahogy mondja "azta"!

Lányok!
Köszi mindenknek a tegnap szép szavakat :oops: Márcsak ezért sem lehet ma rossz kedvem :D
Vendég

Boldog Új Évet Anyucik!
Engedjétek meg, hogy én is kívánjak Nektek. :)

Köszönöm nagyon, hogy mindenki olyan aranyos volt velem tegnap, pedig váratlanul érkeztem...

Tamarának és Védának köszönöm a sütiket, nagyon finomak voltak, a Védáéban lévő üzenet pedig a következő: "Se holnap, se holnapután. Tarts ki nagyon sokáig. Ez a sorsod útja."
Az az érzésem, hogy ezt a Kisfiunkkal miatt kaptuk.. :) Köszönöm nagyon!

Titi: Neked pedig nagoyn sok szerencsét és boldogságot kívánok a születendő Picidhez. :)

Nálunk egyre közelebb van a nap... Tesó úgyis üzen Nektek, ha eljött.

Mindenkinek nagyon sok boldogságot a Babájához!

AndKata ikertesója, az igen hasonló :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lackót meg kell zabálni!!!

Tényleg, mit mondott Pat tegnap a nyári talira?

Ezen én is agyaltam, hogy lehetne egy országos, amit minden évben nyáron tartunk a szülinapjuk tájékán. Valahol "középen", hogy mindenkinek egyformán kelljen utazna. Pl. Balatonnál, egy szabadstrandon, ahová leterítünk pár plédet, és piknkezünk. Meg fürcszünk, lángosozunk, stb... Babák alhatnak babakocsiban, kendőben, de akár egy hűs fa árnyékában is, v. utazóágyen... Nagyok és Apák is természetesen jöhetnének. És ami a legfőbb: MINDENKI ott lenne, még a Bp-től távol lakók is...

Pat, te is valami ilyenre gondoltál?
Vendég

Julcsi!
Puszillak! És Maribogyeszt is!
(Már nagyon kíváncsian várom, milyen s lesz Ő)
Vendég

Kamrátokba sok jót,
házatokba békét,
szívetekbe szeretetet,
áldott csendességet.
a tervhez szerencsét,
a munkához kedvet,
minden földi jóból a legkedvesebbet!

BUÉK!!!

Kép
sziszka82

Sziszka!
Neked, és kis családodnak ugyanezt kívánom :wink:
Küldj priviben családi fotót az 1000. oldalhoz!
Vendég

kepek:( eddig tartott fel kezzel gep utan repdeso Annaval, na jo kozben 120 tejpepet is belenyomtam:) )

Kép tesok Kép hu mi az ott! Kép a szepseges jol nevelt Oliver Kép je Lea, az en kezem is ilyen Kép epitkezes Kép
Kép
Kép
Kép dajka
Kép angyalka kis angyalkaja
Kép szepseges Kép Szemek szeme
Kép
Kép kiralyfinkkal
Kép azta neked mar ilyen jol megy...
Kép Martiek( nagyon csini vagy Marti, Aleko szerint is!)
Kép egyetertes
Kép kis csapat Kép
Kép
Kép Leventenk
Kép sapkasok
Vendég

jajj Marti: meg neked szerettem volna irni, a feher ruhas csaj a rozsaszin kardiganos kislannyal(9 honepos Zselyke) nem forumos lany volt:) Mokas volt mikor illedelmesen bemutatkoztal neki:)
De beveehtjuk oket is :lol:
Vendég

Alekonak valami virusos nyavalyaja van, nem kapott ra semmit csak c vitamint, meg igyon sokat es a doki szerint nem fertoz :shock:

Annat letettem aludni de meg dunnyog, hatha alvas utan ideig oraig kicsit jobb lesz, mert akar mekkora szegyen nem tudom megorizni a nyugalmam hallva a bogeset, nyafogasat....felvaltva bogok vele,rettegve hogy valami baja van, vagy duhongok, hogy ne csinalja mert nem birom hallgatni :cry: ugylatszik nekem nincs turelmem. Sajnalom nagyon es probalok uralkodni magamon, de nem igen megy :oops:
Vendég

most atoltozom vegre, meg pizsiben vagyok, kocosan, aztan tornazom egyet, hatha amilyen az elv elso napja olyan lesz a tobbi is es akkor legalabb az aktivsag legyen egy pozitivum ha mar betegseggel, sirassal es odaegetett lencselevessel kezdodik..... :( :?
Vendég

Jó reggelt!

akkor én is:

Kép alvó banda Kép Kép krokodilok közt :) Kép együtt Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Tita: Oliver tunderi kissrac! Es Aleko mondta nagyon jol nevelt! Es Levi ellen sincs kivetnivaloja:)
Vendég

Veda: Aferjed igen sarmos uriember! Es olyan nyugodt, turelmes!
Lilu nem semmi: parbeszed: V: kicsim rajtad anya jeggyuruje van
L: igen( es jatszik tovabb)
aranyos telve eleterovel jokedvvel, szeretettel!
Csuda szuper anyuka vagy! Nem csoda hogy Tita szeretne peldakepul valasztani.
Kepzeld: en nagyon szomorkas vagyok, eltunt az idezetem:(
Pedig jo volt nagyon!
Vendég

Kép Kép Kép

Kép és itt nem velem :)

Kép szépséges tortalány

Kép édes kicsi kölcsönlánnyal

Kép kölcsöngyerek

Kép keveset, de beszélgettünk

Kép Anna vizsgál, miközben eszem

Kép
andkata

Csoportképek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Nézzétek el a férjecskémnek, hogy a képek közül igen sok Adélról szól :)

Tamarám, jobbulást Nektek, remélem csak átmeneti állapot! Anna kapott valami fájdalomcsillapítót?

Véda, a Ti éjszakátokat is sajnálom! remélem Csabici már jókedvű!

Adél nagyon kifáradt, irtó sokat aludt egy evéssel :)
Rendes kislány, tudja hogy szilveszter van :) Nem bánnám, ha ezt gyakrabban tenné az újév során :)

Dodó, Ti még itthon vagytok? Bocs, lemaradtam...

Kép
andkata

Nyári taliban mi is nagyon benne vagyunk,családilag is!

Talán már Marci is jöhetne! :)

Kép
andkata

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már teljesen kész vagyok, Levi egyáltalán nem eszik. Éjfél óta nem evett semmit, ha megpróbálom kanalassal megetetni második kanál után üvölt. Most alszik és az elöbb próbáltam táppal álometetni, de nem sikerült. Már óránként bőgők, Tamás tiszta hülyének néz. Nem tudom mi a francot csináljak. Van egy kis múlóban lévő szájpanésze és picit piros a torka, lehet hogy ettől, de ebben sem vagyok biztos. Tegnap legalább napközben 2x evett tápot alvás végén és ez kicsit megnyugtatott.
Kataák: szerintetek mit kéne csinálnom? Vigyen el orvoshoz? Ki foglalkozik most ezzel. Ráadásul szabin van a dokink.

Na közben felébredt és sikerült 120-at beleimádkoznom! Kicsit jobb a lelkem. De ez akkor sem mehet így tovább. Még talán ma 1x fog enni, akkor is csak tápot, ha sikerül a következő alvásnál megetetnem.

Ma lehet, hogy déluán elmegyünk a műjégre. Olivér és Tamás fognak korizni. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

BUÉK!!!!!!!!!

Kép

Sajna tegnap már nem tudtam jönni, mert elhúzódott a sütés aztán már indulnunk kellet.
Levi jobban bírta mint gondoltam, pedig elég zajos környéken voltunk.
Most viszont nem hagy pihenni. Erről ennyit.

Fú, taliképek szuperek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tita! Próbáld alvás közben etetni ezerrel!

Figyelj minimum 400-500-nak meg kell lennie! ( folyadék!) Teát iszik???

Kép
andkata

Kép tölünk is!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nagyon szuperek a talis képek! Jó sokan voltatok!

Kryss! Nagyon aranyosak a gyerekek!

Nyári tali jó ötlet, bár nekem a Balaton még messzebb van mint Pest!

Kép
szly27

Tamara: én is ugyanígy érzek! Hol azért sírok, hogy mi baja lehet Levinek, hol pedig azért mert már nem birom hallgatni a sírását és elfogadni, hogy nem akar enni. Az rendben, hogy eddig sem evett valami sokat, de 3x egy nap azért evett normálisan és nem sírt közben. Annyira iszonyú ez a tehetetlenség, hogy nem tud senkisem segíteni és csak magamra számíthatok, tőlem függ az élete. Nem állhatok fel és mondhatom, köszi ez nekem nem kell és elmegyek....
Tamás meg csak csesztet, hogy miért vagyok ilyen idegbeteg, szedjek gyógyszert...
Ő tök lazán veszi ezt az egészet....

Sajnálom a lencselevesedet, Az én lencsefőzelékem is majdnem odaégett, pedig ott álltam mellette...
Alekónak mielöbbi jobbulást kívánok!!!
Anna drágám: tessék megmutatni a maminak, hogy semmi bajod és változz vissza olyan tündérré mint voltál!!! (most sem vagy kevésbé az, de ez a sírás elhomályosítja. A mami nem látja a könnyeitől az aggódás miatt!). Puszika neked, hátha ez segít!

Viki: Lacus nagyon édes, annyira jó, hogy ennyire jó kis krapek! Elküldhetnéd hozzánk, hogy Levit megnevelje! Kép

Ezt el kell mesélnem: a fiúk bent játszanak Olivér szobájában, Tamás felfújja a lufit, elengedi, mire Olivér utánnakap és nevet egy jót, Erre Levi is hangosn kacag és nézi közben Olivért. Ő azon kacag, hogy Olivér navet... Nagyon édesek, látni kéne....

Na megyek ebédet adni a nagyoknak és a legkisebbnek Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Sajnálom! Talán akkor itasd teával! Babakekszet adtál már neki? Lehet szívesen majszolná!

Kép
szly27

hogy kell beadni Annanak a homeos chamomilla vulgarist 15 ch?????????
hanyszor hanyat, mivel?
Vendég

Kata: Teát iszik, kb.: 250-300-at így megvan a folyadék, ha legalább 2x eszik tápot. A tegnapi 24 óra egész jó volt. 3,45-kor evett 170-et, ikea-ban 11 körül 120-at, itthon 17-kor 170-et és éjfélkor :lol: 170-et. Azóta most 120-at.
Levi jól kiszámolta éjfél elött pár percel ébredt és evett, majd éjfél után nem sokkal visszaalud a nagy hangzavar közepette. Jó nagy durrogatások voltak, amikor etettem nem tudtam miért pont most durrogtat mindenki, aztán megnéztem az órát és láttam, hogy éjfél múlt 4 percel. Így kívánt nekem Levi boldog új évet!
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?