Új privát üzeneted érkezett!

Véda! Sajnálom! Mi fájt neki?

Kép
dittke

Jaj, Védám, én is sajnálom! Remélem, már megnyugodtál! Csabi hogy van?
Ma az Ikeában mi is találtunk egyáltalán nem készséges személyzetet...
Amióta hazaértünk, az én hiperérzékeny sírós mimózám csupa vigyor... lehet, hogy lesz egy itthonülő gyerekem :roll:
Jó volt élőben látni a családodat!

Patti, ti is gyönyörűek vagytok!
Márti, ti is!
És most már arról is van elképzelésem, milyen volt a pocakos Akata :) Ott volt a tesója is :)

Bocsánat, hogy a családom bunkónak látszott, de mivel Oti nagyon köhögni kezdett, Apa meg még nem teljesen gyógyult meg, inkább nem vegyítettem őket a bandával.

Visszaszívom, hogy csupa mosoly a gyerekem...

Köszönjük mindenkinek a búék köszöntéseket!
Magdi, Liza aztán tud élni :D

Orsi, köszönjük, reméljük, minden szava valóra válik :)

ÉN IS BÉKÉS, VIDÁM ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! KÍVÁNOM, HOGY MEGADASSÉK MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGETEK VAN!

Kép
Kép
bondi

Itt a képünk az 1000.-re

Kép

Kép
Kép
bondi

És kép a karácsonyi angyal családról, akik nálunk jártak :)

Kép
Kép

Kép
Kép
bondi

Köszi Lányok!

Jelentem, megnyugodott. A hasa fájt, mert összerottyantotta magát, és azóta vigyorog. Aludni nem kar, de nem is nyűgös, így nekem ez elég... :D

Hazafelé amúgy Lilu is megnyugodott - lévén, hogy kijutottunk a külvilágba a sötét és bennünket fogvatartó mélygarázsból 8) - és az apja is leeresztett, bár vele még lesz egy beszélgetésem este, hogy azért nekünk szülőknek kötelességünk uralkodni magunkon, és nem még jobban halálra rémíteni a gyerekeinket... (De szerinte uralkodott magán, mert ha nem, akkor kivitte volna valóban az autóval a sorompót... :shock: )

Mindjárt jövök, és személyesen mindenkinek reagálok! (Még ha meg is untok :lol: )
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:13-kor.
Vendég

Véda: nagy nagy ölelés!

Kérünk talis képeket!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:13-kor.
Vendég

Drága Bondi!
Köszi, hogy vigyáztál Csabira, amég mi levittük a nagyokat a tomboldába! És úgy rémlik, te nem kaptál szerencsesütit... :oops: Ne haragudj!
Csabi nevében is bocs, amiért Natit fejbevágta a csörgővel... :oops: Hú, miért is kell még bocsánatot kérnem? Asszem, más nincs... :roll:
Ja, Nati gyönyörű élőben! A családodat pedig csak egy pillanatra láttam, de édesek!

Fmárti!
Lea gyönyörű, még a pengével vagdosott arcával is :lol: Én rendesen beleszerettem a szemeibe is... Férjurad szimpatikus, látszik, hogy szeret benneteket nagyon. Valahogy rá van írva. Te meg... Nagyon szép az arcod! Lea kérhet majd tőled sminktippeket! Örülök, hogy megismerkedtünk!

Akata!
Olyan kár, hogy csak keveset tudtunk beszélni :( Meg azt a keveset is csak felületesen... De akkor is örülök, hogy találkoztunk. Pont olyan kedves ember vagy a férjeddel együtt, mint gondoltam. Adélunk is nagyon sírt a drága. Már megnyugodott, elaludt?

Julcsi!

De jó, hogy te is jöttél!
Ciki, hogy először Katának néztelek? :roll: Még jó, hogy összeraktam fejben, hogy Kata nem kismami éppen... Szép pocid van, bizti a benne rejlő kis csomag is az lesz! Maj szorítunk 5 hét múlva! Ide is kérünk majd képet!

Tamara!
Köszi a sütikét (többiek, fenomenális hókifli!), hazafelé ezzel nyugtattuk meggyötört idegrendszerünket!
Anna nem változott, gyönyörű! Te meg milyen vidám vagy! A párod is aranyos pali! Kár, hogy Muffin Apát leszámítva, egyetlen apukának sem mutatkoztam be :oops: Tegnap írtam, hogy atlikon szétszórt vagyok, hát akkor most hoztam a formám :?

Pat!
Ja, és neked sem mutatkoztam be... Valahogy olyanom volt, hogy mi már régóta ismerjük egymást. Aztán utólag jöttem rá, hogy végülis csak virtuálisan, de akkor már nem mondhattam fél óra duma után, hogy amúgy Véda néni vagyok - (by Bondi :lol: ) A lányod csúcs! Lilunak nagy haverja lenne! Majd priviben cserélnek a csajok emil címet! Párod szuper! Ahogy ott félkezezett Zsoltival :shock: És látszik rajta is milyen családcentrikus! A szerencssütis sor váljon igazzá!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Evelin!
De jó volt megint talizni! Olyan jó volt benneteket 3-asban látni! Eliot nagyot nőtt, és a szemei... Csodaszépek! Peti végtelenül jófej, és kedves. Úgy összeilletek! Az utazáshoz sok-sok napsütést, havat, és szórakozást!

Titikém!
Olivér egy irtó édes kishapsi! Olyan szöveget nyomott nekünk a speciális cipőjéről :lol: Valami hihetetlen a szókincse! Nagyon okos, és szép, és a hangja is olyan kis csillingelő. Levikém evett már valami mennyiséget azóta? Milyen sort üzent neked a Müller Péterem? (Nem emlékszem...)

Lilu: rendesen viselkedett. :D A tomboldába kb. percenként akartam lemenni érte, de Pat visszatartott :lol: :lol: :lol: Kösz, Pat! És láss csodát, amikor odaértünk, Lilu épp csendben ülve rajzolt :shock: :D

No, megyek eszem valamit! Csabikám végre elaludt, Lilu tévézik, Apa elment fátvágni :shock: :shock: :shock: Ja, azt még mondta Apa, hogy micsoda rendes banda ez... Pedig biztosan tudom, hogy aggályai voltak egy ilyen netes dologgal kapcsolatban...
Vendég

B.Ú.É.K.!!!
Vendég

Sziasztok!
Mi is hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat!

Zsolti (szokás szerint) a talin mintababa volt! :D Kifelé jövet az Ikeából Zsolti egyedül, sírás nélkül egyszer csak elaludt a hordozóban (!!!) és hazáig aludt! Szerintem én minden nap találkozom eztán valakivel, és akkor minta gyerekem lesz!
Én is várom a képeket, sajnos nem vittünk fényképező gépet. :cry:

Megnyitottam az apukás topikot, cseveghetnek a papák is :lol:
Aki nem volt ott: egy-két apuka a beszélgetés végén úgy köszönt el, hogy majd a babaneten folytatjuk. :lol: Persze lehet, hogy a kutya nem ír majd bele, de hátha...

Véda, sajnálom a hazautatokat. :cry:

Kép
Kép
patr

Domi hami
:D
Kép

Kicsit sötét mert én voltam pont a lámpa alatt.
Úgy eszik mint egy kismadár :D

Kép
Kép
Kép
kike

Véda! Sajnálom Csabit, de akkor már megoldódott a dolog! Mi is jártunk úgy Debrecenben, hogy nem engedett ki a sorompó! Hát apa is jó mérges volt! De végül egy fickó kiengedett minket. Viszont sokkal jobban szeretem ezeket a parkolókat, mert utálok parkoló után keringeni. Itthon szinte a bolt előtt állok meg bárhol, nem vagyok hozzászokva, hogy nincs parkolóhely!
Ez az egyik előnye a kisvárosnak!

Várom a képeket!

MArcsi! Nagyon cuki Emma az új hajával! Tűrte a fodrászkodást?

Kike! Úgy látom Dominak bejön a kanalas kaja!

Bondi! Nagyon aranyosak vagytok!

Márti! Visszaigazoltalak iwiwen! Leáról nincs is kép! Pedig direkt azt kerestem!

Mindkét mama hozott nekünk sütit, rétest! Tök jó, nem véletlen nem sütöttem!

Roli már alig várja, hogy tüzijátékozzunk! Nemsokára felöltözünk és fellőjük azt a párat amit vettünk direkt miatta.

Kép
szly27

Dórikám!
Mi történt a mi kis drágsa királyfinkkal? Puszika Neki! A pocikájára nagyon sok!

Bondi!

Nagyon szépek vagytok? Oti kruppos lett a diagnózis szerint?

Patti!

Apukás topik atom király! De jó lenne tényleg ha a papók is írnának!

Domi milyen szépen eszik kanállal! Mi még mindig pépes cuclival nyomjuk.

Már tele van a töxim a sok petárdával és tűzijátékkal. Lalót is felébresztették. Mi lesz itt éjfélkor?

Ha ma már nem jönnék, akkor BUÉK!
Kép

Köszönöm h megismerhettem ebben a szép 2008as évben a sok csodálatos anyukát és babát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.31 17:10-kor.
20150601134430

Tényleg! Erre az apukás topicra kíváncsi leszek! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!
Csak jöttem BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNNI!

Taliról majd tegyetek képeket!

Mi ma a barátnőmnél voltunk ebéden!

d.dodó

buék csajok!!!!!!!!!!

KIVÁNOM HOGY MINDENKINEK SIKERÜLJÖN AMIT SZERETNE !!!!!!!!!!!!!

JO HOGY HOGY TAGJA LEHETEK ENNEK A KIS CSAPATNAK

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:12-kor.
Vendég

Veda: sajnalo, nalunk az ellenkezoje volt, ott Anna jo es vidam volt, elotte vegig nyugos itthin utana meg uvoltott de nagyon. vegul en is adtam nurofent es 2 ora alatt elaltattam :twisted:

nagyon szupi volt a tali!
koszonom mindenkinek aki eljott ezt a szep evzarast!
Aleko is jolerezte magat, mondta maskor is szivesen jon.
kepet majd holnap, most diszitem a lakast.
Vendegek meg sehol :twisted: meg jo hogy 4re haptakban kesz volt minden, es szaladtunk e miatt haza :twisted: :evil:
lampa meg nem volt :(

Boldog vidam bekes uj evet mindenkinek!
Vendég

Veda: sajnalo, nalunk az ellenkezoje volt, ott Anna jo es vidam volt, elotte vegig nyugos itthin utana meg uvoltott de nagyon. vegul en is adtam nurofent es 2 ora alatt elaltattam :twisted:

Vendegek meg sehol :twisted: meg jo hogy 4re haptakban kesz volt minden, es szaladtunk e miatt haza :twisted: :evil:

Vendég

MI IS NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT, HABÁR- MIVEL KÉT ISMERŐSSEL IS ÖSSZEFUTOTTAM- NEM TUDTAM ELEGET VELETEK LENNI, DE MÉGIS NAGYON-NAGYON KLASSZ VOLT!

Majd mindenkinek reagálok még, de addig is:

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK DRÁGÁIM!

Kép
andkata

Sziasztok!

Huu annyi mindent akarok írni, azt sem tudom, hol kezdjem.

Nici: Köszönöm szépen a könyveket és a DVD-t! Ma meghozta a postás néni, épp elcsípett bennünket, ahogy indultunk a talira. :) Remélem, valamivel meg fogom tudni hálálni, rajtad tartom a szemem! :D

TALI NAGYON JÓ VOLT!!!!!!!! Örülök, hogy kis családommal ott lehettem! Csak azt sajnálom, hogy annyira hamar eltelt az idő, és alig tudtam párótokkal beszélgetni. :( Pedig jó lett volna többet diskurálni veletek, jobban megismerni egymást élőben is. Remélem, még fogunk találkozni!

Akik nem voltak a talin: Képzeljétek, Véda nagyon ötletes meglepetéssel kedveskedett nekünk; készített kis ragasztott linzer sütikéket, és a közepükbe elrejtett egy-egy Müller Péter idézetet! Mindenki "húzott" egy sütit, és olyan jó volt olvasni a sorokat!!! Én eddig csak filmekben láttam kínai szerencsesütis meglepiket, de még senki nem örvendeztetett meg még ilyennel! Nálunk is nagyon nagyon találó volt az idézet, beleillik az élethelyzetünkbe! Köszönjük Dóri!!!

Véda: Sajnálom, hogy így jártatok!:( Mi is hiába akartunk ott kimenni, ahol bementünk, nem lehetett, szóval újból visszamentünk az üzlet másik végébe, majd át az egészen, a pénztárakon ki és úgy az autóhoz. (Mondjuk mi is csak lestünk, hogy óránként 300 Ft a parkolási díj. :shock: ) Lilud nagyon aranyos kislány, jó hogy őt is láthattam. Párod és Csabi pedig élőben mégjobban hasonlítanak egymásra!
Köszönöm a bókokat. :oops: Én nem igazán tudok sminkelni, amit az arcomon láttál, az egy kis púder volt, hogy ne csillogjon a bőröm a zsírosságtól, és egy egész kevés szempillaspirál a neves alkalomra. :lol: A többi genetikailag öröklött "smink". :D

Pati: Nagyon szimpatikus a családod, úgy kerek egész ahogy van! :) Párodat olyan kedves mackónak írnám le (remélem, nem veszed sértésnek, én bóknak szánom :oops: ), minden gyerekkel olyan természetesen bánik, ritka az ilyen férfiember. :D Zsuzsinak olyan szép szemei vannak, mint az anyukájának és az öcsikéjének!!! :)
Apukás topik jó ötlet, de vajon mennyire lesznek aktívak az erősebbik nem képsviselői??? :roll:

muffin: Jó volt találkozni veletek, csak valahogy beszélgetésre nem került sor, ezt nagyon sajnálom. Hiába, ez az idő nagyon kevés volt. De csak megerősíteni tudom Dóri szavait, nagyon szép család vagytok! Ugyan olyan kedves teremtés vagy élőben is, mint amilyennek "virtuálisan" megismerhettelek, Eliot pedig nagyon szép kisfiú! És ahogy hozzádbújt, az számomra mindent elárul kettőtök kapcsolatáról. :)

Tami: Örülök, hogy titeket is megismerhettelek személyesen is! Ne haragudj, hogy Lea mindenáron meg akarta markolászni Annát, ahol érte, nincs hozzászokva a babatársasághoz. :oops: De azért még lehetnek barátok ugye? :lol:
Sütid nagyon finom volt, hazafelé menet eltüntettem az egészet. :D Anna nagyon ügyes, szerintem hamarosan úgy fog mászni, mint Levi! Sajnálom, hogy sírt Anna, lehet őt is a foga kínozza, csak trsaságban jobban lekötötte magát és elterelte a figyelmét a sok új szín és forma.

Akata: Ti is nagyon kedves család vagytok, jó hogy hoztad tesódat is! :) Nem sokat tudtunk beszélgetni, de én annak a kevésnek is örülök. Adélnak nagyon szépek a szemei, és édes a kis szőke haja! :D

Titi: Olyan jót beszélgettünk, nagyon jó volt megismerni titeket! Levi nagyon ügyes, én csak ámultam és bámultam, milyen mozgékony, mennyire eljátszik minden játékkal, nagyon édes kis pasi! Te pedig egy nagyon kedves anyuka vagy, sugárzik belőled a pozitív érzés! Pedig azért rendesen vannak nehézségek az életedben, amikkel nap mint nap megkűzdesz, mégis ilyen mosolygós tudsz maradni, le a kalappal! És ne hallgass Tamásra, nagyon csinos kismama vagy!!!!

Bondi: Bevallom, Te voltál az, akiről hirtelen nem tudtam, ki lehet. :oops: :lol: Sejtésem sem volt, mert valahogy olyan ritkán láttam rólad itt képet, vagy lehet, nem is láttam. :roll: De te is nagyon szimpatikus voltál, csak nagyon keveset tudtunk beszélgetni. Nati édes kis bogárka, szépséges kislány!

Folyt. köv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2008.12.31 18:01-kor.
fmarti

Vendég

bocsanat, parom elkuldte meg ketszer :oops:
Vendég

Tami, óránként egyszer elküldöd a hozzászólást? :lol: :lol: :lol:
Így év végére kicsit megbuggyant a babanet!

Kép
Kép
patr

Marti: jo hogy jottetek! NAgyon csinos es kedves anyuka vagy!
Remelem tobbszor is jottok Leaval! Persze hogy lehetnek baratok Igazabol Annam is ilyen kis cadoc ha meglat egy babat, de sebaj ebbol is tanulnak!
Nincs o cukorbol! Es semmi bajt nem tett LEa!Ferjem agyon vissza dicserte a kislanyod milyen szep es halk es jo....
Vendég

Véda, nekem is olyan volt, mintha már találkoztunk volna személyesen! Küldöm priviben Zsu e-mail címét!

Véda, Márti, nagyon szépeket írtatok rólunk, köszönöm! :lol: Jól esett!
Jó, hogy ilyen sokan voltunk ma!

Kép
Kép
patr

Tami: Nem baj, jobb 3x mint egyszer sem! :D

Lea hazafele jövet még aludt egy szűk órát az autóban, de utána már nem tudott visszaaludni, úgyhogy rendesen szívja le az energiáimat! Azért eléggé elfáradt, szóval nyűglődik, csak aludni nem akar. :evil: De mostmár hamarosan visszük fürdetni, és dobjuk az ágyba, aztán majd meglátjuk, mennyiszer fog felriadni a petárdadörrenésekre. :?

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a jövő évre! Én is hasonló jókat kívánok minden kedves anyukának és családjának!

Most mennem kell, mert Lea mindjárt leordítja a házról a tetőt. :lol:

Mindenkinek további kellemes estét!
fmarti

Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog 2009-es évet kívánni!
Ha már végig verseltem a decembert, ezt is egy verssel tenném.

Arany János: Alkalmi vers

Az uj évet (ócska tárgy!)
Kell megénekelnem,
Hálálkodva, ahogy illik,
Poharat emelnem.
Mit van mit kivánni még
Ily áldott időben? -
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Olcsó legyen a kenyér,
A gabona áros;
Jól fizesse a tinót
S nyerjen a mészáros,
Mérje pedig szöszön-boron,
Font kijárja bőven.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Senkinek a nyakára
Ne vigyenek kontót;
Valaki csak ráteszen,
Nyerje meg a lottót;
Annyi pénzünk legyen, hogy!
Még pedig pengőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Szegény ember malacának
Egy híja se essék;
Messze járjon dög, halál,
Burgonya-betegség;
Orvos, bakó a díját
Kapja heverőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Tücski-hajcski baromnak
Sokasuljon lába;
Boci járjon mezőre,
Gyermek iskolába;
Gyarapodjék a magyar
Számra, mint erőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Kívül, belül maradjon
Békében az ország;
A vásárra menőket
Sehol ki ne fosszák.
Béke legyen a háznál
És a szívredőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

A biró is, mint eddig,
Tisztét jól betöltse:
Víz kedviért a babát
Soha ki ne öntse;
Emberiség, igazság
Egyik serpenyőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Zenebona, babona,
Huzavona vesszen!
Visszavonás, levonás
Minket ne epesszen.
Legyen egység, türelem,
Hit a jövendőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Nagy uraink (ha élnek)
Nőjenek nagyobbra;
Áldozzanak, legyen is mit,
Mégse üssék dobra;
Nemzetiségünk mellett
Buzogjanak hően.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Író pedig írónak
Szemét ki ne ássa, -
Ne is legyen az idén
Napfogyatkozása
Jó erkölcs-, eszme-, hírnév-,
S előfizetőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Mire üssek még pohárt?
Asszonyi hűségre?
Barátság-, polgár-erény-,
Vagy mi más egyébre?
Hiszen ezek közöttünk
Vannak kelendőben.
Tudj' Isten, mi minden nincs
Ez uj esztendőben!

Kép
Kép
patr

MINDEN BABÁNAK, MAMÁNAK, TESTVÉRNEK ÉS APÁNAK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép
dittke

Vkatus!
Gyümit és a főzit is üvegből és pépes cumival kapja, mert ez a gengszter összeszorítja a száját a kanálnál. Bezzeg korábban simán elfogadta.

Én az intersparban vettem pépes cumit (2 db 700 Ft volt), és jó az Aventes fejbe.

Laló is pörög, úgy pergeti a nyelvét, mint egy latin amerikai zeneszámban, már azt várjuk h mikor mondja utána h Ariva Ariva. :lol:
20150601134430

Tami az 1000. oldal összejövetelére gyúr! Kép

Véda: "A bajban nem az a cél, hogy húzodj az Erős Hatalom védőszárnya alá, hanem az, hogy te magad válj Erős Hatalommá."
Nagyon találó!!! Törekszem, hogy ez valóra váljon, mert így több és jobb lehetek!
nagyon jó volt veletek újra találkozni. Már akartam írni, hogy te vagy az egyik ember itt akire szeretnék hasonlítani. Mindig olyan sok pozitív energia árad belőled, hogy jó a közeledben lenni és töltekezni. Te egy olya ember vagy aki szívesen enged át a pozitívenergiáiból másnak! (Köszi)

Márti: veled is nagyon jó volt beszélgetni és örülök, hogy megismerhettelek személyesen is. Nagyon szimpatikus a férjed is és olyan jó volt titeket együtt látni. A párod nagyon szeret tégeg ez minden percben látszott. Lea pedig egy tünemény!

Kata: köszönöm a tanácsot, már le is kezeltem Olivér fülét! Kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni! Adél tüneményes volt megint! Hát a tesód mintha te lennél! Nagyon kedves és jó volt vele kicsit beszélgetni, nagyon közvetlen!

Tami: Köszi a finom sütit, Olivér már el is pusztította! Anna szokás szerint nagyon édes volt! Alekot is nagyon jó volt szeméályesen is látni, nagyon összeilletek, nagyon szép pár vagytok! Ő is olyan közvetlen és kedves mint te! Sajnálom, hogy nem tudtak időben odaérni a vendégeitek! Én is utálok várni, főleg, ha egy csomót készültem!

Evelin: Nagyon szép család vagytok és Eliot nagyon ügyes és nagyon szép! Nagyon sokat "kupálódott". Örülök, hogy egy kicsit azért sikerült beszélnünk! Szeretek veled beszélgetni, olyan jó érzés, te is annyira pozitív vagy!
Érezzétek magatokat nagyon jól és vigyázzatok magatokra!!! Síelj helyettem is! Kép Kép

Bondi: Olyan jó volt titeket is látni! Otit ezer gyerek közül is felismerném. Egyszer elment mellettem és ráköszöntöm, hogy -Szia Oti!- erre olyan furán nézett rám, hát ez meg ki? Nagyon édes volt!
Kár, hogy nem tudtunk beszlgetni!

Pati: köszi, hogy hoztad Zsuzskát Olivér nagyon jól elvolt vele, szeret nagyobbakkal játszani. Zsolti egy mintagyerek! :lol:
A párod megint nagyon szimpi volt!
Nagyon jó a nyári tali ötleted!!!

Levi az IKEA-ban evett 120 tápot 11 körül és itthon 5-kor 170-et. Eddig ennyi.

Bocsi mennem kell Tamás nem bir a 2 gyerekkel.

Lehet, hogy még jövök!

Ami: nagyon gyönyörű Áron bébi!
Nicike: nézd meg az anyját és megtudod miért olyan szép Áron! :wink:

Kép

Ha nem jönnék, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok és minden szépet és jót amit szeretne!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog újévet kívánni!

Azt hiszem már csak jövőre jövök! :D
Puszi mindenkinek!!

Kép
linda24

NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Vendég

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép

Kép
csugi

Véda, én is örülök, hogy végre találkoztunk! :)
Adél fáradt volt, ő olyankor szokott nagyon sírni, persze a kendőben nem aludt el, de megnyugodott, az autóban végig aludt, majd itthon már csak kemény fél órára tudtam rávenni. Szerintem sok volt neki a program kicsit...De olyan jó hogy elmentünk!
Köszönöm a sütit és az idézetet!
Ja és minek Neked sminktanács, olyan szépen voltál kifestve!!!
Élőben még szebb az arcod, mint képen!

Márti, én is örülök, hogy találkoztunk, nagyon szimpatikusak vagytok! Lea nagyon édes, aztán úgy fel is oldódott...:)

Tita, remélem minden javul a következő évben és nagyon boldog leszel mindhárom gyermekeddel! Örülök, hogy segíthettem, remélem Oli füle rendbejön!

Bondi, még ennyi időre is jó volt látni Benneteket, mindig mosolyt csalsz az arcomra! :) Nati gyönyörű! És semmi gond, az én férjem se nagyon olvadt bele a társalgásba, jó sokan voltunk...

Evelin, Veletek mindig szeretek együtt lenni, olyan mintha ezer éve ismernélek...És jó lett az új hajad! Nagyon jól áll, most vettem csak észre milyen gyönyörűséges kékek a szemeid!
És Eliot az állandó mosollyal az arcán, háááát, meg kell zabálni!

Tami, neked köszi a sütit, olyan figyelmes vagy! Nekem Aleko- habár nem beszélgettem vele- különösen szimpatikus...:)

Na, remélem mindent leírtam! :)

Kép
andkata

sziasztok!

Jó volt olvasni, hogy milyen jól éreztétek magatokat! De képeket nem láttunk!!! Plííííííz, én úúgy szeretném nézegetni!!

Patr! Te az előzőről sem tettél fel, jól emlékszem?

Na ha nem jönnék, Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!
Viki, Andi, Jani

sz.andi

Hoztam néhány idézetet, de nem hagyományosan újévit. :) Fogadjátok szeretettel - újévi köszöntő helyett! :)

Ha elölről kezdeném a gyermeknevelést,
fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezemet,
Példálózás helyett példát mutatnék,
Nem siettetném a gyermeket, hanem hozzá sietnék,
Nem a nagyokost játszanám, hanem okosan játszanék,
Komolykodás helyett komolyan venném a vidámságot,
Kirándulnék, sárkányt eregetnék, réten kószálnék, bámulnám a csillagokat.
A civakodás helyett a babusgatásra összpontosítanék,
Nem erőszakoskodnék a gyerekkel, hanem a lelkét erősíteném,
Előbb az önbizalmát építeném, azután a házamat,
Kevesebbet beszélnék a hatalom szeretetéről,
És többet a szeretet hatalmáról.
(Diane Loomans)

A munka meg fog várni, amíg megmutatod a szivárványt a gyereknek, de a szivárvány nem vár addig, amíg végzel a munkával.
(Patricia Clafford)

A gyermeki lét nagy titka nem az, hogy gyermekeinknek sokat kell tanulniuk tőlünk, hanem az, hogy nekünk kell sokat tanulnunk gyermekeinktől.
(Menachem Mendel Schneerson)

Jó érezni azt, hogy szeretlek
nagyon és egyre-egyre jobban.
Ott bujkálni a két szemedben,
rejtőzködni mosolyodban.
Érezni, hogy a szemeid már
szemeimben élnek és néznek,
s érezni azt, hogy szép, veled szép,
és csak veled teljes az élet.
(Illyés Gyula)
fmarti

Márti: ez viszi nálam a pálmát! Köszi!!!

Andi: kár, hogy nem tudtatok eljönni! Na de majd jövőre!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
bencuri

Annam alszik ( szegenyem egesz este sirt, en nem tudom i ez, de hetfoig ha igy megy nem birom ki, addig ugye nincs orvos, csak ugyelet, de nem tudom mi lehet. laza nincs, eszik, alszik, de ebren sir, de nagyon, kiveve a talin).
Mi virslizunk, eleg keson jottek, de nem boritottam fel e miatt Anna napirendjet.

AKata: Atadom Alekonak!

Mondtam mar neki a forumot, kivancsi vagyok ir e majd:)

Szep estet mindenkinek!
Vendég

[color=red]Nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánunk minden anyukának, babónak, apukának, kis- és nagytesónak![/color]

Kép
teó

Boldog Új Évet Kívánok!

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket angyalok mosolya
L elkünkben béke és szeretet virítson
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon kereszté

É jszaka pompásan ragyogjon csillagod
V eled legyenek szeretteid, amikor csak akarod
E gymásra találjon most minden kereső
T ársával éljen minden egymást szerető

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most mennyei boldogságot
V áljon minden titkos, szép álmunk valóra
Á ldott legyen minden együtt töltött óra
N evetni tudjunk és őszintén örülni
O dvas idő fogát messze elkerülni
K eveset mondok végül, de szépet:Kívánok NEKED(
Boldog Új Évet minden kedves anyucinak , bébinek és persze az apuciknak is!
Lajos, Emőke és Emci

Kép
kimma

Drágáim!
Puszikálok mindenkit! Megyek csicsizni, én eddig bírtam. Öcsi már 8tól horpaszt.

BUÉK! BUÉK! BUÉK!
20150601134430

en is mennek mar agyikoba, vendegek most mentek el....

o mert mire ettunk annyira ehes voltam( 11 korul ikeaban ettem utoljara a par husgombocot)hogy az elso virsli utan megfajdult a gyomrom, igy nem ettem tobbet :?
ja es szuper Alekonak faj a torka, tantum verden kivul nincs itthon semmi es holnap reggel 7re munkaba megy :twisted:
szoval ha Anna beteg lesz adott hogy honnan...
Vendég

azt nem is meseltem meg milyen bosszusag ert minket tegnap.
gondoltam ebed utan ledolok kicsit, bar sosem csinalok ilyent, de mondvan Anna alszik, miert ne. de epp hogy beleptem a szobaba latom a foldon viz van. szerencsere nem a radiatorbol jott, hanem a parologtatobol. Letorolgettem kitoroltem a fiokokat vizes ruhakat kiteritettem.....szonyeget kimostam, felmostam( persze Anna felebredt)
Parologtatot kimostam, atneztem majd gondolvan csak rosszul volt racsavarva az alja ujra beallitottam a szobaba, gyors proba, ok mukodik( elfeledve az egesz kaland).Igen am, de csak este a furdes elott mentem be ujra a szobaban .
Az egesz szoba uszott :twisted: :evil: Az osszes atek, ruha, a blubb, az agy alatt MINDEN :twisted: :evil:
Az osszes torolkozonnkel itattuk, fel oras munka, Anna uvolt....AAAAAAAAAAAAAAAA
szoval most ott tartunk bedoglott a masina.
Holnap keresem is elo a jotallast, remelem meg van ra garancia, mert azert nem volt hu de olcso, es gaz lenne ha kampec lenne!
Vendég

BUÉK
Vendég

BÚÉK!!!

Kép
dittke

B.Ú.É.K.!!!

Kép
kimma

BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

Kép
linda24