Sziasztok!
Huu annyi mindent akarok írni, azt sem tudom, hol kezdjem.
Nici: Köszönöm szépen a könyveket és a DVD-t! Ma meghozta a postás néni, épp elcsípett bennünket, ahogy indultunk a talira.
Remélem, valamivel meg fogom tudni hálálni, rajtad tartom a szemem!
TALI NAGYON JÓ VOLT!!!!!!!! Örülök, hogy kis családommal ott lehettem! Csak azt sajnálom, hogy annyira hamar eltelt az idő, és alig tudtam párótokkal beszélgetni.
Pedig jó lett volna többet diskurálni veletek, jobban megismerni egymást élőben is. Remélem, még fogunk találkozni!
Akik nem voltak a talin: Képzeljétek, Véda nagyon ötletes meglepetéssel kedveskedett nekünk; készített kis ragasztott linzer sütikéket, és a közepükbe elrejtett egy-egy Müller Péter idézetet! Mindenki "húzott" egy sütit, és olyan jó volt olvasni a sorokat!!! Én eddig csak filmekben láttam kínai szerencsesütis meglepiket, de még senki nem örvendeztetett meg még ilyennel! Nálunk is nagyon nagyon találó volt az idézet, beleillik az élethelyzetünkbe! Köszönjük Dóri!!!
Véda: Sajnálom, hogy így jártatok!:( Mi is hiába akartunk ott kimenni, ahol bementünk, nem lehetett, szóval újból visszamentünk az üzlet másik végébe, majd át az egészen, a pénztárakon ki és úgy az autóhoz.
(Mondjuk mi is csak lestünk, hogy óránként 300 Ft a parkolási díj. ) Lilud nagyon aranyos kislány, jó hogy őt is láthattam. Párod és Csabi pedig élőben mégjobban hasonlítanak egymásra!
Köszönöm a bókokat.
Én nem igazán tudok sminkelni, amit az arcomon láttál, az egy kis púder volt, hogy ne csillogjon a bőröm a zsírosságtól, és egy egész kevés szempillaspirál a neves alkalomra.
A többi genetikailag öröklött "smink".
Pati: Nagyon szimpatikus a családod, úgy kerek egész ahogy van!
Párodat olyan kedves mackónak írnám le (remélem, nem veszed sértésnek, én bóknak szánom
), minden gyerekkel olyan természetesen bánik, ritka az ilyen férfiember.
Zsuzsinak olyan szép szemei vannak, mint az anyukájának és az öcsikéjének!!!
Apukás topik jó ötlet, de vajon mennyire lesznek aktívak az erősebbik nem képsviselői???
muffin: Jó volt találkozni veletek, csak valahogy beszélgetésre nem került sor, ezt nagyon sajnálom. Hiába, ez az idő nagyon kevés volt. De csak megerősíteni tudom Dóri szavait, nagyon szép család vagytok! Ugyan olyan kedves teremtés vagy élőben is, mint amilyennek "virtuálisan" megismerhettelek, Eliot pedig nagyon szép kisfiú! És ahogy hozzádbújt, az számomra mindent elárul kettőtök kapcsolatáról.
Tami: Örülök, hogy titeket is megismerhettelek személyesen is! Ne haragudj, hogy Lea mindenáron meg akarta markolászni Annát, ahol érte, nincs hozzászokva a babatársasághoz.
De azért még lehetnek barátok ugye?
Sütid nagyon finom volt, hazafelé menet eltüntettem az egészet.
Anna nagyon ügyes, szerintem hamarosan úgy fog mászni, mint Levi! Sajnálom, hogy sírt Anna, lehet őt is a foga kínozza, csak trsaságban jobban lekötötte magát és elterelte a figyelmét a sok új szín és forma.
Akata: Ti is nagyon kedves család vagytok, jó hogy hoztad tesódat is!
Nem sokat tudtunk beszélgetni, de én annak a kevésnek is örülök. Adélnak nagyon szépek a szemei, és édes a kis szőke haja!
Titi: Olyan jót beszélgettünk, nagyon jó volt megismerni titeket! Levi nagyon ügyes, én csak ámultam és bámultam, milyen mozgékony, mennyire eljátszik minden játékkal, nagyon édes kis pasi! Te pedig egy nagyon kedves anyuka vagy, sugárzik belőled a pozitív érzés! Pedig azért rendesen vannak nehézségek az életedben, amikkel nap mint nap megkűzdesz, mégis ilyen mosolygós tudsz maradni, le a kalappal! És ne hallgass Tamásra, nagyon csinos kismama vagy!!!!
Bondi: Bevallom, Te voltál az, akiről hirtelen nem tudtam, ki lehet.
Sejtésem sem volt, mert valahogy olyan ritkán láttam rólad itt képet, vagy lehet, nem is láttam.
De te is nagyon szimpatikus voltál, csak nagyon keveset tudtunk beszélgetni. Nati édes kis bogárka, szépséges kislány!
Folyt. köv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2008.12.31 18:01-kor.