Még benézek elköszönni.
Viki: Azt hiszem, nagyon nehéz nem beleszólni mások nevelési stílusába, ha az homlok egyenest ellenkezik a te nézeteiddel - de meg kell állni. Én nemrég voltam egy ismerősömnél, ahol 2 kutyus is él együtt a házban a családdal - pedig ez egy óriási kerttel rendelkező házikó. Én valahogy ezt soha nem tudnám elképzelni, pedig imádom a kutyákat. Mégsem szóltam semmit, de nagyon nehéz volt megállni.
Orsi: Sajnálom, hogy nem jöttök.
akata: Már én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a holnapi tali! Jó lesz személyesen is találkozni veletek!
Remélem, nem fogok senkit sem megsérteni azzal, ha nem ismerem meg egyből.
Titi: Sajnálom ezt a duva nemevést, ez már tényleg eléggé drasztikus. Fogalmam sincs, én mit csinálnék a helyedben, de szerintem én is kivizsgáltatnám a lurkót.
hene: Sajnálom, hogy Gergő ilyen rosszul alszik. Nagyjából átérzem a helyzetet, mert nálunk is vacakul alszik Lea. Általában 4x-5x felkel éjjel, és van, hogy nem is tudom egyből visszaaltatni, hanem elszórakozunk egymással fél-1 órát is, mire visszaalszik. Iszonyatosan fárasztó és kimerítő! Persze egyszer egyszer előfordul, hogy csak 1x kel, de az okát ezidáig még nem sikerül megfejtenem.
Nincs köze ahoz sem, hogy mennyit alszik nap közben, mert ha keveset, ha többet, akkor is ugyanez van.
vkata: Nekem mindkettő kép annyira tetszik, hogy nem igazán tudok dönteni.
Talán a másodikon jobban látszik Dóritok huncutsága.
A karácsonyi képeken pedig gyönyörűek vagytok mindketten!
Bejelöltem néhányótokat iwiw-en, ha nem haragudtok.
Nem találtam meg mindenkit, meg időm is alig volt nyomozni, de majd még folytatom a kutatást.
Mostmár megyek pihenni, nemrég aludt el Lea.
Nap közben túl sokat aludt, így nem volt igazán álmos.
Jó éjt mindenkinek!