Új privát üzeneted érkezett!

ne irjatok sokat és megy a foto az ezredik oldalhoz :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patti: nem gaz ha le is teszed! en nem ragom magam ezen. Ha nem mi kozolunk, lehet ott mas beteg gyerek.
Epp multkor valakinek meseltem, az ikeaban bent ultem vele jatszottunk, jot egy kislany puszolgatta simogatta, stb, mikor vagy fel ora utan odajott az anyukaja szolt neki, ne olyan kozel, mert meg azert beteg :twisted: :evil: semmi baja nem lett Annanak( hala Isten).
Szoval ha kimozdulok vele tudom hogy akar beteg emberek koze is kerulhet, de en vallalom, ennek tudataban viszem el barhova mindenhova, en nem akarom uvegbura alatt nevelni( jo direktbe nem viszem beteg emberek koze!)
Szoval nem gond ha csak natha !Az sem kizart hogy holnapra o is az lesz!
En mar dokihoz sem szoktam levinni ha csak az orra folyik, mart folyt jo parszor :?
Vendég

Sziasztok!

Véda! Tetszenek a fogyókúrás ötleteid! De aki átmegy másik topicba fogyózni, nehogy ide kevesebbszer jöjjön!

Én is szeretnék leadni vagy 10 kg-ot!

Kép
szly27

Andi!
Rendkívül nagy galádság volt részedről ez a tiramisus cucc!

Linda!

Vivi már járókában nyomja? Szereti?

Patti!
Ez ám a fa + ajándékok! Zsuzska tiszta rockercsaj lett!

Lénának gratula a fogacskához!

Márti!
Már írni akartam, de agyam kihagy, h Lea glitteres képe nagyon szuper!

Szly!
Sztem uígy fogunk idejönni, csak a másik fórumon cincáljuk magunkat a kódokkal és anti zsíros kajcsikkal.

Rolkó szívem hogy van? Jázmin még a sátorban nyomja.

Jaj csajok! Ma a barátnőm kivágta nálam a biztosítékot. Januárban lesz a kislánya 1 éves, de már nyomja a milka csokit. :shock: :twisted: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Én erre totál kiakadtam, de annyira h le se reagáltam, mert tuti megsértődött volna rám, amit mondanék neki.
20150601134430

Megnyitottam a fogyiklubos fórumot. Lehet írni. :lol:
20150601134430

Viki!

Köszi az új topikot!
Én már meg is néztem, de írni még nem akartam.Egyévesnek csoki?
Én ezt durvának tartom.
Bár van ismerősünk, aki a négyéves túrórudijáról is leveszi a csokit:)
Na az meg a másik véglet!
Semmilyen szélsőséget mnem szeretek.

Patti!
Szépek a csemeték!

Talisok!
Köszönöm a szíves invitálásokat, de nem megyünk holnap. nektek jó mulatást és várjuk a képeket!

Roni!
Sok sikert a céghez!

Na, megyek is, mert annyira fáj a fejem, totál szétestem, még szinte azt sem tudom, mit írok, olyan dekoncentrált lettem.
Sztem front jön.
:cry: :cry: :cry:

Jók legyetek
Vendég

szerintem hajra a csoki es melle cumiba kola :twisted: :evil: sok agyas.de hat mindenkinek maganugye hogy cseszi el a gyerek fogat:)
Vendég

desviki hát nagyszülőktöl kapta, így már ha megvan, használjuk. Egyébként nagyon jó, mert ugye ágyon már nemtudom hagyni mert lepörög, szőnyegen meg úgy elkúszik meg forgolódik hogy sokszor az ágy alatt van, így mostmár nyugodtan tudok csinálni bármit, mert csak belerakom és nagyon jól elvan. Egyébként imádja, nagyon tetszik neki. :)
Na megnézem a fogyis topikot! :D

Kép
linda24

Viki! Jázmin már csak délelőtt van el a sátorban! Egyébként valahogy mindig megtalálja a kijáratot. Úgyhogy mostmár legtöbbször a sátor előtt a szőnyegen van!

Kép
szly27

Tamara, szerintem nem lesz gond. Adélnak akkor kezdődött egy enyhe náthája kb. két hete mikor 2 nap alatt két foga jött...Hiába immunrendszer lepurcant. Szerintem készül a harmadik :shock:

10-11 közöttről volt szó lányok. Enyém gyereknél pl sose lehet tudni mikor kel, ma pl 8-kor :shock: , de ilyen kb 2 hónapja nem volt, úgyhogy inkább a 6.30 a valószínű és akkor még itthon nyom egy rövid alvást és utána megyünk.

Én is viszek egy kis plédet és kendőt, ha kezd angyalom kipurcanni én is bepakolom :)

Márti, jó lesz Titeket megismern!

Milka csoki egy évesnek, Vik? Durva!!!Adél már csak a feltételezett tejallergiája miatt ( de különben sem) se fog kapni...

Valakinek igértem valamit még? Tamara Neked viszem, amiről szó volt...

Patri, Zsuzska csúcs azon a képen!!!

Vivi is nagyon édes!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2008.12.30 19:15-kor.

Kép
andkata

nagyon szépek a karácsonyi képek!

andkata! Köszi már jobban vagyok, de még nem az igazi! bocsi a kis betűkért, de harc folyik a biilentyűzetért!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni se időm, se energiám.
Sajna teljesen hulla vagyok. Napok óta alig alszom, Gergő éjszakánként se alszik. Tegnap este is fél 10-kor sikerült lerakni aludni, de 3/4 11-kor már fenn volt és éjfélig apával játszottak a nappaliban. Utána rajtam aludt csak el, de nagyon rosszul aludt. 1 óra alvás, fél óra forgolódás, rám mászás, vergődés, sírás stb........de semmi nem jó neki! :cry:
Ma voltam a gyógyszertárban homeopátiás bogyókért, mert ez az állapot már nem normális. 24 órából össz-vissz 8-10 órát alszik. Én nappal nem tudok aludni, folyamatosan jár az agyam, hogy mit lehetne tenni ez állapot ellen.
Így a holnapi talira sem megyünk, de remélem nemsokára találkozhatok Veletek és babáitokkal! A talisoknak jó szórakozást! A babáknak sok puszika!

KépKép
hene

Hene: úgy sajnálom!

Linda: nagyon szépek vagytok a karácsonyi fotókon!
Vendég

Dórika nagyon édes, szépséges! És nagyon sokat változott-már rég láttam sajna...

Hene: ez szerintem se normális, valószínű azért nem tud aludni nyugodtan, mert túl fáradt. Remélem segítenek a homeopáthiás szerek! Sajnálom...

Írtam Verának,még nem válaszolt..

Kike, Te ma nem voltál!

Tita, mi van Veletek, jöttök holnap?

Tamara, Te nem beszéltél Titával???

Kép
andkata

Sziasztok!

Bocsi, de csak ezt az oldalt tudtam elolvasni.

Kata: megyünk holnap, ha el nem felejtem! :wink:
Olivért is viszem, bizom benne, hogy nem adja el az IKEA-T. Előre félek, hogy hogyan fog viselkedni....

Levi már 2-3 napja szinte semmit sem eszik. Ma összesen megevett 150 tápot és 5 kanál kaját. Na, most mi a fenét csináljak???
ha ez még így megy pár napig elviszem ügyeletre (mert csak az lesz) és ellenőriztetem, hogy minden rendben van e. Kicsit be van rekedve, gondolom ez sem segít az evésén.
2 kanál kaja után elkezd sírni és nem tudok neki többet adni. Tápot csak félálomban és éjszaka eszik. Éjszaka 130-180 közötti mennyiséget eszik.

Na nem is folytatom tovább!

V.Kata: nagyon csinik vagytok!!!

Viki: a hugom nagyobbik lánya 3 éves és már rendesen kólázik...
és csodálkozik, hogy elöl már nincs foga....
Már nem mondok neki semmit, mert mindent bántásnak vesz.
:roll:
Olivérnek én 2 éves koráig nem akartam csokit adni, de hiába beszélek a rokonoknak (anyós pl....).

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Vagyok újra. Nem olvastam vissza, csak áttekertem a képekért. Minden Anyuci csini és babócák cukorfalatok! :D

Remélem mindenkinél minden rendben.

Most én is csak képeket hoztam,mert hulla vagyok. Nappalok-éjszakák egybefolynak. Levi éjjel sem alszik sokkal jobban, mint nappal. Kb olyanok az éjszakák, mint a legelején. :roll: :cry:

Na akkor:
Kép előkarácsonyi buli van
Kép ilyen anyáhozbújósan alszom
Kép karácsonyi kacsa-pecsenye
Kép karácsonyfánk :D
Kép na jó, ez az
Kép anyával a fa alatt
Kép mama-jézuskától ezt(is) kaptam
Kép dédiéknél a karácsonyfa :shock: :lol:
Kép itt is bontogathattam
Képaz én üknagymamámmal

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én is írtam Werának :oops: :lol: Nekem sem válaszolt.

sz.andi

Titi, örülök, hogy ti is jöttök!
Hívtam Ágit, hátha jönnek, esetleg elhoztuk volna őket az Árpád hídtól, de nem vette fel. :?
Kb. hányan leszünk?
Úgy tűnik, elég sokan!

Titi, lehet, hogy Zsuzsi is lebontja az Ikeát! :lol: Azt hiszem, elég nagy felfordulást fogunk kelteni!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:08-kor.
Vendég

Vidokata hogy Dórika milyen gyönyörű lett. Tényleg rengeteget változott. Szinte mintha nem is ő lenne. :)

T.Kriszti Levi is nagyon szépséges!Nagyon szépek vagytok a fa alatt! :D És ott ahol az üknagymamával van, hát mikor megláttam egy pillanatra nyelni se tudtam. Nem azért csak tényleg ez annyira ritka hogy valakinek még él az üknagymamája. Jó nektek! :D :D

Holnapra pedig a talisoknak azt üzenem hogy érezzék nagyon jól magukat. Kicsit irigy vagyok, de már kezdem megszokni, hogy én nem tudok elmenni ilyen találkákra. :?

Kép
linda24

Vidokata jaaaaaaaaaaj de édes képek! Nagyon nagyon gyönyörűek vagytok. Szerintem az első, mert az nagyon jól sikerült!! :D

Kép
linda24

Még benézek elköszönni.

Viki: Azt hiszem, nagyon nehéz nem beleszólni mások nevelési stílusába, ha az homlok egyenest ellenkezik a te nézeteiddel - de meg kell állni. Én nemrég voltam egy ismerősömnél, ahol 2 kutyus is él együtt a házban a családdal - pedig ez egy óriási kerttel rendelkező házikó. Én valahogy ezt soha nem tudnám elképzelni, pedig imádom a kutyákat. Mégsem szóltam semmit, de nagyon nehéz volt megállni.

Orsi: Sajnálom, hogy nem jöttök. :(

akata: Már én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a holnapi tali! Jó lesz személyesen is találkozni veletek! :) Remélem, nem fogok senkit sem megsérteni azzal, ha nem ismerem meg egyből. :oops:

Titi: Sajnálom ezt a duva nemevést, ez már tényleg eléggé drasztikus. Fogalmam sincs, én mit csinálnék a helyedben, de szerintem én is kivizsgáltatnám a lurkót.

hene: Sajnálom, hogy Gergő ilyen rosszul alszik. Nagyjából átérzem a helyzetet, mert nálunk is vacakul alszik Lea. Általában 4x-5x felkel éjjel, és van, hogy nem is tudom egyből visszaaltatni, hanem elszórakozunk egymással fél-1 órát is, mire visszaalszik. Iszonyatosan fárasztó és kimerítő! Persze egyszer egyszer előfordul, hogy csak 1x kel, de az okát ezidáig még nem sikerül megfejtenem. :? Nincs köze ahoz sem, hogy mennyit alszik nap közben, mert ha keveset, ha többet, akkor is ugyanez van.

vkata: Nekem mindkettő kép annyira tetszik, hogy nem igazán tudok dönteni. :oops: :) Talán a másodikon jobban látszik Dóritok huncutsága. :lol: A karácsonyi képeken pedig gyönyörűek vagytok mindketten!

Bejelöltem néhányótokat iwiw-en, ha nem haragudtok. :oops: Nem találtam meg mindenkit, meg időm is alig volt nyomozni, de majd még folytatom a kutatást. :lol:

Mostmár megyek pihenni, nemrég aludt el Lea. :? Nap közben túl sokat aludt, így nem volt igazán álmos.

Jó éjt mindenkinek!
fmarti

vkata, én a másodikért vagyok oda, de nagyon! :) huncut, kedves, életszerű és süt róla a szeretet. :)

akartam még másnak is mást is, de minden kiesett a fejemből. bocsi... :) holnap mi is csak 11 körül érünk oda, lehet hogy még egy kicsit később is. de igyekszünk. :)

na mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Jó Reggelt!

Viki! Először is elnézést, hogy nem válaszoltam az sms-re de a keretem lemerült a hónapra!

Nem olvastam vissza mert örülök, hogy élek! :cry:

Velünk! A szembedagadásos kórházi látogatásunk után úgy jöttem haza hogyha nem leszünk betegek akkor összeteszem a két kezem! Nem tehettem össze! 25-én Szabinak délben 38/7 volt a láza levonás után! Kapott egy kúpot de nem germicidet hanem azt amit a születéskor írt fel a házidoki! Nem használt semmit ezért irány az ügyelet! Kaptunk Germicidet! Haza küldtek azzal, hogy vírus! Estére már 39/3 volt amikor kapott egy Germicidet de másfél óra után még mindig nem ment lefelé! Apával nagyon féltünk( Lázgörcs para) Újra írány az ügyelet! Mire beértünk szerencsére lejjebb ment már csak 38/3 volt! A doki mondta, hogy türelem! Irány haza! Szerencsére hajnalra lement Szabi láza!Végig virrasztottam mellette! 26-ára már Én is csupa takony voltam! A tejem egyre kevesebb. Most már Apa is beteg! Én már sokkal jobban vagyok viszont Szabi rettentően köhög! Rólunk ennyi!

Minden Babának Utólag is Boldog Hófordulót! :D

Mindjárt rakok képeket!

Bocsi, hogy ennyire telet tőlem de nincs erőm vissza olvasni!
Vendég

Kép Karácsonykor Anyával!
Kép Játszok
Kép Mostanában így alszom!
Kép Nevetek!
Kép Elfáradtam az olvasásban!
Kép Apa a fejemre tette a kendőt amit Nicikétől és Lilitől kaptam!
Vendég

Képzeljétek Szabi is tolat! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Talisoknak jó talizást!
És persze mindenkinek jó szilveszterezést,legyen az vagy buli,vagy tv-zés,vagy pihi :D

Tegnap óta szedem ki a Vecrsi hajából a serkéket,de nagyon nehéz-sok van,és -bár azt olvastam hogy az ecet oldja a kötőanyagukat,de nekem nem vált be,pedig tegnap ecettel mostam meg a haját,aztán rendes samponnal... :evil: szóval továbbra is sertepertélek a serkékkel :twisted: Remélem hamar kitisztítom őket...mindenesetre hétfőn,mikor viszem az oviba őket,szólok az Óvónőnek,mi a helyzet,és hogy ha lehet nézzék át a gyerekeket,már csak az kéne hogy visszafertőződjön...
És ,bár Vercsi szokott játszani ,,azzal" a Kislánnyal,mondtam neki hogy inkább kerülje...szerintetek gonoszság tőlem?? :oops: :oops:

Domi továbbra is milliószor kel este enni :( tudja fene,mitől,így ma megint fél 5-től ébren vagyok... :?

Á,megint felébredt Domi,pedig még írni akartam....

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,annyi jó képet láttam,nagyon édesek a gyerkőcök, Anyukák meg nagyon csinik!
Tényleg megyek Domihoz,csak gyorsan visszapörgettem a képekért :D

Kép
Kép
Kép
kike

Úgy tűnik visszaaludt:szóval:
Kép

Ha esetleg ma már nem tudnék jönni. :D

Kíváncsi vagyok hányan lesztek itt éjfélkor :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vkata:nekem mind a kettő kép nagyon tetszik! :D Nem segítettem sokat,mi?De tényleg mindkét kép nagyon jó... :D
Dóri nagyon csini volt,és te is!Aranyos a vonat!

Akata:köszi a hiányolást.. :D

Kriszti:annyira jó az az odabújós kép!
Na és a Dédikarácsonyfa! :lol:
Az Üknagymamás is nagyon tetszik!! :D

Hene:sajnálom a rossz éjszakáka!

Titi:nálatok meg a nem evést sajnálom!

Ej,ezek a Babócák! :?

Babuli:nagyon sajnálom szegény Szabit,jobbulást neki,meg Apának is!

Megyek,felkelt Kristi.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Vendég

Kike! Köszi! Remélem most már hamar rendbejön!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:16-kor.
Vendég

Vidokata! Köszi!
Vendég

Talisoknak Szép napot!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:16-kor.
Vendég

Kata! Szabinak a miku hozta! :D
Vendég

Jó reggelt!

VKatus!

Dórikáról végre kapunk képet! Tündérke! Aranyos a képetek! Az első legyen a közös, mert mindkettőtök szép arca látszódik. ;)

Titikém!
Nagy buksisimi nektek! Miért nem eszik az a szépfiú!?

[quote]a írta: hugom nagyobbik lánya 3 éves és már rendesen kólázik.

Ez nagyon durva! :shock:

Kriszti!
De jó h jöttél! A Képek szuperek! Főleg a sörös és amin ketten vagytok!

Boldog Hófordulót Levinek!

Babukám!
Semmi gond! Reméltem h idejössz majd. Szabi haver ahogy a könyvvel alszik nagyon nagyfiús!

Sajnálom a lázat. Édes kicsikém! Puszi neki!

Laló negyed 8kor kelt. ilyen is régen volt már. Most hupikéket néz, ami nagy szó, mert a tévé rég nem köti le. Viszont idáig érzem h illatozik. :lol:
20150601134430

Talisoknak szép napot! Irigy mirigy vagyok, hisz most a tesók is mennek. Szívesen taliznék Zsuzskával és Liluval is. Miért is laktok olyan messze?
20150601134430

Vikim! Pont azt beszéltük Apával, hogy a nagyok szoktak így aludni könyvvel a kezükben!

Lackónak nagy puszi! Jól van a Drágám?
Szabi a bebe tv-t nézi!
Vendég

Jól van köszi, bealudt a nagy tévézésbe :lol:

Nagy huncut újabban, rengeteget beszél, és már reklamálni is tud.
20150601134430

A reklamálás Szabinak is nagyon megy! :D
Vendég

Amikor már nyügös, kezd pityeregni, de közben elég mély hangon mondja h brü brü, grü grü. A barátaink iszonyat jót nevettek rajta.
20150601134430

Ha Szabi álmos akkor elkezd gögicsélni és csak azt vesszük észre, hogy egyre lassabban és hallkabban mondja!
Vendég

Altatja magát? Nagyon jó!

Lacó meg azt mondja h úúúúúúúúúúúú, úúúúúúúúúúúú :lol:

Mostanában érdekes szokást vett fel, mert tökre pörög, egyszer csak az oldalára fordul és már alszik is. De tök rövid idő alatt, pl. h kimegyek a wc-re.
20150601134430

Viki! Mostanában Szabi is gyorsan elalszik és nem kell Őt altatni! Ráadásul hason alszik! Régen utált hason aludni! Lacus is ari lehet az Ú-zás közben! :D
Vendég

Csajok!
Most egy bulvár kérdésem lenne. Tegnap lemaradtam a Fókuszról. Tényleg igaz h Ördögh Nóra már el is vált? Én annyira csipázom azt a csajt.
20150601134430

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Húúú mennyit írtatok míg nem voltam... ezt képtelenség visszaolvasni! Majd azért próbálom pótolni! :D
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony... Nálunk folyamatos vendégeskedés volt! Kissé fáradt lettem! (Képeket majd én is teszek fel, de már csak jövőre :D)
Ma apukámnak névnapja van, úgyhogy oda megyünk köszönteni.
Tomcsi karácsonyra náthás lett, mg most is szívjuk az orrát.
A legszebb az, hogy most már én is beteg lettem. Fáj a torkom, meg nagyon rossz a közérzetem... :(
Nem merek bevenni semmit, nehogy baj legyen a tejcsivel. Csak Tantum Verdét szopogatok, meg majd hozatok valami homeos bogyót a Zolival.

Ha nem lennék már ma, akkor mindenkinek jó Szilveszterezést, és Nagyon Boldog, betegségektől, szomorúságtól mentes új évet kívánok az egész családommal együtt!

Timi: nektek jó bulizást, és ha mégsem lenne olyan jó, akkor gyertek csak nyugodtan! :D:D:D

Kép
zsuzska72

Viki! Azt mondta, hogy szétmentek! Eléggé felszínesen beszélt! Én azt hallottam, hogy összejött a fotós Nánási Pállal!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?