Új privát üzeneted érkezett!

Dodó jó h jöttél! jó sütést!
bencuri

Bencuri, köszi!
Ébredés volt, megyek a kicsi királyfihoz!
Később még jövök!
Vendég

Látom érkeznek az ajándékok :D

Én még mindig nem kaptam meg...na de talán majd holnap,bár mikor jön a postás,én nem leszek itthon,tudjátok holnap van a frász nap...

na ,de megyek is tovább,mert még nem végeztem a mai teendőimmel...

Kép
Kép
Kép
kike

Kike nagyon szorítok neked! nem lesz semmi baj, érzem!
bencuri

Kike, én is+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kike! Én is szorítok neked!

Kép
szly27

No mai napra végeztem
Leves,rántott husi,krumplival,és sütike is. :D

Torta holnapra marad.

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönöm nektek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Dori: akkor jol jegyezd meg mi volt az a gyogyszer nehogy veletlenul olyan hatoanyagot tartalmazo gyogyszert kapjon valamikor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hat igen Laura sem egy egy helyben ulo tipus :lol:
Vendég

Annam nem evese megint durva: ma eddig evett fel4kor hajnalban 220 tapt, 10kor 100 tapt, 13.30kor 3 kanal sutotokot 160 kortelet es egesz napeddig 60ml teat. es ma mar csak egyy normalis kajalasa lesz, vacsi, akkor is 100 tapot szokott megenni, meg 6kor egy fel almat. ez igen keves!
tegnap Titaval beszeltuk igen gazdasagos paros lenne Levi es Anna :?
Vendég

ezt nézzétek meg!
Hát én elsírtam magam!

http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic ... re=related

Kép
zsuzska72

Sziasztok,

élünk csak bogárkám nincs valami jól...Nátha , köhögés, fogzás, minden kijutott nekünk. Az éjszaka jobb volt ( fájdalomcsillapítóval), 3-4-ig voltunk fent, majd 5.45-től. Viszont 7,15kor visszatettem, elaludt és még én is durmoltam egy órát :oops: Már megy a visszaalvás... :oops:
Az apja olyan édes volt, 6-kor megsajnálta ( addig próbáltam visszaaltatni... ) mivel visított, kivette az ágyából. Bemegyek,
az ölében, öleli magához, simogatja és becézgeti :) Olyan megható volt....)

A lányom úgy tűnik addig szerelte a légzésfigyelőt ( most ez a kedvenc) amíg el nem romlott...Legalábbis én nem tudom bekapcsolni. Az a gáz, hogy Heim Pálból van kölcsön.
Adél különben durván nyomja, kúszik. Irtózatosan érdekli a világ és bármit akar elér...

Nicike! Betadine, Bepanthen, Neogranormon is jó!

Hene! Látod, csak kellett fiacskádról füstölögni kicsit nekünk és máris jobban aludt...

Tita, annyira sajnálom az éjszakát! Egyik szer sem segített?

Vik, örülök, hogy jobban! Nekem is jobb a torkom!
Lackónak boldog hófordulót!

Tamara, klasszak az ajándékok!

Bondi, meddig szalmázol a kölkökkel? Édesek a képek!

Luca olyan gyönyörűséges a mandulavágású szemeivel, Sziszka! Gyere gyakrabban!

Szly, nálunk szombaton lesz chilis bab. Én már ettem és Adélnak semmi baja nem volt...

Evelin, megmutatod nekem majd azt a véleményt? hihetetlen nekem...Nem az a csaj volt tegnap?

Patri ez a vers nagyon jó volt ma!

Ami, szőnyeg :):):)

Véda!Apa mától szabin, de hülye értekezlet :? miért is ne ma...Fáradt, de 3 hét itthon! Jóba vagyunk :), csak ha fáradt, van ez kritikus hangja, na azt utálom. Mindegy jobb lesz. Egy hete akarok EGYEDÜL eljutni a 10 percre lévő C und A-ba... szerintetek sikerült??? És ma se fog már látom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2008.12.18 16:16-kor.

Kép
andkata

Zsuzska:ez tényleg gyönyörű :D

Kata-jobbulást szegény kis Adélnak :!:
Így leírva is megható volt,ahogy elképzeltem Apát Adél becézgetése közben.

Kép
Kép
Kép
kike

Én meg nagyon drukkolok Neked Kike!

Ha arra kerül sor a tűvel végzett mintavétel mg túlélhető!!!!

Kép
andkata

Adél kemény másfél órát aludt....Asszem ma korábban fürdetünk...
Ennyit a Cun A-s túráról! Hogy nekem hogy lesznek meg az ajándékaim???

Kép
andkata

Nicike! Bár nem tudom, hogy a címemet honnan tudtad meg, de az ajándékot nagyon szépen köszönjük! Szabinak Nagyon tetszik! :D
Vendég

Kata:köszi,megpróbálok lehiggadni,és nem aggódni,lesz,ami lesz,muszáj elmenni,ez van.

Kép
Kép
Kép
kike

Kata köszönöm szépen a választ. :)

Magdi, nekünk is vizslánk van :wink: Mikor születtek a picik?

Kike, gondolok rád holnap.És tiszta szívből remélem h minden rendben lesz.Tudja a Jó Isten h Neked 3 szép gyereket kell fel nevelned.Minden ok lesz :wink:

Babu, ezekszerint megérkezett és a macska kaparásom is eltudtad olvasni :D Örülök h tetszik Szabinak.Nálunk Lili nagyon szereti.
A címhez segítséget kértem,és miután megbizonyosodtak h jó szándék vezérel segítettek :D

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:24-kor.
Vendég

Kata Neked is köszönöm a választ.
Fürcsi után akkor elkezdem neki kenni.

Lili nagyon nyűgös a szuritól :cry: Nagyon sír egész nap de láza nincs.
A doki azt mondta ha nyűgös is adjak neki egy kúpot.
Hát adtam neki,azóta felvan borulva....
6 kiló után már lehet egy egészet adni ugye??Mert annyit adtam Neki.

nicike

ugye Kata hogy Csilla felreertheto volt?
En is igy ertettem mint te:)

Babu: lehet lemaradtam de a kontrollon minden ok volt?
Vendég

Andi! El akartam küldeni neked a javított táblit, de valami van a freemaillel. Majd holnap megpórbálom újra.

Kép
szly27

hali lányok!

nézzétek el nekem hogy nem olvasok vissza és nem reagálok.

de ezt el kell meséljem... el sem hiszem... nekem tényleg nagy örömet okozott a kariajándék. pedig még ki se bontottam :D

az éjszakánk elég gáz volt. nagyon sokat nyöszögött a törpe. innivalóva megoldottuk a problémát egy-egy kis időre.
aztán reggel olyan fél7 körül átjöttünk apa mellé a nagyágyra. itt lustiztunk olyan 7 óráig-fél8 ig. aztán kelni kellett mert még el kellett mennünk a munkahelyemre meg nyusziapunak is volt dolga.
aztán olyan 9-fél 10 körül már anyáéknál voltunk. nem tudtunk sokáig maradni, mert jönnünk kellett vissza a városba még egy két dolgot elintézni, és ugyebár egyébként is a mai nap kettőnkre volt szánva. nah meg ugyebár minél tovább huzzuk annál nehezebb az elválás.
voltunk sétálni, megebédeltünk, aztán kávéztunk meg ilyenek. azért a törpe mindig lefoglalta a gondolataim.
hazaértünk olyan 2-3 óra körül. postaláda nézés mert ekkor már szokott jönni a csomagos. nem volt értesítő... nem baj, nem jött csomag... vártam teszveszes csomagot is meg hát a kariajándékot is.
aztán elkezdtük nézni egy filmet. batman. nagyon kíváncsi voltam rá. közben jött a csomagos... lepasszolt 4 csomagot. (1 a zsuzsáé, azt is ide passzolta le mert késésben volt és sietett... persze, már 1 órakor ezen a környéken kellett volna lennie)...
nah a filmet megnéztük. volt ami elfoglalja a gondolataimat és figyelmemet.
a végén mentem pisilni, mondanom se kell hogy onnan már sirva jöttem ki (olyan sírógörcs féle kapott el) :(
bömböltem mint a nem is tudom én micsoda... aztán felhívtam anyukámat hogy mi ujság. a törpe nagyot aludt, most játszik, szépen evett, semmi gond... talán nem is hiányzom neki ... :( :oops:

aztán gondoltam hogy kibontom a csomagokat. könyvek voltak benne, amiket már vártam. bontom még az utolsót. feladót nem is néztem. hát ahogy kibontottam, néztem nagyot... nem stimmelt. még egy csomagoló papir...
akkor jöttem rá hogy hát az a karácsonyi ajándékunk :D :D :D
persze hogy megint elszontyolodtam, de már nem olyan keservesen, mint azelőtt. inkább valami kellemesen bizsergetősen, melegséggel töltött szívvel, hogy az én bucikám kapott kari ajándékot,, és valaki gondolt rá!
hogy rajtam kívül még valakinek eszébe jutott (persze tudom, nem emiatt, de akkor is olyan jól esett!!)

nah megint potyognak, itatom az egereket... de most olyan jó érzés, nem ugy mint az előbb amikor a szivem szakadt meg érte.
persze azt az egyet sajnálom hogy most nem lehet itt és nem örülhetünk együtt a csomagnak, nah de majd a fa előtt ülve, mikor kibontjuk!!!!

KÖSZÖNÖM BENCURI!!!!!
nem tudom mi lehet benne, már nagyon várom a szentestét, de nekem már most nagy örömet okozott az ajándék!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!

Kép

Kép
timi1982

Na vagyok én is egy kicsit!
Áron olyat ordított megint du.,de végül megevett egy üveg alma-őszit és belecsempésztem az ambroxolt is!

Kike! Nagyon drukkolok!
Nem lehet baj!

Katák! Van itthon még Milupa ha-m,gondoltam este adok azt Áronnak hátha!
Ha nem bukja vissza mehet neki már ami nem AR?
Vagy meddig érdemes azt adni!

Írok nektek pü-t más ügyben!

Kép

Kép
ibm

Mi a suppositorium Noraminophenazoni lázcsillapító kúpót kaptuk.
Valaki kapott még ilyet?

nicike

És Zsuzska most megyek sírni egyet,mert ez a két kedvenc szémom!
Terhesen is mindig erre bőgtem!
Vagyis erre is,meg amúgy mindenen! :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Nicike! Mi is ilyet kaptunk,de eddig még nem kellett,de egyik este átnéztem mivel most beteg Áron és igen 1 kúp mehet!

WERA?????

SZANDI??????????

Kép

Kép
ibm

Katák ebben a kúpban van nyugtató???
1 forumot találtam ahol azt írták 2 napra kiütötte a babát.
Lili is szépen kivan terülve... :shock:
Csak nem lesz baja nem????Bár gondolom akkor nem lenne forgalomban.Bocsánat de most kicsit paramami lettem amit írtak azon a fórumon.

nicike

Köszi Ami, akkor nem én adagoltam túl :D

nicike

Nicike! Van ismerősöm aki mindig ezt használja,de nem ütötte ki a gyereket,csak nem fogja Lilit sem!

Babu! Én is lemaradtam!
Szabi babával minden rendben ugye????????

Kép

Kép
ibm

HOL VAN MINDENKI!!!!!!!!!!

gYERTEK GYORSAN MERT áRON MINDJÁRT ÉBRED!

Hú csajok a "mama kérlek meséld el nekem" nagyon durva,szétbőgtem az agyam!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :wink:

Kép

Kép
ibm

Remélem én is, Ami, 3 órája alszik....

Szabival minden rendben volt a kontrolon Hála Istennek!(Bár nem tőlem kérdeztétek :oops: )

Áron jobban van már?

nicike

Nicike, Adél már kétszer kapott Germicid C-t, amiben a nyugtató is van és semmi baja nem lett tőle...

Nem kell neki már az AR szerintem Ami...

Kép
andkata

Csatlakozom a "jót bőgtem" Táborához :D

nicike

Timi, örülök h jókor ért oda az ajándék és egy h örömet szereztünk! Szoncival választottuk, neki tetszett ...! Remélem Bence is szeretni fogja! :wink:
(A képeslapra nem mertem ráírni hogy Nyusziapu :oops:)
A kicsi karácsonyfát pedig rakjátok fel a fára és majd mi fogunk róla eszetekbe jutni! 8)

Biztos hiányzol neki, és majd ha mentek érte fülig fog érni a szája ha meglátt benneteket!
bencuri

Annyira örülök h Timinek jobb kedve lett!! :D :D
bencuri

lányok bújatok elő!
bencuri

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.05 12:37-kor.
bencuri

Nagmama meglepett minket bio céklával.
Az eredmény ( és Adél nagyon szépen eszik...):

Ez is csúszik! :wink: Kép

Ezt meg csak úgy...

Kép
Kép
Kép Kép

Kép
andkata

Szonja irtó édes! És egyre szebb! :wink:
Megkóstolta már az almát?

Kép
andkata

A.Kata nagyon édes! jól láttom segít ajándékot csomagolni! ő készíti a masnikat?
bencuri

Sziasztok! :)

sajnos nem engedett be a Babanet, úgyhogy visszaolvasnom reménytelen :(

Marcsi! :P
köszönjük szépen az ajándékot, megkaptuk ma :D
el is dugtam, mert bagyon izgatja a fantáziámat, nehogy mg kísértésbe essek és kibontsam :oops:

az én ajándékom csak reggel indul útnak, ma már elment a postakocsi mire odaértem :oops: :oops: :oops: de oda fog érni :wink:

Tamara!
elküldtem :wink:

szerintem csak reggel jövök, megyek lefeküdni egy picit, azt hoszem belázasodok :(

puszilok mindenkit :P

Kép
kimma

Igen, de az alma nem nagy kedvenc, csak ha van más is benne!
Még csak gyümölcsözünk, de lassan megkóstoljuk a főzeléket is! 8)

Adél mindent szeret?
bencuri

Kimma jobbulást!
bencuri

Sziasztok lányok!

Látom, ma sok dolga volt a postásoknak a 2008. nyári kismamákkal!

Mi is megkaptuk a karácsonyi meglepit!

Andi, nagyon szépen köszönjük, nagyon ari a katica, a kép pedig, amit választottál, az egyik kedvenc Apás képem!

Meg is mutatom, miket kaptunk!

Kép

Izgi volt nagyon ez az ajándékosdi, mi ajéndékunk ma indult útnak, de remélem az elsőbbségivel már akár holnap célba ér!

Kike, gondolok Rád holnap és nagyon szorítok, hogy mindent rendben találjanak.

Azt hiszem, Szonja bébi és Lackó Fickó tökéletes páros lesznek, mind a kettő milyen kis vidám vigyorka!

Mától Apuci nálunk is itthon van végre, de persze nem pihenni akar, hanem a tetőtérben akar ténykedni, de a lényeg, hogy azért többet látjuk!

Nálunk már káposzta, bab, szénsavas ütcsik simán mehetnek jó egy hónapja, nem okoznak gondot, úgyh jó étvágyakat a chilis babhoz, Szilvi és Kata!

Kép
teó

Sziasztok!

Na, csak kapkodom a fejem hogy mennyi édibédi babóca van erre!

És micsoda ajándékeső....
Muffin! Nagyon jó ötlet volt így feladni!

Levinek énekeltem anygol karácsonyi dalt, és nagyon tetszett neki. 8)
De rájöttem, hogy a "christmas tree" része csalja a legnagyobb vigyort az arcocskára. Biztos mert olyan jó ritmusos.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szly: koszonjuk az ajandekot, nem tudom miert de mikor minap tippelgettem Titaeknal rad is tippeltem ket masik emberen kivul, pedig azert meg eleg sokan szoba johettek volna.
viszont mi megvarjuk a 24et, odateszem mindjart a tobbi ajandekhoz.
Vendég

Micsoda szépséges kis hölgyek vannak itt.... :D
Szoni és Adél nagyon cukikIgazi kis csajok.

Lili olyan pufi :D Ma a doki néni megkérdezte hol a nyaka :twisted: ?
Lehet a tápszertől?Dehát 6,6 kiló,és 5 ször eszik 150 et.az nem sok szerintem,vagy az?

nicike

Nici Szonját tegnap mértem és 6600g és 66cm! :wink:
bencuri

Adélnak látom ízlett a cékla :D

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?