hali lányok!
nézzétek el nekem hogy nem olvasok vissza és nem reagálok.
de ezt el kell meséljem... el sem hiszem... nekem tényleg nagy örömet okozott a kariajándék. pedig még ki se bontottam
az éjszakánk elég gáz volt. nagyon sokat nyöszögött a törpe. innivalóva megoldottuk a problémát egy-egy kis időre.
aztán reggel olyan fél7 körül átjöttünk apa mellé a nagyágyra. itt lustiztunk olyan 7 óráig-fél8 ig. aztán kelni kellett mert még el kellett mennünk a munkahelyemre meg nyusziapunak is volt dolga.
aztán olyan 9-fél 10 körül már anyáéknál voltunk. nem tudtunk sokáig maradni, mert jönnünk kellett vissza a városba még egy két dolgot elintézni, és ugyebár egyébként is a mai nap kettőnkre volt szánva. nah meg ugyebár minél tovább huzzuk annál nehezebb az elválás.
voltunk sétálni, megebédeltünk, aztán kávéztunk meg ilyenek. azért a törpe mindig lefoglalta a gondolataim.
hazaértünk olyan 2-3 óra körül. postaláda nézés mert ekkor már szokott jönni a csomagos. nem volt értesítő... nem baj, nem jött csomag... vártam teszveszes csomagot is meg hát a kariajándékot is.
aztán elkezdtük nézni egy filmet. batman. nagyon kíváncsi voltam rá. közben jött a csomagos... lepasszolt 4 csomagot. (1 a zsuzsáé, azt is ide passzolta le mert késésben volt és sietett... persze, már 1 órakor ezen a környéken kellett volna lennie)...
nah a filmet megnéztük. volt ami elfoglalja a gondolataimat és figyelmemet.
a végén mentem pisilni, mondanom se kell hogy onnan már sirva jöttem ki (olyan sírógörcs féle kapott el)
bömböltem mint a nem is tudom én micsoda... aztán felhívtam anyukámat hogy mi ujság. a törpe nagyot aludt, most játszik, szépen evett, semmi gond... talán nem is hiányzom neki ...
aztán gondoltam hogy kibontom a csomagokat. könyvek voltak benne, amiket már vártam. bontom még az utolsót. feladót nem is néztem. hát ahogy kibontottam, néztem nagyot... nem stimmelt. még egy csomagoló papir...
akkor jöttem rá hogy hát az a karácsonyi ajándékunk
persze hogy megint elszontyolodtam, de már nem olyan keservesen, mint azelőtt. inkább valami kellemesen bizsergetősen, melegséggel töltött szívvel, hogy az én bucikám kapott kari ajándékot,, és valaki gondolt rá!
hogy rajtam kívül még valakinek eszébe jutott (persze tudom, nem emiatt, de akkor is olyan jól esett!!)
nah megint potyognak, itatom az egereket... de most olyan jó érzés, nem ugy mint az előbb amikor a szivem szakadt meg érte.
persze azt az egyet sajnálom hogy most nem lehet itt és nem örülhetünk együtt a csomagnak, nah de majd a fa előtt ülve, mikor kibontjuk!!!!
KÖSZÖNÖM BENCURI!!!!! nem tudom mi lehet benne, már nagyon várom a szentestét, de nekem már most nagy örömet okozott az ajándék!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!