Véda: köszi a hiányolást csak zombi üzemmódban nyomom. Éjjel megint alig aludtam....
Levi éjfél elött ébredt, megevett 160 körüli tápot, majd 4-ig ÓRÁNKÉNT ébredt, aztán 4-től 10 PERCENKÉNT. 5-körül bealudt és talán 7-ig aludt, de már nem emlékszem, hogy keltem e közben...
HENKA!!!!!!!!!!!!!!!
DE ÖRÜLÖK NEKED!!! Gyere gyakran nagyon hiányzol. Mikor megláttam, hogy írtál tavalyi hangulatom támadt. Mondjuk nem volt nehéz, mert tavaly ilyenkor is ebben az állapotban voltam!!!
Kérünk képeket rólatok!!!!
Hene: ha gondolatolvasó lennél tudnád mennyit gondoltam rátok, valyon mi lehet veletek! Nagyon ügyes Gergő!!! Levi is hasonlóan kezdi, de ő még nem jött rá, hogy a kezeit kellene használnia az előrejutásnál nem pedig vetődni előre.
Sziszka: örülök, hogy jöttél és ha megnézed azt a a napot amikor Luca fél éves volt pont a névnapján akkor láthatod mennyire nem felejtettünk el!!!
Ami: Örülök a jó éjszakának és hogy Áron jobban van!!! Azt hiszem többet nem fog zenélni a szőnyeg. Majd meséld el Áronnak, hogy ezt is tudta!
Úgy készülj, hogy jövöre már neked is kötelező lesz talikra járni, mert már nagyonszeretnénk személyesen is megismerni!!!
Jó volt nagyon a tali, jó volt megint látni benneteket!!!
Bencúri: Bocsi, hogy elfeledkeztem rólatok!!!
Úgy ég a pofám... Pedig nagyon szeretlek benneteket és hiányoztok!!!
Nem tudom a csjok felvetették e már amiről tegnap az IKEA-ban beszélzünk: 30 vagy 31-e IKEA-s tali. Attól függ a nap, hogy amelyik nap a legtöbb embernek jó az nap lesz.
Jöhetnek a reagálások és a napmegjelőlések!!! Ha nektek úgy jó (a könnyű számolás miatt) küldjétek el nekem priviben kinek melyik nap jó!!!
Bondi: Ne beszélj zöldségeket (répa, retek....) a Kismama újság címlapjára tökéletes lennél!!!
Bocsi, majd folytatom mennem kell teregetni!