Új privát üzeneted érkezett!

Hű, most szólt fel Postás Józsi h nyissam majd ki a folyosó ajtót, mert csomim jött. De izgulok!
20150601134430

Véda: köszi a hiányolást csak zombi üzemmódban nyomom. Éjjel megint alig aludtam....
Levi éjfél elött ébredt, megevett 160 körüli tápot, majd 4-ig ÓRÁNKÉNT ébredt, aztán 4-től 10 PERCENKÉNT. 5-körül bealudt és talán 7-ig aludt, de már nem emlékszem, hogy keltem e közben...

HENKA!!!!!!!!!!!!!!!
DE ÖRÜLÖK NEKED!!! Gyere gyakran nagyon hiányzol. Mikor megláttam, hogy írtál tavalyi hangulatom támadt. Mondjuk nem volt nehéz, mert tavaly ilyenkor is ebben az állapotban voltam!!! Kép Kép
Kérünk képeket rólatok!!!!

Hene: ha gondolatolvasó lennél tudnád mennyit gondoltam rátok, valyon mi lehet veletek! Nagyon ügyes Gergő!!! Levi is hasonlóan kezdi, de ő még nem jött rá, hogy a kezeit kellene használnia az előrejutásnál nem pedig vetődni előre. :lol:

Sziszka: örülök, hogy jöttél és ha megnézed azt a a napot amikor Luca fél éves volt pont a névnapján akkor láthatod mennyire nem felejtettünk el!!!

Ami: Örülök a jó éjszakának és hogy Áron jobban van!!! Azt hiszem többet nem fog zenélni a szőnyeg. Majd meséld el Áronnak, hogy ezt is tudta! Kép
Úgy készülj, hogy jövöre már neked is kötelező lesz talikra járni, mert már nagyonszeretnénk személyesen is megismerni!!!

Jó volt nagyon a tali, jó volt megint látni benneteket!!!
Bencúri: Bocsi, hogy elfeledkeztem rólatok!!! Kép
Úgy ég a pofám... Pedig nagyon szeretlek benneteket és hiányoztok!!!

Nem tudom a csjok felvetették e már amiről tegnap az IKEA-ban beszélzünk: 30 vagy 31-e IKEA-s tali. Attól függ a nap, hogy amelyik nap a legtöbb embernek jó az nap lesz.
Jöhetnek a reagálások és a napmegjelőlések!!! Ha nektek úgy jó (a könnyű számolás miatt) küldjétek el nekem priviben kinek melyik nap jó!!!

Bondi: Ne beszélj zöldségeket (répa, retek....) a Kismama újság címlapjára tökéletes lennél!!! Kép

Bocsi, majd folytatom mennem kell teregetni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na szép! Laptető!
20150601134430

mi unokatesómmal kitaláltunk a sólisztgyurmára egy nevet még kiskorunkban. azóta is így hívjuk. :) visoliszt ugye víz, só, liszt... :) baromi kreatívak voltunk, mi?

KépKép
muffin

Viki, hú, de izgi! :D

Titi, én is szeretlek titeket, gondolom olvastad h későn vettem észere sms-t és délelőtt nem voltunk itthon sajna! én még nem tudom melyik nap lenne jó! attól függ apa h dolgozik!?
bencuri

Sólisz gyurma:
2 csésze finom liszt, 2 csésze finom só, 1 csésze víz, 2 evőkanál étolaj. jól össze kell gyúrni, hogy könnyen formálható legyen. /a tészta ne ragadjon az ujjunkhoz/ Ha nem használjuk el az egészet, 2-3 napig a hűtőben fóliába csomagolva eláll.
Vagy:60 dkg sima lisztet, 30 dkg sót és 5 evőkanál olajat összekeverünk egy nagy edényben. Hozzáadunk 2-3 pohár vizet. ha a tészta ragacsossá válik, akkor tegyünk még hozzá kevés lisztet. Könnyen kezelhetőnek kell lennie. Színezhetjük is, ételfestékkel, pár cseppet hozzáadunk majd jól összegyúrjuk. Ha illatos gyurmát szeretnénk, akkor keverjünk bele egy kis gyümölcsízű zselatinport. Nejlonban és hűtőben tárolva 3 hétig is eláll

Kiszárítás:
sütőben fél órát a legalacsonyabb fokozaton nyitott ajtónál, majd fél óránként már csukott ajtónál 50 fokkal emelve a hőmérsékletet 150 fokig. Szárítás után pedig még ki lehet égetni kb 200 fokon, de figyelni kell, meg ne égjen, főleg a vékonyabb helyeken.

Kép
Kép
Kép
kike

Istennő vagy Kike! Köszönöm!
bencuri

Hene! Nem is mondtam, nagyon tetszik Gergő technikája! Édes ahogy pillanatok alatt négykézláb vágja magát és mászik!

Viki! Elmentettem a képet 5 hósnak, amit felraktál. Oké?

Eliot nagyon ügyes. Az én lányom ennyi idősen még közel sem állt négykézláb.

Sziszka! Luca nagyon szép! Elmenteném az utolsó képet az 5 hós tábliba, rendben? Tudsz nekem adatokat mondani róla? Most gyorsan lecsaptam rád, mert utána megint eltűnsz! 8)

Kép
szly27

Bencuri:
szívesen :D

Kép
Kép
Kép
kike

en is so liszt lenyomatot fogok csinalni:)
MAr kb 3 hete csinalom is :oops:
Vendég

Bondikám!
Igaz az volt ráírva h 24én lehet kibontani, de megtettem :oops:

Nagyon szépen köszönjük! Kép

Ezt kaptuk:

Kép
20150601134430

Szly!
Elmentheted. Adatokat este v holnap reggel küldök, mert fürcsinél lesz mérlegelés.
20150601134430

szly, eliot sem áll négykézláb. én segítettem neki. szerintem még odébb lesz bőven mire megcsinálja, de legalább már segítséggel megy a dolog. :) a lábtechnika már rég megvan, csak az a fránya támasz ne lenne... bár egyre erősebb a karja, de azért az az egyik legnagyobb lemaradásunk...

KépKép
muffin

viki, nagyon szupit küldött nektek bondi! :)

KépKép
muffin

Ign, nagyon cuki. Alig várom h Dundó felkeljen és megmutassam neki.

Eliot szundikál?
20150601134430

Viki! Látod csak odaért a csomag!
Szupit kaptatok!

Kike! Köszike a receptet!

VALAKI MONDJA MÁR MEG,HOGY TUDOM LEKICSINYÍTENI A FOTÓT AZ AVATARHOZ MERT MINDJÁRT MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!
lESZEDTEM A RÉGIT ÉS A TÖBBBIT NEM ENGEDI CSAK 15 KB-IG,A BABANET MEG CSAK 10-ET ENGED! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

Ami!
Dobd át priviben a képet + küldj emil címet és megcsinálom ;)
20150601134430

Hát ez a só-liszt gyurma nagyon jó ötlet.
Arra gondoltam, hogy nekünk is kellene ilyet csinálnunk a mamiéknak,meg keresztanyunak.
Ha kisütöm, akkor nem változik meg az alakja, nem deformálódik?
A fotót ráragasztjátok???
Bocsi a buta kérdéseket, de én már nem is emlékszem ezekre, hogy hogy működnek.
Színezni jobb a gyurmát, vagy inkább a natúrt festeni???

Kép
zsuzska72

Muffin4 Én régebben próbáltam négykézlábra rakni Jázmint, de nem tudtam, nem maradt meg úgy. Most már meg tudja csinálni, de ha én tenném, tuti nem maradna úgy.

Viki! CSak megjött időben aza csomi! :lol:

Kép
szly27

Bocsi, scak csináltunk egy gyors takarítást, hogy mire mehetünk a szőnyegért a tisztítóba minden tiszta legyen!

Két kép a még száradó alkotásokról. A keretbe kerülnek a képek, és még le is lesznek festve!

Kép Kép

KépKép
hene

Marcsi, hauck traxx marlin 4, a kocsink.Merev mózesos meg sport részes.

Remélem tényleg eljut az ajándékom :? 2 napja adtam fel.
Mikor kezdjek agódni? :D

nicike

Viki, ilyen kisautót vettem a Gergőnek karira! :lol:
Ja és az utolsó képen amin Lackó Fickó van felfedezni véltem, hogy ilyen rugink van nekünk is! :lol:

KépKép
hene

Hene! Nagyon jók!

Kép
szly27

Juj Hene! Ez annyira jó!!!
Köszike!
És mivel fested le?

Viki! Küldöm,angyal vagy!!

Kép

Kép
ibm

Szly, ha készen lesznek teszek még fel képet róluk!

KépKép
hene

Nicike, 2-3nap alatt odaér a csomi.
magdolnam

Hene!
Ha C&A-s, akkor vszínű ;)

Ami!
Tudom AranyAnyám!

Laló már 2szr sírt fel az 1 órás alvás alatt. :cry:
20150601134430

Katák, voltunk dokinál és apa vitte be Lilit,mert beteg vagyok.
És lilinek köldök sérve van amit ragasztunk neki 1 hónapja,de most főlszívta a bőrét a ragtapasz és adokinéni mondta apának mivel kenjük,de apa elfelejtette...Azt mondta szerinte betadint mondott.
Azzal kenhetem?
Ha bepanthennel kenem az elvileg hámosító....kenhetem azzal??

nicike

Húúúú Lányok,de jó Nektek h ilyen kreatívak vagytok.
Én bezzeg....pfffff :D

nicike

Hogy mivel festem le, még nem tudom. Van itthon tempera is meg valamilyen üveges festék. Régebben csináltunk gipszképeket és még abból maradtak.

KépKép
hene

Viki, stimm!!!! :lol:

KépKép
hene

Kép

KépKép
hene

Hú Hene!
Ez nagyon klassz! Nagyon ügyi vagy!
Azt hiszem lopjuk az ötleted! :D

Kép
zsuzska72

Kis jegesmaci!

Ami!
Kukkold a postaládát. ;)
20150601134430

Kis jegesmaci!

Ami!
Kukkold a postaládát. ;)
20150601134430

en temperaval fogom festeni a so liszt gyurmat, nem sok vizzel higitva!
Vendég

Lányok!!!
Csomagunk érkezett!!!

De ki küldhette? Futár hozta, nem postás, így nem tudom megnézni, hogy hol adták fel. Feladóhoz annyi van írva, hogy 0,4 KV Kft :roll:

Ez olyan izgi, hogy csuda, majd kiesik a szívem, úgy ver!!!

De kibírom, hogy beteszem a fa alá, és csak ott nézzük meg közösen. (Viszont anyut megkértem, hogy nyissa ki, és mondja meg, valóban babanetes barinőtöl kaptunk-e valamit, v. valaki mástól. Mert először ebben sem voltam biztos. Kimentem a konyhából, és csak ennyit hallottam "Hű, fiam!" Ez Anyu elismerő reakciója volt az ajándékra. Meg talált benne egy kis levélkét is, de nem olvasta el, csak mondta, hogy az is van benne.)
Vendég

nálunk még semmi :)
magdolnam

a beiglimar sul de a puszedli nem lesz kesz ma, most latom azt is pihentetni kell eg yejjszakat. NA akkor csak bekeverem es holnap szaggatom sutom. Akkor most befejezem az ajandekokat, van meg egy dobozkam amit meg szeretnek szalvetazni.Azt hiszem utana mindenkinek meg is van.
Alekoe nincs meg becsomagolva meg meg par kepeslap, de amugy kesz.

Nem is meseltem: tegnap a nem tul jol sikerult "romantikus" setankbol hazafele jovet az aluljaroban "piacba" utkoztunk, es bar volt mindenfele szemetnek is vacak cucc azert volt egy jo "stand" is, konyveket arult az ipse, darabja 500ft, hat mi lecsaptunk egy darabonkent tobb 10 ezret ero igen regi vilagtortenelmi sorozat 2 kotetere, amiben az a kulon jo, hogy nekunk is megvan mar par kotete, es hat igy hogy tobb van ha egyszer megszorulunk ......
Szoval csak megerte kimennunk:)
Vendég

Hű Dóri! Ez nagyon izgi!!!

Sztem Lilunak ne mond a csomit, mert tuti ki akarja bontani majd.
20150601134430

Akata!
Még tegnap akartam Neked írni: a tanító néni és Lilu elég jól kijönnek egymással. Nekem tetszik a tanítónéni hozzáállása is. Inkább dícsér, mint büntet. És mondtam neki még az elején, hogy Lilu a dícsérettől szárnyakat kap, a büntetésre pedig megmakacsolja magát.
Lilu azt mondja, szereti, és ha ő mondja, akkor ez igaz is, és ez jót jelent! :D És Bea néni is szereti őt, én látom :D
Adél hogy van? És te? Apa már megnyugodott? Mikotr lesz egy kis szabija?
Vendég

Veda: otletes volt a kuldo:)
Vendég

Lilu elől eldugom :wink:
Csak az eldugás átka nálunk az, hogy aztán magam is elfelejtem hová dugtam :? Ma de. pl. anyuval tűvé tettük a lakást, hogy hová dughattuk Lilu társasjátékát, amit a Jézuska hoz majd. Sehol sincs. a föld nyelte el... De valahol pedig itt hallgatja a harangszót :roll:
Vendég

Vikikém! Köszönöm,tényleg angyal vagy!
Mostmár csak azt mondjátok meg,hogy a babfalvás vonalzó miért nem illeszti oda a fotót?????????? :twisted:

Kép

Kép
ibm

Azért nem illeszti, mert egy nagy rakat kaki! Én sem tudom feltölteni már hetek óta!
20150601134430

Tamara!
Tényleg! Lehet, hogy ez a 0,4 KV Kft egy fiktív név? Erre nem is gondoltam... De van ott egy IX. kerületi cím is :roll: Hú, találgassunk!!! Az olyan jóóó! :D
Vendég

Ami!Tetszik az avatarod :wink:
Vendég

Köszike! :wink:
Izgi ez a csomag mizéria! :wink:
Szerintem én is csak 24-én fogok kinyitnii!
Én ráírtam a nevem úgyhogy nem lesz nehéz kitalálni. :wink:

Kép

Kép
ibm

tok jo a 4 beiglibol csak 1 repedt teljesen szet!:)

Veda: nem is sejted? En 2 emberre tippelek az otlet miatt.
Vendég

Á, nem lehet fiktív a feladó, mert bélyegzője van... Kinek van itt kft-je, csajok?
Akárhogy járatom az agyam, nem emlékszem!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?