Boo!
Hát, azért még nem vagyunk rajta, 2013-as bébit szeretnénk. Szóval még idén terhes lehetek, de szülni csak jövőre szeretnék.
A császár miatt kell várni. Amúgy mi anno kisebb korkülönbséget szerettünk volna, de így jött össze. Utólag nem bántuk, mert így Botond már jól beszélt, elég "önálló" volt, bárkivel elvolt, nem csak velem... Viszont ahogy betöltötte a 2-t, elszállt az agya dackorszak címen, és az én áldott jó gyerekemből egy kis akarnok lett, akivel nem olyan egyszerű az élet.
Bár úgy látom most, hogy Andor nyugisabb természetű, de nincsenek azok az illúzióim, hogy őt elkerülné a dackorszak.
Úgyhogy jó lenne még az előtt szülni, ill. terhesnek lenni, mielőtt ő is befeszül (bár ziher, hogy nála az első hisztire utaló jeleket is azonnnnnal szankcionálni fogom.
). 3 évet nem akarok köztük, mert nem szeretnék kiesni a babázásból. Botond úgyis ovis lesz, nagyrészt ugyanúgy kettővel leszek, ahogy most, ráadásul azt hiszem, hogy egy 3 hónapig síró kólikás bébivel eléggé ki lettünk próbálva.
Neked mennyi a "versenysúlyod"? Én most 53,5 vagyok, még szívem szerint lemennék 50-ig, aztán meg torna, meg futás, mert azért lötyi vagyok eléggé.
(Azért akarok lemenni 50-ig, hogy legyen hová híznom, mert a szopi után tuti megint fog visszajönni.
)
Tökre azt érzem, amit írsz.
Eddig azt vettem fel, amiben tűrhetően néztem ki, nem kövérített, és nem lógott ki itt-ott egy hurka.
Most azt veszem fel, ami tetszik.
Amúgy sokan víjjognak, hogy jajdesovány vagyok, pedig baromira nem, csak hát kamasz korom óta azt szokta meg mindenki, hogy "Dórikán van mit fogni".
Ahhoz képest tényleg soványnak tűnhetek. De 160 centihez az 53 ök normális, sőt a BMI szerint 48-ig oké.
Anyukám is annyi volt évtizedekig, mégse víjjogott senki.
Nyuszi!
Nem tudunk részleteket, a srác nem találja most a világát sem.
El is utazott, hogy ne legyen otthon a berendezett lakásban...
Itt kb. 8-10 centi hó van, megyünk hóembert "épííítni".