Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, ugyanmár, egy kis CH ide vagy oda :lol: :lol: :lol: :lol: nyomassad befelé a dednek, ő kéri 8) 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Már pattog 8)
A kép amit raktál Boriról az előbb az gyönyörűűűűűűűű :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszi, kattintgattunk reggel Apa telefonjáról a hálóban, és egész jó kis sorozat lett belőle :-)

Kukorica jó volt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.16 22:32-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Képzeljétek: megrendeltem szerelemCrocs csizmámat tök jó áron a brandsről (egyszer már ellenáltam, másodszorra nem ment) és én hülye, rossz méretet rendeltem :twisted: :twisted: :twisted: Csere meg nincs :cry: :cry: Csak vissszaadják a pénzt.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert nagytakarítok. Fújjj. :? :lol:

Mai adatok:
Botond 95 cm, 15 kiló. Mindkettő 75 percentilis, szóval tökkkéletes súlyban van és arányos. NEM SOVÁNY! :evil: :twisted: :lol: :lol:
Ugyanis anyám megjegyezte, hogy szte fogyott (de mint kiderült, csak nyúlt 3 centit 2 hónap alatt), anyósom meg egyenesen kioktatott, hogy sovány a gyerek, és el is van puhulva a húsa. :shock: :evil: Hát wazz' nem bébi már, hogy tele legyen hurkákkal, a "tömörség" meg adottság kérdése, de Botond ráadásul még a kötöttebbek közé tartozik, szóval ezt az észrevételét is beteszem anyósomnak a "leszarom, mert hülyeséget beszél!" fiókba. :twisted: :lol:

Andor 62 cm, 6,04 kiló. Előbbi 55 percentilis, utóbbi 75. :oops: :lol: Hát, de most mit csináljak? Csak tejet kap, abból is keveset. Evvan, Botond is dundi volt, most mégis "sovány" :twisted: :lol: :lol:
Ja, és anyósom közölte múlt héten, hogy szte nem elég tápláló a tejem, és éjszakára tömjem meg Andort tápszerrel. :shock: Ezt mondjuk fingom sincs mire alapozza, mert a gyerek konkrétan egy dumdumgolyó, és 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, szóval hogy miért tegyem mindezt az sosem fog kiderülni, de Ricsivel ezen jót derültünk. :twisted: :lol:

Nálatok mekkorák a nagyok?

Boo!

Elaludt Miron? Kapott cumit?
Botond megint azzal alszik időnként. :roll: Mikor jött ez a zizis időszaka (mármint alvás terén), akkor egyre többször kérte éjjel. Mi meg egy idő után odaadtuk, h hátha csak ennyi a baj, mert már ki voltunk purcanva. Mondtam Ricsinek, hogy azt is lecarom, ha 20 évig cumival fog aludni, de én ezt nem bírom továdd. :twisted: :lol: De nem ez volt a gond, viszont valamennyit segített neki éjszaka, szóval ha kéri, megkapja. De nappal nincs, és nem is visszük mi sem sehová. Ő már azon sem akad ki, ha nem kapja meg. :wink: Ja, és ahogy visszaalszik, ki is esik a szájából. Ennyi cumizástól a világon semmi baja nem lesz, és a beszédben sem gátolja, szóval ezen nem fogok erőszakoskodni. :wink: Első körben is ő tette le, másodikban is le fogja, ha úgy érzi. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

Mi lett?

Szonibabáék Marciájának ugyanez volt...ők nem adták vissza. 3nap után nem is érdekelte a dolog, pedig nagy cumista volt. Persze aza 3nap nem volt egyszerű. Amikor megtalált egy cumit véletlenül a lakásban kapott a cumitündértől vmit. Én lepődtem meg a legjobban de egy hét után, mikor megtalálta a cumiját, esze ágában se volt bevenni, vitte a Bodzának :lol:

Bátyáméknál is nagy cumista volt a nagyfiú. De annyira, hogy mindig begyulladt a szája körül a bepállott nyáltól. Ott levágták a cuclit. És azt mondták leharapta a kisegér. A kis srác örömmel kacagva mesélte nekünk hogy lerágta este a kisegér a cuclit és elromlott a cumi. Mák az egészben, hogy ugyanolyan cumija volt több darab, de ő ezt nem tudta.

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Ezt mi is csináltuk még anno, hogy levágtuk a cumit, de őt az első meglepetés után nem nagyon izgatta. :shock: :lol: Meg Botondnak különböző cumijai voltak, úgyhogy kérte a másikat... :?
Nálunk amúgy pont ez volt, mint Marcinál, hogy ha talált is cumit, vitte Andornak, és soha nem is kérte, nem érdekelte, ha másnál látott. Viszont amikor "berosszult" akkor meg elkezdte kérni, de csak így félálomban. Nem tudom, miért lehet ez, de arra gondoltunk, hogy olyankor "elesettebb" és jól esik a kis lelkének, szóval olyankor megkapja.

Boo!

Sztem én is ugyanezt csináltam volna. :wink: A hisztit én is lecarnám. :twisted: De a szundi az más, arra nekünk is megvannak a magunk rituáléi, még ha fel sem tünnek. Ráadásul én nem tartom korrektnek, mikor a gyereket olyan dolog miatt "büntetjük", amire mi magunk szoktattuk rá a saját kényelmünk miatt. :roll: :?
Tudom, hogy sokan a végletes módszerre esküsznek, de nálam az a ciginél sem jött be. Én fokozatosan szoktam le (állítják hogy nem lehet, hát de! :lol: ), ezért magamból indultam ki, ami az orális fixációkat illeti. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Tehát akkor Botond nem soványt. :twisted: :lol: Mert Miron is tök jól néz ki. :wink:
Neeem, Vencel tuti hosszabb. Az nem lehet, hogy 2 cm, és 2 kiló legyen köztük, mikor az én kiffiam egy dömper. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Roló 95 cm és 12,5kg. Hát ha ti soványak vagytok akkor mi gebék :lol: :lol:
NAti 8100 és 70 cm. Érdekes pedig őt meg olyan husinak látom, kerek narancsbőrős :twisted: :lol: fenék. NYilván normális, Roló volt az inas.

NEm akarlak untatni titeket, szal ugorjon akit nem érdekel
Natinak megint szar a bőre :cry: :cry: most már mosószer nélkül mosok pár göncöt hogy ezt is kizárjam. Elkezdtem adni a fenistil cseppet. DE az a barom aki ezeket a cseppentőket kitalálta. Ha nagyon megrázom kijön hatszáz ha kicsit akkor fél óra mire vmi is kijön :twisted: Persze a bőrgyógyi újabb kencét mixelt. Eddig a méregdrága kence volt a legjobb. :roll:
Remélem ez a fenistil lejjebb viszi a viszketés érzetet mert nagyon
csúnyán marja magát.
Hivatalosan még két hét a labor. Legalább azzal előrébb lennék.

KépKép

KépKép
ronmay

Csak miattatok méreckedtünk ma:

Nimród 92 cm és 13.3 kg, Borka 69cm és 7.3 kg

Ronmay,

Borinak is csupa narancs a feneke, röhögünk is ezerrel rajta - múltkor még a gyerekdokinál az asszisztens is somolygott :lol: :lol: :lol: Apa meg tegnap lőtt kettejükről egy képet, mindketten pucéran fekszenek egymás mellett hason a hálóban :arrow: cuki csupasz popsik :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati foltjai :shock: :shock: Calciumot is próbálhatsz esetleg majd.

Boo,

tudom, genyaság, de egyszer úgy megnézném, a többiek hogyan nyomják ezt a hiszti dolgot...csak mert nem tudok mihez hasonlítani, fingom sincs, hogy az enyém mennyire nyomja durván, vagy sem... tegnap pl mikor mentem át jógázni, a játszóházból jött ki egy 3 éves forma kislány az anyjával :arrow: a kiscsaj az utcán hangosan ordibálva őrjöngve nyomta, hogy vissza akar menni, anyuka rezzenéstelen arccal hurcibálta a karjánál fogva (másik karján hordozóban egy kicsi), gondolom, harcedzett volt... na ahhoz képest Nimród kispályás :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok !

Mindent el szoktam olvasni, de írni még mindig, vagy már nincs időm. Jó Rólatok tudni. Most a gyereksúly/nagysághoz szólnék csak hozzá. Zsombor hozza a formáját :) : 102 cm és 16,5 kg, nem kövér egyáltalán, csak pocakocskája dudorodik evés/ivás után. A 3 éves kölkökre való harisnyákat 1 hónapja vettem ( 10 db-t ) és alig jó már rá.
Bölcsibe nagyon ügyesen beszokott, jól viselkedik, szereti és szeretik, vannak kedvencei, barátai és van jó sok mesélni valója. Nagyon szépen beszél, énekel, szaval.

Ronmay : Natinak jobbulást.

Mindenkit puszilunk.

Kép
ikoka7

Szia Ikoka,

háááááááááááát, Zsombi hű marad önmagához :arrow: igazán szép szál legény :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid...

Az előbb apa behívott a hálóba, hogy szarszag van. :shock: :lol: Látta, hogy délután ott pelenkáztam át Botondot, biztos kakis lett a takarója. Na, mondom, az tuti nem, mert nagyon figyeltem, de azért megszaglásztam, semmi. Apa kérdezi, hogy biztos kivittem-e a pelust. Hááát, őőőő.....na az már nem biztos. Elkezdtem szaglászni a szobában, mint vmi vadászkutya, én is éreztem, hogy büdi van, és meg is leltem a csomagot a radiátoron (szerencsére az nem izzik 40 fokon). :oops: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ez ahhoz képest semmi, hogy tegnap elhagytam a kocsimat. :roll: Nem ellopták, elhagytam! Több helyen is voltam vásárolni, és mikor az Auchanba mentem, Andor már sírt mire megálltam, meg alig voltak. Na, mire kijöttem, úgy 4 óra múlva (I láv karácsony :twisted:) fullon volt a parkoló, én meg ott pislogtam, hogy hol a tökömben van a kocsim. :oops: :lol: :lol: :lol: 3, vagy 4 sort pásztáztam végig az esőben a gyerekkel, megpakolt kocsival az autót keresve, ugyanis még az sem rémlett, hogy milyen irányba állok, meg semmi, de tényleg semmi, totál képszakadás. :shock:
Ér nevetni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Mentségemre legyen mondva, hogy beteg vagyok, fáradt, és a babára figyeltem nagyon, meg ...blablabla. Holnap megyek fodrászhoz szőkíteni. :oops: :lol:

Pocok!

Enyémgyerek olyan igazi varázslatos tankönyvi hisztit tud celebrálni. Lois-család szemtanúja is lehetett párszor. Hangyányit égtem miatta, de sebaj, Zéténynek is benő majd a feje lágya. :twisted: :lol: :lol: (Na jó, csak viccelek, attól az én kölyköm nem lesz jobb fej. :? :lol: )

Ikoka!

De jó rólatok hallani. Zsombi még mindig óóóriás. :shock: :lol: Pedig ti inkább kicsik vagytok mindketten apával, nem?
Örülök, hogy a bölcsivel is minden oké, jó hatással van rá a közösség. :D
És veled mizu? Meló? Teapa?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi Drága,

hangyányit tényleg szét vagy csúszva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hiszti :arrow: ezt én sem értem, hogy Zé miért nem csinálja :shock: :shock: :shock: :shock: még

Gyermek-méretek: mi is elgondolkodtunk Apával, hogy akkormárezígyismaradésNimródtöpszli lesz? Remélem, nem... (végülis én nem tartozom a kimondottan alacsony növésűek közé, hátha még megnyúlik....)

Más:
Apa beleszerelmesedett a lányába (és persze viszont, Bori meglátja Apát és már vigyorog mint a vadalma), már láttam rég, de ma be is vallotta :lol: :lol: hogy ez más, mint Nimród, akit ugyancsak imád, de valahogy Borival mégis más... én meg kárörvendően somolyogtam, hogy akkor most végre megértette, én mire gondolok, mikor azt mondom, hogy szerelmes vagyok a fiamba :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Dackorszaktalan gyerekről nem nagyon tudok, de nem biztos, hogy Zétény ezt hisztisen fogja megélni. :wink: Ő hiszti helyett tetováltat magára, meg hazahoz pár thai prostit a játsziról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apaszerelem de cuki. :P Hát, ezért szeretne apa egy kislányt is, hogy neki is legyen szerelme, ne csak nekem (kettő 8) ). :lol: Ráadásul Botond tökre nem bújós, ill. mostanában eléggé az, de csak velem, apjával kevésbé. Vele inkább az ökörködés megy, meg jobban eljátszanak... Le vannak osztva a szerepek. :lol:
Te is másképp érzel a két gyerek iránt?
Én most épp ugyanúgy. :roll: :lol: De először még Botondot szerettem jobban, mert Andor "idegen" volt, meg jaj szegény Botond... Aztán viszont kicsit Andorhoz húztam, vagyis őt védelmeztem inkább, mert a 8 hét non-stop sírást/vergődést apa nagyon szarul viselte (amúgy sem bírja a gyereksírást, akkor gondolhatod), így ők tökre nem kerültek közel egymáshoz addig. :( Tudtam, hogy ez nem marad így, mert ismerem apát, de azért car érzés volt, hogy csak Botonddal foglalkozik, csak őt "szereti" (nyílván nem, de úgy jött le), ezért én zsigerből a kicsihez húztam. Aztán ahogy elmúlt a pocakfájás, és egyre közelebb kerültek egymáshoz, én is egyre nyugodtabb lettem, hogy ő sem lesz mostohagyerek. :lol: Úgyhogy kb. egy hónapja érzem azt, hogy ugyanúgy szeretem őket. :P És most már apa is ugyanúgy foglalkozik vele, és nem tesz köztük különbséget. :wink:
De ha lenne egy lánya, sztem nála elég érezhető lenne, a kivételezés. :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akcióban vagyok, csak ezt gyorsan meg akarom veletek osztani:
56,8 kiló vagyok. 8) :D Igaz, hogy a cél 55 volt karácsonyig, de azt magam sem gondoltam komolyan, csak direkt magasra tettem a lécet. :lol: Szóval ennek most örülök, és karácsonykor nem megyek sehová, csak beülök a szekrénybe pár szál ropival, hogy ne csesszem el. :lol: :lol: :lol:
Az álomsúlyom 52 lenne, de ahoz sokat kéne futnom, mert ha futás nélkül fogyok le, akkor félek, hogy olyan leszek, mint egy töttyedt shar pei. :? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt meg Loisnak, de végülis mindenkinek:

http://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jókor jött, mert épp elért a hormonzizi vagy a szülés utáni depis hangulat? :twisted: :oops: :twisted:

Hááát a súly/hossz kérdésben lány létünkre azt hiszem visszük a pálmát: Hédi 95 cm és 16 kg ( de sztem nem kövér, persze nem is az a nádszál alkat, de inkább olyan arányos nehéz csontozatú), Bogit eddig csak a hazaérkezés utáni 2 hét közepén mértük 4360g és 56cm volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Hiszti

Majd Zéténynél is lehet hogy lesz mikor lesz kistesó és nem feltétlenül ő lesz a középpontba mindig..de drukkolok hogy ne vagy kismértékű legyen :wink:

Én a ROló hisztijét már elég jól kezelem, vagyis leszarom. Most jöttünk haza a tecsóbol ahol van labdagép. Roló imádja ezeket a kis szar pattogó gumicsodákat. Szenvedélyes gyűjtő :lol: De annyira nem zavar 100 huf egy darab, nem egy nagy tétel, és havi egy kétszer vagyunk nagybevásárláson. Szal most is vettünk. Persze sose azt dobja ki amit ő kiszemelt. Eddig nem volt gond, de most kiakadt hogy miért nem az jött ki és hogy tegyük vissza. Oké, ha nem kell nem kell. Persze utána már kellett, de ha nyújtottam bevágta a durcát hogy mégse. Anyádat szórakozzál. Elkoboztam. Végig üvöltötte a kajáldát krokodil könnyekkel. Aztán abbahagyta s mondta hogy meggondolta magát mégis kell. Odaadtam s kis idő múlva megint kezdte, hogy ez nem jó, s neki másik kell. elmondtam neki 3szor ha nem jó kidobom. aztán eljött az utolsó mondatom: Utoljára mondom ha mégegyszer azt mondod nem jó, kidobom a kukába.Persze elmondta hogy nem jó. Fogtam és kidobtam a kukába(úgy tettem). Újabb üvöltés. Addig legalább megebédeltem, a NAtit is megetettem. Persze már mindenki minket sasolt. aztán megkérdeztem tőle miért sír:nem tom volt a válasz. Általában ha visszakérdezek akkor kijön ebből a hisztiből. Aztán abbahagyta. Mindenesetre nem adtam vissza a labdát és most se fogom. Majd a kari ajándékba beteszem, addig elfelejti milyen volt :lol:

ÉS NAti újabb mérföldköve:
Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Jaj de ügyes Nati! :D És gyönyörű óriásszemei vannak. :D :lol:
Ő mindig úgy van a fejemben, mint egy 2-3 hónapos. Ott leragadtam. :lol: Pedig bnőm kiskisfiával pár nap van köztük, Áron meg már olyan "nagy". Ő is most próbálgatja az önálló állást, de ő is pont így nyomja, hogy van vmi a kezében és elfeledkezik magáról. Aztán persze észreveszi, és seggreül. :lol: Édibogyók.

Nekem pont ma volt Botonddal egy újabb veszekedésem. :? Majd elmesélem, csak megjött apa. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Azt hiszem hisztiben mi visszük a prímet :oops: :lol: Múltkor bementünk a Humanicba és a kisasszony levett két táskát,ott illegett-billegett benne,amivel nem is lett volna gond,de amikor mondtam neki,hogy akkor most tegyük vissza,az már nem tetszett neki. Először csak durcásan hátat fordított nekem,aztán ahogy megint szóltam,akkor már földhöz vágta magát és mint a malacok,visított. Én megmondom őszintén ott hagytam volna,de anyám felkapta és kihozta. Lányok,na ez ultraciki kategória :roll: Mindenki minket néz,nagyon undi egy helyzet.

Cumi: Sajnos nálunk nagyon nagy visszaesés van,napközben sem lehet tőle elvenni,pedig volt már egy idő,amikor szépen elfogadta,hogy amikor ő reggel felkel,akkor a cumik elmennek aludni,aztán ha ő megy aludni,akkor visszajönnek. Ahogy felkelt,már ő adta a cumikat,hogy tegyük el. Aztán mostanában(amióta beteg volt) megint egész nap a szájában van és az adurva,hogy nem is lehet elvenni tőle,mert egyből elkezd ordítani. De pont ma beszéltük apával,hogy holnaptól nem érdekel,megint el lesz tőle véve napközben,mert ez nem normális. ja! És neki a kocsiban is van,az az első,ahogy beül,hogy kéri. Mindegy,erősnek kell lennünk,mert ez így nem állapot.

Ronmay! Nagyon ügyes Nati!! Nem aprózza el!! Ekcémával mi van?

Ikoka! Helló! Örülök,hogy minden ok nálatok és Zsombi jól elvan a bölcsiben.Úgy tűnik,kellett neki.
Méreteink: Mi még csak 11 kilónál járunk :roll: és olyan 89 cm-nél

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi

Lehet a vonalzó miatt :lol: DE már csak 2,5 hó és cserélhetek!Alig várom! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

Apa-szerelem:
Igen, én ezért örültem hogy kiscsajunk alakult másodjára, hogy most Apának is lehet szerelme :lol: Apán nem látom, hogy másképp foglalkozna velük, csak annyit, hogy Borit párás szemmel képes "csak" nézni, Nimróddal meg persze ökörködnek, birkóznak, legóznak, miegymás.
Persze, én is másképp érzek, és volt/van is lelkifurdim rendesen... Talán ezért jobb (anyaként) ha az első a csajszi, mert akkor ő az elsőszülötted jogán megkap minden imádatot, és a második a fiú akibe szerelmes lehetsz.
Nimród szerencsére picit bújós még, van hogy csak odajön és megsimogat. Apával mondjuk ezt még nem láttam, hogy csinálná :? :? :? :?

súlyod: ejha... ügyi vagy! És persze kabbe' :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

16kg? Széééééép :lol: :lol: :lol: :lol:

Van még mézetek? A második adag boltolása félbeszakadt anno, jön pestre mostanában szállítmány?

Ronmay,

Nati hihetetlen! És tényleg, azok a szemek... Csajszi a javából! Félelmetes, hogy ránézel a kis pofijára, és látszik rajta hogy nőből van...

kemény vagy - én még szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, hogy Nimród nyílt színen adja elő magát hasonlóan - de terveim szerint én is így reagálnám le, persze lehet hogy ott és akkor meg nyúl lennék hozzá...

Nyuszi,

Lili földönfekve sikítása... jajjjjjjj... szerintem Borka lesz ilyen...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Nekem olyan van, mint az első, ami vasal is, meg göndörít is egyben. Nagyonvkafa, ajánlom, csak az én hajam rosszfej, és kirúgja magát hamar. :? Illeteve alapból hullámos kicsit, csak kiszárítom, szóval ha a term. hullámnak megfelelően szárítom akkor készségesen viselkednek a loknijaim, de ha ellenkezőleg, akkor szarfejek. :lol:

Pocok!

Várjámá' én 159 cm-hez vagyok ennyi, nem 190-hez. :lol: Szóval te jóóól befogahatod ropilány! :lol:
Amúgy én nem teszek érte sokat, max. futok/tam, de nekem ez inkább a szoptatás hozadéka. 8) Tudom, méginkább kapjam be. :lol: :lol: :lol:
Viszont bazi nehét lesz megtartani szopi után. :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok

Nálunk ez a nem foglalkozom vele, vagy a visszakérdezés kizökkenti belőle. DE tény hogy nyilvános helyen vhogy több türelmem van szórakozni. Otthon hamarabb robbanok... :oops:
Amúgy mikor ezerszer megkérdez vmit, hogy hova megyünk, meg mi miért van, sokszor visszakérdezek, hogy na hova megyünk na ez miért van. S akkor elmondja s legtöbbször nem kérdezi meg utána, helyette mást :twisted:
Tétek is ennyit beszél?Rolónak be nem áll a szája, zsibong a fejem estére, s még NAtus is megfejeli a sikongatásával..

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
A linkeket még nem tudtam megnézni, de nekem ilyen van, ez nagyon jó, mert profin védi a hajat a szétégetéstől:

http://hu.remington-europe.com/women/ha ... cif75.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay,

igen, sokat beszél :lol: :lol: :lol: dumagép! De engem még nem akaszt ki, inkább röhögök, mert imádom ahogy dumál... én is vissza szoktam kérdezni, hogy mi micsoda és olyan cukin elmesél mindent, behalok rajta :D :D :D Meg mesél ő a mesekönyvből, néha Borinak is: Boci-tehén-kutyus-vége 8) 8) 8) 8)

Kizökkentés: a nem foglalkozás nem műxik, mert jön utánam, a visszakérdezésre meg carik nagy ívben, meg sem hallja... Azt szoktam mostanában csinálni, hogy lehajolok és a tőlem telhető leghiggadtabb hangon elmondom neki, hogy ha hisztizik, ökle a szájában és ömlik a taknyanyálakönnye, akkor baromira nem értem, mit akar mondani... ha szépen abbahagyja a sírást és elmondja amit szeretne, akkor lehet hogy tudok segíteni, de így nem... párszor már működött :wink: :wink: :wink:

Boo,

Hajformázáshoz nem tudok hozzászólni, enyémtincsek is makacsak, türelmem nincs vele szórakozni... de vegyél Braun-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

...de vegyél Bran-t.
Most már tudom, mirét ragaszkodik hozzád a céged. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Visszakérdezééés? Vicceltek?! Enyémgyerek artikulálatlanul üvölt, azt sem hallaná meg, ha csokival kecsegtetném. :lol: :lol: :lol: Ma megfogtam a két kezét (nem fájdalmasan, csak, hogy ne tudjon elmenni, és 10 centiről magyaráztam neki. Nem kiabáltam, csak beszéltem hozzá. Aztán ez be is jött. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

ja, lojális vagyok :lol:

ígérted, hogy elmeséled a mai összeveszéseteket... meg még élménybeszámolóval is lógsz a kis kirándulásotokról...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
nekem ilyen van és nagyon jó...
és viszonylag gyorsan kész vagy a hajaddal..
http://www.youtube.com/watch?v=uyWRH4VQyOA

Kép
Kép
csibe83

Pocok: épp most akartam rákérdezni a mézre, most már kézben tartom az ügyeket :wink:

Szóval hozzátok küldeném akkor a csomagot és ha valaki akar akkor csatlakozhat ( Boo? ). Csibe nem jeleztél azóta sem méz ügyben, ha kell akkor most Pocokékhoz csatlakozhatsz!

Ronmay: mézzel mi újság? küldhetem a csomagot vagy stornózzuk?

Hiszti: nálunk tegnap volt egy nagy földönfetrengős, mert nem engedtem ebéd előtt megenni a nagyi által hozott nyalókát :twisted: Beráncigáltam a szobájába és rázártam az ajtót. 1,5 perc múlva: anya gyeje be nagy hüppögve. bementem, a nyakamba borult és közölte, hogy akkor jó lesz majd ebéd után is. Megbeszéltük, hogy ugye semmi értelme nem volt a hisztinek. Fél óra múlva mikor megjött az apja szalad elé és mesélte: képzeld apa hisztiztem :twisted: :lol: :twisted:

Ma délelőtt lezavartam a karácsonyi bevásárlást, megvan minden :lol: :lol: :lol:
délután mézeskalács sütés - Hédi ugyan aggódik, hogy elviszi a szarka :lol:

Ja és tegnap nagycsajos programként fodrásznál voltunk Hédivel és este lemértem ruha nélkül és csak 15, 6 kg :wink:

tike

Tike,

Méz: Szuper, köszi!

Mézeskalácsért nálunk is volt aggódás, de a szarka jófej volt, még van belőle :-) de Nimród néhányszor reggel még csekkolja :-) talán ma v holnap délután azért sütünk egy második adagot mert Nimród rákapott a bulira.

Hiszti :-) cukiiiiii

Bogi hogy van?

KépKép

KépKép
kispocok13

tike!
én akkor sztem még kérnék 3 üveggel az akácmézből

Kép
Kép
csibe83

POcok: Mézből akkor nektek mennyi is kell?
Bogi: Tündérbogár és igaz rá, hogy egy csecsemőböl valamelyik nyílásán mindig folyik valami :twisted: Ébredés után bekakil, evés után 10 perccel kb bekakil és evés után kb 20 percet nem ajánlatos vízszintesbe helyezni, mert kibukja nagyrészét a megevett kajának :twisted: Kicsit aggaszt, hogy ennyit bukik, de remélem csak mohón eszik és ez az ok.Mondjuk 10 perc alatt bekajál, szóval nem csoda...Lekopogom, de kialakulóban a napirendünk :lol: Reggel ébred 6 körül, de csak 3/4 7 - 7 körül kap enni ( előtte Hédit készítem a bölcsibe), mondjuk csak kicsit reklamál és beéri addig cumival :lol: , következő evés 10- 1/2 11 körül, készülődés, megyünk a bölcsibe, közben alszik. Mire itthon Hédit elaltatom, Bogi ébred és 13 körül eszik, aztán mire ő elalszik Hédi ébred :roll: :twisted: :lol: Eszik még 17 körül és utána csak fürdés után. Először fürdik Hédi olyan fél 8 magasságában, majd együtt fürdetik apával Bogit, aztán Hédi szobájában szopi, közben mese, jó esetben fél 9-re mindenki alszik. mivel délután a váltott műszak miatt nem nagyon tudok lefeküdni ilyenkor én is beájulok és szerencsémre éjjel 2-ig alhatok is. 2kor Bogi eszik, meg át is kell pelenkázni - amire többnyire Hédi is felébred :twisted: - d3 körül már újra mindenki alszik - reggelig. na a reggel Hédinél hétközben akkor van amikor ébresztjük, hogy kelni kell ( 6), hétvégén bezzeg kel magától fél6kor :twisted:

tike

ja méretek:

Benett 8500gramm és 73 centi 6 hós státuszon...
Kiarát sajna nem tudom,de majd megpróbálom lemérni,de kb 12-13 kiló és 92-95 centi közt mozog

Kép
Kép
csibe83

de Benett felállva Kiara mellett 1 fejjel kisebb csak

Kép
Kép
csibe83

Tike

Jaj de jó hogy eszembe jutattad :oops: tökre elfelejtettem szólni, hogy anyósék vettek egy nagy bödönnel, szal nem kell!NE hari, úgy szégyellem magam, nem szoktam ilyeneket elfelejteni! :oops: :oops: :oops:

Akkor lehet hogy Roló hisztije a legenyhébb?? :lol: Csapkodni szokott, de földön fetrengeni nem nagyon. Inkább csak dühöng a bútorokon..khm nem is tudom kitől vette :oops:

Ja és lekopogom, pár hónapja du. alvásnál nem is kell bent lennem. Nem mintha előtte igényelte volna, csak ha nem voltam bent pörgette magát.
De mostanában elbúcsúzunk, mondom neki hogy csendet szeretnék, s 10 perc múlva alszik...mondjuk igyekszem kifárasztani délelőtt :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Nimród kèt és fél órája szórakoztatja magát a kiságyban, játszik... Asszem kiveszem, nehogy mOst ájuljon be...

Tike,

Jöhet 5 üveg :-)
Váltott napirend szívás, együttérzek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Kiderült: Apa ígért meglepetést... Bementem, kérdés:"hol van lepetés, meg????" sztem ezen pörgött...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay: Ok, semmi gond

Hédi belázasodott, hurrá :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Tike,

lázat sajnálom :cry: akkor a mézeskalácsozás is ugrott?

Madarakról jut eszembe:
nálunk nagy para a madár - Nimród igencsak tart tőlük, mondjuk nem is csodálkozom, mert állatkereskedésekben Apa is kb 2 méterre meri max megközelíteni a papagájos kalitkákat... Nimród éjjel 2kor sírva kelt, nem akart aludni, ki akart jönni az ágyból :arrow: ebédnél kérdeztem hogy mi volt a baj, és ő meg elmesélte, hogy jött a madár és ő félt :shock: :shock: :shock: :shock: Éééééééééééédesem, biztos álmodott...

Karácsonyi bevásárlást nagyon ügyesen intézted :shock: :shock: 8) 8) 8) 8)

Bogiról nem mutatsz képet?

Ronmay,

ez nálatok bútor-rugdosást jelent?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?