Új privát üzeneted érkezett!

Boo! Mango a kabim,apa lepett meg vele nemrég! Már régóta szemeztem
Vele,de sajnáltam rá ennyi pénzt :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ma reggel ez fogadott:

Kép

Most agyalok hogy mitől lehetett két napja égő vörös háta és most mitől múlik el :roll:

most is vannak foltok, de határozottan múlnak. Illetve a vakarás nyomok láthatóak

Én nem is hittem hogy van még olyan hogy autólopás. Szomszédéknak is ellopták az autóját. és nem luxusjárgány... :evil:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Nati háta: juhuuuu :D :D :D

Luxusjárgányokat pont nem lopnak, mert az tök feltünő. Inkább a tucatkocsikat, mert azt pikkpakk eladják alkatrésznek. :?

Boo!

Kocsilopás szívás. :evil: Mi még itt is parázunk tőle, pedig 3 kapun kéne átverekedni magukat, meg kutyák, meg itt mindig csönd van...stb. de egyik veresi ismerősünknek a kertből lopták ki a kocsiját két kutya mellől, elektromos kapu mögül. :shock: :evil: :evil: :evil:
Én a betöréstől is tökre parázok, főleg, hogy Botond az első szobában van. :?

Tegnap elfelejtettem mondani, hogy akartam nektek vinni karácsonyra egy kis apróságot, de mire odaértem bezárt a bolt, és tökre el voltam keseredve emiatt. Na, most már legyetek ti elkeseredve emiatt. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Andor onnantól, hogy elmentem itthonról, 2x10 percet aludt, amúgy nyűglödött, és mikor kajaidő lett, nem fogadott el semmit :!: Se a fagyis anyatejet, se a tápszert, se cumisüvegből, se pohárból, sesemmiből. Szóval jó volt itthon a buli, de mire hazajötte kidőlt a bébi, anyum elgingatta nagy nehezen, úgyhogy csak kómásan megetettem, és reggelig aludt. Apa kérdezte, hogy jól éreztem-e magam, mondtam, hogy nagyon, erre közölte, na, akkor jól van, mert egy évig nem mehetek. :twisted: :lol: Vagy akkor vigyem a kicsit is, vagy hagyjam itthon a cickókat. :lol: :lol: :lol: De tényleg nem vágom, hogy mostantól mi lesz így. :roll: Mondjuk jövő hónaptól már kaphat tejpépet, szóval sztem azt fog majd kapni. Addig meg cicizünk, de azért rohadt megnyugtató, hogy nem eszik meg mást, szóval nagyon kell vigyáznom, hogy addig legyen elég tejem.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Pont kérdezni akartam, hogy mi újság felétek!Hogy van a pinduri, meg a nagyfiadnak milyenek az éjszakái.
Igen, ez ismerős, ameddig NAti is csak szopott én se nagyon tudtam elmenni sehova. Ugyanis én fejni nem tudtam/ok, tápit meg nem akartam és kihagyni szopit pláne...szívás, de pikk pakk elszállnak a hónapok :wink:

Nati háta:
Estére már újra kijöttek azok a foltok, amik a szteroid kencézés előtt. Ergo ott vagyok ahol a part szakad.CSak közbe kentem egy hétig szteroiddal ami szart se ért sőt!
Majd reggel fotózok. Jó látni hogy mi a változás...

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Köszi, merem hinni, hogy alakulunk. :roll: :D
Még mindig kel többször, de nincs hiszti, sőt, egy hang sem, csak felveszem, rámborul, aztán be az ágyba, és egy hang nélkül alszik tovább, mintha alvajárna. :lol: Ez már önmagában is istenes a korábbi óriáshisztikhez képest. Egyszer mondtam, hogy feküdjön oda hozzánk, kíváncsi voltam, de mondta, hogy "nem anyuka, viszel ágyikókába." :D Általában egyszer kel, amíg fent vagyunk, aztán 4-től óránként. :? Viszont most már visszaalszik reggel is, 6-ig minimum és akkor is legtöbbször hiszti nélkül tudomásul veszi, hogy a szobában kell maradnia napfelkeltéig. És tök cuki, mert ahogy látja, hogy beszűrődik a fény, tök kedvesen kiabál, hogy "apucikaaa, van napocska". :lol: Szóval 7-ig kb. "alszik", de azért ez a 4-5 felkelés még mindig elég szívás, remélem elhagyja hamarosan. De tényleg már így is örülök. :wink:
Andorral továbbra sincs semmi gáz, sőt egyre tovább alszik. :lol: Most 9-től 9-10-ig alszik, és ebben egy étkezés van, vagy este 10-kor, vagy reggel 7-kor, a kettő között hangja sincs sosem. 8) :D :D Szóval a 9-10 óra mindig megvan egyhuzamban. :P És igazi álombébi, mindenkit imád, folyton vigyorog, mindennek örül, és egyedül is jól elvan, bár elég társaságfüggő, sokkal jobban leköti a húsvér társaság mint a játékok. :lol: De elég, ha nézheti, amit csinálunk. :wink:
Ha időben veszem a jelzéseit, az égvilágon semmi gond vele! egy tünemény. :D

De amúgy Botond is egyre jobb fej megint, ahogy nyugodtabbak az éjszakái, és képzeljétek újabban min. 3 órát alszik napközben! :shock: Úgy, hogy este 8-kor ágyban van, és 6 előtt már nem ébred. Sajnos átrendezni nem lehet az alvását, mert vagy ez van, vagy sokkal rosszabb, de most ezzel is megelégszünk. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért! :oops:

Kis segítséget szeretnék kérni. Főiskolai dolgozatomhoz kell egy kérdőíves kutatást csinálnom. Testhezálló feladatként a fogamzásgátlást választottam (védőnő vagyok).

Kérlek töltsétek ki nekem az alábbi kérdőívet. Természetesen név és cím nem kell hozzá!

http://ripet.hu/feedback.php?kid=d47478 ... QGwY.gmail

Segítségeteket köszönöm!!!
Szép napot!
Emília

Kép
jaffa4

Ronmay,

ez valami hihetetlen... nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki...

Dodi,

Andornál reméljük ez csak átmeneti volt :wink: :wink: :wink:

Tike,

jó, hogy már kicsit jobban vagy :lol:

Napszakok felcserélése :arrow: szerintem napközben ne hagyd kb 3-4 óránál tovább egyhuzamban aludni, hanem keltsd fel, főleg ha nagyjából már etetés ideje is lenne, és kicsit tartsd ébren, szokja hogy "játékidő" van.

Ma ünnepélyesen leadtam a céges autót - hüpphüpp :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Basszus, elfelejtettem neked írni, de én is ezt gondolom, amit Pocok írt, csak egy újszülött esetében már a 4 óra is nagyon sok. Én nálad is javaslom a 4É bevezetését, ami azt jelenti, hogy kaja (kb. fél óra) :arrow: ébrenlét (kb. fél óra) :arrow: alvás max. 2 óra. Persze ezek csak hozzávetőleges időintervallumok, ez az átlag. Ha ő tovább eszik, de kevesebbet nézelődik, vagy akármi, az nem gáz, tudja ő, de +/- fél óránál ne nagyon legyen több eltérés, mert akkor összevisszaság lesz. Van akit az boldoggá tesz, de én jobban érzem úgy magam, hogy tudom, mi várható. :wink:
Ha tusos, sztem vhogy fogd vissza a menyiséget, mert ez nagyon sok neki! Nálam ugyanez volt mindkettőnél, és nem lehet megúszni későbbi szívás nélkül. Ha nem is fog fájni a pocakja, az a min. hogy úgy kitágul, hogy aztán nem győzöd majd tejjel, és pótolni kell, mint Boo-nál. :( Én nagyon hamar visszavettem Andornál, mai napig csak 80-120-akat eszik, és így is dagi, szóval nem tudom mi lenne, ha a dupláját enné. :roll: :lol: :lol: Viszont így bírom a tempót (mármint a cicik. :wink:

Pocok!

Hát, úgy tűnik nem átmeneti, mert ma délután kevés volt a tejem megint (két ciciből 60 :? ), és semmilyen pótlást nem fogadott el, pedig a cicimen hisztizett, hogy kéne még. :? :( De hála Istennek könnyen elterelhető a figyelme, és aztán el is aludt. :wink:
De hogy mi a tököm lesz így... :roll: Tökre nem akarnék neki tejpépet adni, mert az hízlal ám igazán. :? Talán majd bevezetem előbb a gyümiket, anyu úgyis azt mondta, hogy nálunk már 3 hósan kaptak a babák... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

NA,

A holnapi dokit lemondom, helyette átmegyek egy másikhoz, aki természetes anyagokat támogat, mint pl. a sheavaj. Amiben nincs kőolaj származék..Kaptam ezt a tippet egy olyan csajtól akinek sokkal durvább ekcémája volt a lányának és ő is megjárta már a poklok poklát 5 szteroidos krémtől kezdve minden csodadokiig. Míg ehhez a csajhoz jutottak aki mixelt nekik kencéket és 1 hónap alatt meggyógyult.
Úgyhogy már holnap hívom is!

Dodi

Örülök, hogy javul! :wink: Sztem 4 hósan nyugodtan elkezdhetsz neki gyümit adni ha nincs elég tejed!Én Rolónál ezt tettem és így is egy évig szoptattam. BÁr tudom ezzel sokan nem értenek egyet, aszem anno te is ellene voltál, de a szükség nagy úr! Az én szótáramban a tejpép sokkal laktatóbb nehezebb kaja s nem természetes. DE tudod én ilyen buzi természetkedvelő vagyok:)Kitartás! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi: Köszi, próbálom, mert kezdünk szívni vele. Sztem a pocakja is kezd fájdogálni, hülyeanya mitcsinál? azt hiszi, hogy éhes- eteti-még rosszabb :twisted: :twisted: Most kb 3 óránként eszik, de van, hogy az utolsó fél órát nekem kell húznom vele, m ert már éhes lenne, de ha akkor adok neki, akkor nyammog egy keveset és legközelebb még annyit sem bír ki. Nincs mérlegem szóval fogalmam sincs mennyit eszik, most fejek, hogy tudjam tartani a lépést vele. Ez az alkalmankénti 100-110 még kórházas adat. Fura mert sokkal több kézbenlétet is igényael mint anno Hédi - na mennem kell

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Cigiiiiiiii..... Én megint szétrobbanok az idegességtől, mint tegnap...
Nimród elviselhetetlen hisztis kis terrorista, fél perc alatt kihoz a sodromból hogy legszívesebben rázárnám a lakást és itthagynám puffogni egyedül :twisted: :twisted:
Nagyon szar hogy nem tudom levezetni a feszkót sehogy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Én a gyümi ellen sosem voltam, Botond is 4 hósan kapta már az almát, meg a Hippes 100%-os gyümölcspürét. :wink: A bajom csak az, hogy lehet, hogy Andornak már előbb kelleni fog. :roll: :? Én most még pár hétig valóban szívesebben adnék tápszert, főleg, hogy hasfájós is volt, meg korábban is született. De így van, a szükség nagy úr, bár remélem nem fog kelleni, előbb veti be a tartalékait, amiből van bőven. :oops: :lol:

Cigi:
Tök furi, de hiába cigiztem a gyerekek előtt, nekem sosincs cigizhetnékem, ha idegbeteg vagyok. :shock: Viszont annál inkább húznék le egy felest, pedig alkesz sosem voltam, max. társasági. :lol: :lol: :lol: Sztem ez amiatt lehet, hogy én sosem nyugodtam meg a cigitől, mert olyan harmatgyengét szívtam, hogy szarnakpofon volt. :lol: Bezzeg ennyi idő alkoholmentesség után egy felestől olyan Buddhává szelidülnék megint, hogy zarándokútakat szervezne hozzám a Neckermann. :lol: :lol:
Áj láv szoptatás, áj láv dackorszak, főleg párhuzamban. :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ugye? Engem is ez készít ki... Egyiket szoptatom (mellesleg kalimpál és ruhát tép közben) míg a másik karajra bontja a kecót, vagy ha kérem hogy halkan mert Borit altatom, akkor jusztis bejön dobolni meg énekelni és közli előtte, hogy "hangos lesz"... Köszi!
Majd legközelebb megkérem hogy kiabáljon :arrow: A baj az, hogy erre szót fogad tutira :twisted: :twisted:

És hisztizik mindenért meg sír meg fejhangon kiabál meg sikít meg csapkod...
Ma asztalt akart bevinni a szobájába meseolvasáshoz, játékosdobozt tologatni körbe a lakásban. Ja és már felül a kis ikeás aztalára, sztem a Miron-féle mutatvány lesz a következő...

Tegnap többen üdvözlés helyett megkérdezték tőlem, hogy aludtam-e az éjjel...

KépKép

KépKép
kispocok13

Hozzátáplálás :arrow: Borkának már próbáltam almát, hipp-es őszit :arrow: mindkettőtől fájt még a hasa :cry:

Szerintetek próbálkozzak még, vagy pihentessem kicsit a dolgot?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát igen, most már én is jobban átérzem, amiket anno írtál :roll:

A durva az, hogy fél mp alatt felidegesít - de tegnap a kozmetikusnál ( :-) ) meg azon járt az agyam, hogy máris mennyire hiányoznak. Amúgy ezzel a hülye viselkedéssel tuti kompenzál meg hívja fdl magára a figyelmet, de nem tudok csórikámmal többet foglalkozni, nem vagyok polip 8 kézzel sajna.
Nem baj, próbálok külön progeamokat csinálni csak vele...

Gyümire a doki szerint ilyenkor várni kell 1-2 hetet, aztán újra próbálni - de ugye nem feltétlen hiszek neki mindenben.
Nimródnak sem volt baja soha semmi gyümitől...

KépKép

KépKép
kispocok13

Az igazsághoz az is hozzátartozik mondjuk, hogy biztos fáradt is volt - reggel 9ig aludt, du meg 1-kor raktam le, és csak most kezdett kopácsolni a rácson. Vagy időjárás? Mert Borka is sokat alszik ma?
De tegnap délelőtt mondjuk még durvábban dilis volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

A legszarabb, hogy sajnos ilyenkor rákiabálok... Legtöbbször sikerül visszafognom magam, de mostanában annyira idegbeteg vagyok, hogy ma volt a harmadik nap zsinórban, hogy nem tudtam visszafogni magam... Ő meg csak nézett rám boci szemekkel és mégjobban bőgött, vagy épp ettől bőgte el magát. Én meg annyira de annyira utálom magam emiatt, és lelkiismeretfurdalásom van hogy ilyen kretén vagyok.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Akkor majd lesz ez még így se, mikor szobatiszta lesz és a szarással húgyozással él vissza. :twisted: :wink: :lol:
De kitartás! FÁraszd ki jól, az lehet hogy segít vagyis nálunk bejön, lehet másnál pont az ellenkezője...Pár napra nem tudod vissza vinni a bölcsibe?Nekem megváltás az a két délelőtt mikor nincs :oops: Januártól háromszor megy majd. De ő imád járni. Mondjuk nagyon más választása nincs, mert megyünk és kész.

Ma voltam a hiper szuper dokinál. Írt fel krémet amit ki kell kevertetni. Atópiás dermatitisz. Valszeg kinövi csak nem tudni mikor. Addig meg kenegetni, nem is kell sűrűn, csak nem mindegy mivel.
Holnap megyek a kencéért,kíváncsi vagyok mi lesz...azt mondta ha két hét múlva is itt járunk akkor adhatok neki fenistil cseppet, de várjuk ki ezt a krémet. célunk tünetmentesen tartani szteroid nélkül, de persze ha indokolt akkor akkor kell egy pici.
Azt mondta, amúgy hogy a labor tök felesleges, mert lehet hogy most erre allergiás de jövőre másra lesz. Változik ez mint az évszakok.szuper!

KépKép

KépKép
ronmay

Hozzátápi:
Rolónál sütőtökkel kezdtem 4 hósan
Natinál barackkal 5 hósan. Aminek éppen szezonja volt. Az enyémek nem fostak.

Ancsurti anno rizsnyákkal kezdte..az nem jó?

KépKép

KépKép
ronmay

Megfelelő helyen szép szabályos petezsák, benne helyes kis szikhólyag :roll: Itt tartunk most :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

LIKE! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Lois!

:cry: :D :D :D :D :D :D 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

Örülés!!!!!!!!!!!!

Ronmay,

Januártól kezdjük újra a bölcsit, de már tudom hogy akkor meg az lesz a bajom, hogy lepasszolom... Hülye vagyok, tudom.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsi: Gondolj arra, hogy már nagyfiú és ennyi önállóságra, gyerektársaságra szüksége van ( én ezzel nyugtatom magam és beválik :wink: ) Nekünk ez a félnapozás ideális Hédinek is, egyenlőre nekünk is. Mondjuk ma lesz az első nap, hogy én megyek érte...

Tegnap voltunk ortopédián: Úgy tűnik minden rendben Bogival, de azért elküldött uh-ra, tekintettel a nagy születési súlyra és a családi anamnézisra

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,

Jó hírek :-)

Igen, erre igyekszem trenírozni magam...

Boo,

Micsoda jófej Jézuska! Enyémfiam kisvakondos bőröndöt kap ;-)
Bár ez a dvd dolog nagyon jól hangzik... Honnan rendelted? Keddshop?

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi Csajok édesek vagytok :-)

Nyál, de nekem tetszik:
http://styx.biztosan.com/hoszar/

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nimródot idézve: "elelőbácsi meg-elelte intelnetet" :lol: :lol: :lol:

Mellesleg a kis dinka másfél órája szórakoztatja magát a kiságyban, alvás helyett... Már egy rácsot is kirugdosott, de mire bementem, visszaszerelte...
Borka ugyanennyi ideje alszik, én meg nem merek, nehogy Nimród megint kiszedje a rácsot és valami hülyeséget csináljon :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú az énfiam meg könyvmoly lett. Annyira szereti nézegetni a mesekönyveit, hogy tuti azt kap karira. meg vmi kippkopp kirakót. Az is megy nála.
Kisvakondot ő is imádja nagyokat röhög rajtuk.

NAti meg a playskoolról vmit. Rohadt jó játékok vannak.Komolyan van olyan ami sztem még a Rolót is lekötné(egy ideig):
http://www.playskool.hu/?act=4&id=66
NA de én ezt néztem ki a drágámnak:
http://www.playskool.hu/?act=4&id=37

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

lehet, hogy a pillangót lopom :oops: egy csomót tanakodtunk, hogy mit kellene Borkának, de mindenféle játéka van, hiszen örökölte Nimródtól - de ilyen típusúja neki sem volt, szóval tuti ötlet :lol: :lol: :lol:

Boo,

köszi, ezt is jegyeztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miron reggeli anya-kisajátítása nagyon édes!

Lois,

Apa tegnap reggel volt TRX-en :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Majd'becart, de állítólag az edzőcsaj megdícsérte, hogy a fiúk hamarabb ki szoktak dőlni, és hogy ő aránylag jól bírta. Megy még, mert tetszett neki, a TRX is és az edzőlány is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ja, tipikus, meséltem neki, hogy mi ez, persze nem figyelt, aztán a konditeremben mesélték neki hogy tengerészgyalogosok, stb :arrow: nem nézett utána, úgy ment el edzésre :arrow: tök mást várt... )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.15 00:08-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Kis karácsonyi bugyutaság, exe-t kell megnyitni, és akkor kirak a képernyődre egy karácsonyi hógömböt :roll:

Pocok!
Hát ezen nagyon röhögtem, nézhetett nagyokat hogy ez nem igazán tinglitangli dolog :twisted:
Én is koedukáltan jártam, én is úgy láttam hogy elsőre kajakabbak a lányok. Szerintem azért van ez így eleinte, mert ugye mindenki a saját súlyával dolgozik, és a pasik a nagyobb súlyukat nehezebb mozgatják. Azért örülök, hogy tetszik neki :) Én is fogok még menni az tuti. Ennél hatékonyabb edzésre még nem jártam.

Pillangó cuki, ez volt nálunk a funkciója a mászó Micimackónak. Emlékeztek arra?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát, én is röhögtem :lol: Nem tudom, mi alapján, de ő valami boksz-szerűre számított :shock:

Anno még szerelmünk hajnalán elvittem bikram-jógára... 9o perc az óra, ő kb már 2o perc után nézett rám, hogy mikor lesz vége... de hős volt, végigcsinálta 8) 8) 8) 8) (mondjuk ott azért sokan kidőlnek, és csak fekszenek a teremben, próbálják a 4o fokot túlélni - mindíg azt mondják az oktatók, hogy ha nem bírod, semmiképp se menj ki, mert nem bírsz visszajönni a párába, hanem csak feküdj le a teremben)

Micimackó :arrow: emlékszem... volt is egy banner itt sokáig felrakva, az őrületbe kergetett. Itthon nincs Micimacink, de Leo-nál volt szerencsém hozzá :arrow: hááááááááááááát, két perc után halálra idegesített :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj, hógömb cukiság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: imádom a nevét - hószar :mrgreen:

Apa tutira szeretni fogja, mindjárt át is lököm neki :arrow: szereti a hógömböket, ki érti ezt?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.15 00:28-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, akkor mutatom, én miket lőttem a fiamnak, mint Jézuska:

http://www.keddshop.hu/bogyo-es-baboca/ ... zsama.html

http://www.keddshop.hu/bogyo-es-baboca/ ... forgo.html

http://www.keddshop.hu/mesefigurak/kisv ... -zold.html

meg kap még AnnaPetiGergőt, Aputól orvosi táskát (itthon állandóan meghallgat mindenkit, meg torkot és fület néz, mindezt a telefonom töltőjével, és egész tisztán mondja, hogy "sztetoszkóp" :lol: :lol: :lol: ) és BB mesekönyveket meg repülőt, másik nagyszülőktől diavetítőt (a retro becart) és szánkót, meg gondolom még egy csomó apróságot, aminek semmi értelme sincs...

Apa meg már kapott parfümöt és kabátot, úgyhogy ő nem kap semmitsenemse :twisted: :roll: na jó, valami apróságot talán :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois - királyságosság!!!!!!

Kép

Kép
leo50

Csajok,

ha valakinek még nincs kész a Jézuskája :arrow: a brands.hu-n most "best of" van, sok márka, és ha jövő hétfőig megrendeled, három munkanapon belül kiszállítják, ergo karácsonyig még odaér a cuccos. Plusz bizonyos típusú bankkártyás fizetésnél ingyenes a kiszállítás. Szerintem jó :lol: :lol:
Küldtem meghívót annak aki még nem regisztrált, bocsi.

Délelőtt kihasználtuk a "szuper" időt (és Apa másnapos délelőtti itthonfetrengését ill Borka alvását), és lementünk Nimróddal "pocsolyázni", meg kacsákat etetni, buszoztunk is kicsit :lol: :lol: :lol: Hogy mekkora lazaság egy gyerekkel, pocak nélkül sétálni! Tiszta Hawai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisfiam mai beszólása a kacsáknak: "Kacsaaaaaaaaaaaaaa, kacsaaaaaaaaaaa, gyeje kacsaaaaaaaaaaaaaaa itt van kajaaaaaaaaaaaaa" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Shoppingmániás, merész anyucik figyelmébe:
http://www.babakassza.hu/frontend/campaigns

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Sopron szupi lesz :-)
Igazi onlány macákok vagyunk mind, ez már biztos!

Jelentem, Borka szabályosan kutyázik itt mellettem az ágyon :shock: És ezerrel tolja magát előre... Mingyá' mászik :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Cuminélküliség :lol: :lol: :lol: :lol: így marad, így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,így marad,... most szuggerálok... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Halihó :roll: Olyan szintem vagyok enervált, hogy nem érek ide sosem :oops: Pedig ma is aludtam 2.5 órát délután :oops:

Én már nem veszek semmitse, már minden meg is jött (khüm...az csimmám is :roll: , fel is avattam ma, tök furi, hogy ilyen "talpatlan" ), na szóval minden megvan, kivéve a babzsákokat. Remélem nem szívatnak meg vele :? Különben mehetek a a Hajdúságba valakit nagyon lekaratézni :x

Boo!
Cuminélküliség nagyon király :) Ha meg az elalvás ment nélküle az a nagy vízválasztó nem??
Zétény 2 napja nem kapja az ágyba a tejet, csak lefekvés előtt, meg ébredéskor. Berágtam az egyfolytában ágyhúzásra :?
Semmi gond nem volt belőle.

Pocok!
Kutyázás nagyon kemény :shock: :shock: :)
Meghívót most elnézem, de többet nem kérek ilyet jóóóó??? :roll:
Ez a B&B-s pizsi nagyon cuki :) Én még nem adok rá ilyet bodyban alszik, míg pelenka van.

:arrow: Punnyadás

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Milyen az a talpatlan csizmaaaaaaaaaa???????????,,,

Na nehogy azt hidd, hogy Nimród már ilyen nagyfiús pizsiben nyomja - még ő is body plusz fincsi hálózsák, de ebbe beleszerettem :oops: :oops:

Mér' mikor kapta még ezeken kívül ágyba a tejet? Alvás közben? :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Tudod olyan kis semmilyen talpú, nagyon lekeskenyül a talpa, na meg sarkatlan. Múltkor mutattam a linkjét, csak akkor nem volt méret.
Igen, bevitte a tejet az ágyba, mármint hogy otthagytam neki, és éjszaka megitta. Na erről szoktunk le most. Régebben amúgy nem locsolta ki, de ő ahogy nő lehet egyre bénább. Vagy csak engem szívat :?
Pattogatott kukoricára vágyom.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaaaaaaaaaaaaa, tudommár...

ahhhha, szóval akkor most megkapja, megissza vagy nem, és elveszed tőle? Nincs hiszti? Bár, hülyevagyok, Zé nem hisztis...

Pattogatott Kuki :arrow: fénypostával küldhetek, van itthon a mikróbanpattogtatható verzió egy rakattal, a vajas tuttifinom :lol: :lol: :lol: nincs ott felétek éjjelnappali Tecsó? Küldd el a Zuradat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos készséggel ugrik a kívánós feleségének 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) (nálunk Apa mindíg kérdezgette, nem kérek-e valamit, mert szívesen elmegy érte... cuki volt)

KépKép

KépKép
kispocok13

Így van, elvenném ha meghagyná akkor is, de nem hagyja, megissza az egészet. Nincs hiszti :roll:

Áááá, itthon is van kukorica, Zétény imádja, csak köcsög sok CH van benne...de lehet mingyá' azt is lecarom :roll: KELL!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?