Új privát üzeneted érkezett!

Tike!

úhhhh de durva ez a has :shock: :shock: mintha egy medicinlabdát raktál volna oda, olyan kerek!nemcsoda hogy megviselt!
lányaid meg zabálni valóak! :wink:

Dodi

Neked nincs utolsó pillanatról pocakfotód?

KépKép

KépKép
ronmay

tike!
lányok nagyon édik...
hasad sztem is eléggé durva...
mennyivel is születettt Bogi,m asszem elsiklottam felette véletlenül :oops: :oops: :oops:

ronmay!
Benett már 4hósan kutyázott és azt hittem úgy is marad örökre,de
már 1hónapja kb mászik,de az igazi mászását még mindig nem tudom megmondani,
m nem tudja még "összekordinálni" a kezét és a lábát...így ő inkább fóházik.
és már feláll kb 1 hete,de szerencsémre még azt is csak rajtam támaszkodva...
szerencsémre még nem jött rá,h másba kapaszkodva is fel tud állni...na meg amúgy mászás helyett is feláll a lábával...remélem érthető vagyok :oops: :oops:
vagy ekresek róla képet vagy majd csinálok...
de Kiara már tökre élvezi,h öcsi nem csak úgy van,hanem elkezdett haladni is...

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!

Andor ma se nagyon alszik, nekem is eszembe jutott, hogy esetleg fejlődési ugrás, főleg, hogy eddig egyszer sem volt neki. :shock: Illetve lehet, hogy volt, de mivel folyton sírt 2 hónapig, nem tűnt fel, hogy mások lennének az igényei. :twisted: :lol: Meg tejem az volt szóval lehet, hogy nem volt "rászorulva". Most viszont már lehet erről szó, bár ma 110, meg 120-at evett eddig, meg most eszik, és tegnap este próbálkoztam tápszerrel, hogy hátha éhes, de 10 milit evett, aztán kiköpte. :roll: Ja, és miután elaludt (majdnem éjfélkor), negyed9-ig aludt reggel, szóval akkor csak nem volt éhes. :roll: Vagy a frász tudja. De köszi, evidenciában tartom. :wink:

Képet majd kutatok, biztos van, de Tike nyert. :twisted: :lol:

Tike!

Ez a pocak nagyon brutál. :shock: Nekem Andorral sztem egész normális pocakom volt, Botonddal volt ultra nagy, hiába volt ő az első. Viszont nekem vhogy sokkal beljebb volt a bébi. Nem tudom, hogy mondjam, de neked tényleg olyan, mintha egy labdát magad elé tartanál. Nekem olyan volt, mintha egy félgömböt tarottam volna. Szóval hogy nagyobb volt az alapterület. :lol:
A csajok nagyon édik. :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Ez 4 nappal a szülés előtt készült. És rendesen roptam is, meg minden. :shock: 8) :lol: Mindenki ki volt akadva, a bnőim anyukái mind ott aggodalmaskodtak,de így utólag megértem őket. :lol:

http://kepfeltoltes.hu/111206/296734_24 ... es.hu_.jpg

Ja és még lett volna 3 hét, bár a dokim szerint ziher, hogy őt sem bírtam volna végighordani. (főleg hogy Botondot sem)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!
Ja semmi gond, nincs miért bocsánatot kérni :wink:
Nem érint érzékenyen a téma, nem ment az agyamra a hányattatott múlt 8)
Amúgy (már ha érdekel) igazából az a lényege a dolognak dióhéjban, hogy a lányok IVF után (in vitro fertilizácio) végig tesztelnek az embrió transzfer és a vérvétel között, mert a beültetés után kapnak kívülről is HCG hormont, és teszttel csekkolják, hogy miként ürül a szervezetükből, valamint ugye el kell(ene) után újra erősödnie a második csíknak. Igazából innen ered az egész.
Azért van a képemen látszólag egycsíkos teszt is, mert felülről lefelé halad kronológiailag, és a felsők az először készültek, és azokon a a fotón még alig látszik a második. Vagyis élőben is alig látszik, de ÉN LÁTTAM :roll:
De az igaz, amit Dodi leírt, bár én inkább csak azért csinálom mert roppantul tetszik, hogy nem egycsíkos teszteket pisilek, mint előtte kismilliószor a 7 év alatt (persze mínusz a Zéténnyel való terhességem, meg amíg még nem akartam újra teherbe esni, tehát cca 2 év.)

Pocok!
Az jó hogy nem kéred a vouchert, mert már azóta el is sütöttem fejben egy karkötőre :roll: Hétfőtől lehet csak ellőni, ha nem lesznek amik miatt leütöttem nagggyon mérges leszek :evil:

Na akkor találjuk ki ezt a vacsit, különben kifutunk az időből!!!
Én félóra múlva tudom meg, hogy ezen a hétvégén melyik nap jó péntek vagy szombat, de ha az mindenkinek okés lenne, akkor megejthetjük akár még a héten.
Jövő héten nekem kedd-szerda-csüt nem jó. Péntek-szombat egyelőre jó.

Pocok!
Jaja, van Zéténynek egy ilyen sasszé és voilá képe :lol::

Kép

Boo!
Nekem Xperia van, bár nem mini pro, csak egy X8, de azért simán "átülnék" egy szép fehér mini pro-ba. Amúgy az enyém hibátlan darab, szerintem nagyon jó kis konstrukció. Selejt meg mindenhol van, szerintem még a Vertuban is :wink:

Nálunk ma volt a Mikulás, de délben, mert reggel babamama klubba mentünk, és akkor mikor keltünk meg leléptünk nem volt itthon C. Így mire megjöttünk akkor jött (mármint hogy tátott szájjal csekkoltuk az ablakba kitett teli csizmákat 8) Nagyon cuki volt. Este egyedül pucolta, és miután kirakta még sokszor felmászott megnézni hogy van e már benne valami :)

Tike!
Szegénykém, ez jóó nagy szívás :? Azért nagy mák, hogy ilyen kis tündéred van, nem egy zaklatottabb bébi.
Barátnőmnek amúgy pont ugyanez volt, neki kicsit meg is kellett nyitni a sebét, hogy kitisztítsák :?
Csajok übercukik, Hédi a cukiminigyerek mellett annyira okosszépnagylány :)
Hasadra szavaim sincsenek, óóóriási :shock: Mondjuk én szerintem teljesen a lista végén kullognék a kinek volt a legnagyobb pocakja versenyben :roll:
Nekem képem, kórházudvar, szülés mínusz 5 óra:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois

De ez most nem IVF volt, hanem természetesen jött ugyi?Akkor azért tesztel, mert megszokás és azért mert jóó :wink:
Csini kismami voltál/leszel(vagy) :wink: 8)

Dodi

Ezt láttam FBn. Jóó nagy volt neked is, igen kicsit más alakú.
8)

CSibe

Natim 6,5 hósan állt fel először, mostanában már támasz nélkül nyomja, én úgy számolom, hogy 11 hós korára járni fog. Bevallom várom picit, mert ez írtó szívás télen.
DObj képet a nagyfiúról!

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálunk még senkinek semmit nem vett a jézuska, és egyenlőre halvány lila gőzöm sincs, hogy kinek mit és mikor...és a karácsonyi hangulatom is még valahol lapföld felé jár :/

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Én itt, csak olvasóban, mert még mindíg döcög a net :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Boo,

telódhoz gratula, Teapa igazán rendes volt :lol: :lol: :lol:

Vencel nyüglődését sajnálom... nálunk is volt ilyen időszak, csak Őkelme sikoltozott is :arrow: na jó, abban tutira a foga is ludas volt.
Két napja viszont, hihetetlen :arrow: teli szájjal óriásiakat kacag, röhög, gurgulázik, és közben majd' felrepül a játszószőnyegről. Tegnap bementem a konyhából a szobába, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyikük kacag ennyire :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma Nimród úgy szórakoztatta, hogy a mászóalagútjának a végeiről "kukucsolt" :arrow: nagyon cukik voltak...

Ja, és Borka nyúl a dolgok után durván, és odakukacozik-forog a játékokhoz, vagy Nimródhoz.

Tutira az a baja Vencelnek is hogy nem tudja csinálni, amit akarna.

Tike,

pocakod durva volt! Csajok tényleg nagyon édesek!

Hogy vagy?

Dodi,

Andor alvása? Nem lehet, hogy neki is a foga? :roll:

Apa Karácsonyi bulijai és a multilét :arrow: azért sajnálni nem kell :twisted: :twisted: :twisted: a keddi Mikulás party volt, a mai egy búcsúbuli, és lesz még kettő karácsonyi.

Lois,

igen, erre a beállásra emlékeztem :lol: :lol: :lol: :lol: milyen kis mazsola volt még itt a nagyfiad!

Nyuszi,

Lili jobban van?

KépKép

KépKép
kispocok13

Na mi van sehol senki?

Ma megjártam Natival a bőrgyógyászatot, mert az elmúlt foltok helyett újak jöttek :? :x
Persze még erősebb szteroidos kencét adtak. Labor eredmények még sehol :x teljesen kivagyok :cry: :cry:

Nem tom ki hogy van vele, de én annyira szeretem azokat a délelőttöket mikor Roló nincs :oops: tom gáz, de akkor legalább csak NAtussal tudok lenni összebújni szagolgatni a finom illatát.
Meg ő amúgy is extra bújós kiscsaj.

Kekszel ti hogy álltok?Én pár hónapja elvesztettem önmagam és azóta is keresem :roll: remélem hamar magamra találok. Kedv nincs, de mikor már van akkor viszont atom 8) egyszerűen nem értem miért működök így.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok

Roló ugrálni szokott Natinak és ő is úgy kacag, hogy mindjárt megfullad, lassan nálatok is lesz fogócska :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Mindenki másnak off:

Boo!
Igen, az én Sonym is pont emígyen müxik. Én is Samsungról váltottam, de könnyen ment az átállás.
Az üzeneteknél valóban így van, nincsenek almappák, vagyis küldő szerint csoportosítja az üziket, tehát nekem egy mappa pl. az összes bankos sms-em, meg bárkivel üzenek oda-vissza ha két hét különbséggel is, akkor is egy mappába teszi. De amúgy szerintem tök logikus így, nagyon könnyű bármit megtalálni.
A két ujjal nagyítás az Iphone-os szokás, az androidosok szerintem mind nagyítóznak alul, nem?? Vagy kettőt koppintasz a kijelzőre. de akkor nem tudsz olyan precízen méretezni. És vissza is két koppintás.
JA, a hangbeállítások nem túl színesek, nekem ami bajom szokott vele lenni, hogy mindig lenémítom véletlenül :?

Off ki :roll:

Karácsony :arrow: Ilyen sem volt még, de én KÉSZ VAGYOK!!!! Mindenkinek meg van minden ( bár van ami még nem ért ide, de megrendeltem és kifizettem :roll: ) már csomagoló papírhegyek is beszerezve, csak azt várja minden hogy gondosan beburkoljam és szép szalagokat aggassak rá 8)

Ronmay!
Köszi :roll:
Persze spontán. Zétény is az. Mi lombikozni csak hobbiból lombikoztunk, gyereket nem csináltunk vele :oops: :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay,

kence :twisted: :twisted:

Csak Natussal lenni nem gáz, tök megértelek - nekem mondjuk ugyanez van Nimróddal - mikor csak ő van ébren, bújunk, szagolgatom (az ébredés utáni illata a gyengém) :lol: :lol: Jó azért vele néha kettesben - de neki is kell, Ma pl mikor ebéd után vittem aludni, Bori még aludt, Nimród meg közölte, hogy "beszélgetünk ketten anyával"

Hát, nálunk Nimród nélküli délelőttök nincsenek - a fiatalúr kb október közepe óta nem volt bölcsiben... nem akar menni, ha este elkezdjük mondogatni, hogy na akkor holnap mész, reggel az az első szava, hogy nemakajokbölcsibemenniiiiiiiiiiii... szívem meg megszakad... valamelyik reggel indulni akartam vele valahova, és már ébredésnél kezdtem az utcai ruháját kikészíteni, és akkor is mondta rögtön.

A héten besétáltam vele a bölcsibe (fizetni a helyért :twisted: :twisted: ) de nem nagyon hozta lázba, sőt...
Januártól ettől függetlenül újra próbálkozunk, most azt találtuk ki, hogy csak délelőtt megy, és ebéd után már itthon alszik, mint Tikééknél. így délelőtt ott tud lenni a foglalkozásokon, délután meg mégis itthon van velünk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa nem találja a céges autóm pótkulcsát, ami nála volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: holnap kell leadnom, ha nem találja meg, az sokba fog fájni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hogy miért nincs nála semminek sem fix helye? Megőrülök ettől, soha nem talál semmit, és szanaszét van mindene... de ha szólok, az persze cseszegetés.... Pffffffffffffffffffff

KépKép

KépKép
kispocok13

Roló is csak délelőtt van :wink:

Lányok, tegnap bekentem az erősebb krémmel Nati bőrét, reggelre még szarabb lett. Én annyira kész vagyok ettől. Mióta kenem ezekkel a szteroidos szarokkal, egyre gázabb. És hiába mondom nekik. Félig elmulasztja és kijön ezeregy darab. Már alig várom a labort hogy átpattanjak magán dokihoz. Nyilván neki is az lenne az első.
Sírni tudnék most :cry: :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

A másik topikban írták a csajok hogy több baba is berosszult, és nem akarnak aludni a bébik úgy, ahogy eddig, hanyatt. És nekik a hason altatás bevált. Én is próbáltam már, de Andornak az nem tetszett, de most hagytam kicsit nyűglődni, és ugyan nehezebben alszik el, de utána már tök jókat alszik. Mert hanyatt ugyan elaludt, de 10percenként felkelt. :? Állítólag a mozgásfejlődéssel függ össze. :wink:
Na ne szivass már, alighogy vége a pocak parának, máris fogzana?! Bebacna. :twisted: :lol:

Ronmay!

Hát, én nem tudom, milyen, mikor Botond nincs, de biztos élvezném időnként. :twisted: :lol:
Épp tegnap mondtam apának, hogy ha Andor majd abbahagyja a cicizést, akkor lekoccolunk egy hétvégére, gyerekek nélkül, mert már eléggé rámfér. :roll: Egyik nap megyünk, másik nap jövünk, az semmiség, de kicsit jó lenne, hogy nem kell harckészültségbe lenni. :lol:
Keksz: hát most mit mondjak? :roll: :oops: 8) 8) :lol: :lol: Kifejteném én ezt bővebben is, csak túl nyílt a fórum (innen is csókoltatom zugolvasó apukámat :twisted: :lol: :lol: ). De lényeg a lényeg, hogy én már Botond után is jobban élveztem, és akartam is, mint előtte, Andor után meg méginkább. :shock: :lol: Dunsztom sincs, hogy ez minek köszönhető, de momentán olyan vagyok, mint egy kamasz fiú. :oops: :lol: :lol: :lol: Mármint a libidómat tekintve :lol: . Pedig szülés után be voltam parázva, mert akkor a béka segge alatt volt. :? Meg terhesség alatt is végig. De most úgy tűnik be akarja hozni a testem a lemaradást. :twisted: :lol: :lol:

Lois!

Karácsony kész?! KAbbe. :twisted:

Pocok!

Apa sem talál soha semmit, mondván, hogy én elpakolom. De azért pakolom el, mert ha rajta múlna minden a pulton lenne, MINDEN!, és akkor valóban megtalálnánk előbb-utóbb, csak érdekesen néznéne ki a lakás. :twisted: Ergo én azért vagyok lecseszve, mert a dolgokat a helyükre rakom, sőt már az is baj, hogy van helyük. :twisted: :lol: :lol:

Ronmay!

Megkérdezem anyut, ma úgyis kijön. De biztos ekcéma ez? Nem lehet, hogy azért romlik, mert nem is ez kell rá? Vagy nem lehet, hogy a szteroid először ront rajta, aztán múlasztja el? (mint a homeós bogyók)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt most olvastam:
"Egy rossz nap gyerekkel még mindig sokkal jobb, mint egy jó nap gyerek nélkül."
Hát...őőőő...NEM! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Persze sosem cserélném már az életemet gyerektelenre, az tiszta sor, mert tényleg sokkal jobb velük általánosságban az élet, mint nélkülük volt, de ha mérlegre teszek egy napot, amikor hulla fáradt vagyok, Botond hisztizik egész nap, a kicsi ordít, a lakás szalad, és úgy érzem szétrobban a fejem, és egy olyat mikor a napot pihizéssel, ejtőzéssel,meg szexszel töltöm apával, este meg vacsizunk egy jót a barátainkkal, utána meg elmegyünk egy Rihanna koncertre, hát nem is tudom... :twisted: :lol: :lol: :lol:
Persze ezek a szélsőségek, de hát erről szól az idézet. Ezt tuti vki olyan írta, akinek vagy nincs gyereke, vagy vmi mártír típusú természetanyu 6 jóltáplált gyerekkel. :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csajok,

Most jövök a Keddshopból, az egy kánaán... Bartoserika tuti csilliárdos, kb csak B-s budipapír nincs itt...

Dodi,

Borka alapból hason nyomja, Nimród is anno...De cuki, mert a bölcsőben már ha èbredés után feltolja magát, akkor kilát és kacagva kukucskál...

Na, futok haza, most debütált az új szitter...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok, én utálom Bartos Erikát. :oops: :oops: :oops:
Viszont egyre jobban szeretem Lustanyut. :twisted: :lol: :lol:
Kiborít ugyanis, hogy hogy képes vki mindenben sikeres lenni?! B.E. 400 díjat nyert építészmérnökként, majd szült 3 gyereket a tökéletes kis házasságába, akiket végtelen türelemmel nevel, közben meg megírt egy raklapnyi könyvet, amik szintén bazi sikeresek, és betegre keresi magát ezekből, meg az ezekre épülő bizniszekből!!! Hát mondom, hogy utálom! :twisted: :lol: :lol: :lol: És megesküszik rá, hogy az APG történetek mindig úgy vannak, ahogy leírja, ergo ő tényleg mintaanya, és mintafeleség, és mintaminden! Ehhez képest én nagytakarítás címen eddig a hálószoba feléig jutottam el, itt dekkolok a gép előtt és az imént zabáltam ki a csokit a gyerek karácsonyi kalendáriumából. :twisted: Azt hiszem érthető, miért kedvelem jobban Lustanyut. :lol: :lol: :lol:
A könyvei cukikát, és Botond imádja, de akkor is bazira frusztráló, hogy ő ilyen. :evil: :twisted: És a cuccait elnézve, meg az alapján, hogy másfél perc alatt megvarr egy babát, és közben furulyán játszik 4 szólamban, ő olyan tipikus természetanya....Pont az ilyenektől származik a fenti idézet. Szóval utálom és punktum. :lol: Na jó, inkább irigy vagyok, hogy én sosem leszek ilyen, de valójában nem is szeretnék, és nem is törekszem rá, szóval akkor inkább ellenszenvezek vele. :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Itthon...

KIffiam szanaszét szivatta a szittert :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem hagyta hogy lerakja aludni, sikongatott, ajtón dörömbölt meg minden, erre a csaj beparázott hogy felébreszti Borkát, és visszahozta a nappaliba :arrow: szíííííííííííííííííívás...
Hazajöttem, betranszportáltam az ágyba Őkelmét, két perc hiszti után beájult, fél 3 kor... pedig már 11-kor hulla volt, miután ma 6-kor felébredt. Észrevette hogy az ajtaja zárva (merthogy Apa tegnap kereste a rohadt kulcsot, és 11-kor már ébredezett a gyermek a csörömpölésre, így becsukta), elkezdett nyöszörögni, erre Apa félálomban felkarolta és behozta a hálóba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wááááááááááááááá, nem voltam ideges... csak ki kellett volna nyitni az ajtaját és kész, visszaaludt volna, de nem, ő áthozta, mert ő fél másodperc alatt újra beájult, Nimród és én meg forgolódtunk, majd Bori is felébredt. De ez így NEKI egyszerűbb volt. Mikor letoltam, hogy ez baromság volt, közölte, hogy dehátNimródaztmondtahogynemakaraludni....
No comment...
Aztán gondoltam, így legalább 9.15-re lemegyünk egy foglalkozásra a játszóházba :arrow: rohamtempóban összekészültünk, lezsuppoltuk a gyerekeket, erre ma helyettesítés van, Nimród közli, hogy akkor ő nem megy be. Jólvankisfiam, akkor hazamegyünk :arrow: három lépcsőfok után behisztizett, hogy mégis vissza akar menni :twisted: :twisted: nem hagytam magam, ezért két emeletett ordítotthüppögött, meg még itthon földönfetrengett 1o percet, mikor meguntam, beraktam a kiságyába, hogy folytassa ott, ha befejezte, szóljon :arrow: működött, két perc múlva szólt, hogy menjek :lol: :lol: :lol: :lol: (tudom, nem kiságyba kellene rakni, mert az ne legyen büntihely, de hirtelen más ötletem nem volt)
És ekkor még csak reggel 1o volt... de jött a szitter szerencsére, én meg rohantam dokihoz.

Boo,

K és az autószerelés :arrow: valahogy nem lepődök meg...

Miront lefotóztad? Kellene egy albumot csinálnod, a "nalátodezértkezdtemelráncosodniőszülniblablabla" címmel, amit majd mutogathatsz neki később. Biztos jókat fogtok röhögni rajta, most mondjuk kevésbé vicces. Én konkrétan már harminchárom szívrohamot kaptam volna, az tuti. Báááááááááááár, már tuti edzett vagy, lehet hogy csak sóhajtasz egy olyanra, amitől én sikítófrászt kapnék :roll: :roll: :roll: :roll:
(én Nimród hisztijeit néha lefotózom - copyright Leo - mert el tudom küldeni Apának, hogy érezze kicsit, mi van itthon (goni vagyok), meg kicsit vicces is és cuki... pl ez volt a ma reggel:
öklöt szájba tömős öklendezős őrjöngős...
Kép

Muti az új fejedet!
(én most növesztek hajat, unom hogy nem tudom összefogni, és itthon csatozok, úgy nézek ki mint egy wc-s néni :twisted: :twisted: :twisted: )

csimmának meg hurráhurráhurrá 8) 8) 8) 8)

Dodi,

elpakolás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én simán azt csinálom, hogy miután meguntam hogy állandóan elpakolok utána, ő meg huszonhatodszor is szanaszét hagyja a dolgokat, hogy van egy fonott kosár az előszobában (szekrény mögött, nem látszik) ahová csak beb@szarintom a széthagyott cuccait (vagy a nappaliban, a könyvespolcra rakott cuccait, mert szerinte ott a helye a kulcsnak, belépőkártyának, szemüvegnek, zsebből kirakott rágónak :twisted: :twisted: :twisted: ). Ha kérdezi hogy ez meg az hol van: ott van Drágám a sz@rjaid között, az előszobában. :twisted: :twisted: :twisted:

Ronmay,

keksz :arrow: enyémhormonok is viccelődnek :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.09 15:42-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

dehülye vagy! Legyen neki, ha Nimród (és majd Bori) imádja a történeteit, boldog vagyok tőle, max kicsit zavar... Lustanyut meg imádom :lol:

Ja, még neked gyorsban, mert Bori épp a laptopom sarkát rágja... és nem éhes...
A berosszulás nálunk is így volt, három hónaposan elmúlt a pocakpara, de elromlott az alvása, aztán nemsokára kibújtak a fogacskák... szóval, nem akarlak elkeseríteni, de benne van a pakliban :roll: :roll: :roll:

Boo,

teapa második szuperpirospontja a héten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó, akkor holnapig, őrizzed hajad és fejed szépségét 8) 8) 8) 8) de vírust ne hozzá' :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nohát, engem ez meglep, ilyen helyzetekben a törpök pedig pont hogy angyalkába nyomják, és nincs semmi fakszni az alvással.
Félnapos bölcsi jó ötlet, Zétény is tutifix hogy így fogja kezdeni az ovit.
Autó pótkulcs meglett?? Újautó ügyben van valami fejlemény??

Ronmay!
És magánbőrgyógyászra van már neved?? Annyira sajnálom hogy nem javul :(

Dodi!
Mi Zsóka barátnőmmel szoktunk erről témázni hogy mekkora gyökér lehet az élet ez a B.E. :roll: :roll: De most hogy tudom, hogy a 3 gyerek előtt még vaskos karriert is épített...háááát :lol: :lol: :lol: :lol:

Cex :arrow: NA az vajon mi??? :shock: :shock: :oops: :oops:
Mondjuk én már eléggé furákat álmodok..... :oops: :oops: :roll: :roll:

Pocok!
Amit a múltkor linkeltem, hogy nincs a méretemben olyan csizma az outlethause-ból, na most az van a csak1marka.hu -n :?

Karácsony :arrow: Most miért kapjam be?? Mert énszépokosmegügyes vagyok, ti meg láblógatos anyukák, akik patópálként várják hogy majd a Jézuska elintézi??? :lol: :lol: :lol:
Amúgy hogy érdemeimet csökkentsem (ez csak duma, mert persze továbbra is ász vagyok 8) ) Zétény ajándékának egy részét leszámítva mindent online intéztem, MINDENT!!!

Magamról (ezt csak másolom, bocsi)
Jól vagyok, nagyon is, full fáradékony már most, minden nap alszom délben a Zéténnyel, de olyan igazi nagyokat ...és ugyanúgy csodálkozom mint a kisfiam, hogy jéééémárssötétvan mire felébredek :shock: :shock: De muszáj, különben használhatatlan vagyok :roll: De anno mikor Zéténnyel voltam terhes is ez volt, szóval gondolom a második trimeszterre energikusabb leszek :roll:

Boo!
Fejőjavítás :arrow: :lol: :lol:
Miron akcióját énramnak is szemléltettem, tágra nyitotta a szemét rá még ő is :shock: :shock:
Tenaladys nénikbácsik :arrow: Szerintem meg mimóza vagyok, lehet nekik szól burkoltan a levél, te meg magadra veszed :wink:

Na most már gyereket keltek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na csak gyors bekukk

Lois

Kaszab Csilla, kedden megyek hozzá.

Már nem tom mi ez. Ekcémának indult, de mostanra tök más lett belőle

képek:
DEcember 01-ről, szteroid előtti állapot

Kép

Kép

Kép

Közben volt egy hullám mikor ezek halványak voltak, aztán a körvonalon megjelentek apró pöttyök(sajnos nem fotóztam), és ezek a pöttyök mára elhatalmasodtak:

Kép

Kép

Mikor megláttam potyogtak a könnyeim, és most is. :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

olyan mint a három napos láz pöttyei csak dudorosak. Ja és nem volt lázas, csak picit meg van fázva

KépKép

KépKép
ronmay

Lois,

Bori volt angyalka, Nimród is jófej volt, csak kihasználta, amit lehetett :lol: :lol: :lol: :lol:

Autókulcs sehol, még hétfőig húztam a leadást - én is átnézem a táskáimat, ha Nimród felkelt, hátha... de igencsak bosszús vagyok... ugyanez volt már más kulcsokkal is, meg a belépőkártyájával, csupa "nem fontos" dologgal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Újautó ügyben semmi, nem hívott a srác, majd rácsörgök. Addig max Apa bkv-zik néha, ha nekem kell a kocsi mint régen, vagy Apukámtól kölcsönkérem az övét, ő már 8o évesen úgysem vezet túl biztosan... csak akkor meg ő 2 perc autózás helyett bkvzhat kb 4o percet a téli jégben hozzánk - az sem túl jó opció.
Na mind1, majd lesz valami.

Csizma :arrow: meg kell rendelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fáradékonyság :arrow: dejóis terhesen nagyokat aludni a törpökkel :lol: :lol:
Ez nekem ma kimarad, Borka pocakja nemszeresse a török kaját, úgy tűnik... szegény itt rikoltozik mellettem, seggrázás sem használ :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

jajjjjjjszegényNati :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: őszintén remélem, végre kiderül, hogy mi ez, és elmulsztják!

KépKép

KépKép
kispocok13

rapid...

Ronmay!

Anyu azt mondta, hogy ez majdnem biztos, hogy ételallergia, vagy vmi kontaktalleria (pl. mosópor), de tényleg csak a labor fogja kideríteni. Addig szte kapjon kálciumot, meg Fenistil cseppet. Ő nem javasolja a szteroidos krémet, illetve csak a foltokra, semmiképp sem az egész testére (csak hát neki már az egész teste olyan:(. ) Nagyon jó a szteroidos krém, de csak ritkán és kis felületre!!!
Ha mindeközben száraz is a bőre, akkor gyógyszertári Cremor Aquosum krémet ajánlja.
Mikor lesz eredmény?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi

Most este már nem kentem neki szteroidossal, egész testre nem kenem.Calciumsandoz az jó?cremor van, de Pysiogel lipolotionnal kenem, mert ennek nagy a lipidtartalma. ez használt amikor még csak eg ykét folt volt.cremorral kezdtem még 5 hósan de szart se ért :cry:
fenistilcseppet lehet egy éves kor alatt?Mert amúgy most olvastam hogy a sanatopicot nem ajánlják két év alatt :roll:
Köszi köszi minden segítséget!Most este is sírtam, egyszerűen ha belegondolok kikészülök lelkileg. Pedig én nem vagyok egy pityergős típus, mégis..hiába Anya vagyok.
nov28.án vettek vért azt mondták egy hónap. Na, most addig annyi jött ki, hogy az IGE:18,2 ami normális vagy mi.Én nem hiszem hogy idén meglesz ha a mai EÜ tempót nézem.

Boo

Én meg most a táblagépekkel szemezek, de ha jót akarsz az méregdrága...ilyenkor este jól jönne, mert Apa állandóan dolgozik a gépén s most onnan írok.

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
Csak akkor rendeli hozzá, ha azzal a névvel mentesz, ami az FB-s profilnév.

Ronmay!

Hát ez eléggé csúnya :?
Nekünk a Cremor Aquosum halottnak a csók volt. Nem hidratált semennyire :?

Pocok!
Zaklasd a Gábort nyugodtan autóügyben.
Csizma :arrow: megrendeltem :roll:
De ez a másik akkor meg itt marad hordatlanul... bár amilyen kályhameleg majd ebben megyek ki a tundrára :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
Neeem, a Sanatopicot csecsemőknek is lehet, fenn van a honlapjukon is. www.sanatopic.hu

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Én találtam fenn két kocsit is, amire ránézhetnél :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!

Calciumsandoz mehet, bár szénsavast nem nagyon kaphat, szóval jól keverd ki. :wink: De van kálcium szirup is babáknak, ha esetleg gyógyszertárban jártok.
Fenistilt kaphat 3x5 csepp-et. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi – Bartos Eirka meglátásod nagyon király, én nem utálom, de full egyetértek veled! Amúgy meg megdolgozott azért a sikerért és néhány meséből látszik, h nem szuperanyu ő sem.....

Pocok – Nimród keményen nyomja! Legközelebb szittyót specifikusabban utasítsd :-) milyen kocsi kerestek? Apa és kulcs sztori kemény, a módszert a minden carra bevezetem itthon is!

Tike – pocakod nagyon durva volt, a csajok meg gyönyörűek!

Ronmay – én tudok magánbőrgyógyászt, ha kell, szegény Nati elég szörnyen néz ki, nálunk Ábel és a tesóm kislánya is kicsit ekcémás és az nem így nézett ki…Fenistil cseppet Ábel kapott a születése utáni nap, úgyhogy tuti lehet….

Lois – annyira, de annyira örülök nektek!!!!!

Kép

Kép
leo50

Visszaolvastam, csak érdemben reagálni nem tudok most mindenre, így inkább csak magunkról:

beszedtem az antibigyót és hála a jó égnek úgy érzem nem lesz szükség a múlt héten megírt végrendeletemre :lol: Sebemnek nagyon jó a bioptron lámpa, már nem is kell kötözni. Tejemnek kicsit betett a beszedett f..ós nyavalya, bár lehet, hogy csak nehezen tartom a lépést a kisasszony igényeivel. ( 4 naposan szopizott alkalmanként 100-110-et)

Eszik-alszik gyerekem elromlott, sajnos sokat bukik ( talán emiatt is tud nehezen elaludni) és alapban felcserélte a nappalt az éjszakával. Dodi: mit ír erről a suttogó?Pocakban is ilyen volt a napirendje, gondolom, mert napközben nem nagyon volt rá időm. Kedden viszem csípőszűrésre, mert a családban halmozottan fordult elő csípőficam, ezért már most megnézik. Házidoki szerint van egy kis redőasszimetria és izomtónus eltérés is van minimálisan. Még szerencse, hogy még a pocakban volt amikor lebeszéltük Hédi dévényesével, hogy őt is megnézi. JA meg szerintem kicsit a nyakát is elfeküdte. Egyébként meg sokkal mozgékonyabb már most, mint Hédi volt ilyenkor. Most éppen jár keze-lába a kiságyban és gagyarog, meg nézeget.

Hédiegyre jobban viseli, csak szegény ő is baromi fáradt, mert alig tud délutánonként aludni és éjszaka is felébred Bogira.

Nekem meg tök lelkiismeretfurdalásom van, hogy élvezem a szabad délelőttöket és hogy alig van energiám Hédire. MA délután karácsonyi játszóházba viszik a nagyszülei és olyan lelkesen mondogatta, hogy meglátogatja a télapót. CSaládi segítség egyre terhesebb, déltől 3-ig itt ülnek és ugyan segítenek a háztartásban, de úgy, hogy utána újra kell csinálni :twisted: , amikor meg felébrednek a gyerekek, mindenki húz haza. Jövő héttől szeretném lassan helyreállítani a rendet és szerdára terveztem az első napot, hogy én megyek Hédiért a bölcsibe.

JA és ma lesz az első esténk apa nélkül, ma tartja a tejfakasztó bulit

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi

Köszi, én adnék neki már most cseppet, de megvárom mit mond kedden a doki. Rá fogok kérdezni hogy adhatok-e. Már nemmerek kavarni semmit se. Mára picit az apró pöttyök halványultak vag y összeálltak egybefüggő foltokká.
Mindenesetre most nem kenem szteroiddal egy jó darabig, és nem is szándékozom, mert akárhányszor bekentem csak ártottam neki.

Shea vajat próbálta vki?

Leo

Köszi, de megvárom a keddet ez mit mond. HA ez is szteroidot akar adni akkor skippelek. Én is jobban szeretnék már belsőleg adni vmit, hogy múljon el.

KépKép

KépKép
ronmay

azt hiszem NAtit elviszem egy ilyen kivizsgálásra:

http://www.medicpoliklinika.hu/ekcema-e ... kcema.html

remélem nemcsak parasztvaktás

KépKép

KépKép
ronmay

Lois :arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ronmay!
biztos adhatsz Natinak fenistil cseppet,m én is adhatok már Benettnek...
rajtunk kb 2hete végigment egy betegség...Kiarának láza volt majd egyik
napról a másikra kutyaugatós köhögése volt éjszaka és kruppos lett...
az éjszakai kihurcibálás nekem sem tett jót és megfáztam eléggé...vagyis totál lerobbantam és sajna Benett is elkapta tőlem...
ezért mondta a doki,ha elkezd köhögni,akkor azonnal kezdjem el neki adni a fenistilt,h levigye a torkáról a gyulladást...
cataflam cseppet nem kaphatott még,m mondta a doki,h azt csak 10hós kortól
lehet csak majd neki adni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Na tessék,utolérte őket az átkod tegnap :twisted: Csak vicc volt.. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Azta :shock: :shock: :?
És akkor most kinek a kocsijával fogják hordani a felniket?? :roll: A tiéddel??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?