Itthon...
KIffiam szanaszét szivatta a szittert
nem hagyta hogy lerakja aludni, sikongatott, ajtón dörömbölt meg minden, erre a csaj beparázott hogy felébreszti Borkát, és visszahozta a nappaliba
szíííííííííííííííííívás...
Hazajöttem, betranszportáltam az ágyba Őkelmét, két perc hiszti után beájult, fél 3 kor... pedig már 11-kor hulla volt, miután ma 6-kor felébredt. Észrevette hogy az ajtaja zárva (merthogy Apa tegnap kereste a rohadt kulcsot, és 11-kor már ébredezett a gyermek a csörömpölésre, így becsukta), elkezdett nyöszörögni, erre Apa félálomban felkarolta és behozta a hálóba
wááááááááááááááá, nem voltam ideges... csak ki kellett volna nyitni az ajtaját és kész, visszaaludt volna, de nem, ő áthozta, mert ő fél másodperc alatt újra beájult, Nimród és én meg forgolódtunk, majd Bori is felébredt. De ez így NEKI egyszerűbb volt. Mikor letoltam, hogy ez baromság volt, közölte, hogy dehátNimródaztmondtahogynemakaraludni....
No comment...
Aztán gondoltam, így legalább 9.15-re lemegyünk egy foglalkozásra a játszóházba
rohamtempóban összekészültünk, lezsuppoltuk a gyerekeket, erre ma helyettesítés van, Nimród közli, hogy akkor ő nem megy be. Jólvankisfiam, akkor hazamegyünk
három lépcsőfok után behisztizett, hogy mégis vissza akar menni
nem hagytam magam, ezért két emeletett ordítotthüppögött, meg még itthon földönfetrengett 1o percet, mikor meguntam, beraktam a kiságyába, hogy folytassa ott, ha befejezte, szóljon
működött, két perc múlva szólt, hogy menjek
(tudom, nem kiságyba kellene rakni, mert az ne legyen büntihely, de hirtelen más ötletem nem volt)
És ekkor még csak reggel 1o volt... de jött a szitter szerencsére, én meg rohantam dokihoz.
Boo,
K és az autószerelés
valahogy nem lepődök meg...
Miront lefotóztad? Kellene egy albumot csinálnod, a "nalátodezértkezdtemelráncosodniőszülniblablabla" címmel, amit majd mutogathatsz neki később. Biztos jókat fogtok röhögni rajta, most mondjuk kevésbé vicces. Én konkrétan már harminchárom szívrohamot kaptam volna, az tuti. Báááááááááááár, már tuti edzett vagy, lehet hogy csak sóhajtasz egy olyanra, amitől én sikítófrászt kapnék
(én Nimród hisztijeit néha lefotózom - copyright Leo - mert el tudom küldeni Apának, hogy érezze kicsit, mi van itthon (goni vagyok), meg kicsit vicces is és cuki... pl ez volt a ma reggel:
öklöt szájba tömős öklendezős őrjöngős...
Muti az új fejedet!
(én most növesztek hajat, unom hogy nem tudom összefogni, és itthon csatozok, úgy nézek ki mint egy wc-s néni
)
csimmának meg hurráhurráhurrá
Dodi,
elpakolás
Én simán azt csinálom, hogy miután meguntam hogy állandóan elpakolok utána, ő meg huszonhatodszor is szanaszét hagyja a dolgokat, hogy van egy fonott kosár az előszobában (szekrény mögött, nem látszik) ahová csak beb@szarintom a széthagyott cuccait (vagy a nappaliban, a könyvespolcra rakott cuccait, mert szerinte ott a helye a kulcsnak, belépőkártyának, szemüvegnek, zsebből kirakott rágónak
). Ha kérdezi hogy ez meg az hol van: ott van Drágám a sz@rjaid között, az előszobában.
Ronmay,
keksz
enyémhormonok is viccelődnek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.09 15:42-kor.