Új privát üzeneted érkezett!

Most csak annyit, hogy

Tike,

Bogi baba gyönyörű!!!!!!!!!!!

És Lois,

Azannya!!!!!!! Naaaaaaagyonnagyon örülök!!!!!!!!!! Gratula! Mesélj, teszt mikori?

KépKép

KépKép
kispocok13

Naaaa, komoly munkám van abban a répajárgányban is :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondoltam roppant szellemes lesz hogy béna anyukás kreálmányaim közé besorolom a kis pozitív tesztemet mint "alkotást" :roll:

Köszi Csajok nagyon aranyosak vagytok :roll: :roll: :roll:

Ronmay!
Szeptemberben?? Há' mi vagyok én elefánt??? :lol: :lol: :lol: :lol: Neeem, augusztusra 7-re kalkuláltam :roll:

Boo!
Ááááá, ez tök szép teszt szerintem, nekem is az a a halovány ami után úgy rohangálok ahogy Dodi szemléletesen leírta. Nekem Zéténnyel is ilyen haloványak voltak:
Kép
Az alsó csíktesztek kereskedelmi forgalomban nem kapható érzékeny 10-esek, a nagyobb gyógyszertári 25-ös, haloványka, pedig aznap a vérvétel 500-as hcg szintet mért bennem. Szóval ezek ilyen haloványak és passz. Amúgy a szín mélysége irreleváns, ha van a vérben béta-hcg kimutatja, és az alapból, ha nincs terhesség nincsen. Terhesség előrehaladtával nő a koncentrációja a vérben, ezért hamarabb és intenzívebben jelenik meg a második csík.

A történet, roppant béna és jellemző is rám, azért is nem voltam egész hétvégén, mert nem voltunk itthon, énuramnak születésnapja van, és azt kapta ajándékul, hogy titkosszolgálati módszerekkel szervezkedtem és elraboltam szombaton, elmentünk BP.-re, foglaltam szobát szép szállodában, este meg elmentünk vacsorázni, meg bulizni. Én szerintem többet ittam, mint az elmúlt három évben összesen :oops: :oops: :oops: Délután öttől éjjel kettőig pálinkáztunk. Vasárnap haza, én meg este nyomtam egy tesztet és + lett. Az a kergetem a második csíkot fajta :shock: :shock: :shock: :shock:
Tegnap reggel még egyet, az már rendesen látható volt, de mivel ma van hivatalosan a férjem születésnapja gondoltam harapjam le a nyelvem, ha elárulom neki tegnap 8)
Tegnap vettem a müllerben egy szebb rápisilős tesztet, (lásd fotó), szépen bedobozoltam egy ékszeres ajándékdobozba és úgy adtam oda neki ajándékként :roll: :roll:
Volt nagy örömködés, Lois-ölelgetés, csókolgatás :roll: :roll: :roll: :roll:
Most jöttem meg a vásárlásból, hoztam még 4 tesztet, de holnap dokihoz is megyek progi receptért, mert ami nekem itthon a van annál erősebbet kell szednem.

Folyt.köv.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike - kiscsaj gyönyörűséges!!!!!

Lois - Jeeeeeeeeeeeee!

Kép

Kép
leo50

Dodi

Bocsi, elszámoltam, na :oops: :lol:
Jó ötlet sztem a roló nem lehúzása. Télen így kell mert későn kel a nap, nyáron meg le kell rángatni, mert hamar kel :wink: :lol:
Én sem csinálok Rolónak már tök sötétet éjszakára, hagyom hogy bevilágítson a hold, így sem fél, látja, hogy hol van.
Az én fiamat is nehéz felkelteni, és ő is vergődik, de amit én csinálok:
Itt is ha tütyizek neki, csak hisztizik jobban. Így magára hagyom, nyitott ajtóval, hangoskodok mint te, ha visszaaludna újra bemegyek, ha kell lámpát kapcsolok, szólok neki. Persze ő dühöng aztán magára hagyom és kis idő múlva magától jön ki mintha semmi sem történt volna.

Lois

Tippem: Lánykád lesz....Vki még tippek?

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Én vettem a poént, azért írtam, hogy értékelem a répa-verdát is ám. :lol:
(Amúgy ha jól gondolom, anyukák lelkesen gyártják az asztalnál az izébigyókákat körülöttük meg minderre magasról kakkantva rombolnak a kölkök, igaz? :twisted: :lol: )

Jaj, de cuki ez a bejelentősdi. :P :D Hát, mivel nekem mindkettő olyan bazihalványan indult (lelkes anyukajelölt már előtti-előtti-előtti napon tesztelget, hátha... :oops: :lol: ), szóval én mindig csak úgy odasomfordáltam apához, hogy "tenémá'meg, szerinted"? :roll: :lol:
Vagyis most jut szembe, a másodiknál épp a kertben molyolt, én meg kimentem és mondtam neki vmi tök lényegtelent, aztán ott tébláboltam körülötte, és egyszercsak kibukott belőlem, hogy van egy titkom. :roll: Terheeees vaaaagy?!?!?!?! :shock: :D :D :D Na, és akkor jött a "tenémá'meg, szerinteeed"? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tipp:
hát én tegnap ezen agyaltam este, és egyszerűen fingom sincs!!! :? Tekintve, hogy általában elcseszem a tippelést, ez nem sokat jelent. :oops: :lol: :lol: :lol: Remélem ikrek. :twisted: :lol: De ha lányod lesz Lois...húúúú, én megverlek. :twisted: :lol: :lol:
Pont ma mondtam apának, hogy úgy szernék egy kislányt. :roll: De vhogy már annyira fiúkra állt az agyam, hogy ahogy elképzelem a jövőt, mindig 3 fiút látok. :twisted:
Ez nem megérzés, a megérzésem lány, és kb. 5 éve mondtam az egyik bnőmnek, hogy majd meglátja, két fiam lesz, meg egy lányom. Én erre nem emlékeztem, ő emlékeztetett mikor terhes voltam. :shock:
Te mit szeretnél?!? És C?

Tike!

Helyzet?

Staféta:
Na ja, most akkor Nyuszi jön, vagy Katy. :P :lol:
Aztán Csibe, Pocok, Boo.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Fejőt kérdezem. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi nem jön,apa nem akarja egyelőre :roll: Pedig jó lenne belehúzni,mert nem lesz így társasága a gyerekemnek,max.nektek a harmadik :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Jéé, pedig korábban pont teapa volt jobban beindulva, nem?
Nálunk még mindig terveben van a 3., bár ez a Botonddal való szenvedés eléggé megtépázza az idegeinket. :twisted: :? Arra az ember fel van készülve, hogy a kicsivel nehéz lesz, de erre nem. :roll: :( És higgyétek el nem mindegy, fizikailag talán igen, de lelkileg nem. :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát, a vírusról én is lemondok :roll: Jelenleg úgy érzem, az idegeimnek ennyi pont bőven elég (sok)... :oops: :oops: :oops: Meg öreg is vagyok :cry: :cry:

Tippem kiscsaj Loisnál 8) 8)

Bejelentés nagyon jó! Annyira Lois-os és C-s! ;-) Úgy szerettem
volna én is romantikusatszépet, de sajna nem
jött össze :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én kimaradtam a stafétából :evil: pedig tegnap teszteltem :lol: na neeem csak vicc volt ha ha :lol: :lol:

Örülök a bátor lelkeknek akik háromra vágynak!Bár két fiú után én is tuti szültem volna még. Én is erre készültem..aztán más dobot a gép. De nem bánom. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Mi lett Botond ekcémájával?Elmúlt?

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Megjártuk Botonddal az alvásambulanciát. :)
Jól kikérdezett minket, és azt mondta, hogy a szokásokkal, meg a napirenddel, ilyesmikkel mindent szuperül csinálunk, "nem tud minket tetten érni". 8) :lol: :lol: (Ennek tökre örülök, mert azért mindig benne van egy anyában sztem, hogy vmit ő nem csinál jól, főleg, ha egyesek még erősítik is benne ezt a téveszmét :? ). Szóval jól meg lettünk dícsérve, aztán közölte, hogy ennek a kölöknek a világon semmi baja lelkileg, meg érzelmileg ( 8) ), csak csórikám tejallergiás, és ezért kel éjszaka. :shock: :evil: :evil: Kaptunk egy papírt, amin le vannak vezetve az alvásciklusok, a lényeg, a hogy minden egyes gyerek felébred 8-10 alkalommal éjszaka, de a többségük azonnal vissza is alszik, kivéve, ha "segítséggel" aludt el, vagy ha diszkomfort érzete van (Botond esetében ez haspuffadás, meg ilyesmik). És tök minden tökre egybevágott, ahogy elmagyarázta...
Fél évesen már volt ekcémás, de azt hittük, két éves korára már elmúlik, és hónapokog kapott tejet, meg tejtermékeket, tünet nélkül. Viszont valóban pár hete megint ekcémás, és este tök nagy a pocakja, meg csak pár naponta kakil. A tejet már abba is hagytuk egy ideje, de azt mondta, hónapokba telik mire a szervezet telítődik (ezért jött csak hónapok múlva az alvászavar), és 2-3 hét mire kiürül, de nem kaphat babatejet sem, meg semmilyen tejterméket sem!
Esetleg előfordulhat, hogy mégsem ez a gond, akkor kapunk időpontot alvásmegfigyelésre, de azt mondta ő szinte biztos benne, hogy ez nem neurólogiai probléma, ahogy nem is lelki eredetű, és nem is szokásrendi dolog. :wink:

Hát, én remélem, hogy "csak" ennyi, mert a tejfehérje-allergiát általában kinövik a gyerekek, és ezt eddig is tudtuk, hogy van/volt. Csak annyi a teendő, hogy minden tejterméket meg kell most vonni tőle, hogy kiürüljön a szervezete (később nem), és addig meg ugyanúgy, ahogy eddig, éjszaka visszaaltatni, reggel meg jópofát vágni. :twisted: :lol:

Azt nem tudom, hogy most a reggeli mizériát folytassuk-e, vagy hagyjam felelni és mesét nézni csendben? :roll:

Ronmay!

Nekünk a Sanatopictól teljesen elmúlik mindig. :wink: De ez csak tüneti kezelés, az meg nem elég. :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Azért az tényleg jó, hogy csak ennyi :-) örülés!

Jányok,

Nem csapunk egy Lois-ünneplős vacsit valamikor még az ünnepek előtt? :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igenigen ünnepeljünk engem 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Este jövök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nanáhogyde! :D Már akartam bedobni egy vacsi-ötletet, de így sokkal jobban hangzik, és apának sem lehet ellenvetése. :twisted: :lol: (Amúgy sem szokott, de így meg aztán :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Frankón jól esik a lelkemnek, hogy már Lois sem ihat :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Frankón jól esik a lelkemnek, hogy már Lois sem ihat :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois: nagyon szép vonalzód vaaan!!!! :lol:

gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Csak bekukk...

Lois!

Jajjdecuki a vonalzód. :P :D :D :D :D Tudom, hogy elmeháborodott vagyok, és minden épelméjűségnek ellentmond, de.... terhes akarok lennniiii. :oops: :oops: :oops: :lol:
Még ha nem is lesz 2-3 éven belül gyerekünk (ki tudja mit hoz a jövő), akkor sem tudom elképzelni, hogy ne számolgassam többé vadul a PÉ-met, zizzenjek rá újra a pisiszerencsejátékokra, és szenvedjek végig látványosan egy terhességet. :twisted: :lol: :lol: :lol:
A gyereknevelés részéről meg már nem is beszélve. :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ááááá, nem érek ide, hó végi zárás....... pffffffffffff :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na meg még ezt is megcsináltam az előbb, hogy reggel már kereshessük az első zsebecskét :roll:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Jó ez a cucc, nekem is kéne már kreálnom vmit... :oops: :roll: :wink:
Vonalzód is cuki 8)
Én vonalzó fun vagyok, már azt nézem milyet fogok csinálni Natinak :oops:

Ma jött a takarítónéni reggel 7-re. Bezzeg ilyenkor lányomat is :!: és fiamat is 8kor kellett keltenem :evil: :lol: :lol: Ha meg nincs semmi, tuti reggel hatkor ébreszt a kisasszony :? Natustól elég ritka ez késői kelés, nem is értem, most miért aludt 12 órát..De örülök persze :lol:

Dodi

Este milyen volt?

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Szar! :evil: :( És rohadtul ki vagyok merülve, mert le is betegedtem kicsit, amitől még fáradtabb vagyok. :( A legszarabb az egészben, hogy iszonyatosan türelmetlen vagyok a gyerekekkel, ill. Botonddal, mert Andorral az égvilágon semmi probléma nincs! :shock: :wink: Vagy alapból ilyen jó természetű, vagy érzi, hogy most nem kéne neki is kihúzni a gyufát. :twisted: :lol: :lol: Nem, amúgy ő tényleg Kisangyal (by Suttogó), ha időben veszem a jelzéseit (és igyekszem), akkor egész nap egy hangját sem hallani, csak ha örömében kurjongat. :lol:
Botond viszont magasról tojik a fejemre, amit tudom, hogy én csesztem el az elmúlt hónapok finomkodásával, csak most meg a kimerültségem miatt csapongok, mint vmi skizó, 15x megkérem szépen, aztán eldurran az agyam. :oops: :cry: Ez annyira nem én vagyok. :cry: :cry: :cry:
(Ja és persze ezzel szembe apának szót fogad, ha kéri lenyugszik, nem hisztizik. :twisted: Ebből látszik, hogy fullra nevelés kérdése ez, és hogy pát hét alatt el lehet baszarintani két év "munkáját" :? )

Sztem ma kitalálok vmi programot kettesben Botonddal, ami tekintve, hogy betegek vagyunk, biztos jó muri lesz. :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Nyugi!Helyre áll az hamar!
Én van, hogy megzsarolom néha :oops: Tom nem jó, de pl. ha van vmi kedvenc játéka (ez váltakozik...) azzal könnyű sakkban tartani, meg mondjuk most a Mikulással. Néha alkalmazom csak mikor már semmi sem hat(és még az eldurranás előtt vagyok).. :roll:
És most akkor mit csináltok éjszaka?Mi a technika ilyen esetekben?
Tuti ő is azért hisztis mert kimerült..csak nem tudja.
Jó, hogy Andor is kisangyal! Nati mai napig az. Olyan megváltás egy ilyen baba!(Főleg Roló után) Én például már azt is tudom, hogy lányom miért riadozgatott esténként az elmúlt hónapokban. Tuti az ekcéma miatt, gondolom viszketett neki éjjel, meg persze szep. szorongot is. De mióta halványulnak a foltok, azóta nyoma sincs ennek. És olyan bújós kiscsaj, hihetetlen. (Biztos lesz majd vele bajom ha két éves lesz :lol: ) Annyira ég és föld a két gyerek, el sem hiszem...

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Hát aki hozzánk jár augusztus óta, mióta a férjem Vidéken is dolgozik :lol: Szégyen nem szégyen, nem bírtam így a háztartást, inkább azt az időd a gyerekeimre fordítom :roll: Kéthetente jön 7ezer/alkalom.

Szopinak:juhúúú ügyi vagy!
(Én most hagyom el majd az uzsit! )

Most nálunk is normális Roló, még a provokálást is abbahagyta(gondolom időre csak :lol:) Kisebb nagyobb vitáink vannak azért, de már rég nem mentem át "állatba" :oops: büszke is vagyok magamra :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Na csak ideérek :roll:

Boo!
Ajándékötlet :arrow: Azért még extrásabb is volt mint leírtam, mert az egyik kedvenc zenekara koncertjére mentünk, és le volt szervezve közös fotózkodás neki az énekessel etc. Szóval nagyon boldog kisfiú volt :roll:
Utána voltunk furi helyeken, pl. valami Doboz, tele fásult arcú tinédzserekkel :shock: , aztán végül a Liszt Ferenc téren záruk az estét, részemről ráforraltboroztam arra a csekély mennyiségű pálinkára amit előtte sikerült elfogyasztanom :oops: Csóri embrióm már most megedzettem a máj-elősejtjeit :oops:

Csíkom :arrow: Ma már nem reggeli pisiből is erősebb, mint a keddi volt csak ezt nem még fotóztam le :)

Öööööö...van titkos favorit fiú nevem???????? :shock: :shock: :shock: HA volt is tuttira már nincs legalábbis nem rémlik....áááá, szerintem nem van, sose volt.

Én csekkoltam az egyetlen frissbabás szoptatós anyukát akit ismerek, garis fejőt illetően, de ő kézit szerzett be. Majd még rákérdezek a másik fórumomban, ott is vannak kismamák.

Dodi!
Naná hogy csak engem izgat az izébigyók gyártása. Ma is voltam, csudálatos ölelkező/integető Mikulást gyártok Rudolffal, Zétény a közelembe sem jött :roll: A kölykök nyargalásznak körbe/körbe, na meg küzdenek egymással a játékokért.
A "tenémá'meg, szerinted" dumát mi is elnyomtuk már párszor, élesben ugye kétszer, de ez most annyira jól jött ki, hogy muszáj volt elsütnöm :roll: 8)
Nemileg nem vagyok elköteleződve :roll: C. mondogatja hogy kiscsaj lesz, de ezt csinálta Zéténynél is, szóval nem az a nagy intuitív alkat :lol:
De a'szem el vagyok kissé fiúsítva na :roll: :roll: :roll:

Nyuszikám!

Hát győzködjed az uradat :wink:

Pocok!

Te öreg???? :shock: Hülye az vagy nem öreg.
Mert ha te akkor én is, márpedig én aztán oly hamvas vagyok hogy csuda :roll:

Dodi!

Tejallergia :?
barátnőméknél is ez volt, de ott akkor kaptak észbe, mikor már folyamatosan gyulladásban volt a bélrendszere, ez ugye kinyírta az immunrendszerét, és folyton beteg volt csóri kissrác. De végül volt egy értelmes orvos akinek leesett a tantusz. Ő most 5,5 éves, de már egy ideje újra kap tejet (addig rizstejet ivott), ő kinőtte.
Dodikám, már úgy őszintén mikor ittam én a közös vacsikon??? :shock: Na jó akkor mikor volt hozzá társaságom és Nyuszi vezetett, de utána kripli lett a társaság :lol:

Boo!

Konvektor :shock: :shock: :shock:
Új szavaknak örülés :)
Akkor ne most gizdázzak vele, hogy Zétény számol tízig, és tudja a színeket, igaz? :roll:

Jájj, egy másodpercig sem akartam tetszelegni abban hogy én alkottam eme bájos adventi kalendáriumot, a tevékenységem kimerült abban, hogy éjjel teletömtem mindenféle kincsekkel az összes zsebeit és fellógattam :oops:

Ronmay!
Már miért lenne szégyen a takinéni?? Nekem is van, mióta terhes lettem Zéténnyel... bár utána sem váltam meg tőle, és nem is szándékozom :roll: Attól mert hetente jön még így is bazira sokat takarítok főleg a kutya okán, de az hogy heti egyszer végignyalja a lakást az nekem azért irtó nagy segítség :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Te most komolyan kinézted belőlem ,hogy ilyet tudok csinálni?? Ez egy bazi nagy tök igényes filc mikulás, varrott az egész, gyönyörű arany számokkal ráhímezve. Mondjuk kemény 1500 forintért vettem, de a többszörösét éri szerintem. Én max az ollót meg a ragasztót bűvölöm :roll:
Jaja, lánynevem az van, még Zétény előtt megálmodtam :roll:

Én kérlek szépen nem fogok hányni és slussz :twisted:
Zéténnyel sem hánytam egyszer sem, pici émelygés az első 10 hétben, csak ennyi volt.

Ja, leg Magic :arrow: tesóm azt mondta, hogy nagy edzésterve nem volt rá, gyakran ráállt, először nagyon kicsit ment, aztán egyre jobban, ha naponta többször csinálod, hamar látszik az eredmény. Főleg a belső combnál. És igen, kéz nélkül sokkal kajakabb :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Fiúnév: Úgy emlékszem Pocokék "tarcsinevére" te is rácuppantál, mikor mi anno beszéltünk róla. Az még szabad. :P
Én amúgy fiút képzelek hozzátok. :roll: Mármint kettőt. :lol: De ez nem megérzés, csak úgy ezt képzelem el.

Csík. juhuuuu :P 8) :lol: :lol: :lol:

Oké, hogy nem ittál a vezetés miatt, de ihattál volna! :twisted: :lol:
De legalább a legközelebbi közös hétvégénken már ketten szódázunk, mert én (remélem) még szoptatni fogok, te meg tele leszel gyerekkel. :lol:
Jaj, olyan fura, hogy terhes vagy. :roll: :lol: Mert a terhes Lois-t mi nem ismerjük. :lol: És én még sztem képet sem láttam rólad Zéténnyel, szóval olyan furi. :lol:

A tejallergia nem nagyon izgat, mert 3-4 éves korára a gyerekek 80 % kinövi, a többi, meg max. 10-ig. :wink: Ráadásul ez dózisallergia, vagyis egyénenként változó, hogy kinek mennyit tolerál még a szervezete. Botondé vlsz. jól bírja amúgy, mert tejtermékeket már több, mint egy éve kap, de csak a napi fél liter tej veri ki nála a biztosítékot. Szóval ha kiürül a szervezete, akkor elvileg megint kaphat majd ezt-azt. :wink:
Az mondjuk ziher, hogy Andornál betartom a Szonibaba-féle 3-éves tejtilalmat. :twisted: :lol:

Botond úgy számol, hogy 2-4-2-4-2-4-8-10-12. :lol: Ez nyílván a szenigyerekek számrendszere. :roll: :lol: :lol: :lol:
A színeket meg tudja (kék, piros, sárga, zöld, fekete, fehér), csak épp nem jól használja őket. :twisted: :lol:

Mik vannak a kalendáriumban?!

Boo!

Lois favorit-neve, lány volt, és én tudom iiiiis, bibibibi. 8) :lol: De ha elmondom, meg kell, hogy haljak. :roll: :lol: De 8 hónapon belül csak kiedrül, ha lány azért, ha fiú, akkor meg csak elmondja már. :roll: :lol:

Én is kérdeztem a másik topikban a garit, de mindenkinek kézi van, kölcsön, vagy hallgat. :lol:

(Megjegyzés azok számára, akik még nem találkoztak Boo-val:
A "dagadt csülkei" egy max. 38-as naciba könnyedén belecsússzannak, és némely tinilányok sírva könyörögnek érte. :lol: :lol: :lol:
Ja, és ha már témánál vagyunk: valamelyik nap mérckedtünk apával: az én combaom körfogata 53-as, az ő karja 51-es. :lol: Most arra gyúrunk, hogy olyan vastag legyen a combom, mint a karja :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát lányok én most helyettetek is ittam :lol: Csapatépítőn voltunk Visegrádon a Termál hotelben,déltől egészen hajnal 1-ig pálinkáztunk,saunáztunk,pancsiztunk,nagyon jó volt!!!! Gondoltam ám rátok :twisted:

Lois! Tényleg csúcsszupi ez a mikulás! Én nem vagyok ilyen kreatív,kap egy kis csomagot meg a Téli Böngészőt kapja. :oops:
Én is fiúra tippelek nálatok :wink:

Dodi! Mentetek végül valahova?

Boo! Leg magic :D Ha nem adod fel és minden nap rendesen csinálod,tuti meglesz az eredménye. Hajrá!!!
Vencel alvása :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Megjártuk a fogorvost.
Roló egyik metszőfoga szürkül :arrow: elhalt. Kicsit mozog, még két hétig ne harapjon almát csak direktbe. Másik foga ugye letört picit, de az még él. Szuper. Így van két sérült fog.Dühös vagyok apára, hogy vkit hibáztassak azért amiért ez történt. Tom nem tehet róla, de rendkívül zavar, hogy 4 évig még ezt fogom látni.És nem tom mennyire lesz szürke az a szürke. Én már látom a különbséget, de az is igaz hogy mindig azt nézem. Szomorú vagyok nagyon.
Nati ekcémája se az igazi. Sokat múltak bizonyos foltok de a nagyobbak még mindig pirosak. Ha hétfőig nem változnak, akkor bekenem szteroiddal..
Ma nem voltam vidám és holnap se leszek...

Roló csak hatig számol, de meglepődtem mert pár napja derült ki. Mi nem tanítottuk, nem tom honnan szedte.
A színeket ő még keveri.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2011.12.02 22:31-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Én a súlyomat nem tudom, mert becart a mérleg, de 57-58 körül vagyok.
59 cm a combod?! :shock: Nem mintha az vastag lenne, de meggyőződésem, hogy a te lábad vékonyabb az enyémnél jóval! :roll:
Megmértem megint: jobb 53, bal 54 a legszélesebb ponton. :P Akkor csak az lehet, hogy én póniló vagyok, és a rövid csülkeim vastagabbnak tűnnek. Mondjuk az utolsó tali óta én fogytam pár kilót, de te akkor már nagyon csini voltál. :wink:

10 :arrow: 70 kirááály :D! Én viszont megint nem csinálok semmit, mert bazi hideg van futni. :?:

(Az imén betoltam egy egész zacskó mézeskalácsos Boci csokigolyót, szóval, ez tuti jót tesz a combiknak. :twisted: :lol: De hogy ez milyen bazi finom :shock: Mondtam is apának, hogy ilyet többet nem veszünk :!: :lol: :lol: )

Én tudom Lois babalány-nevét, bibibiiiii. :twisted: :lol: :lol: :lol:
De ha elárulom, meg kell haljak, és nagyon nagy meló volt kiszedni belőle, szóval ez csak orr alá dörgölés volt, mert ettől most baromira különlegesnek érzem magam. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Riasztó van? :roll:

NYuszi!

Kaabbe! Ennyi! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vásárolni voltunk csak. :oops: De itthon foglalkoztam vele: meggyújtottuk a "karácsonyt" (koszorú), és karácsonyi éneket tanultunk (frászt: én skandáltam, ő fújkálta a ygertyát), aztán rajzoltam két fenyőfát, az egyiket telerajzoltam díszekkel, a másik meg csupasz volt, és azt neki kellett feldíszíteni. (na, ez tetszett neki, bár az asztal is tiszta "dísz" lett :twisted: :lol: )
De amúgy már full biztos vagyok benne, hogy a fáradtságtól hisztis. :( Vagy legalábbis nagyon egyértelműen arányos vele.
Ma reggel nem jöhetett ki a szobájából (most bünti miatt, apa beküldte) aztán én vmiért bementem, és égtelen hiszit csapott, pedig előtte nyugiban játszott. A végére már tisztára megkattant :( , úgyhogy megint lefröcsköltük vízzel. Sértődöttem levágta magát az ágyára, 2 percig hüppögött, aztán bealudt, és 2 órán át nem kelt fel, utána meg olyan volt mint "régen". :D Szóval tuti ki van merülve, de mi a tökömet csináljak vele?! Csak várni tudunk, hogy elmújon ez a retek :evil:

Lois!

Hányás: Álmodj kiránylááány. :twisted: :lol: Má' ne is haraguggyá, de Zéténynél az előzmények miatt elnéztük neked a csúcsszupi terhességet, meg a csúcsszupi szülést. De most igazán jár neked is egy kis szívás. :twisted: :lol: Na jó, csak viccelek, engem nem tesz boldoggá, ha neked is car, viszont akkor állnod kell, hogy továbbra is szívni fogom ezzel a véred. :twisted: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

NAgyon sajnálom, tökre megértelek. :( :( :(
Biztos én ki lennék bukva, de csak azzal tudlak vígasztalni - azzal viszont tök őszintén - hogy pár év múlva a mostani "mosoly" csak egy családi anekdota lesz Roló szélvészségéről. :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Persze. És tom hogy ettől is van rosszabb, pl ha kitör vagy benyomódik és megsérti a maradandó fogát az ínyében. Na, de akkor is. 2,5 évesen miért kell megcsúnyítani egy bűbáj pofit? Na de mindegy, nem emésztem magam rajta, csak dühösebb leszek, és neki megyek Apának. Úgyhogy take it easytelek és elrakom magam holnapra..

Botond amúgy nem panaszkodik hogy fáj a hasa?vagy a puffadás nem jár fájdalommal?
Mert ugye az alvásszakértő azt mondta, hogy vmi nem komfort miatt keleget(tejallergia tünetei miatt). De Botond hangot ad neki, hogy ez fáj vagy mi nem komfort neki?

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
De gáz, szegény Roló, én is tök ki lennék :(
És mit mondanak totál beszürkül/feketedik??
Biztos én is kész lennék és utálnám érte a férjemet, de igazából, sajna ez nagyon könnyen megesik, Zéténynek most épp tiszta kék az álla, mert nyomott egy breakelős hasravágódást, annyi erővel simán kiverhette a fogait is, de az álla most épp előbb ért le :?

Zétény végig számol tízig, csak a hetet kihagyja folyton. De a többi teljesen magabiztosan megy. Mi a körömvágáskor mindig számoljuk az ujjacskákat, szerintem ettől rögzült.
Színeket kicsit keveri még, a fekete, a zöld, meg a lila stabilan megvan :)

Dodi!
Kalendáriumban benne van a napi vitamin, meg mogyoró, meg 10 ujjbábot szétszórtam a 24 nap között. Halál boldog tőlük, bár a lábakon lévőket ki kellett pakolnom, mert fosztogatta.
Az nem létezik hogy nem láttál rólam terhes képet, szerintem többször is tettem fel ide felszólításra :roll: Csak biztos kiégett a retinád a bálna testemtől és jótékony amnéziába estél :oops:

Boo!

1000 behúzás?? Te mazochista vagy :shock:
Vencel alvása elég királyságos :lol:

Nyuszi!
Köszönjük hogy felvállaltad eme nemes célt és alkoholizáltál mindenki helyett, egy hős vagy :wink:
Nekem mondjuk a múlt szombat még nem volt annyira régen, hogy hiányozzon a dolog.

Nnna, szóval a lyánygyerekem lesz kiderül a nagy rejtély, ha meg fiam akkor nem tudom. Tényleg ott van még a Kolos...nem is tudom... de én Zétényen sem agyalogtam addig, míg nem tudtam a nemét, addig valahogy nem foglalkoztatott.

Zétény is tiszta gáz volt tegnap egész délután, azt hittem valami bujkál benne, mert végig hisztizte a napot :? Azt hittem már agyonvágom. Üvöltve hagytam ott az ágyában, még a tejet is kivágta. Aztán éjszaka nyígott persze utána :? De mára nyoma sincs az egésznek.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyusz,

team building :arrow: kabbe' :twisted: :lol: :lol: :lol: neeeeeeeeeem, csak az irígység...régen én is akkorákat tudtam bulizni ezeken, hogy csak na... jók voltak, volt egy idő, amikor szuper kis csapatunk is volt, egy kb 1o fős mag, na, az volt az igazi!

Lois,

kalendárium :arrow: nem akartalak lebuktatni, csak somolyogtam itt magamban, mikor Boo azt hitte, te csináltad :roll: :roll: :roll:

nem fogsz hányni, ez is szipiszupi terhesség lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród is számol: "kettőháromnégyöthat" :lol: :lol: :lol: :lol: Színeket is tudja (de ilyeneket is, hogy lila meg narancssárga...), csak néha a sárga és a zöld bizonyos árnyalatait keveri, gondolom színtévesztő lesz, mint Apa :twisted: :twisted: :twisted: (de baszki, nem elég, hogy Apaklón, de hogy még ugyanúgy is sóhajt és nyögdécsel... kész vagyok)

Ronmay,

jajjjj, fogacskákat sajnálom... megértelek, viszont ne bosszankodj, visszacsinálni már sajna úgysem tudod, evvan.
Roló hogy viselte a fogorvost? Mi már tréningeljük Nimródot, mi is el akarjuk vinni megmutatni a fogait. Gyerekorvosnál régen sírt, de egyszer Apa begyakorolta vele a sztetoszkópozást-sóhajtást, toroknézést és pocakvizsgálást, azóta jógyerrekként somolyog, és sóhajt, ha kérik :lol: múltkor a homeopata doki nem akarta elhinni, és "japerszehülyeanyuka" elnéző mosollyal hallgatta, mikor megkértem a fiam, hogy sóhajtson, aztán csak pillogott, mikor tényleg megcsinálta :lol: :lol:
(Ma a fodrásznál viszont überhiszti volt, nem is vágták le a haját, hiába volt előtte APG fodrászos mese olvasás)

Tike,

Mizuuuuuu?

Boo,

ma történt valami érdemleges nálatok? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vencel rekordja :roll: :roll: :roll: ez csaláááááááááááááááááááááás... mi hétfő óta reformáljuk Borka alvását :arrow: este 8-9 között vacsi, utána kb 4 órával kel, amikor kap enni, aztán zéró reggelig. Csak egyszer kel már, 4-5 között, de Apa kiveszi és simán visszaalszik fél percen belül. A következő az lesz, hogy már ki sem vesszük, remélem, elfelejti ezt a kelegetést, még mielőtt beindulnak a felső fogai, mert egész jó így 4-5 órákat aludni egyhuzamban, már úgy érzem, mintha 1o-et aludnék :roll: :roll: :roll: Mondjuk jófejek voltak a héten, mert 5-ből 4 napon aludtak együtt 2 órán keresztül ebéd után, így én is tudtam kómázni 8) 8) 8) 8) 8)

Dodi,

adjatok pálinkás kenyeret annak a gyereknek, aztán hadd aludja ki magát :lol: :lol: :lol: :lol:

Karácsonyi készülődés: mézeskalácsot fogunk sütni, már két napja azt kéri, mióta elővettem a formákat :lol: :lol: :lol: :lol: Van egy BB mese, ahol a szarka ellopja a mézeskalácsokat... ma reggel kiffiam közölte, hogy "anya, süsssünk mézeskalácst most, de arka nem elviszi!" :lol: :lol: :lol: :lol:
A hóemberes adventi kalendáriumra meg magasról tojik... és a világítós rénszarvasos ablakdíszt is flegmán vette tudomásul :twisted: :twisted: Viszont ma közölte, hogy esik a hó...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

tééééééééényleg, a vitamin! Ez jó ötlet, én még csak 8.-ig töltöttem fel, tegnap éjjel végigbóklásztam a Tesco-t apróságokért, de semmi értelmeset nem találtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"bálna" testedre én jól emlékszem a felpakolt képről :arrow: csini pocak és ropi, formás lábak... szóval csak ne sajnáltasd itt magad, fitt kismami voltál!

Boo,

ma megkértem Apát, hogy hozza fel a garázsból a lábizét :arrow: kiröhögött :? :? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

holnaptól a brands.hu-n lesz megint crocs, nem tudom, lesznek-e értelmes csizmák, de hátha.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois

Annyira lesz szürke mint a mosóporreklámban mikor mutatják, hogy nem fehér a fehér.NYuszi szürke :lol: :? :twisted:
Férjemet még nem nyírtam ki, de közel állok hozzá. Egy dolog tart vissza, nem akarok egyedül gyereket neveleni :lol: no nem minthogyha sok köze lenne hozzá az utóbbi időkben :lol:

Pocok

Semmi extra. Ölemben ült, ő ilyenkor kustiban ül és szót fogad.
Mintagyerek :lol:
Fodrászhoz mi is készülünk. Direkt növesztettem neki, hogy most fazonra vágatom, tépett csibészesre de én csak Brad Pittesnek hívom. Eddig én vágtam géppel, de most kíváncsi leszek az ollót hogy tűri.Ti hova vittétek?És mennyi?

KépKép

KépKép
ronmay

De jó! Nálunk fábaszorultféreg ordítás van, és krokodilkönnyek... próbáltuk mindkettőnk ölében, de hajthatatlan volt :twisted:

Vittük, de nem hagyta, így nem tudom mennyi az annyi... Sima Klier az Árkádban :arrow: volt autós gyerekszék is kormánnyal, kerékkel pedig :arrow: beleült, aztán megengedte hogy a nyakára tegyék a kendőt, de amikor meglátta a hajvágót, bekattant...
Itthon is az a fő para... mindentől fél, ami "hangos" :arrow: hajvágógép, hajszárító, gyümölcscentrifuga. De pl az elektromos fogkefe nem izgatja, vagy a Family Frost-os autó... ki érti ezt? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.03 00:11-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

jólvanna, nem akartam ám bántó lenni :oops: :roll: :roll: bocsi, ha úgy jött le, azt hittem, vicces vagyok, de ezek szerint nem :? :? :? :?
Jesszus, Miron tényleg nem engedi hogy unatkozz!

Figyu, Nimród nem focizik, és nem szerel... és futni is hülyén tud...

Apa amúgy full jogosan röhögött, mert tavaly megvettem nagy lelkesen, egyetlen egyszer álltam rá, majd itt állt a nappaliban, és mikor terhes lettem Borival, levitte a tárolóba... szóval most lapítok...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Akkor jó, megnyugodtam :roll:

Örülésnek örülés! Én azon röhögök mindíg, mikor Borka fáziskéséssel röhög, mikor kukucsolunk :arrow: Kell neki pár mp, mire leesik a 20 fillér :lol:

Megyek készülni, 4re céges miku ünnepre megyünk... Nimród még nem alszik, pedig 3kor riadót kell nekik fújni, és addigra még össze kell kapnom magam...
(hogy mekkora szívás kisinget vasalni... :twisted: )

Nimród már nagyon várja, reggel alkudozott is, hogy hajvágásebédéscsicsi előtt menjünk, meg csillogó szemmel magyarázta hogy az ablakon jön be :lol: Gondolom kialvatlanul szét fogja majd magát parázni tőle :roll: (tavaly nem voltunk, mert beteg volt, így még nem látott Mikulást)

Ja, Lois,
Tesco-ban vettem Nimródnak csontvázas meg narancssárga markolós vékony pulcsit... Te nem? :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?