Nyusz,
team building
kabbe'
neeeeeeeeeem, csak az irígység...régen én is akkorákat tudtam bulizni ezeken, hogy csak na... jók voltak, volt egy idő, amikor szuper kis csapatunk is volt, egy kb 1o fős mag, na, az volt az igazi!
Lois,
kalendárium
nem akartalak lebuktatni, csak somolyogtam itt magamban, mikor Boo azt hitte, te csináltad
nem fogsz hányni, ez is szipiszupi terhesség lesz
Nimród is számol: "kettőháromnégyöthat"
Színeket is tudja (de ilyeneket is, hogy lila meg narancssárga...), csak néha a sárga és a zöld bizonyos árnyalatait keveri, gondolom színtévesztő lesz, mint Apa
(de baszki, nem elég, hogy Apaklón, de hogy még ugyanúgy is sóhajt és nyögdécsel... kész vagyok)
Ronmay,
jajjjj, fogacskákat sajnálom... megértelek, viszont ne bosszankodj, visszacsinálni már sajna úgysem tudod, evvan.
Roló hogy viselte a fogorvost? Mi már tréningeljük Nimródot, mi is el akarjuk vinni megmutatni a fogait. Gyerekorvosnál régen sírt, de egyszer Apa begyakorolta vele a sztetoszkópozást-sóhajtást, toroknézést és pocakvizsgálást, azóta jógyerrekként somolyog, és sóhajt, ha kérik
múltkor a homeopata doki nem akarta elhinni, és "japerszehülyeanyuka" elnéző mosollyal hallgatta, mikor megkértem a fiam, hogy sóhajtson, aztán csak pillogott, mikor tényleg megcsinálta
(Ma a fodrásznál viszont überhiszti volt, nem is vágták le a haját, hiába volt előtte APG fodrászos mese olvasás)
Tike,
Mizuuuuuu?
Boo,
ma történt valami érdemleges nálatok?
Vencel rekordja
ez csaláááááááááááááááááááááás... mi hétfő óta reformáljuk Borka alvását
este 8-9 között vacsi, utána kb 4 órával kel, amikor kap enni, aztán zéró reggelig. Csak egyszer kel már, 4-5 között, de Apa kiveszi és simán visszaalszik fél percen belül. A következő az lesz, hogy már ki sem vesszük, remélem, elfelejti ezt a kelegetést, még mielőtt beindulnak a felső fogai, mert egész jó így 4-5 órákat aludni egyhuzamban, már úgy érzem, mintha 1o-et aludnék
Mondjuk jófejek voltak a héten, mert 5-ből 4 napon aludtak együtt 2 órán keresztül ebéd után, így én is tudtam kómázni
Dodi,
adjatok pálinkás kenyeret annak a gyereknek, aztán hadd aludja ki magát
Karácsonyi készülődés: mézeskalácsot fogunk sütni, már két napja azt kéri, mióta elővettem a formákat
Van egy BB mese, ahol a szarka ellopja a mézeskalácsokat... ma reggel kiffiam közölte, hogy "anya, süsssünk mézeskalácst most, de arka nem elviszi!"
A hóemberes adventi kalendáriumra meg magasról tojik... és a világítós rénszarvasos ablakdíszt is flegmán vette tudomásul
Viszont ma közölte, hogy esik a hó...