Dóri
Annyira sajnálom!
Szörnyű h ilyen megtörténhet! Igazán lehettek volna tekintettel rátok Lizy miatt legalább! Bár azért az is nagyon gáz hogy van aki kedd óta vár
... te jó ég! Felháborító!
Meséltem Apának mi történt, erre azt mondta h ő az összes köcsög sztrájkolónak kikapcsolná az áramot a lakásában + elzárná a gázt + a vizet oszt éljél ahogy akarsz vazzeg!! Vagy nemes egyszerűséggel:
Vkata
Bevallom nem adok minden nap gyümit vagy főzit Nórinak. Ha kap, akkor dél körül, de csak nagyon picurkát eszik meg belőle. Amúgy se nyitja a száját a kanálnak (ellenben minden mással
) de az első néhány falatot még bele tudom tömni. Aztán már úgy szorítja össze h képtelenség... Almát szoktam neki adni, néha körét, krumplit, répát, borsót és ezek kombinációit. Ezeken kívül csak anyatejet kap, szerencsére még van elég.
Titi
Annyira szépek a gyerekeid! Levi nagyon ügyes hogy négykézláb áll!
Nóri még nem bírja fölemelni a nagy fenekét Anyós nem semmi ajánlatot tett!
Na még szép h nem adod oda két hétre! 2 nap után megőrülnél a hiányától szerintem... Azért az jól hangzik hogy reggeltől estig bevállalja.
Jövő hét nekünk már nagyon sűrű! Esetleg a péntek... de nem tudnám még biztire ígérni.
Nem is mondtam, most
megint nem volt 2 napig liftünk... Úgy jöttem haza tegnap (Nórival kendőben - még jó h nem babakocsival
) hogy azonnal hívom a közös képviselőt és lehordom a sárga földig. Beléptem az ajtón és Norbi így fogadott: Hívtam a közös képviselőt és leordítottam a haját!
Nem hiába, valamiért csak egymásra találtunk!
Na és kérdem, mit mondott? - Hát, nem vártam míg válaszol, mert úgy felhergeltem magam h ráraktam a végén a telefont!
Szóval most megint nem lettünk okosabbak...
Kriszta
Irtó jó képeket csináltatok! Odáig lesz tőlük a család, az tuti!
Tami
Egészségedre a forralt bort!
Már várom h én is bűnözhessek!
Szép álmokat mindenkinek!