Új privát üzeneted érkezett!

na ja... majd bulizunk éjjel :lol:

szerintetek gáz ha kihagyjuk a fürcsit?? még sosem volt ilyen

Kép
mancsi76

Na megyek is, mert már csukva van a szeme!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

Szerintem nem gáz! De tényleg mentem!

Kép
szly27

úristen, megnéztem a dodóék gépét és TÖRÖLVE !!!

jaj szegények, ilyenkor mi van???

Kép
mancsi76

Basszus! Mit fognak most csinálni???
Szegény Dodóék!!!

Tudja valaki, hogy a germicid c kúpban van e fájdalomcsillapító?
Sűrgős lenne!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Doriek nem jonnek.
bar felszall a gep de a kedd ota varakozokat veszik elore igy nem fernek fel.
tan kedden...
szegenyek, mindez 2 ora varakozas utan derult ki.most utazhaytnak vissza
Vendég

ja megsem igen nincs gep, azert nem jottek. Tan kedden, de szerintem ha akkor veletlen indul gep akkor tuti az egy hete varakozokat engedik elore...
nem tom, gaz! de karacsonyig csak ideernek!
Vendég

jaj szegény Dodó!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig ma minden w-s gép felszált.Erre pont az Övéké... :cry:

Mancsi,amióta Lilin foltok vannak csak minden másnap fürdetem,a dokinéni azt mondta ekcémás babáknál így is kell.

Kimma,szly, akkor nem vagyok hülye.Megnyugodtam :D
A twingo nagyon cuki,tetszik nekem is,olyan kis békás :D

nicike

Annamnak ma nem volt hoemelkedese:) De nagyon kiutotte magat, o sem igen aludt napkozben igy visitasba fulladt a vacsora de gonosz mod nem hagytam annyiba( mar megint alig evett tapot napkozben :roll: ) es "megtomtem".

MI is megcelozzuk az agyunk, mert Aleko hulla, en meg mit csinaljak itt ebren magamnyomban...Ma ket ajandekot befejeztem, a kepeslapokhoz meg ugysem tudnek most nekiallni.

Foleg ilyen forraltboros aggyal nem( bar csak 2 bogrevel ittam :oops: )

jo ejjt mindekinek!
Vendég

Szegény dodóék! Feleslegesen vártak, ráadásul picivel!!!

Kép
dittke

Szegény Dodó! Biztos nagyon rossz lehet neki! Remélem azért még karácsonyra csak hazajutnak!

Megyek én is lefekszem. Már a gyerkőcök rég alszanak.

Titi! Nem tudom, de ha tippelnem kell, azt mondanám, hogy nincs. Csak nyugtató hatású szer, amitől talán elalszik nyugiban. De persze nem tudom pontosan, meg lehet már el is késtem vele. Mindegy! Csak nem Levi nyűgös?!

Jó éjt!

Kép
szly27

Sziasztok!
Itt vagyok újra! Már jól kibőgtem magam. Főleg hogy mire odaértünk, addigra derült ki. Szegény gyereket is kitettük a herce-hurcának....nem tudom milyen éjszakának nézünk elébe. :( :cry:

d.dodó

Dodó! Annyira sajnálom. :cry:

Kép
dittke

Dodó: ez extra gáz! Szegények... Picurka hogy viselkedett? kb mikor jöhettek haza? mondtak vmi okosat?

Kép
mancsi76

Hoztam képeket!
Kép
Kép
Kép
Kép Olvasok!
Kép
Kép
Kép
Kép Nézd ezzel így kell játszani!
Kép Három varjú kaszál...
Kép
Kép Na mi az? Jó a hajam?
Kép Kis pucérság! :oops:
Kép Szeretlek! (telcsi kép!)
Kép Vonaton játszás!
Kép Sziasztok csajok! (telcsi kép)
Kép Két kopasz! :lol: :P
Kép Na mi van, nem volt még elég?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2008.12.13 21:23-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép estét!

Jaj, szegény Dodóék! Így járni! Anyira sajnálom!

És Nicike! sajnálom az autó-dolgot.

Hoztam képet:
Kép ezt a képet kapja a családunk apraja-nagyja karira szép keretben
Kép itt anyukámmal
Kép már unja :lol:
Kép ez meg tök édi lett 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó! Annyira sajnálom!

Jajj! De jó! Levi-dömping van! :P 8)
Titi! Annyira édesek a fiúk! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi! Képek nagyon jók!

Kép
dittke

szegény dodóék! miattuk jöttem...

lányok! a receptesbe tud valaki valami jó likőr receptet? ami bevállt!
tojás, csokivagy ilyesmi

Kép

Kép
timi1982

Dodó: annyira sajnálom, biztam benne, hogy csak elírták!

Tamara: egészségedre a forraltbort. Sajna én nem szeretek semmilyen alkoholt. (inkább nem írom le, hogy miért) Sohasem szerettem. Egyetlen káros szenvedélyem van az evés.... :roll:

Kriszti: nagyon szépek vagytok!

Nicike: tök gáz ami a kocsival történt. Én nem is tudom mit csinálnék, főleg Tamás. :? :shock:

Dittka: hogy vagytok?

Wera : Nagyon édi Nóri!

Annyira nincs karácsonyi hangulatom, még a lakást sincs kedvem feldíszíteni...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kriszti: nagyon összehoztuk!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Iza nem akar aludni! Ma háromnegyed órát aludt összesen. Még most is fenn van. :roll:

Kép
dittke

na megyek mert Levi elaludt és nem tudom meddig hagy aludni.

Képzeljétek, ma anyós azt mondta kari után hagyjam nála Levit 2 HÉTRE! Nem tudom mit gondol. Kérdeztem ő otthagyta valahol 2 hétre a fiúkat amikor ilyen kicsik voltak? Jó, hogy nehéz Levivel, de az én gyerekem és nem adom oda senkinek, főleg nem 2 HÉTRE. 1-2 nap még talán, de azt sem szívesen. Mondtam neki, hogy reggel elviszem hozzá és este megyek érte esetleg. Nagyon jó fej, hogy segíteni akar, de ne így. Vagy rosszul gondolom?
Amúgy is még csiszolódnunk kell, mert még nem az igazi a viszonyunk a sok macera miatt, de igyekszem. Annyira látom rajta, hogy ragaszkodik hozzám.

Na tényleg megyek aludni, mert aztán szidom magam!

Jövő héten nálam tali? Valamelyik nap? Van egy kajaspecialitásom. Eddig még mindenkinek nagyon bejött. Hamar megvan és nagyon fini! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dittka: hogy bírod?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kezdek kilenni. Itt rázom a fenekét! :cry:

Kép
dittke

Sziasztok!

Dodó!
Miattatok jöttem. Annyira sajnálom....
:cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nicike örülök hogy tudtam segítenki. A kocsit meg nagyon sajnálom, és nem vagy hülye én is ilyen lelkis vagyok, hogy mindent megsiratok, még ha egy tárgyról van is szó! :oops:

Dodó annyira nagyon sajnálom. Szegénykék jól megjártátok!!

Titannilla nagyon édesek a fiúk!

T.Kriszti nagyon szuper képek! Jók lesznek nagyon ajándékba! :)

Azt hiszem elmegyek alukálni, szép álmokat a babuciknak és az anyukáknak!

Kép
linda24

Jaj köszi, hogy ennyien jöttetek miattam! Ez van.....már jól kibőgtem magam. Ráadásul Lizy jó nehezen aludt el. Kíváncsi leszek az éjszakára!

Áttetettük a jegyünket keddre. De mivel mult kedden volt egy törölt járat, és volt akik már akkor lemaradtak az utazásról, és most is, igy tuti őket veszik előre....szóval jó időben ki kell mennünk a géphez.

d.dodó

Dóri
Annyira sajnálom! :cry: Szörnyű h ilyen megtörténhet! Igazán lehettek volna tekintettel rátok Lizy miatt legalább! Bár azért az is nagyon gáz hogy van aki kedd óta vár :shock: ... te jó ég! Felháborító!
Meséltem Apának mi történt, erre azt mondta h ő az összes köcsög sztrájkolónak kikapcsolná az áramot a lakásában + elzárná a gázt + a vizet oszt éljél ahogy akarsz vazzeg!! Vagy nemes egyszerűséggel:
Kép

Vkata
Bevallom nem adok minden nap gyümit vagy főzit Nórinak. Ha kap, akkor dél körül, de csak nagyon picurkát eszik meg belőle. Amúgy se nyitja a száját a kanálnak (ellenben minden mással :twisted: ) de az első néhány falatot még bele tudom tömni. Aztán már úgy szorítja össze h képtelenség... Almát szoktam neki adni, néha körét, krumplit, répát, borsót és ezek kombinációit. Ezeken kívül csak anyatejet kap, szerencsére még van elég.

Titi
Annyira szépek a gyerekeid! Levi nagyon ügyes hogy négykézláb áll! Nóri még nem bírja fölemelni a nagy fenekét :lol: Anyós nem semmi ajánlatot tett! :shock: Na még szép h nem adod oda két hétre! 2 nap után megőrülnél a hiányától szerintem... Azért az jól hangzik hogy reggeltől estig bevállalja.
Jövő hét nekünk már nagyon sűrű! Esetleg a péntek... de nem tudnám még biztire ígérni.

Nem is mondtam, most megint nem volt 2 napig liftünk... Úgy jöttem haza tegnap (Nórival kendőben - még jó h nem babakocsival :evil: ) hogy azonnal hívom a közös képviselőt és lehordom a sárga földig. Beléptem az ajtón és Norbi így fogadott: Hívtam a közös képviselőt és leordítottam a haját! :twisted: :lol: Nem hiába, valamiért csak egymásra találtunk! Kép Na és kérdem, mit mondott? - Hát, nem vártam míg válaszol, mert úgy felhergeltem magam h ráraktam a végén a telefont! Kép Szóval most megint nem lettünk okosabbak... :P

Kriszta
Irtó jó képeket csináltatok! Odáig lesz tőlük a család, az tuti! :wink:

Tami
Egészségedre a forralt bort! :wink: Már várom h én is bűnözhessek! 8) :lol:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

wera!
sajnálom :(
jót mosolyogtaqm viszont azon hogy egymástól függetlenül jól kiosztottátok a közös képviselőt... gondolta magában jó kis család ;)
de tényleg idegesítő, én már csak tudom. 2 lift közül egyik se jó... még az a jobbik eset, amikor ez a tény még idefent fogad ugy hogy nem vagyunk beöltözve a sétihez.

dodó!
:( nem is tudom mit mondjak... szörnyű ez az egész... persze azokat is meg lehet érteni, nahd e igy karácsony és az ünnepek előtt... és rátok tekintettel lehetnének, igazán előre vehetnek majd jövő hét kedden! ilyenkor szerintem rangsorolni kellene, és nem feltétlen ugy hogy ki vár régebb óta...

jaj majd el felejtettem. babafotók mind szuperek!!! édes gyerkőcök.

Kép

Kép
timi1982

sziasztok :)

Kép
zsuzska72

nini uj emberke :D

szevasz zsuzska

Kép

Kép
timi1982

Szia Zsuzsi!

Kép
dittke

Szia Timi! Azért kicsit segíthetnél, hogy mit hogy kell itt... :D

Kép
zsuzska72

irni, meg olvasni... csak győzzed energiával. locsifecsi társaság :D

meg bemutatkozni :)

Kép

Kép
timi1982

Na, szóval én is Egerből vagyok, a Timivel lakom egy házban. Két gyerkőcöm van, Ágika 16 éve, Tomcsi 4 és fél hónapos.
Timi mesélt, hogy milyen jó a babnet, hát gondoltam csatlakozom én is... :D

Kép
zsuzska72

Noémi:
Kép
Ricsi:
Kép
Bianka
Kép
Iza

Kép

Kép
dittke

Képeket kérünk! :D

Kép
dittke

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
dittke

dodó én is sajnálom!!!

mi még mindig konyhát újítunk apósnál, csak most a fejés erejéig lazítok, de muszáj a festést még ma befejezni mert holnap jön a bútorozás meg a visszapakolás... hulla vagyok, de apósom tuti kész lesz ha meglátja :) na jó éjt!!!

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzska:üdv itt köztünk!

Muffin:hű,de korai vagy,remélem visszafeküdtél aludni!:wink:

Dodó:annyira sajnálom!! :cry: Remélem karácsonyra haza tudtok menni!!

Nicike:nagyon sajnálom a kocsit!Meg találta Apa a tettest?Hát ez nagyon elszomorító...:(

Babócik nagyon aranyosak!!Levi nagyon csini lett hogy le van vágva elöl a haja! :)

Tegnap Anyós vigyázott a két gyerekre,szerencsére elállt az eső így be tudtam menni Domival,még vásárolgatni.Megvártuk Apát benn a Mamánál,mivel délelőttös volt,és este jöttünk meg.Nem is részletezem hogy milyen pocsék buszokat fogtam ki oda,és vissza is.két-három lépcsőseket :evil: pedig nem ez a ságodi járat,na mindegy....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.12.14 06:47-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi:amúgy szerintem nem baj ha ki van hagyva a fürdés-én sem szoktam minden nap fürdetni Domi,mert a víz is csak szárítja a bőrüket,két naponta bőven elég...
Vercsit minden este fürdettem,és nem mondom hogy nincs összefüggés a nagyon száraz,érzékeny bőre,és a mindennapi locsi közt,Kristit már kétnaponta fürdettem,és semmi baja a bőrének...Persze nem csak a víz,hanem ugye a fürdetők is közrejátszanak..

És legalábbis nálunk nincs összefüggés az esti fürdés,és a jó alvás között,Domit nem is este szoktam,mert arra már nagyon fáradt,és nem feltétlenül díjazza ha akkor nyúzom,mikor már több órája nem aludt...

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk, Dunci még húzza a lóbőrt.

Szly!
Igen, akkor már a tévé előtt ültünk. Dundi akkor hammált. Katusék nyertek! Kép

Mancsi!
Mi kb. 2-3 alkalommal már hagytuk ki fürcsit. Másnap azzal hűztuk a gyereket h büdös borz! :lol:

Dodókám!
Nagy buksisimi! Mi a francért nem derült ez ki korábban? :twisted:

Lizy napirendje nem kavarodott fel?

Titi!
Nagyon szép KisFiaid vannak! Levi szeme csodaszép!

Krsizti!

Szépek vagytok!

Milyen fiatal anyukád van! Bár te is eléggé kiscsirke vagy még!

Zsuzska!

Üdv itt!

Márti Leájának és Tappancs Dávidjának Boldog Hófordulót!
20150601134430

Dodó,
miattad jöttem, láttam, hogy törölték a járatot :shock:
annyira sajnálom, borzasztó, legalább a kisbabásokat engedhették volna felszállni szerintem

KépKép
szkagi

Na, visszaolvastam végre 3 oldalt :D

Nicike,
szegény autó :( én is megsimogatnám és siratnám az én kis öregecske autómat, ha bántanák...

áh, Nándi felébredt
mennem kell

KépKép
szkagi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! :D

Kép
zsuzska72

Zsuzska üdv itt!
Mivel foglalkozol amikor épp nem babázol? Kérünk képeket a családodról! Sokat-sokat!!!
Vendég

Az éjszakai elmélkedésem során (nekem ilyen is van! :lol: :lol: ) eszembe jutott még valami a száraz bőrű babáknak! Aloe Vera kivonat. Szintén a Forever Livingtől. Nincs benne semmi mérgező, 'aszongyák', lehet kenni akár 100x is egy nap, semmi káros hatása nincs. Jó mindenre, égés, sebek, kiütések, szembe, szájba, mindenhova lehet nyomatni. Nekem van, 1 hete az arcomat kezelem vele és egészen jó kezd lenni (nem használok rá semmi mást azóta). Apának múltkor az ujját is szépen beforrasztotta 1 hét alatt amikor lecsippantott a végéből egy darabot, emlékeztek! :twisted: . Olcsónak nem mondanám, 5000 körül van egy flakon (470 ml). Mondjuk baromi sokáig kitart. Ha valakit érdekel és nincs olyan ismije aki árulja, akkor szóljon és szívesen segítek!
Vendég

Az egri kórházban belgyógyászaton dolgozom mint adminisztrátor. Képeket majd megpróbálok feltenni. Illetve már próbáltam, csak az a baj, hogy túl nagyok, valahogy át kell méretezni, vagy nem tudom... :roll:

Kép
zsuzska72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?