Új privát üzeneted érkezett!

Tejpép dologban segítenétek?

Milupa ha vaníliás.
Asszem Andi Vikije is olyat hammol.

Csakhogy ezt is adagolni kell vagy mehet élesbe egyből? :D

nicike

Mav!
Itt Nyházán hozzák ki ingyé, nem hiszem h hozzátok Üllésre levinnék.

Büdös kölke még mindig nem alszik :shock:
20150601134430

Nicike!
Sztem először kevéssel kezdj, h egyáltalán ízlik e Lilinek.

Kocsit sajnálom.
20150601134430

nicike!
Sajnálom a kocsit!

Mary!
Eddig az összes wizz air gép 2 órás késéssel indult, szóval szerintem a mienk is.....ugyhogy csak fél 2 körülre fog beérni szerintem.

d.dodó

Viki köszi!

Dodó nem a w6280 as a Tietek?

nicike

nicike!
De!

d.dodó

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert épp nincs mit csinálnom.... fura érzés... :)

Gyerekek alszanak, Apa bevásárol.
Holnapi keresztelőhöz rakott hús megsütve, sajtgolyó begyúrva, már csak bele kell dobni olajba (kíváncsi vagyok, mennyit hagy meg a családom holnapig :D, de ez csak bónusz a sok minden mellé).
Anyu sütött karajt fokhagymával, aszalt szilvával, sütött fasírtot, a tesómék meg salátát gyártanak: majonézes krumpli és kukorica, tésztasali. Édes sütit a lidl-ből vettem - isteni magyar aprósüti -, sósat cukiból rendeltünk.
Nati a keresztszüleitől gyönyörű ruhácskát kapott, bár alá kell öltöztetnem, mert elég vékony, de mindenképp azt adom rá!
Fiúk ruhája rendben, már csak vasalni kell.
Én viszont fekete lyuk vagyok.... bármit veszek fel, rémesen áll rajtam... :( Vettem ma egy tök jó blúzt a H&M-ben, de nem tudok mit felvenni hozzá, mindent kihíztam az elmúlt 2-3 hétben... : cry: Van egy vésztartalék összeállításom - tök jó blúz nélkül -, ha minden kötél szakad, de nem azt szeretném fölvenni, így ha marad még pici időm, megint lerongyolok az Árkádba valami cuccért.
Na, de a holnap biztosan szép lesz!!!

Annak, akit illet: az ajándékához már minden megvan, csak össze kell eszkábálnom. Hétfőn v. kedden megy a postára!

Dodó, drukkolok nektek! Így is ki kell érnetek az eredeti időre a reptérre, hogy biztosan késik a gépetek?
Jelentkezzetek, ha megérkeztetek!!!

Viki, remélem, tudsz egy kicsit pihizni.

Tami, Anna jobban van?

Nicike, sajnálom az autót!

Babák gyönyörűek!

Lucát Isten éltesse!

Most már nem fogok jönni, talán csak hétfőn, akkor - remélem - képekkel.
Meg most még egy kis ideig idekukkantgatok.

A legjobbakat!

Kép
Kép
bondi

nicike!
A tervezett beérkezés 23:30....de ma eddig az összes wizz air gép 2 órát késett!

d.dodó

bondi!
Azért kell kiérnünk addigra, mintha nem késne a gép, mert egy keddi járatot töröltek, és annak az embereit ide fogják besúvasztani! Szóval aki előbb érkezik azé a hely. :?

d.dodó

Niki! Semi baja nem lehet tőle, én élesben adtam neki. úgy adom, hogy 150 vízbe teszek 3 ek-al. nem túl sűrűn és nem is túl hígan. elvileg szeretik a babák, viki is szereti!!

Anita! nagyon szépen köszönjük a képeket!!! Annyira szép babák!!

Mi nem vagyunk otthon, de majd nézek itt is valami képet!

sz.andi

Dodó,akkor jó ha az a Tietek csak én a w6279 est kerestem azt megnem találtam.
Frászt kaptam h hol van???? :D

nicike

nicike!
Mikor elindul 18.45-kor Pestről, akkor w6279 a száma, mikor innenindul vissza akkor w6280.

d.dodó

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:56-kor.
Vendég

Andi: a 4 hós táblát beraktad már a nyáribabaák oldalára??
Vendég

Kata! még nem :oops: De Szly átküldte már nekem? Vagy nem? Nem is tudom.

sz.andi

Kata: repteren lehet szoptatni siman:)
Vendég

Halihó!

Bő fél óra alatt sikerült visszaolvasnom.

Kiszáradt bőrű babáknak: nekünk írtak gyógyszertári testápolót a kezdőcsomagban! Bár nem volt rá szükségünk, de gondolom jó lehet, mert az is ottani keverés és nem tesznek bele rákkeltő anyagokat.

A belinkelt "mérgező anyagok listája" pedig azért el van egy kicsit túlozva, nyilván való hogy szándékosan. Persze valóban károsak, de azon az oldalon direkt iszonyú drasztikusan van írva minden, hogy az ember jól megijedjen és rögtön mindent megrendeljen amit ők árulnak! :twisted:
Neways és Forever Living egy kutya. Aloe Vera kivonat. Piramisrendszer. Mindkettőnek a bemutatóján sikerült már részt vennem és az üzletpolitikájukkal nagyon nem értek egyet, de ettől függetlenül a termékeik jók és valóban drágák.
Én a Forever-es deót használom mert abban nincs alumínium (ami eltömíti a pólusokat és nem engedi ki a méreganyagokat ergo megsokszorozza a melldaganat esélyét). Ezt tényleg jónak tartom, főleg hogy mostanában mennyire megnőtt a melldaganatban szenvedők száma...

Hát ennyit erről.

Tamara
Jelentem a süti alját levágtam és nagyon finom volt! Azt ettem vacsira. :wink:

Drukkolok Dóriéknak hogy minden rendben legyen az úton. Azért nem szívesen lennék a helyükben... :?

Ma főztem, takarítottam, közben Nóri össz 20 percet aludt, szóval most ki vagyok pukkanva. Apa nemrég ért haza. Úgy volt h megy bulizni (barátja szülinapja) de lemondta mert fáradt és amúgy is velünk akar lenni :D :D :D

Nici
Nagyon sajnálom h Vivi ennyire szenved a bőre miatt :cry: :cry: Sikerült már vmi krémet találnod rá? Elhiszem hogy nagyon aggódsz miatta, de magadat ne vádold, nem tehetsz róla!
Durva hogy mit műveltek az autótokkal! :shock: Hazaért már a férjed? Remélem nem csinált semmi hülyeséget! :?

Mav
Tündériek a fiúk!!! Imádom őket! :D

Pati
Szuper az új gyerekülésetek és tényleg nagyon jó áron sikerült megvenni! Zsolti milyen büszkén feszít benne :lol:
Nórinak is nagyon csöpp már az a hordozó ami van, nem is értem miért írják h 13 kg-ig jó :shock: :roll: Csüt-ön amikor mentünk a Tesco-ba, adtam rá egy kabátot, hát már nem fért be az ülésbe szegénykém, a válla előre volt nyomódva, a két karját meg egyenesen kinyújtotta, meg se tudott mozdulni :? Kabát le, inkább betakartam egy meleg pléddel (amit folyton lerúgott :twisted: )
Vendég

vkata!
Hát most kapott 130 tápot. A reptéren meg majd megszopiztatom!

Most elköszönök mindenkitől, mert indulni kell, el kell tennem a gépem. Puszi!!!

d.dodó

Sziasztok!

Dodó! Jó utat nektek! remélem nem kell sokat dekkolni a reptéren.

Még nem küldtem el a 4 hós táblit Andi! Kijavítom amit kell és nemsoká küldöm. Nem biztos, hogy ma!

Nicike! Nagyon sajnálom az autót! Eléggé haragudhattak a párodra, ha ezt csinálták! Csak nehogy tovább menjenek!

Ma Jázmin is azt csinálta, mint Anna a videón, csak még nem olyan profi.

holnap megyünk Debrecenbe karácsonyi bevásárlásra. Visszük a gyerkőcöket is. Kíváncsi vagyok hányszor mérgeli fel az apját Roli. Remélem nem lesz nyűgös. Jázminnal nem lesz gond, de Roli szokott nyafogni ha elfárad.

Lecseréltem a babakocsin is a mózest. Most a sportrészt visszük, így jól szét fog látni a kisasszony.

Azért még nem raktam messzire a mózest, mert ha nagyon hideg lesz és menni kell valahova, abba teszem Jázmint.

Kép
szly27

Mary!
Akkor ugy néz ki két órás késés várható.

d.dodó

Dóri +++++++++++++++++++++
Vendég

Nici
Ment privi
Vendég

Ó, hogy én milyen bamba vagyok! Igen, mondjuk ezt eddig is tudtuk... Kép szóval az történt h kotorásztam Nóri szekrényében és találtam egy szatyrot, amiben örökölt cuccok vannak. Tudtam h ott a szatyor, de hogy TELE VAN 74-ES RUGIKKAL, arra már nem emlékeztem bakker!!! És pont múlt héten vettetem Anyuval 6-ot a teszkóban!
Kép
Vendég

Kata! rád licitáltak a hintánál!!!
Adj meg akkora összeget, amennyit max, szánsz rá, és akkor licitál helyetted, ha valaki felül akar licitálni!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

zugolvasó üzemmódban vagyok. Egyedül vagyunk csütörtök óta és csak akkor tudok jönni ha Csiperke elaludt- ami nem túl gyakori.

Dodo: nagy drukk nektek- de szerintem csak az innen indulás a nagyon gáz, az érkezés azért ha nem is simán de működik.

Wera: Nóri meg Anna nagyon cukik a képeken!

Patti: nagyon tuti az ülés. És is igencsak gondolkodom hogy milyet vegyek meg mikor. Mert mi sokat autózunk és ezrét jó a hordozó mert csak ráteszem a babakocsira és megyünk tovább. Meg kellene egy új babakocsi is...talán majd januárban.

Nici: sajnálom a Lili bőrét- mi kaptunk csodakrémet- mert Zsimi ekcémás -és nagyon tuti. a dokinéni írta fel és úgy keverték ki.
mi lett az autóval: apa megtalálta a "tettest"?

Képzeljétek ma Zsimi felborított egy cserepet és turkálta földet. El kell pakolnom mindent a földről- eljött ez az idő is! de aztán meg sikerült neki fiókot huzogatni :shock: tetszett neki, nekem már kevésbé- féltem hogy odacsípi az ujját

Kép
mancsi76

Mai kedvenc szájlim!

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Mancsi
Képzelem hogy megijedhettél amikor turkálta a földet! :twisted: Egyébként egyik keresztlányom most 11 hónapos és 5 hós kora óta imádja markolászni a virágföldet. Egyszerűen képtelenek leszoktatni róla, pedig már ki is kapott miatta többször. Az a baj h meg is eszi a kis dinkája :roll:
A fiókhúzgálás ismerős nekem is! :lol:
Csinálj majd Zsimiről képet ahogy rosszalkodik!!! :wink: Várjuk! :D
Vendég

egy fél percre nem figyeltem és már hipp hopp ott volt a virágoknál!!!

lemerült az elem a fényképezőben és a tölthető elem sem töktődik újra! van ilyen????? azt hittem azért hívják úgy mert lehet tölteni
Kép

én mindegyik szmájlit szeretem, mindig jókat vigyorgok

Kép
mancsi76

na már írni sem tudok tehát: töltődik :)

Tamara: a ruhákat mikor adjam oda?? Ha priviben irsz egy címet akkor szívesen odaviszem vmikor hogy ne neked kelljen mászkálni Annával

Kép
mancsi76

Ezt nem kérem
Kép

Ez már finomabb
Kép

Vajon mit néz ilyen áhítattal?
Kép

A Bebe tévét... :lol:
Kép
Vendég

Bondikám!
Szép napot nektek holnapra! Várjuk a szép Nati keresztelős képeit!

Patti!

Milyen márkájú a gyerekülés és mennyibe került?

Werus!
De jó h Apája marad veletek otthon!

Dodó!
Jó utat nektek, kívánom h ne legyen sok fennakadás.

Mancsi!

Hamar kezdi Zsömi a rendezkedést! Még jó h nekünk nincs virágunk...

Ördög Dundi ma többfelvonásban alszik. Így viszont kevésbé piheni ki magát, mintha egyszerre aludná.

Ma korábban is lesz fürdi, mert lesz Szombat esti láz.
20150601134430

Werám!
Te aztán jól körül bástyáztad Bugrit! Ki ne ugorjon véletlenül!

Dóri, Kriszti, Viki, Teó, Ami, Ági, Babuci!
Merre jártok?
20150601134430

Viki
Ha hiszed, ha nem, tegnap este már ezt a bástyát is széttúrta és kimászot...
Kép
Örülj neki h Lackó legalább alszik napközben! Nóri ma egyáltalán nem volt hajlandó aludni. Persze jó nyűgös volt már... aztán 4-kor elájult, azóta alszik! Lassan fel kell keltenem különben buli lesz éjszaka :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:57-kor.
Vendég

Wera: én nem pakolom körbe igy a gyereket- habár lehet hogy kéne ???

Kata: mi a gyümit esszük ezerrel, az bármilyen formában jöhet de újabban a főzeléket nem eszi meg- állandóan öklendezik tőle.

mi mikura katunk egy etetőszéket, nekem nagyon tetszik és viszonlag jó áron volt. majd ha találok elemet a gépbe akkor fotózom

Kép
mancsi76

Wera, Nórinak milyen jó, terepet varázsoltál :D
Édesek a képek nagyon.Azt a dezodort hol lehet beszerni ami nem tőmíti el a pólusokat? én is! én is !én is! :D
Felhívtam a dokinőt h másik krém kéne,mert ez hiány cikk, erre mondott két másikat, erre bemegyek a patikába mondom kéne az xy krém,vényköteles,mondom nem baj akkor kérem az xy másik krémet, erre az is vényköteles :evil: Kicsit elegem van,most bekentem a patikai testápólóval, egész tűrhetően van,majd csüt felíratom vele a másik kettőt :evil:

Apa meg a kocsi:

Haza jött,nem tudták megmondani ki volt,de elég sok ember rá ment a témára úgyhogy keresik Őket.A hely tulajdonosa apa haverja,azt mondta tuti meglesznek.
és minimum a kéztörés...Hát ezt azért nem szeretném,de hirtelen felindulásból,én is megtettem volna reggel mikor megláttam a kocsit.

Apa egy fényezőnek csinált tetőt és elvittük hozzá a kocsit, azt mondta vagy újra kell fényezni,vagy a 9 elemet ami sérült azt leszedni és újra fényzni,de elemenként 15 ezer.
Karácsony elött 135 sutty a fenébe....

szly: Igazából nem tudjuk mire vélni, ezt az egészet.
Jó , apáék csoportosan járnak bulizni és nem kis darabok ezért nem kötnek beléjük és okot se adnak rá h beléjük kössenek.
Szóval nem olyanok mint amilyennek kinéznek.
Szóval nem tudjuk mért csinálták :cry:

nicike

Én amúgy tök hülye vagyok.
Megsirattam a kocsit.Simiztem és mondtam h meggyógyitjuk.
Kérdezte apa mit művelek? Én mondtam h ápolom a lelkét!!!!!!

ez az én hülyeségem tudom,de szerintem van neki :oops:

nicike

VidoKata!

[quote]W írta:era: na a ti nappalitok is most már olyan mint egy hábors övezet!

:lol: :lol: :lol:

nekünk már van etetőszékünk egy hónapja, majd karácsony táján elmegy a férjem Pestre és elhozza anyósomtól :wink:
alig várom :D
bár ha minden úgy megy ahogy szeretném, féléves koráig nem használjuk, max beleülök én és úgy kapja a cicit :lol: hogy hozzászokjon 8) :lol:
jelentem:volt ma kaki :lol: :lol: :lol:
gyümilé nélkül :wink:

Bondi!
jó bulizást, kérünk majd képeket :wink:

Kép
kimma

Nici!
[quote] írta:n mondtam h ápolom a lelkét!!!!!!

:D :D :D

Kép
kimma

Nici! Nem vagy hülye! Én az első autómhoz ragaszkodtam nagyon. Twingo volt és nagyon szerettem. Még most is sajnálom, hogy el kellett adni. Na de túl kicsi volt egy családnak. Majd ha nagyok lesznek a gyerekek és nem kell nekik babakocsi, meg fél bőrönd, ha megyünk valahova, szeretnék egy Twingot megint.

Wera! Nagyon édes Nóri! Nekünk is van olyan álkánk!

Viki4 Én is nézem a Szombat esti lázat! Igaz még eddig egy részét sem láttam, de mivel most nincs Megasztár, megnézem az utolsó részt! De így látatlanban megmondom, hogy szerintem Stohl (lehet nem így kell írni :? ) fog nyerni.

Kép
szly27

Szly!
Sztem is Stohl nyer, de én Katuséknak szurkolok!
20150601134430

Apa fürdeti Rolkót. Jázmin játszik a szőnyegen én meg várom a 8 órát, hogy fürdessem a kisasszonyt.

Van itt valaki?

Kép
szly27

Én még egyiküket sem láttam táncolni, de ezt az Iringót úgy felnyomták az előző széria óta, hogy sokan szeretik, meg Stohlt is. Bár nekem annyira nem szimpi Iringó!

Kép
szly27

Viki! Mit csinál Laló?

Kép
szly27

Na, úgy látom már Viki is befészkelte magát a TV elé!

Kép
szly27

szerintem is a Stohlék nyernek! de jól táncolnak amúgy.

Nici: ez aranyos... és nem vagy hülye- én is szoktam elbeszélgetni a kocsimmal és mindíg megdícsérem ha hazaértünk vhonnan.

én gyerekem még mindíg alszik, megpróbáltam felébreszteni de nem akar... mi lesz így a 8órás fürcsiből??? SEMMI

Kép
mancsi76

Mancsi! Még hogy a fürcsiből, de mikor fog elaludni?

Kép
szly27

Jázmin meg most akar elaludni! Hát mostmár nem hagyom, szűk fél órát még kibír!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?