Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert épp nincs mit csinálnom.... fura érzés...
Gyerekek alszanak, Apa bevásárol.
Holnapi keresztelőhöz rakott hús megsütve, sajtgolyó begyúrva, már csak bele kell dobni olajba (kíváncsi vagyok, mennyit hagy meg a családom holnapig
, de ez csak bónusz a sok minden mellé).
Anyu sütött karajt fokhagymával, aszalt szilvával, sütött fasírtot, a tesómék meg salátát gyártanak: majonézes krumpli és kukorica, tésztasali. Édes sütit a lidl-ből vettem - isteni magyar aprósüti -, sósat cukiból rendeltünk.
Nati a keresztszüleitől gyönyörű ruhácskát kapott, bár alá kell öltöztetnem, mert elég vékony, de mindenképp azt adom rá!
Fiúk ruhája rendben, már csak vasalni kell.
Én viszont fekete lyuk vagyok.... bármit veszek fel, rémesen áll rajtam...
Vettem ma egy tök jó blúzt a H&M-ben, de nem tudok mit felvenni hozzá, mindent kihíztam az elmúlt 2-3 hétben... : cry: Van egy vésztartalék összeállításom - tök jó blúz nélkül -, ha minden kötél szakad, de nem azt szeretném fölvenni, így ha marad még pici időm, megint lerongyolok az Árkádba valami cuccért.
Na, de a holnap biztosan szép lesz!!!
Annak, akit illet: az ajándékához már minden megvan, csak össze kell eszkábálnom. Hétfőn v. kedden megy a postára!
Dodó, drukkolok nektek! Így is ki kell érnetek az eredeti időre a reptérre, hogy biztosan késik a gépetek?
Jelentkezzetek, ha megérkeztetek!!!
Viki, remélem, tudsz egy kicsit pihizni.
Tami, Anna jobban van?
Nicike, sajnálom az autót!
Babák gyönyörűek!
Lucát Isten éltesse!
Most már nem fogok jönni, talán csak hétfőn, akkor - remélem - képekkel.
Meg most még egy kis ideig idekukkantgatok.
A legjobbakat!