Új privát üzeneted érkezett!

Tappancs; sajnalom. Otletem sajnos nincs, de tenyleg. Az nemvalik be ha a tapot "izesited"? Jol ertem az alometes sem megy?
Jajj de nehez lehet. Anna azert ennyire nem volt gaz mikor nem evett megis nagyon kiakasztott. Tea sem megy?
Csoros pohar?
Szegenyem! Drukkolok legyen megoldas mert ez igy iszonyat gaz!
Vendég

Tappancs!

Talán írtad, de kanállal nem próbáltad a tápot?

Én most úgy próbálgatom, mert tej alig van, cumisüveget nem kéri, bármilyen cumival próbálom.

Kicsit mondjuk acera, de legalább lemegy a torkán
Vendég

Tamara!

nagyon cukik a csajok:)
Vendég

Jaj, Dodó,
ti belefutottatok a sztrájkba?! :shock:
Óóó, hát ez rémes! Remélem, most már hamar megoldódik a helyzet, és el tudtok indulni...

Mav,
a Babé testápolóban a glicerint megtaláltam, de a többit nem (de Nándi már nyekereg, úgyhogy kicsit siettem)
de akkor a lanolin nem véletlenül volt nekem gyanús!!!!!
A "linool" az nem lanolin? :shock: merthogy a babé-ban linool az van, de én lanolinmenteset kértem :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok csajok

Már túl vayunk mindenen max a tölcsért nem próbáltuk :? már turmixoltam banánnal v. almavl hátha sikere lesz de nem kész vgyok,,,,,az, ha valami macera nem izgat,de a tehetetlenségtől bekattanok
tappancs28

Ági!
Elvileg holnap fél 10-kor indulna este a gépünk.

d.dodó

Tappancs! Nagyon sajnálom! Ötletem sincs, hogy mit csinálj, gondolom már mindent megpróbáltál. Én még mindig azt mondom, hogy minél több fajta tápot próbáljatok ki. Valamelyik csak ízlik neki! :?

Kép
szly27

ORSI: ANNA GURGULAZIK!
De jo ezt Emmatol tanulta tegnaop! Koszonjuk!
Vendég

gratulálok!:P

kár, hogy Emma nem leste el Annától, hogyan kell fordulni :lol:

majd legközelebb!
Vendég

Ági, örülök, hogy tetszenek Szonjának a ruhák! Volt köztük egy sötétkék szövet kabátka, azt Zsu három évesen kapta, ez volt a csini kabátunk, és együtt nőtt a gyerekkel, még hat-hét évesen is felvette, bár az ujja már kicsit rövid volt! :D

Tami, igen, úgy tűnik, hogy Zsoltinak nagyon tetszik az ülés, tök sokáig elüldögélt benne!

Kép
Kép
patr

milyen boldog lehet Szonja! Emlekszem en is mindig olyan izgatott es boldog voltam ha "uj" ruhakat kaptunk, foleg mert nekunk csak igy voltak uj ruhaink...
Vendég

Anna és Bugri képek királyak!

Zsolesz is hogy feszít az új ülésben.

Dundi is kezdi a mászkálást. Seggét feldobja és próbál össze vissza haladni.
20150601134430

Sziasztok!
még em olvastam mindent vissza, de írok, hogy el ne felejtsek mindent

Véda!
annyira megható amit írtál :P bőgtem egy jót- pedig nem is vagyok terhes :wink:
képzelj ide egy meghatott szmájlit :wink:
nagyon jó lett a hajad 8) :)

Viki!
na neeeeeeeeee
hat nap?
mi lesz nélküled????? :roll:

Tamara!
köszi a tanácsot!
úgy döntöttem hogy még próbálom húzni egy picit az időt, meglátom beindul-e magától :roll:
többen mondják hogy anyatejeseknél még a 10 nap is belefér
hála Istennek puki van rendesen, úgyhogy nem kínlódik szegénykém
milyen szép nagy kék szemei vannak Annának, egyszerűen gyönyörű
nekem nem sikerül ilyen jó képeket csinálnom, annyit fickándozik Emci :roll:

Evelin!
le a kalappal előtted, mennyire sok erő és kitartás van benned :!:
azért jó lenne pihizned is :?

Tita!
fényképet nem mutizol nekünk? :wink:
vagy lemaradtam? :roll:

Orsóanya!
hát jól elgondolkoztattál az imával :D :lol: :lol: :lol:
még jó hogy alatta kijavítottad, mert nem kapcsoltam :oops:
aztán itt röhögtem , nem bírtam megállni :lol:
köszi neked is!

Patti!
köszönjük a versikét, ezt nem ismertem :oops:

Dodó!
köszi a linkeket!!! :P :wink:

megyek kreatívkodni, tudjam már elkészíteni az ajit :wink:
majd még jövök :wink:

Kari.angyalka!
puszillak! :P

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:00-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:00-kor.
Vendég

Patti!
Te nem próbálod ki Zsolesznál a Viborcul kúpot éjjelre? Már korábban is akartam írni, de most jutott eszembe!

VKatus!
Én tuti kibontom m baromi kíváncsi vagyok. Dóri kép?????

Aki tőlem kapja az ajcsit, az is bontsa ki lsz. h tudjam sikerült-e a meglepi.
20150601134430

Kata, mi bizony azonnal kibontottuk!
Zsu nem bírta volna tovább!
Ugye te voltál a mi angyalkánk? :)

Kép
Kép
patr

Lányok, nem kaptuk meg a krémet sehol.
A gyerek üvölt,nyöszörög, és dobálja magát.Megvesz a viszketéstől szerintem.2 napja nem is mosolyog :cry:
A patikus azt mondta hiánycikk, 6 patikában voltunk :cry:

Pati szuper az ülés.Megkérdezhetem mennyibe került és h hány hónapos kórtól lehet használni??

Édesek a csajok együtt,meg külön is persze :D

Wera? Remélem nem tévedt el haza fele :D

nicike

Viki, kipróbáltuk, jobban pörgött, mint nélküle!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:01-kor.
Vendég

Nici, elvileg 9 kg-tól, 25 kg-ig jó. Mi úgy csináltuk, hogy beleültettük Zsoltit egy csomóba, és annak alapján döntöttünk! 29000 volt a boltban, mi 20000-ért kaptuk meg, ismerős által.

Kép
Kép
patr

Kata, köszönjük szépen!
A kedves képeslapot is!! :) :)

Kép
Kép
patr

Nici, mi a krém neve? megkérdezem az itten gyógyszertárba? déli pu- mellett?
bencuri

vkata!
Ezt az oldalt nézem folyamatosan. A holnap indulók között ott van a w6 279 es járatszámú ami Göteborgba jön. De még csak a tervezett idő (18:45) van odaírva, a várható nincs.

d.dodó

Nici felhivtam két gyógyit és azt mondták hogy hiánycikk és legközelebb tavasszal lesz! sajnálom, hivd fel a dokit hátha mond másikat!
bencuri

bocsi de rohanok tovább!
bencuri

Bencuri hálás vagyok! Köszönöm h próbáltál segíteni.
Sajnos nekünk is azt mondták mindenhol hiánycikk :cry:

nicike

Holnap megnézem még a west endbe...hátha...
Ha nincs hívom a dokit.Nem lehet bírni szegénykémmel,tekerg meg nyöszörög.

nicike

Sziasztok!!

Hát ez a bőprobléma...Engem is kikészít!!

Egyébként egyszer már kérdeztem, de senki nem válaszolt...Milyen krémet és fürdetőt használtok?? Mi gabit, eddig jó is volt, de vagy 3 napja rettentően szárad a bőre a hasén és a mellén. Szó szerint pereg le a bőre. Mi a fenét csinálk vele?? Segítsetek légysziii!! Gyógyszertárival is kentem neki, naponta 3X is, de semmi eredménye!

Patr!! Nagyon király az ülés! Jó nagy! A miénkeb meg alig fér bele...na mindegy, majd lecserélem...

Evelin! Úgy örülök, hogy az EEG-n nem találtak semmi kórosat!! Végre valami jó hír!! Egyemmeg, nagyon aranyosan alszi azon a nagy ágyon!!!

Levikének boldog feledik szülinapot!!! Nagyon jó, hogy hallottunk Rólatok Titi!! Már hiányoztál....Mikor is mész legközelebb vizsgálatra vagy tanácsadásra vagy valahova a pocaklakóval??

Mav!! Hogy vagy?? Fiúk?? Kérek szépen képet róluk, annyira jó pasik!!

Az ajándékot én is csak hétfőn tudom feladni...nem sikrült mindent elintéznem. Na de nincs elkésve hétfőn sem.

Nem tudom mit akartam még írni. Francba. Mindegy!

sz.andi

Andi, asszem naturland amit a patikus adott.
Én csak megvettem és bedobtam a szekrénybe...Én barom :evil:

nicike

Úgy sajnálom szegényt,és úgy érzem mintha én toltam volna ki vele...
Hogy mással füredettem vagy ettetem vagy tudom is én mit rontottam el :cry:

nicike

nalunk is ugyan ilyen a borproblema Andi. Es en sem tudom mit csinaljak, annyira szornyen nez ki hogy sirhatnekom tamad ha meglatom.
Ugy sajnalom, pedig mi a furdetokenocsot hasznaljuk, nem a keket, hanem feher tubus piros betukkel, de nem javul, sot....

KAta: en tudtam hogy te voltal az angyalka abbol amit irt Patti:)
En is meg fogom varni a 24et, es meg probalom kitalalni hogy kitol van ha nincs rairva...
Vendég

Niki! Nem a Te hibád! Honnan tudhattad volna??? Nekünk naturlandos a popsikenőcs csak. A testápoló az nagy tégelyes fehér, szagtalan krém.
Mi annak a neve amit Nektek írtak?

sz.andi

Na pill! Naturlandos, tubusos kenőcsről beszéltek??? Nekünk kék van, azt mondták ez a jó, semmi képpen sem a piros. De az csak popsikenőcsnek írták!!! :evil: :evil: Most akkor mi van?

sz.andi

Hahóó, nincs itt senki?? :cry: :cry:

sz.andi

én vagyok!
mi is naturlanossal fürdetünk, kék és olyan barackszinű és tök jó!
viszont mi Bencével elrontottuk mi is jonhsonsal fürdettünk és kiszáradt a hasán teljesen a bör! után visszaálltunk a fürdetőkrémre és helyrejött!
bencuri

Jaj szegény babucik olyan kis érzékeny a bőrük hogy az ember azt se tudja mi a legjobb nekik. Én gabit használok mindenből, a tudfürdő, sampon, krém, szóval minden, és hála istennek nálunk semmi gond, nagyon szép Vivi bőre. Én csak 2 hónapos koráig használtam a gyógyszertári cuccokat, mert észre vettem,hogy kezdte Vivi bőre megúnni, elkezdett száradni és ezért váltottam!

Kép
linda24

Levinek boldog féléves szülinapot!
bencuri

Andi!
Mi gyógyszertári fürdetőkrémet használunk
Parma - Unguentum hydrophilicum nonionicum
Mosdókenőcs

Mi csak ezt használjuk, semmi mást!

Kép
Kép
patr

Ja, fehér tubus, piros betűkkel!

Kép
Kép
patr

Megyek vacsizni ! Sziasztok!
bencuri

Ja, akkor sztem el fogok menni, felíratok, mert nagyon csúnya a bőre. Eddig olyan szép volt! Mi is csak gabit használtunk....

sz.andi

Bencuri, jó étvágyat! :)

Kép
Kép
patr

Nekünk amit írtak mikor hazajöttünk, az nem tubusos volt, hanem tégelyes...Na mindegy, hétfőn elviszem a dokihoz és valamit kiokoskodunk.

sz.andi

Andi: örülök hogy jöttél!
Pocaklakó?..... Ja tényleg. Kép kb 3 hét múlva megyek dokihoz.akkor lesz gondolom az AFP-s vérvétel. meg majd január elején kell felhívnom a védőnőt, hogy mikor talizzunk.

Kimma: sajna nem tudok most képet feltenni, mert Tamás kihúzta a feltöltéshez kellő kütyüt és én nem tudom hova kell dugni.

patr: tök jó az ülés!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:01-kor.
Vendég

8)
Vendég

Kata!!! Nagyon szépen köszi!!! Akkor tényleg az lesz, íratok és azzal fürdetek! És a fürdetőt kenjem rá a fürcsi után???

sz.andi

Képzeljétek!! Már csak az öcsének kell ajándék és a bátyámnak!! A többieké megvan, de nem mondom el mi, mert anya lehet, hogy olvassa...És már be is vannak csomizva!!!
Ilyen ügyes még sose voltam!!!

sz.andi

na mi is azt hasznaljuk mint Pattiek. Eleinte kek volt a sima, de most hogy mondtam nagyon csunya a bore adta a feheret piros betust, es kenem kremkent is, de egyszeruen szornyu.
Ugy nez ki mint egy halacska, piros pikkelyhez hasonlo rajzolatok vannak ket oldalt a hasan es nagyon szaraz is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?