Szép jó estét Kismamik!
Úgy látszik, ezen a hétvégén mindenki túrós sütit sütött?
Én is sütöttem pénteken, meg sógornőm anyukája is küldött nekünk egy másik fajtát, úgyhogy el voltunk látva. És Minyu anyukája is azt sütött, hihi...
Anicca!
De jó, mentek Helsinkibe? Az nagyon szép hely, voltam ott gyerekkoromban. Sőt, még egy ismerősünk is lakik ott, akivel szüleim tartják a kapcsolatot. Azóta biztos sok minden változott, gondolom előnyére. Ti ott éltetek korábban? És hogy kerültetek Magyarországra? Érdekelne a sztori, ha nem baj!
Irigyellek a sok jó kapott holmiért!
Használjátok egészséggel!
És nagyon csini a pocakod!
Stike!
Szép lehetett a kirándulás, jó, hogy a lábad is gyógyulgat!
Mamacka!
Borzasztó ez a történet! Iszonyú és felháborító, hogy milyen emberek vannak. Na meg hogy az ilyennek még van képe elmenni a templomba... Az ilyenektől szabályosan rosszul vagyok. Főleg, mert én is rendszeres templomba járó vagyok, és nem bírom elviselni az ilyen képmutató embereket, akik bort isznak, és vizet prédikálnak... Ti egyébként milyen vallásúak vagytok, ha nem indiszkrét a kérdés? Mi katolikusok vagyunk.
És tényleg egyáltalán ne érezd magad rosszul az ilyen beszólásoktól, semmi olyat nem tettél szerintem, ami miatt szégyenkezned kellene. A nő viszont annál inkább
Bár én is elég lelkis vagyok, és sokáig tudok rágódni 1-1 bunkó beszóláson, még ha nincs is semmi valóságalapja. És legtöbbször nálam is úgy van, hogy csak később jut eszembe, mit kellett volna reagálni, akkor persze nem jut az ember eszébe semmi frappáns válasz.
Hú, abba meg belegondolni is szörnyű, mit érezhettél, mikor fiacskád eltűnt! Szegény, biztos nagyon megijedtél! A kissrác meg gondolom nem volt tudatában annak, hogy mekkora aggodalmat okoz ezzel, akkor biztos nem csinált volna ilyet.
Ja, és megint szépet dolgoztál!
Dongó!
Jobbulást, és fejfájásmentes napokat! Rossz lehet, hogy ennyit fáj a fejed!
Heni!
Hű, mekkora pocak! Nagyon baba!
Gratulálok! De gondolom nem lehet könnyű így tenni-venni. Szerintem is behozunk majd hamarosan a pocaknővésben...
Hány kiló pluszt jelent ez a pocak, ha nem titok?
Rólam is készült már 20. heti pocakfotó, de még nem lett feltöltve a gépre. Majd ha meglesz, felteszem én is. Jó sokat nőtt nekem is. Férjecském viccesen csak hordóhasúnak hív.
Hú, ma annyira feszült az egész poci, meg lihegtem a legkisebb mozgástól is, mint akin már 30 kg súlyfelesleg lenne... Pedig még csak 5 kg plusznál tartok, eddig szerencsére pocakon kívül nem nagyon ment sehova. Pedig egy picinek örülnék ide-oda...
Ja, és képzeljétek, ma kaptam egy ismerősünktől egy csomó kismamacuccot, tök jó! 5 kismamanaci, 1 szoknya, 1 rövid és 1 hosszú ujjú felső.
Úgyhogy nadrágot már nem kell vennem, majd csak néhány felsőt, meg pulcsit télire.
És ugyanettől az ismerőstől fogok kapni babaruhákat, meg ágyneműgarnitúrát, kiscipőket is, amik szinte vadi újak. Juhé!
És egy kabáttal is megleptem magam a héten, az átmneti kabátom már nagyon szük volt. Ezt viszont lehet bővíteni-szűkíteni, úgyhogy szerintem még márciusban is tudom hordani, ha már jobb idő lesz!
Úgyhogy ki vagyok staférungozva!
Nektek hogy telt a hétvége? Remélem mindenki sokat pihent!
Nekünk sikerült, meg letudtunk néhány találkozót rokonokkal, barátokkal, úgyhogy tök jól sikerült minden.
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!