Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Milyen éjszakája volt Daninak? Nekünk nagyon ramaty. Roli elkezdett köhögni. De nagyon. Este mikor lefektettem, a köhögéstől hányt. Sírt és azt mondta kaka és mutatta a ruháját, amit lehányt. Még soha nem hányt és nem tudta mi az azért mondta hogy kaka. Aludt 0:30-ig, aztán annyira köhögött hogy nem tudott aludni. Kb. 4-kor aludt el. Akorr persze apa is elaludt és elkezdett horkolni. Ha megpiszkáltam dünnyögött, hogy nem hagyom aludni. Így én 5-körül aludtam el. Szóval KO! Ja és 8-kor már kelt Roli.

Vidokata! Nekünk talp nélküli hordozónk volt Rolival és az lesz a picinek is. Hát biztos tényleg kényelmesebb a talpas. Nem tudom pontosan, hogy ugyanaz-e, de vannak autók, amik izofixesek. Abba az izofixes ülést csak be kell kattintani.

Kép
szly27

Sziasztok!

Vidokata :P
Igen, a magnesium citricit az, amit fel lehet íratni receptre, mert úgy sokkal olcsóbb. Én is szedem és receptre 1 doboz 141 ft-ra jön ki!

A bébihordozóra gondolsz? A Peg perregonak, és a Chicconak van olyan hordozója, aminek van talpa az tuti, autofix hordozónak hívják! Mi Pierre Cardint vettünk, annak nincs!
www.recontra.hu itt tudsz nézelődni, itt van egy csomó márkának babkocsija. De azt tudod ugye, hogy az ilyen típusú babakocsik 150.000 ft-nál kezdódnek?

Linda24!
És te mit csinálsz Nagyfán? Dolgozol? Vagy Szegeden dolgozol?
Én Pest melletti vagyok, hernádi, Pest és Kecsó között! :D Ide jöttem tanulni és itt ragadtam! :lol:

Kép
Kép
kisfóka

Jó "reggelt" mindenkinek!

Linda, Én a 16. hétben vagyok. Hétfőn voltam AFP-n is.
Legközelebb 13-án megyek UH-ra, ami genetikai lesz. Úgy látszik, itt nagyon előrelátóak.Még szinte le sem vették az AFP-t, de már genetikára küldenek. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

vidokata, mi graco babakocsit vettünk és ahhoz volt autósülés, meg hozzá ilyen talp is. de nincs túl sok féléhez, úgyhogy jól szét kell nézni. Azt tudom, hogy pl. van olyan chicco is amihez van. De ha babakocsid még nincs, akkor azt a fajtát amit mi vettünk, azt tudom ajánlani, mert csak az ülés azzal a talppal 45.000 lett volna, de a kocsival meg a mózessel együtt meg 90.000 körül meg tudod venni. Úgyhogy érdemes megfontolni. A chicco féle travel system, amihez szintén van ilyen talp meg kocsi meg mózes, az 170.000 körül van...

isofix... nekünk van a kocsiban, de bébihordozóból nem gyártanak isofixeset, csak ez a talpas megoldás van. majd ha nagyobb lesz és rendes ülésben tud ülni, akkor tudunk venni isofixeset, de így nem. Úgyhogy ez áll hozzá a legközelebb, a talpas rendszer.

amúgy megjártam a védőnőt. Legyalogoltam szépen hozzá, aztán öt perc alatt végeztem, és utána hazagyalogoltam (kb. 70 perc séta oda-vissza) úgyhogy megvan a mai edzés. :) aztán hazafelé vettem egy zöldalmát meg egy kis epret és most azt eszegetem. :)

azért a védőnőnek volt egy vicces megjegyzése. Azt mondja, azért reméljük mozog még sokat ez a gyerek mert ha harántfekvésben marad, akkor csak császározni lehet... vicces a 21. hétben, nem? úgy tudom, hogy a 34. hétig simán meg tud fordulni... Na mindegy.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Muffin! Hát ez tényleg vicces,még van egy "kis" ideje megfordulni!
Nekem azt mondták a 36. hétig.
Ügyes voltál a házikóval kapcsolatban!

Wera! Nagyon sajnálom a ruhát és a párodat is!
Remélem minden jóra fordul!
Szorítok!
Azért majd próbálj otthonról is jelentkezni!

Ha mást nem legalább küld SMS-T!!!!!!!!!!!!
:lol:

Beteg gyerekeknek,férjeknek jobbulást kívánok!
Vigyázzatok magatokra is,nehogy elkpjátok!

Magnesium citri 141ft??????????
Ez durva!
Én 4X2 Magne B6-ot szedek,amiben van 50szem az 1400 forint és 6 napig elég!
Nektek ebből mennyit kell?
Recept nélkül mennyi?
Már többen mondták,hogy miért nem azt szedem,lehet ma megkérdezem a dr-t,14-re megyek hozzá!
A Magne B6-ból amúgy i szeretném már lecsökkenteni a 4X2t,persze nem mindenáron!
De így elég gáz,mert ahhoz,hogy 4X betudjam venni,úgy állítottam be,hogy reggel mikor Apa kel akkor veszem az első kettőt,5-kor!
Tehát 5-kor dobok 3 kekszet+2 Magne B6-ot,aztán pisi és már ki is pattant a szemem!
Aztán forgolódom 7-ig és utánna meg 10-ig fel sem bírok kellni!

Tegnap reggel majdnem sírógörcsöt kaptam mert eéőtte való estétől ali mocorgott,már úgy voltam elmegyek uh-ra!
Hát tegnap este bepótolta!
Annyit dolgozott mint még soha!
Kívülről furábbnál furább alakzatokat öltött a hasam!
Apa csak merengette szemeit,hogy ÚRISTEN!!!!!
Tök jó volt!

Kép

Kép
ibm

Ibm!

Nekem együtt kell a kettőt szednem, Magenesi citriciből 3x1-et és Magne b6-ból 3x1-et. Recept nélkül 313 ft-ba kerül. De ez nekem is csak úgyelég, hogy 3 napig, egy dobozban 10 szem van! Nekem 10 dobozzal szokott a doki felírni!

Kép
Kép
kisfóka

Még akkor is fele annyiba kerülne!
Meglátom ma mit mond vagy milyen kedve lesz!
Nem semmi mennyiséget megeszel te is egy nap!
Haskeményedés miatt vagy miért?
Még keményedik?
Nekem már nem nagyon szokott! kopp-kopp-kopp
Pont tegnap olvastam,hogy a 20. héttől normális csak ha óránként 4 vagy annál több van akkor kel vele foglalkozni!

Kép

Kép
ibm

Görcsök miatt és keményedés miatt kell szednem. De nekem a dokim mondta, hogy a 37. hétig kell szednem! Ártani nem ártassz vele, mert a felesleget kipisiled! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Akkor jó! Most megyek mert még van egy csomó dolgom a dr-ig és már 11 óra!
Megnézem milyen tavaszi időjárás van odakinn!

Sziasztok!

Majd jövök!

Lehet,hogy csak este mert du. még szülésfelkészítő is van,de mindenképp jelentkezem,hogy mi volt a dr-nél!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Voltam védőnőnél. +8 kilónál tartok... :oops: De nem mondott rá semmit. A vérképem nagyon jó, a vérnyomásom szokásához híven 105/60. Megint próbáltak szívhangot hallgatni, de természetesen Noki megint nem hagyta magát. :lol: Akkorákat rúgott! :shock: :D Aztán ahogy ott ültem, rosszul is lettem. Leesett a vérnyomásom. Még jó hogy az ágyon ültem, így gyorsan le tudtam feküdni. Március 5-én kell mennem terheléses cukorvizsgálatra. :? Ja! 104 centi a haskörfogatom!!! 2 centit nőtt 3 hét alatt! :lol:
Muffin, drukk az üzlethez!!! Nagyon jó ötlet volt!!! :lol:

Szép napot!

Kép
sziszka82

Sziszka!

Tök jó!
Nálunk soha nem akar szívhangot nézni! :twisted:
Legközelebb már rákérdezek!
Én is +8 kilónál tartok!
Voltam vásárolni,SZUPER idő van!
Vettem zsemlét meg párizsit,úgy megkívűntam a friss vajas,párizsis zsömit,most nyomom a másodikat teával!
Nyami!
A haskörfogatomat én a 12. hét óta mérem minden vasárnap és írom a terhesnaplómba!
Van,hogy nem változik,de van,hogy 2cm-t nő egy hét alatt!
87-ről indultam és most 99 cm volt vasárnap!

Kép

Kép
ibm

sziszka, én is már majdnem 8 kg-nál tarok, pedig nem eszem többet mint előtte és igazán nem is látszik, csak a pocimon úgyhogy nagyon remélem hogy csak a vizet tartja vissza a szervezetem, mert ha így haladok, akkor vagy 16-20 kiló fel fog jönni. :(
fél óra múlva indulnom kell mert óráim lesznek fél hatig. Aztán majd este szerintem jövök megint.
Most először vettem knorr instant levest, paradicsomos, mozarellával és valami hihetetlen fincsi. :)
Na most megyek.
Ja, és nekem is felírt valamit a doki a folsav helyett, ma én is kiváltom aztán elkezdem azt is szedni. Na mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

ibm, én nem mértem eddig a haskörfogatomat, de nagyon jó ötlet. Bár jó lett volna tényleg ha hamarabb eszembe jut. :)
jó étvágyat. Kis zsömi párizsival meg teával tényleg nagyon jól hangzik!!!!!!!! Na most tényleg megyek. :)

KépKép
muffin

Csilla!

Bocsánat!
jobb is, ha tegnap este már nem jöttem vissza, ha ennyire kómás voltam, hogy összekevertelek!!! :oops: :oops: :oops:

A Mg kérdést, úgy látom, megoldottátok. Én 3*2-t szedek az 500mg-osból.
Most húzok, mert össze kellene dobnom valami ehetőt, ugyanis csak most értem haza az anyukámmal a kórházból, kaja pedig nincs itthon...

Még jövök!
Vendég

Marcsi!

Igen nekem lett most 2100-as a méhem. De a doki semmit nem mondott. Még azt sem, hogy szedjek magnéziumot vagy valami. Azért megkérdezem majd unokatesómat aki egyben a szülésznőm. De biztosan nincs nagy gáz, akkor szólt volna az orvos. Nem is kell hamarabb visszamennem, majd csak egy hónanp múlva.
Lehet, hogy többedik terhességnél amúgy is lazábbak a dolgok.
Azért majd próbálok nem cipekedni, már amit egy 19 hónapos mellett meg lehet valósítani.

Rolival, mondjuk ilyesmi csak egy hónappal később volt. Akkor is csak feleennyire nyílt meg. Kicsit aggaszt, de majd meglátjuk.

Kép
szly27

Sziasztok! Ha nem bánnátok én is csatlakoznék hozzátok,mert már egy ideje olvasgatlak titeket!

Valaki meg tudja mondani hogy a vonalzó kódjánál melyik részt kell bemásolni?
Vendég

Szia Maveric! Írj még magadról. A vonalzónál az Url-el kezdődőt kell bemásolni.

Kép
szly27

Szia Szly!

Igen, valószínű, hogy többedik terhességnél előbb jön, ha amúgy is alkatilag hajlamos vagy rá...
Megnéztem a kiskönyveim, az elsőnél a 26. másodiknál a 22. most pedig a 17. héten nyíltam meg... :cry:
Ugyanennyire.
Azért csak vigyázz magadra!!!
Engem folyamatosan hosszas kórházi ellátással riogat...
azt meg persze nem szeretném!

Maverick!
Örülök, hogy itt vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Mesélj magadról!
Tetszik a neved! (Régen nagyon szerettem azt a filmet...Mi is volt a címe? uramatyám! Szenilis vagyok!!!)
A vonalzóhoz az aláírásba kell bemásolni az url címet.
Vendég

Marcsi! Ez most nekem a 23.hét, naggyából, mint neked a második babónál. te őt meddig hordtad? Kellett befeküdnöd, vagy valami mást tenned?

Kép
szly27

Köszi szépen a segitséget majd most kiderül összejött-e.

Szegedtöl nem messze lakom es 2 kis baby lapul (vagyis inkabb gömbölyödik :D ) a pocimban.
Vendég

Sziasztok! Kisfóka én itt lakok nagyfán a párommal együtt, szolgálati lakásba, mivel itt börtön van, és ő itt dolgozik, ezért itt lakunk. Nagyon jó kis hely. A gyufagyárba dolgoztam szegeden, de már fél éve nem dolgozok. És te mit tanulsz?
Kriszta hát engem is AFP után genetikára küldtek, de én nagyon későn kaptam időpontot, mert már 3 hete voltam ezen az AFP-én és március 7-én megyek genetikára. Ugyhogy elég későn. Már nagyon várom. Csak bosszant hogy 21 hetesen megyek genetikai vizsgálatra. :(
linda24

Addigra már Én is 19 hetes leszek, de az még mindig közelebb van. Bízzunk benne, hogy minden rendben van és akkor teljesen mindegy mikor genetikáznak. Csak hát jobb lenne minnél előbb újra látni a picurkát! :)

Szia maverick! Gratula a babucikhoz! Tök Jó! :D

Párom az elején aggódott egy kicsit, hogy ikrek lesznek, mert mindkettőnk családjában többször is előfordult. Aztán csak egy lett. Egyelőre Ő is elég lesz bőven! :lol:

Tényleg! Miben más, hogy ikreket vársz? Több a vizsgálat, vagy jobban odafigyelnek rád...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ibm, Muffin, én már nem aggódom a + kiló dolog miatt, mert tudom, hogy alig eszem többet mint a kismamaságom előtt. És úgy vagyok vele, ha valamit megkívánok és lehetőségem van rá, akkor megeszem, mert valamiért az kell a szervezetemnek. :wink:
Ibm, az tök jó, hogy az elejétől kezdve méred a haskörfogatodat. Kár, hogy nekem nem jutott eszembe... :)
Maverick, üdv itt!!! Gratula a babákhoz!!! Gyere gyakran! A vonalzóval még nem stimmel valami...

Kép
sziszka82

Maverick!
Üdv itt, akkor te sem vagy messze Szegedtől! Merre laktok? Gratula az ikrekhez, mennyi idős terhes vagy?

Linda!
Igen, azt tudtam, hogy börtön van Nagyfán! :wink: Nem tanulok már! :P Egy Kft.-nél dolgozom/tam, mert táppénzen vagyok a terhesség elejétől!
Én is 21 hetes terhesen voltam genetikán, mert csak akkora kaptam időpontot, az egész nem fog 10 percnél tartani! De az Afp-d jó lett? Mert ha igen, akkor nincs mitől tartani! :-)

Wera!
Privit küldök én is!

Kép
Kép
kisfóka

Szly!

A kicsit a 38. héten, burokrepesztés után szültem meg.
Programozott szülés volt, mert sajnos akkor már néhány napja nem mozgott rendesen, majd a szívhangja is problémát jelzett.
Sajna már nem érezte jól magát odabenn...
Meconiumos volt a magzatvíz, nyakán a köldökzsinór, kitolási szakban a kezével tolakodott, és ha ez még nem lett volna elég, nekem nem voltak fájásaim.
Na, ez az, amit nem kívánok senkinek!
viszont egy tündéri kislányom született, az első perctől úgy viselkedett, mint egy kis angyalka!
azóta is ilyen. Ő a világ legjobb gyereke.
biztosan érezte, hogy milyen eszméletlenül vágytam rá, és még betegen is vállaltam volna. (sajnos egy sarlatán meg akarta szakítani a terhességemet vele a 16. héten, mert szerinte agyhalott lett volna.)
De nyugi, nem akartalak megijeszteni a pihenéssel.
Egy percet sem töltöttem a szülésig egyik gyerekemmel sem kórházban. Eddíg.
Most sem szeretnék...
Azért a cipekedéssel vigyázz, és ha egy kicsit is úgy érzed, hogy nehéz, vagy fáj, pakold fel a lábaidat és pihenj!
korán van még!
Vendég

Igazából nem sok extrát takar a hatalmas piros V betűn és ikrek feliraton kivül a kiskönyv elején.

A genetikai uh-ra én is betöltöm a 21 hetet,de úgy látom ezt a fajta igyekezetet Szegeden nem viszik túlzásba másnál sem.
Valaki idevalósi nem tudja véletlen hogy a látogatási tilalom érvényes-e még a klinikán? Nem szeretném ha a babyk azért nem találkozhatnának a papájukkal, mert megint a portán kellene megvárnia.
Vendég

Maverick!
Nincs már látogatási tilalom, feloldották! Beengedik majd a férjedet?

Kép
Kép
kisfóka

Mármint az uh-ra? Beengedik?

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka!
Azért kicsit messzebb,olyan 22km,de viszonyitás kérdése :)
Elvileg a 20.hetben vagyok a rendes orvosom szerint,de a védőnő 2héttel korábbra,egy másik doki meg 2héttel későbbre irkálta a papirokon,meg ahogy elnézem a vonalzóm is máshogy számol :D
Csak tudnám kinek higyjek.
Vendég

Sziasztok!

Minden oké volt a dr-nél,megvizsgált,méhszáj zárva és végre visszavehetjük a Magne B6-ot 3X2-re!
Ennek nagyon örülök!
Volt Uh is,bár nem akart de rákérdeztem,kérdezte,hogy mozog-e rendesen?
Mondtam,hogy tegnapelőtt elég lusta volt meg is ilyedtem,de már megemberelte magát!
Így ránézett!
Minden rendben vele és ő volt a harmadik aki látta a kukiját!
Pontosabban azt mondta nézzem meg itt a nagy szerszáma!
Most rohanok szülésfelkészítőre,holnap leszek sokat!

Sziasztok

Ja! És azt mondta kigömbölyödtem!!!!!!
Hol tartok??
Mondtam,hogy +8!!!!
Azt mondta jó,jó,de mostmár óvatossan!
Szóvel annyira nem is jó!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Miert? Nem szokták? Én azt hittem ha akarjuk bejöhet.
Azért egy próbát megér. Nálad ki volt az orvos uh-n?
Vendég

Maverick!
Ki az orvosod? Az utolsó mensi első napjától számolják a terhességet, mindenkinél! Gondolom a vonalzódat is úgy csináltad, hogy azt írtad be!

Kép
Kép
kisfóka

Jaj. lehet, hogy beengedik. Meg kell kérdezni! De a genetikai uh-nak az a lényege, hogy egy tök idegen orvos csinálja, több szem többet lát alapon. Nálam a Kormányos Zsolt volt bennt, ő csinálta a vizsgálatot!

Kép
Kép
kisfóka

Kajtárhoz járok,az uh után elvileg pontosabban meg lehet adni a kort és ő ezt vette figyelembe inkább. :o
Vendég

Hát akkor ez tényleg érdekes! Igen, a 12. hetes uh-ra mondják, hogy az állapítja meg a terhesség pontos korát, mivel ugye senki sem tudja tök pontosan, mikor fogan a bébi (kivéve lombikosok), nekem az pl. majdnem megegyezett a mensivel, nagyobbnak mérte pár nappal, de mindig nagyobbnak mérik és előbbre hozzák a szülés dátumát! De ez csak 2-3-4 nap, nem 2 hét :shock:
Akkor a dokidnak hidd el, amit mondott!

Kép
Kép
kisfóka

A védőnő meg gondolom, azért 2 héttel korábbi időpontot írt, mert ő meg a mensid alapján számol! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Végülis olyan mindegy,mert ikrek úgyse szokták kivárni ezeket a jóslásokat :D Meg amugy is örök pihenésre vagyok itélve a 2100 méhszáj miatt,meg kórházzal is ijesztgettek már a végére,szoval ha nem is tetszik 2hét ide vagy oda ugyis kéznél leszek :roll:
Vendég

Sziasztok!
Szia Maverick,üdv köztünk :D
Csak beköszönök,és megyek is,áll a bál itthon.

Kép
Kép
Kép
kike

Kisfóka! Hát az AFP eredményemet, majd csak akkor kapom meg ha megyek a genetikai UH-ra, mert előtte a védőnő fogja odaadni. Azt mondták ha valami baj van, rögtön felhívnak. De hála istennek nem hivtak. :)

Maverick te is szegedi vagy?
linda24

Tudnátok segíteni hogy ilyen vonalzót hogy lehet csinálni??
linda24

Sziasztok!

Mindig a nagy csandek közepette lépek be a fórumra!
Ma egész nap nem voltam gép közelben mert meglátogatott egy kolléganőm/barátnőm és eldumcsiztuk a napot! Hozott híreket a munkahelyről, én ugyanis a 8. hét óta nem dolgozom (szóval már jó rég)

Mindenkinek köszi a tippeket a "talpas" babahordóval/autósüléssel kapcsolatban. Azt hiszem elgondolkozom rajta. Elég húzósak az árak!

A védőnőről: nekem sose mért még haskörfogatot és azt sem mondta, hogy én mérjem, szíhangot meg sem próbált nézni, csak beírta hogy rendben. Tök jó mi??

Szia Maverick üdv köztünk! Azt hiszem te vagy az első ikres kismama. Milyen neműek a kicsik?
Vendég

Szia Maverick!

Üdv köztünk!

Linda24!

A www.babafalva.hu oldalon tudsz csinálni vonalzót aminek az url kódját kell bemásolni az aláírásod helyére!
Vendég

Linda24: pl a babafalva vagy noivonal vagy lilypie oldalakon általában regisztráció után (a babafalván nem kell regisztrálni) a vonalzó készítése címszó alatt a többi értelemszerűen kitölteni. Ad két kódot általában emailban küldi el. egy URL és egy html verziót, ami itt a profilodban bemásolsz az aláíráshoz. (nekem csak az url-es kód jött be) Remélem elég érthető volt ha nem kérdezz bátran!
Vendég

SZIASZTOK!

Megjöttünk a védőnőtől, és egy kicsit nyugtalaná tett. Szerinte magas az Afp-m, pedig a doki egy szóval se mondta, sőt a genetika ultrahangon is minden rendben volt! Szerintetek? Egyébként a Mom 1,24 ! :shock: :( :(
Ja és Bence is megkapta a 15 hónapos oltását, szegénykém végig üvöltöt még bennt voltunk!
Maverick üdv és gratula az ikrekhez, tök jó! Nálunk Apának van ikertesója, de nekünk nem jöttek össze az ikrek, pedig én szerettem volna!
Titanilla én is kedden voltam vérvételen, lehet hogy még láttuk is egymást :) :)
Kata akkor nem megyek a H@M ha nem láttál semmi jót! :( Pedig nekem is tetszek Marcsi babaruhái! :)
bencuri

Köszi a segítséget a vonalzóval kapcsolatba. Vidokata megcsináltam mindent , csak az url címet itt a profilomba hova is kell beírni? Mert én aláírást nem találok. :?
linda24

Közbe sikerült megtalálnom, ugyhogy köszi nektek a segítséget. :)

Kép
linda24

Bencuri!
Ne aggódj, az Afp 2,5 Mom alatt tökéletes, ne foglalkozz a védőnővel, ez hülyeség, ez tökéletes eredmény! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Egyébként meg, nekem 2,5 lett a Mom értékem, arra is azt mondták, hogy tökéletes, hiszen benne van a határértékbe. Én a genetikai uh-ra úgy mentem, hogy tök nyugodt voltam a nyitott gerinc stb. miatt, mert előtte 3 héttel, a 18. héten voltunk 4D-n és a saját szememmel láttam színes képben, hogy totál zárt gerince van a babának a koponyával sincs gond!
Az AFP-t rengeteg európai országban nem is csinálják, mert elavult, az ultrahang sokkal pontosabb, ha ott találnak valami rendelenességet, na akkor kell aggódni. Az én védőnőm azt mondta, hogy az Afp, ha magas az az esetek 95%-ban azért van, mert a laboratóriumi feltételek nem megfelelőek és az ismétlés már alaposabb! Ezen tényleg ne izgulj!
Ez a magyar Eü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
Kép
kisfóka

Sztiasztok!

Először is nagyon jól esik, hogy örültök nekem, másrészt nem tudom betartani a pihit.
Képzeljétek! A párom bárányhimlős. 34 éves fejjel elkapta valahonnan. Szóval lázas, nyűgös...Mint egy rossz gyerek, vagy sztem még rosszabb. Boltba mentem, haza, gyógyszertár, haza, mentolos alkoholért haza. És ez ment egész nap. Szegénykém vakarózik, aludni nem tud. Tegnap egész éjszaka fent volt. Talán 2 órát aludt 3 részletben. Szóval kicsit elég volt. Takarítani meg kellett, mert szegény párom amíg én a kórházban voltam, itt lázasodott és alig élt. Még mondjuk ma is volt láza.
Sajnálom szegényt, biztos nagyon rossz lehet neki. Én meg nem bírtam pihenni. De majd csak jobb lesz egy pár nap múlva, aztán kipihenem magam.

Ja, valaki kérdezte, hogy milyen injekciót kaptam. Pipolphent. Még mindig fáj a fenekem. :?

Egyébként üdvözlöm az újjakat!!

Még egyszer köszi szépen az aggódást!

sz.andi

Kisfóka, köszi az infot,és a nyugtatást, olyan rossz mikor teljesen nyugodt vagy és akkor ilyeneket mondanak! Érted mit akarok mondani, még ha nem is tudom a legjobban megfogalmazni! Egyébként megkerestem az előző kiskönyvemet és Bencével is 1,3 volt.
Andi, jobbulást a párodnak, de azért vigyázz magatokra, próbálj piheni, tényleg csak a nagyon fontos dolgokat csináld meg!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?