Új privát üzeneted érkezett!

Viki, piri monnyon le! Jobbulást!

Marcsi, ez nagyon szép (mármint a díszítés)...Örülök, hogy rendes az anyósod. Fontos a békesség szerintem is, na nem minden áron, de amíg lehet.

Kép
andkata

jó kis laptető téma....

Kép
andkata

Dunci elaludt. Én meg élvezem a reggelit.
20150601134430

Jó Reggelt!

Véda és a többiek!

Sajnos Szabi leesése az ágyról több volt mint ijedtség! A fejét nagyon megütötte amitől délutánra egy óriási pukli lett a fején úgyhogy elvittük a Bethesdába! Ott egy doki meg vizsgálta de nem mondott semmit csak átküldött röntgenre! A röntgent megcsinálták. Mire vissza értünk az ambulanciára már egy másik orvos volt és ez volt a mi szerencsénk! Merthogy a röntgenen nem látszott semmi viszont a doki kézzel kitapintotta, hogy szerinte tört a koponya!
Ekkor átmentünk UH-ra és beigazolódott a doki érzése! Emiatt bennt kellett maradunk megfigyelésen mert keletkezett egy hematoma a fejében a törésnél és azt figyelték, hogy nehogy befelé vérezen! Szerencsére nem történt nagyobb baj és Szabi is jó kedvü volt végig és szépen evett, nevetett és mindenkit levett a lábáról! Tegnap délután hazajöhettünk. Hétfőn megyünk vissza kontrollra!

Most egy darabig nem fogok jönni mert egy percre sem lehet magára hagyni. Nagyon félek, hogy nehogy mégegyszer előforduljon ilyen!

Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Babukám!
Te jó ég! Szabi cicának gyors gygóyulást! Te pedig nyugodj meg! Minden rendben lesz!
20150601134430

Viki! Köszi
Vendég

Jaj, de jó Babu, hogy már túl vagytok rajta! Szabival most már biztos minden rendben lesz! Nagyon kell rájuk figyelni már sajnos... Én most már csak akkor rakom Adélt az ágyra, ha ott fekszem én is...Egy pillanat és megvan a baj.

Kép
andkata

Andkata! Én sajnos már tudom, hogy mit jelent egy pillanat!
Vendég

Babuli:jesszusom,nagyon sajnálom,de szerencse hogy nem fordultak rosszra a dolgok-jajj,szegényke-gyógypuszi neki,te meg nyugodj meg...Sajnos előfordul ilyen baleset... :(

Marcsi:én még ma reggel is többször voltam wc-n,Kristi már nem,szerencsére.És ezen a héten először képes voltam reggel én vinni Vercsit oviba,nem kellett Anyós segítsége.
Abban kéne segítség hogy van ez a WinRAR tömörítő progi,de valamiért nem mükszik,nem lehet lehet vele kicsomagolni a tömörített dolgokat,mintha blokkolná valami,ha meg akarom nyitni,akkor kicsit mintha töltene,de nem történik semmi.Próbáltunk másfajtát is letölteni,de ugyan ez volt azzal is a helyzet.Tegnap délután Apa is megnézte,de ő sem tudott vele semmit sem csinálni :? Nagyon megköszönném ha valami tanácsal tudnátok szolgálni,mi lehet a baj.

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!

Nagyon sajnálom! Hihetetlen, hogy milyen hamar megvan a baj!
Örülök, hogy már jól vagytok, szerencsére!
Vigyázzatok magatokra!
Szabinak pedig sok-sok gyógypuszit küldök!!

Kike!
Ez kemény dió nekem, sajnos ez nem megy, de hátha valaki tud segíteni!
Örülök, hogy a helyzet nálatok is javulóban. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Vendég

Jó reggelt!!!
Jaj, Babu, a hideg is kirázott, örülök, nem lett nagyobb baj!

Viki, akkor most neked sem volt túl jó éjszakád!

VISZONT én hajnali fél négykor kilogikáztam, hogy ki lehet a Kari.angyalka!!! :lol: :lol: :lol: De nem írom le.

Kép
Kép
patr

Patti!

22

[quote]V írta:ISZONT én hajnali fél négykor kilogikáztam, hogy ki lehet a Kari.angyalka!!!
Én is fent voltam akkor, ha tudom cseveghettünk volna :lol:
20150601134430

Patr:azért leírhatod,hogy szerinted ki,csak tippnek vesszük :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Adventi naptár 22.

Szabó Lőrinc
Esik a hó

Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót:
megnézi a rádiót,
belebúj a telefonba,
lisztet rendel a malomba.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle,
lisztet prüszköl hegyre-völgyre.
Fehér már a város tőle:
fehér már az utca,
fehér már a puszta,
pepita a néger,
nincs Fekete Péter,
sehol,
de sehol
nincs más
fekete,
csak a Bodri
kutyának
az orra
hegye
és reggel az utca, a puszta, a néger,
a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter
és ráadásul a rádió
mind azt kiabálja, hogy: esik a hó!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2008.12.11 08:50-kor.

Kép
Kép
patr

Marcsi:azért köszi... :)
Naná hogy ma még pihenek :wink: :)

Ajándékcsomagolás mikor lesz,nem tudom,mivel Kristi ugye itthon van,remélem Vercsi nem betegszik le jövő hétre,és akkor meg tudom ejteni a dolgot :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:ezt a verset mindig szerettem :D -köszönjük :D

Kép
Kép
Kép
kike

ÁGI!!!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Babu! Annyira sajnálom,Szabinak nagy gyógypuszi! Hála Istennek h másik orvos volt mire vissza mentetek!!!

Marcsi, igen :D
Elmentünk az auchanba de ott már csak nagy méretek voltak.Aztán a corában találtam hosszúujjú bodyt és ott vettem.Mindjárt keresek képet :)
Szép a házatok,én is díszítenék de SEHOL nem tartunk semmivel.
Anyukámmal nekem is zűrök vannak,csak kicsit más formában,És az én gyerekem is képes átaludni az egész napot :)

Wera, kabátot h juttasam el?
Maszatos Nóri :) olyan ééééédes.

Evelyn karácsonyfa...Én vagyok olyan mint a sógorod,mindig a legrondábbat akarom megvenni mert sajnálom,pedig van 2 műfenyőnk is....

Andi, mi ujság? Merre vagy?

Én olyan kökött vagyok...A felét elfelejtettem annak amit írni akartam.

nicike

Szép napot!

Visszaolvastam, de nem sok minden maradt meg.... :roll:

Anyjuk, Viki és (talán) Bondi! Köszi a bookline-os válaszokat! Már le is adtam a rendelést, remélem, ideér karácsonyig....

Babuli! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj... gyógyulást a picinek!

Marcsi! Csodaszép a dekoráció!

Wera! Képet teszek, ha megjavítottam a gépet...

Brúnó felébredt és énekel az ágyban, megyek és megzabálom!!!! :P

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Patti!
Köszönjük ;)

Dundi már ébredezik. Pedig még csak az első kávén vagyok túl.

Az én ajándékom már összerakódott, már csak csomaglni kell. Apjukomat megkérem h holnap adja is fel.

Nem is írtam.
A férjem mindig kis kaja csomaggal megy dolgozni: reggeli, ebéd, csoki és gyümi.
A kis csokikák elfogytak, és nemrég pótoltam csak. Mondtam is neki h megint vettem csokit. Erre kisfiús ártatlansággal meg is jegyezte: Észrevettem, h nem járt nekem csokika. :lol:
20150601134430

Muffin? Hol vagy? Én várom az írásodat...
Vendég

Babu,nem kioktatásként mondtam. Tuti az én gyermekemet is fogják balestek érni, amelyek ellen nem tudunk mit tenni. Nem tudsz mindig elég óvatos lenni...

Pari, köszi, ezt a verset úúúúúúgy szeretem!

Ági, írt nekem tegnap privit, Nándika bőre megint ronda, mennek a Heim Pálba. Azt írta nem nagyon tud jönni, két gyerekes műszak...Szonja jól van.

Kép
andkata

Lili tiszta kiütés lett az almától, egyéltalán lehet attól ennyire kiütéses?
A combija,homloka ,háta....
Szerintetek?

Nekem annyira hullik hajam,keresek valami hajklinikát.Mregfésülöm és szinte potyog a földre,meg érzem a bőrőmön ahogy hullik...
Pfujj...de utálom....
Nektek még nagyon hullik?

nicike

Kata, kösz, sajnálom Ágiékat!
Akkor szerinted nem is fog összjönni a találka karácsony előtt?

Kép
Kép
patr

Andkata! Nem vettem ki oktatásnak! :D

Köszönjük a gyógypuszikat és simiket!
Vendég

Jó reggelt!

Babuli: nagyon sajnálom, ami Szabival történt! Jobbulást neki! Remélem, már te is megnyugodtál!

Tappancs: micsoda Dávid-méretek!!! :shock:
Nem tudom, mi lehet a tejcsicsökkenés oka. Az is lehet, hogy eddig van tejre kódolva a szervezeted. Van, akinek két hétig van, másnak 3 évig...

Viki, Akata sorstársak, buksisimi nektek!
mi is éjszakáztunk Natival. Szerintem a cappuccino volt a ludas, amit tegnap du. 5-kor ittam, hogy ne aludjak el hazafelé az autópályán...

Viki: neked pocaksimi is!
Gordonnak az étteremfelújítós műsorát szeretem :)
És köszi, hogy mindig, mindenki a fejedben - és a szívedben - van!

Bogáta, Isten éltessen!

Akata, ha te TUDOD, ki az angyal, akkor én is :)

Marcsi: de gyönyörű díszeket készítettél!!!

Kike: sajna én sem értek hozzá! MOst már gyorsan gyógyuljatok meg :)

Wera: a röhögős hsz-omból kihagytam a kúpos beszólásod. Természetesen :lol:

Wera, Tami, ha ti 40-est hordtok, az én almahasamra legalább 46-os fog kelleni :( Az utóbbi két hétben híztam legalább 2 kilót.
Apa mondta, meg akar lepni vmi ruhával, és én is szeretném, csak félek, megint próbafülke-depi lesz úrrá rajtam.

Lányka üvölt, mennem kell.

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
bondi

Nicike!
Én tegnap este rökönyödtem meg, de nagyon...
Én konkrétan miki egérre kopaszodtam.. :shock:
A homlokomnál kétoldalt jó magasra, és ott csak kis hajpihék vannak...ijesztő..

Amúgy itthon minden az én hajammal van tele... :?
Vendég

Sziasztok!

itt ül az ölemben emma, úgyhogy bocs a kisbetűkért

Babu!
jaj, Istenem, még jó, hogy nem lett nagyobb baj!Szabi stramm kis pasi!:)

Patti!
mindig ezt a verset mondogatom Emmának:)
nagyon szereti:)
meg a Lóci óriás lesz-t is:)

Nici!
az én hajam is veszettül hullik!
már látszik a fejbőröm, sajna

Bondi!
nem győzöm mondani, hogy irigyellek az energiádért!

és...elkezdtük a hozzátápit mi is, annyira irtóra fogy a tej:(
na mindegy, jó, hogy eddig volt!

most meg 10-kor indulunk Tamaráékhoz!
Tami!
jó az úgy nektek?
kb. 3/4 óra, mert gyalog megyünk

na, Lukrécia itt ugrál, mennem kell

szép napot
Vendég

Jó reggelt!

Bogátának boldog hófordulót!

Babu jobbulást Szabinak!Szerencsére nem történt nagyobb baj.

Nicike sajna nekem is nagyon hullik a hajam,elől szinte már alig van.Már én fogok rá venni valamit,mert félek ,hogy megkopaszodom.

Kike jaj de jó,hogy már Kristi jól van.Te még azért pihengessél.
Nem írtad ,hogy apa hogy van

Kép
csugi

Marcsi.Orsi az dúrva :shock:
Bár nekem 6 éve hullik a hajam,de terhesség alatt elmúlt.Most megint...
Nekem diffúz, szóval minden honnan hullik.
kis millió helyen voltam vele,2szer kórházban is,de szerint ez elég sötétfolt még magyarországon....

nicike

Csugi,ha találsz rá valami jót ami Neked használt akkor szólj légyszi...
Szerintem Én már mindent kipróbáltam...

nicike

állítólag -anyu fodrász- a vichynek a kúrája elég jó
gondolom drága, a patikákban lehet kapni

mármint a hajhullásra

nekem kicsit borsos lenne, de talán próbáld ki Nici
Vendég

Szép napot :P

Fodrászt várok, mindjárt itt van...

Marcsi!
A hajtéma-ügyben kezet foghatunk... Az, hogy hullik, nagyon enyhe kifejezés. Ráadásul fekete hosszú hajam van :twisted: De most vágatok!

Lányok!
Képzeljétek Apuskámat, és Lilut küldtem el a TESCO-ba hajfestéket venni. Mondtam, hogy nagyjából milyet. (Sötétbarnát szoktam violával v. padlizsánnal keverni, és abból lesz egy majdnem fekete lilás árnyalattal.) Erre hoztak egy violát+égő vöröset :shock: De nem haragudtam rájuk, olyan ártatlanul pislogtak :lol: De, hogy ebből mi sül ki... :roll: :lol:

Wera!
Ne törődj a házi dokiddal! Itt vannak nekünk a Katáink, akik képviselik az orvostudomány jelenlegi állását, miszerint anyatejes baba 6 hósan ráér kóstolgatni. Magától fog rákapni az ízekre! Meg Vkata írta nemrég, hogy az anyatej milyen kalóriadús, és ehhez képest a gyümik, de még a lightosabb főzik meg sem közelítik. Bugricseknek cuppa :D
(Ha még lesz ilyen unatkozós napotok Nonóval, egyszer talizhatnánk! Nekem amúgy is a csepeli Rossmann van a legközelebb átvenni a Hipp csomagunkat! Az vhol a környéketeken van...Utána sétálhatunk v. átruccanhatunk hozzánk is, ha gondolod. A lényeg, hogy foglalkoztassuk Nórit. Én meg Csabi szívesen teljesítjük ezt a feladtot :wink: )

Vikikém!
Nem alvásodat és pirit sajnálom :(
Mi egész jól aludtunk most is. 2X ébredt 8) Most alszik. Viszont még szörcsög kicsit, de nem vészes!

Akata!
Apa-hiányból még 1 nap eltelt :wink:
Adél képet kérünk!!!

Babukám!
Gyógypuszi Szabinak, neked meg gyógysimi! Tudom, milyen az... Amikor ez nálunk volt, én belepusztultam az aggodalomba... De már túl vagytok rajta!!!

Bondi!
Én meg a te hsz-eiden röhögök, főleg az illusztrációként odatett emotikonjaid miatt... :lol: Puszi Natinak, és Otinak!

Véda
Vendég

Sziasztok!
Ma fél 9-kor keltünk. Jó volt egyet hosszabban pihizni. Nem kell ugysem főznöm, mert apácskáék melóhelyen ma valami fejessel ebédelnek!

[quote] írta:n tegnap este rökönyödtem meg, de nagyon...
Én konkrétan miki egérre kopaszodtam.. Shocked

Marcsi! Ez velem is igy van..... multkor mikor hátrafele összefogtam a hajam, akkor vettem észre, hogy ott csak pihék vannak. De amugy már nem hullik nagyon!

kike!
Hoztam neked 3 képet! Ma reggel készítettem (végre itthonhagyta párom a gépet).

Kép

Kép

Kép

d.dodó

véda!
Majd tegyél képet a fodrászos végeredményről! :D

d.dodó

Dodó!

De szép.... :shock:

Időjárást jelentek neked én is... Mórig el is látok.. :lol:
Borús, felhős idő, néhol kibukkan a nap, és RETTENETESEN fúj a szél!
(csak, hogy szokjátok...hihi)

Véda!
drukk a fodrászhoz....kíváncsi leszek a színre! megmutatod?

Én dunnyogást hallok a hálóból, asszem nálunk is indul a nap, úgyhogy lelépek...

Azért még jövök, nem ússzátok meg ennyivel.. :wink:
Vendég

Tegnapi sztori: Lilukám választott úszószemüveget magának a TESCO-ban. Hazajönnek, mutatja. Mondom, ilyen drága úszószemüveget vettetek?
- Nem volt drága, csak 100 Ft volt!
- 100 ft? az nem lehet. 100 Ft-ért egy bóvli szemüveget nem adnak, ez meg, ha jól látom Arena...
- De tényleg 100 Ft volt, anya!
- Apus, mutasd a számlát! - mutatja. Tényleg 100 Ft... Irány a net. Megnéztem egy 2-3000 Ft-os profi úszószemüveget vettek 100 Ft-ért :lol: :lol: :lol:

1 hetes sztori: Anyu+Apu vásárolnak fenti áruházban. Mondják az ágyneműből 2 csomag van. Min2-t feltegyék a szalagra?
- Nem kell!
Rendben. Fizetés: végösszeg 5000 Ft (somó mindent vettek, és 1 db ágynemű garnitúra volt 5000...) Anyu kifizette, aztán a parkolóban kezdtek molyolni, hogy valami nem kerek, mert olyan keveset fizettek. Akkor jöttek rá, hogy a 2. ágyneműgarnitúrát a nő már nem ütötte be :shock: :lol: Először vissza kartak menni, mert becsületes emberek, aztán rájöttek, hogy a TESCO simán ki fogja bírni :wink:

3. sztori: Lilu Apussal bankban volt, kicserélték a régi bankkártyát újra. Hazjönnek, kilyukasztják a régit, hogy abszolút érvénytelen legyen. Mikor végeznek, apa megszólal: Lilukám biztos, hogy a régit lyukasztottuk ki?
- ő, izzéé, nem tudom...
Apa megnézi. Az újat perforálták gyönyörű cakkosra :oops: :roll: :lol:

Na, ez az én családom...

Véda
Vendég

véda!
Jök ezek a sztorik! :)

marcsi!
Köszi az időjárás jelentést! :lol:

d.dodó

Véda jók a sztorik :D

Orsi a vichyt is próbáltam már,asszem 3 ampulla meg is maradt.Nekem nem használt.
De ha Te kipróbálnád szívesen elküldöm.

nicike

Nicike!
Szedjél vitamint!

Dodó!
Szuper képek!

Bondi!
Gordon felújítós műsorát mi is szeretjük. Fpleg ahogy szidja őket, azt csípjük. Sztem én már v 2szer bepancsoltam volna neki.

Viki!

Hogy vagy ma?
20150601134430

Jó reggelt!

1 percem van, jön após, megyün mi is teszkózni fúúúj! (muszáj 8) )

[quote]c írta:sepeli Rossmann
:shock: Az meg hol van????? Azt hittem nincs csepelen rossmann!!! :twisted: :lol:
Taliban benne vagyok!! :wink:

Nici
Nekem is elképesztően hullik a hajam és ahogy Marcsi leírta, elől két oldalt már csak pihéim vannak. Azt mondják az okosok hogy ez majd visszanő! Hát remélem is!
Jövőhéten összefuthatnánk valamikor! Szerda esetleg?

Örülök hogy tudtam néhányótoknak boldog pillanatokat okozni a tegnapi agymenésemmel! :lol: Már megérte felkelni reggel!

Rohannom kell!

Ja!

Kike
Próbáld ki az Immodiumot! Ha egyet beveszel, tuti nem kell többet wc-re menned, max 1x, aztán már csak másnap! Én az összes vizsgám előtt azt szedtem hogy ne fossam össze magam! (Már bocs h ilyen vulgárisra sikerült... :lol: )
Vendég

Dóri!
Micsoda sztorik!

Első két esetben ügyik voltatok!
20150601134430

Állitolag a terhesség utáni hajhullásnak nem használ semmi, mert hormonális eredetű!

babuli!
Nektek akartam még irni, hogy jobbulást Szabolcsnak!

d.dodó

[quote="wera"]
írta:
wera Én az összes vizsgám előtt azt szedtem hogy ne fossam össze magam! (Már bocs h ilyen vulgárisra sikerült... :lol: )

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szerintem jó a szerda,ha haza jön apa megbeszélem vele van e terve az napra,ha nem akkor oks.

nicike

Na ugy nézem a Wizzair gépei járnak, csak a másik terminálról indulnak Bp-n. Szoval HOLNAPUTÁN UTAZUNK!!!!!
:lol:

d.dodó

Dodó, igen elvileg majd magától elmulik.
De már kezdek azon gondolkodni h nekem ez 6 éve hormonilás.
Mert a dokik nem tudják mitől hullik.
De nekem pete érésem se volt mert a progeszteron szintem alacsony,kb nem is volt.
Olyan volt a hormon leletem mint aki klímaxol...20 évesen :shock:

nicike

Nicike!
Akkor neked egy endokrin rendelésre kellene elmenned, h rendbe tegyék a hormonjaidat.

Én tegnap a csodazöldséges Sanyit vágtam át. Vettem retket. Azt mondtam neki h 2 csomit teszek a zacsiba, erre itthon vettem észre h 3at fogtam meg. :cry: Az uram szerint max. 3 hónap letöltendőt kapnék érte. :roll:
20150601134430

Wera :P
A Kossuth L.u. huszonvalahányban van :roll: Azt hittem, te tudod :roll: :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Patr!

Kisbuszom megtankoltam, most itt hinta-palintázik, ha már az anyja eladta a pihiszékét... Csinálok neki a földön helyet, mert nem merem az ágyon hagyni, pedig ő még nem forog csak egy kicsit oldalra, de mióta Babu írta mi történt Szabival, belém bújt a kisördög..

most robogok főzni, vaníliás kencével töltött nudli lesz, meg bableves...

jók legyetek! :wink:
Vendég

SZIASZTOK LÁNYOK!!!! A 2008.juniusibol vagyok.

Tudok biztonsági gyermekűléseket OLCSON. Ha érdekel titeket,rakok ide is foto roluk.
De nálunk is megtaláljátok.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?