Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Az elején a hüvelyi ad pontosabb tájékozatást, de muffinnak igaza van, mert 12. hét után már hasit csinálnak. Engem a doki alúl letakart, és ezután hívta be a férjem.
20150601134430

mindenesetre szerintem menjen a férjed is, mert nagy élmény nekik. Az enyém is teljesen odavolt amikor hallotta hogy ver a szíve meg ahogy látta hogy mozog... :) Mindenképp egy élmény. Te hamarosan érezni is fogod, ő meg egyenlőre csak annyit lát hogy nő a pocid... Ez egy tök jó élmény nekik. :)

KépKép
muffin

Egyetértek Veled! A férjem azóta is vigyorog, mint a tejbetök, ha az UH-ra gondol.
20150601134430

Szerintem is mindenképpen menjen a férjed is Uhra. Nálunk mindig jön és be is jön az elejétől, pedig vizsgálat is van. Engem nem zavar, a dokit sem és őt sem. Mindig látja a babát. Talán jobban is mint én, mert azért fekve másabb egy picit.

Ha jó az Uh és a baba is akarja, kiderülhet a neme. Én is Rolit már a17. héten tudtam hogy fiú.

Kép
szly27

De jó, melegszik az idő!!!!Pénteken már 12 fok is lesz.

Kép
szly27

sziasztok!

Köszi a dícséreteket,nos igaz ami igaz harmadik gyerkőc létére nem túl nagy a pocak-de lessz ez még nagyobb is :lol:

Kristi ezen a héten itthon marad-hörgőtágítót kapott,torka továbbra se piros,doki szerint vírus.Most már több mint két órája alszik a szentem :)

Dálután mivel Apa is itthon van-kimegyünk udvarra,végre felkapálógépezi a kertet,aztán majd lassan kezdődhet az ültetés :)

Kép
Kép
Kép
kike

Patr. Csillala! Jelöltelek Benneteket iwiwen!

Kép
szly27

Sziasztok!

Uh-ra szerintem is menjen be a férjed, az enyém egyet se hagyna ki! Emlékszem mikor az Benit vártuk, otthon mindig megnéztük a videokazit amit csináltak róla és próbáltuk megfejteni mi milye ! :D :D Néha még most se láttom amit a doki mond :oops:
Van ötletetek és véleményetek hol csinálnak mostanába jó 4d ultrahangot! Nemsokára elszeretnénk menni úgy 25. hét körül.
Wera küldöm a számom!
Kike, nagyon szép a pocakod!
Szly remélem tényleg jön a jó idő! :) A gyerköcök is biztos élveznék, nem kéne annyi ruha! Bence utál öltözni! :(
Kata én is benézek H&A, nekem is nagyon tetszetek a ruhák!
Ttanilla az jó lenne már csak a babákon múlik, hogy találkozunk- e szüléskor? :D Neked Olivérrel volt választott szülésznőd?
bencuri

Sziasztok!

Kike, gratula a pocihoz! Lesz ez még nagyobb! :wink: Jobbulást Kristinek!
Szly, drukk a dokihoz! Tök jó a kocsi! Mi szombaton nézzük meg a kiszemeltünket.
T.maria, kép? :wink:
Kriszti, drukk az UH-ra! Szerintem is mindenképpen menjen be a párod!
Az tényleg jó lenne, ha jönne a jó idő, mert már alig bírom felhúzni a télikabáton a cipzárt... :roll:

Kép
sziszka82

na most azt hiszem alszom egyet. ha már reggel nem ment. :) majd később jövök. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Megjöttem. Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok. Rohadt jól esett.
Ma jöttem haza a kórházból.
Bementünk, és bent is tartottak megfigyelésen. Naponta 2X kaptam injekciót (nagyon fáj a fenekem) de szerencsére rendben van manó is meg én is. Már nem fáj és nem is keményedik. Feküdnöm kellett és csak a wc-re mehettem ki. Ráadásul látogatási tilalom volt, így a páromat sem láttam csak 1-1 percre.(kiszöktem)
De még aznap este hoztak egy másik kismamit is, ő 28 hetes. De ő rosszabbul járt, mert neki még mindig keményedik és ő már az injeklciók mellett infúziót is kap. Ki tudja, ő mikor jöhet haza. Sajnálom szegényt.
A doki azt mondta front volt, biztos azért jöttünk egyszerre ketten is. 1 óra eltéréssel jöttünk.
Szóval nem tudtam hamarabb jelentkezni. Még nem is sikerült átolvasni mindent pontosan, de sztem nem lesz lelkierőm átolvasgatni, nézzétek el nekem légyszike!

Pihennem kell, de már megfőztem, mert nem volt itthon főtt kaja. Gulyás leves, szilvásgombóc. Most viszont hajat mosok meg fürdök és utána pihi.

Szóval szerencsére már jól vagyok és semmi komoly!

Köszi mégegyszer az aggódást!

sz.andi

Szia Andi!!

Örülök, hogy végülis minden rendben van! Pihenjél még azért sokat! Jó, hogy végre újra itt vagy!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Andi!!
De jó hogy itt vagy ujra!! :) ... nagyon megijedt mindenki hogy mi lehet veled!! Örülök, hogy jobban vagy már! Pihenj sokat azért!!

d.dodó

Andi! Végre!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veled és a babával is!
Ha doki azt mondta, akkor tényleg tessék sokat de sokat pihenni!!
De jó hogy minden rendben van!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

KépKép
hene

Sziasztok! Linda vagyok, 19 hetes kismama. Szeretném a segítségeteket kérni. Még mindig nem érzem hogy mozogna a picibabám, és ezért mindig idegeskedek. A terhességem eddig problémamentes, nagyon jól érzem magam. Szerintetek rendben van minden? 16 hetesen voltam utoljára UH-án, következőleg 21 hetesen kell genetikai UH-ra menni. Köszönöm a segítséget. Linda
linda24

Szia Linda!

Első baba? Nekem is. Úgy hallottam, hogy az első babások később kezdik érezni a mozgásokat. Én ezért nem is aggódom. Na meg mert az UH-n láttam mennyit mozog, a doki is mondta, hogy nagyon aktív.
Kicsit rossz volt látni, hogy kalimpál, de nem érezni semmit.
De fel a fejjel, van még időnk! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Linda!
Én is első babás, én sem érzem még. A barátnőm 22 hetesen érezte először.
Nyugi!

Andi!
Ismeretlenül is nagyon örülök, hogy minden ok.
20150601134430

Szia Andi!Nagyon örülök hogy minden rendben van-pihenjél sokat :D Tényleg nagy volt az aggódés-többet ilyet ne csinálj :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

szia Andi :P
De jó, hogy minden rendben van Veled, nagyon izgult értde mindenki! A keményedés nem egy jó dolog, az tuti, de a lényeg az, hogy mostmár minden rendben van! NE FŐZZÉL!!!!!! Pihenjél!!!!Tessék feküdni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil:

Szia Linda :P
Látom te is szegedi vagy! :D Nekem is első baba, ne izgulj, ez mindenkinél más, hogy mikor érzi a babát először! Ez attól is függ, hogy a méhlepány hol helyezkedik el!Ha nagyon zavar, én azt mondom hívd fel vagy a védőnőt vagy a dokidat! De előtte próbáld ki, hogy este fürdés után, teljesen hanyat fekszel és lehet, akkor már érezni fogod! :)
Szegeden merre laktok? Ki a dokid?

Kép
Kép
kisfóka

Andi!!! Nagyon örülünk, hogy itt vagy és nincsen semmi gond!!! Szuper!!!! :lol: :lol: :lol:
Linda, szerintem nincs miért aggódnod! Főleg, ha a 16 hetes uh-n mindent rendben találtak! Nemsokára Te is érezni fogod!!! Nyugi! :wink:

Kép
sziszka82

Szia Andi!!!!
De jó, hogy megvagy!! Örülök, nem volt nagyon komoly a baj!!
Vigyázz magatokra, és te is küldd el Verának a tel számodat.

Linda! Egy-két oldallal arébb írtam, hogy még én sem érzem, csak nagyon ritkán, pedig nekem már a második, és azt állítólag hamarabb érezni. Attól is függ, hogy hol tapad a lepény, ha a mellső falon, akkor később érzed, és, attól is, hogy mennyire vagy sovány! Akinek van egy pocakja, az is később érzi. Bocs, hogy ezt írom, de nálam pl. mind két ok fennáll.

Patrícia

Kép
Kép
patr

Andi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szívből örülök, hogy megvagy!
annak pedig pláne, hogy minden a legnagyobb rendben.
Na de tessék komolyan venni amit a doki mond, nem szeretném, hogy így járj, mint én!!! :twisted:
PIHI

Linda!
Örülök, hogy jöttél.
Ne aggódj!
Nekem harmadik baba, és csak nagyon ritkán érzem a mocorgását.
Van, hogy napokig semmit.
Igaz. nekem a méhlepény mellső fali, talán azért.
Ha tényleg nagyon aggódsz, keresd fel a védőnődet, ez jó ötlet, de hidd el, semmi gond!!! :lol:
Vendég

Szia Andi!

Nagyon örülök, hogy minden oké veletek, tényleg pihenj! Ezek a hülye frontok mikre nem hatnak, hihetetlen!

Bencuri, mi a 4D Genesisben voltunk, meg még páran ha jól emlékszem innen, és ott nagyon lelkiismeretesek, én is csak jókat olvastam róluk, először alaposan átnézik a babát, hogy minden oké-e, aztán jöhet a babamozi, kb félórán át tart az egész. Mondjuk vége felé minket már kissé zavart az UH-s nő töretlen lelkesedése, de persze sokkal jobb volt, mintha mufurcul nem szólt volna semmit.
A neten megtalálod őket, a 2. kerületben vannak, a szám, 3927050.

Kép
teó

Sziasztok!

Andi!
Örülök, hogy előkerültél és most már minden rendben. Pihenjél sokat!

Linda!
Én sem érzem még a baba mocorgását, de még van időnk :wink:

Marcsi!
Tök cukik a babacuccok, én is szeretnék már vásárolgatni, de egyelőre türtőztetem magam, mert ha egyszer beindulok, nem lehet leállítani ...:lol:

Kriszta!
Biztos van hüvelyi Uh-ja is a dokidnak, csak nem láttad eddig. 12.hétig jobb (de nem kötelező) a hüvelyi, utána viszont a hasi ultrahang. De semmiképpen ne hagyja ki a férjed, mert ennél nagyobb élményben ritkán lesz része- majd a szülés :wink:

Nekünk ma megvolt a 18 hetes kontroll, a babánk hála Istennek ép, egészséges, megfelel a korának, és annyit fickándozott hogy csa na... :lol: A lába közé sajnos nem tudtunk bekukkantani, de sebaj, majd legközelebb talán :wink:

Kép
kimma

na aludtam. de nem esett jól. fejfájásra ébredtem. meg hányingerem is van. lehet hogy terhes vagyok? :D

andi tényleg nagyon jó hogy jöttél.

mi is a 4d genesisben voltunk, de legközelebb nem oda megyünk. tényleg nagyon aranyos a csaj meg kellemes a hely, de szakmailag nem voltunk benne biztosak hogy a topon van. férjem megkérdezte hogy a tarkóredő mérésnél mit mérnek és nem tudta igazán megmondani, aztán meg volt egy olyan beszólása, hogy valamelyik nap talált egy olyan funkciót a gépen... de akkor nem találta. ha ezzel foglalkozom, akkor ismerjem azt a gépet tetőtől talpig. de tény hogy aranyosak meg minden...

férjemnek mesélte valaki, hogy a czeizel féle klinikán voltak és oda most olyan gépet hoztak, amiről rétegenként le lehet venni mindent és a végén csak a bébi látszik meg ilyenek. úgyhogy lehet hogy mi oda megyünk legközelebb, vagy az istenhegyibe.

KépKép
muffin

Sziasztok!
Szeretnek bekeredzkedni hozzatok, ha engeditek. Nagyon tetszik a csapat, regota olvasgatlak Titeket.

Most konkretan Linda aggodalma miatt batorkodtam az irasra. Eddig en is epp emiatt aggodtam, mult hetig mi sem ereztuk a mozgast. Doktor bacsink a 18 hetes UH-on megnyugtatott, hogy kb. ket het es biztos megmozdul erezhetoen is. Es lam-lam, a 19. heten mar -ahogy Kisfoka is irta-, este haton, megnyugodva a kezunket mar megcsikizte, de en belulrol meg mindig nem ereztem. Es most 3 napja vegre hatarozottan tudom, hogy most bizony mar mocorog. Hihetetlen jo es megnyugtato! Turelem!

Picipaci
Kép
hornetti

Sziasztok!

Érdemes volt benázni!

ANDI!!!!!

Nagyon-nagyon örülök,hogy jelentkeztél és annak mégjobban,hogy minden rendben!
Nagyon izgultunk ám értetek!
Vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat!
Milyen injekciót kaptál azt lehet tudni?
Nagyon rossz lehetett bennt,hogy látogatási tilalom volt,de lényeg,hogy mostmár minden oké!

Tegnap nekem Áron baba olyan keveset mozgott,máskor meg majd szétveri a berendezést!
Tiszta para voltam,reggel már a sírógörcs kerülgetett,hogy mi lehet vele,holnapra van időpontom,de reggel már úgy voltam,hogy inkább ma elmegyek,de végül megemberelte magát a drága,újra buli van odabennt!!!!!! :lol:

Wera! Megy a drukk! Várjuk a fejleményeket!

Mi is a 4d genesisben voltunk,teljesen elégedetten távoztunk!
Sőt! Legközelebb is odamegyünk!

Megyek lustizom tovább,ezeket kapta ma a drága kisfiam a mamájától:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat, és most meg is nyugodtam, ezek szerint nem én vagyok az egyedüli aki nemérzi a mozgást. Igaz, tényleg van még időnk! :)
Kisfóka én szeged mellett nagyfán lakom, nemtudom tudod e hogy merre van, Algyő után. Egyébként Kajtár dokihoz járok, szerintem tök normális, igaz kicsit sok a betege, és sokat kell várakozni. :? És te kihez jársz?
linda24

Kimma! Neked külön szerettem volna gratulálni!
Nagyon örülök,hogy minden rendben!
Látod milyen gyorsan megy az idő???????

Szuper!

Vigyázz magatokra!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Andi először is csatlakozom a többiekhez, örülök, hogy mindketten jól vagytok! A háztartás rá ér, pihenj sokat és vigyázz magatokra!!

Köszi lányok az uh-os tippeket! Alig várjuk, hogy megnézhessük a bébit! (4d-ben is)
Ibm aranyosak a rucik és tök jó!
Linda üdv, én se éreztem a 20-dik hétig az elsőnél, de most második sokkal előbb éreztem! :D :D
bencuri

Hornetti üdv, mesélj még magadról és gyere amikor tudsz! Bár én se régóta vagyok és nem is mindig sikerül géphez jutnom lefoglal a kisfiam legtöbbször :D :D
bencuri

Sziasztok!

Andi! Örülok, hogy minden ok veletek! Tényleg pihenj, hogy ne keményedjen. A méhszájad zárva maradt?

Hornetti! Üdv. köztünk és gyere gyakran. Kérünk fotókat, meg vonalzót!

Kimma! Grat. a jó eredményekhez!

Most jöttünk a dokitól. A baba jól van, BPd 51 mm 21 hét. Még megvan az egy hét lemaradásunk, legalább nem lesz nagyfejű gyerek. Most nem mutatta meg a lába közét. De a múltkor elég biztosra mondta a doki. Kaptam megint kúpot, mert még nem múlt el teljesen a folyásom. Most Kliont kaptam, 10 napig kell használni. Olyan kis hamis, mindig bealszik az UH-ra. Pedig előtte úgy rugdosott!
Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem! Az olyan sok! Közben azért beiktatjuk valamikor a 4-dt.
Ja és a méhszájam cx 2100, vagyis nyílt egy kicsit, de nem gond azt mondta a doki. Azért mostmár én is fogok MagneB6-ot szedni. Keményedéseket ugyan nem érzek, de ártani nem árt ha szedem.

Kép
szly27

Ha mar ilyen aranyosak vagytok, akkor irok magunkrol egy kicsit:

Elso babankat varjuk, mint az ket hete kiderult, kisfiu. Rettenetesen orulunk neki, sajnos volt nekunk is reszunk az elso sikertelen pocakossagban, most azonban rendben van es lesz minden! Doki bacsi Uh-ja alapjan julius 7.-e korul fog szuletni, itt Franciaorszagban. Kicsit tartok is tole, ugyanis meg hadilabon allok a nyelvvel, eddig az Uram tudott velem jonni a vizsgalotokra, de majd nem lesz olyan mokas, ha a korhazas idore gondolok, amikor is nem biztos, hogy minden percben velem tud lenni. A doktor pedig madagaszkari, O pedig az angollal van bajban, ami pedig nekem megy jobban. De sebaj, addig meg van ido, nagyon kell tanuljak. :roll:
Egyebkent 32 eves vagyok, Parom is magyar, de itt dolgozik. En pedig mostansag csak a Pocim figyelgetesevel toltom napjaim, nagyon elvezem :lol:

Netti

Picipaci
Kép
hornetti

Na sziasztok, újra itt vagyok!

Megvolt az UH, de kicsit csalódott vagyok. Most gyorsan lezavart a doki, csak az alap dolgokat nézte meg: méhszáj maj hasi UH-val a picit, meghallgatta szívét meg láttuk, hogy mocorog.

Még azt is elfelejtette közölni, hogy mekkora.
Azt már meg sem említem, hogy nem akart felvételt csinálni, azt mondta, hogy majd 3 hét múlva a genetikán, az úgyis tovább tart majd.

Szóval a mai egy jó nagy fekete pont neki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Halihó!

Gyors leszek, mert dögfáradt vagyok. Hajnalban megvolt az utsó jegyesoktatásunk, éljen! Mehetünk esküdni! :D
Voltam Dokinál, minden ok, méhszáj totál zárva, megint 2 perc alatt lezavart, örült is hogy semmi bajom, így kicsit behozott az időcsúszásán! :? Persze én is örülölk hogy semmi bajom, de kérthetett volna mondjuk 5 ezret a 8 helyett, ha már ilyen gyrosan kipenderített, de mind1.
Hazafelé voltam menyasszonyi ruhákat próbálni, de egyik sem tetszett, katalógusból kinéztem egyet, holnapra kiderül hogy van-e a nagykerben vagy folytathatjuk tovább a keresést.
Apa nem jött velem dokihoz mert elég rosszul érezte magát, mire hazajöttem már epét hányt úgyhogy mehettünk a dokihoz. Kapott egy jó nagy szurit is a senekébe, aztán kicsit jobban lett, de most megint szarul van és be is lázasodott. Nem tudom mi a francot csináljak vele!!! Reggel meg indulnánk 7-kor vidékre, ráadásul rohadtul időre kéne mennünk 3 helyre is, szóval nem tudom mi lesz. Állati csalódott vagyok. Mostanában semmi nem jön össze. Amit tudtam elitéztem egyedül, de az anyakönyvvezetőnél mégsem írhatok alá helyette!?!?!? Fogalmam sincs mit csináljak. Csak abban bízom hogy reggelre jobban lesz. :roll:

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Linda!
Igen, hakkottam már róla, Algyőn már jártam is! :D Nem vagyok törzsgökeres szegedi. Nekem Czank Zoltán az orvosom. A Kajtárnál lehet szülni? Azt nem is tudtam.
Tényleg ne aggódj a babamozgás miatt, érezni fogod nemsokára! Aztán majd kapsz olyanokat, hogy ihaj! 8)

Kép
Kép
kisfóka

hakkottam=hallottam :oops:

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Kimma, gratula a jó eredményhez!!!
Ibm, szépek a rucik!!!
Szly, gratula a "kisfejű" bébihez! :wink:
Netti, üdv köztünk!!! Gyere gyakran!
Kriszti, én is utálom mikor ilyen gyorsan lezavarják! Főleg, mivel órákig tudnám nézni! :D
Wera tényleg jól összejött minden.. :cry: Az időre megbeszélt dolgokat nem tudjátok átrakatni? Biztos megértik, hogy beteg a párod. Vigyázz, nehogy elkapd!!! Ruhát pedig úgyis fogsz találni és nagyon szép leszel!!! :wink: Kitartás!!!
Reggel megyek védőnőhöz, kiváncsi vagyok mennyi + kilónál tartok?! :roll:

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Csilla, jelöltelek iwiw-en!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Andi nagyon örülünk neked!

Hornetti és Linda 24 üdv. jó hogy jöttetek! Linda te is írj még magatokról!

Ma voltam a H&M-ben a vörösmarty téren de már nem voltak leértékelt cuccok (csak nagyon kevés) nem vettem semmit! :(
Na nem baj szép is lenne ha minden nap vásárolnék!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Andi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Annyira örülök,hogy minden rendben egy óriási kő esett le a szívemről!!!! Nagyon megilyeszetettél!!! Többet ne csinálj ilyet és ha nem gond te is add meg a telcsiszámodat Werának, hogy legközelebb fel tudjunk hívni, hogy mi van veled!!! Mi már megadtuk neki ilyen esetekre és a szülésnél is jól fog jönni.
Úgy örülök neked!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bencuri: sajna nem került rásor, hogy keressek, mert Olivér tervezett császár volt farfekvés miatt. Van egy nagyon jó a sógornőm is vele szült, valamilyen Erikának hívják. Magas kicsit husibb nő. Nagyon aranyos én biztos őt választom, ha most lehet róla szó, hogy természetes úton szüljek. Majd megérdeklődöm a nevét és elküldöm neked.

Wera : képzeld az én párom is ugyan így járt. Hajnalben hányt és egész nap rosszul volt.Most én is abban bizom, hogy reggelre jobban lesz. Jobbulást a párodnak is!!! Örülök, hogy minden rendben a bébivel!!! (és persze veled is) :D

Linda: én a 22 hétben vagyok és még mindig nagyon ritkán és alig érzem a picuri mozgását. Ne aggodj ez normális. Ja és nekem a második már! :D

Üdv.: az újjaknak!!!! :D :D :D Gyertek gyakran!

Képzeljétek ma voltam cukroslöttyöt inni és 3x böktek. Nagyon sz.. volt az a lötty. :x :x :x :x
A karom is fáj rendese. A 3-ból csak egy volt fájdalmas, amásik kettőt meg sem éreztem. De TÚLÉLTEM! :D :D :D
Olivér egyre kezelhetettlenebb,nem tudom, hogy mit rontottam el. Rgyáltalán nem fogad szót és kezd verekedni is. Ha rászólok csak a képembe nevet és csinálja tovább amit nem szabadna. Kezdek bekattanni. Nem tudom mit lehetne csinálni vele. Kész vagyok teljesen. Nincs valakinek ötlete??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira szeretem, de úgy fel tud húzni, hogy néha leüvöltöm a haját és legszívesebben megpofoznám, de nem akarom bántani, mert még úgy sem értené. Meg egyáltalán nem akarom bántani. Ebbe bele fogok örülni lassan.
Bocsi, hogy sok voltam és hogy negatív, meg hogy ilyeneket leírtam. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hornetti!

Üdv köztünk!!! :lol:

Csilla!!
Sajnálom, hogy megnyílt a méhszájad!!!
Nekem is 2100-as.. :roll:
Nem adott a doki magnesiumot?!

Nekem azt mondta, szigorú pihenés, porszívózás elfelejtve, csak könnyű főzés és max portörlés.
hogy még soroljam a tiltott tevékenységeket, nincs szex, cipekedés, stressz, ülőfürdő, csak pihi 1000-el!!!
Mellé pedig 3*2 Mg citrici.

Én ma ismét beparáztam!
Asszem ismét felfáztam, vagy csak a napokban keveset ittam, mert azt is észrevettem, hogy a kettőnek köze van egymáshoz.
Most már benyomtam egy csomó folyadékot, főztem kamillát, várom hogy hűljön, most pedig beáztatom magam, persze szigorúan csak a zuhany alatt.

Holnap már megint nehéz napom lesz...
Az anyukámat fuvarozom gyomortükrözésre...
Hát inkább 3* nőgyógyi... :roll:
Kíváncsi leszek, hogy viseli... Szegény...

látom, Andi, betartod a pihit!!
Nagyon helyes! :lol:
A fő, hogy tudjuk, jól vagy!

Képet már csak holnap teszek, mert le volt merülve az akku, mostmeg már nincs hozzá kedvem.
Kicsit fáradt vagyok.

Még zuhi után visszakukkantok, de ha nem írnék, akkor mindenkinek nagyon jó éjt kívánok!

(Azt el sem mondtam, hogy megfáztam, három napja dáthás vagyok, az orrom mint Rudolfé, és nem tudok aludni!!! Brühühü! :twisted: )
Vendég

T.Maria!
Igyal tenyleg sokat, ha kivanod, ha nem, jo lesz a dathadra is, meg a felfazos erzesre is! En is gyorsan megerzem, ha kevesebb folyadekot iszom. Nekem bevalt, hogy extra adag C-vitamint eszek a szokasos vitaminok melle, legalabb 2*500mg-ot, nagyon jol kitisztitja a korokozokat.

Picipaci
Kép
hornetti

Sziasztok!

Andi szuper hogy előkerültél!! Annyira örülök, hogy jól vagytok!!!! :D :D :D :D :D Tessék rendesen betartani a pihit!!!

Üdv az újaknak!

Linda!
Én is a második babámat várom,és csak háton fekve érzem hogy mocorog. Nekem elöl tapada lepényem.

Bocsi, de nem írok mindenkinek, nagyon kivagyok. Én az új dokimhoz nem tudtam elmenni hétfőn, mert Dancsinak még nagyon nyügi napja volt, és csak anya volt jó. Most meg visszaesett. Egész nap hasmenése volt,hányt is, és se enni se inni nem akart. Az én szaladgálós rossz fiam csak feküdt és nézett maga elé, vagy lógott valakin. (Itt volt apukám és a nővérem) Délután kihívtam a gyerekorvost, aki közölte, hogy ha nem tudom estig minimum fél liter folyadékkal "megtömni", akkor kórházba kell menni infúzióra, különben kiszárad. Ezt nem akartam, mert neki se jó, és nekem se hiányzik, hogy összeszedjek ott valamit. Úgyhogy szegénykémet a Nurofen fecskendőjével itattam. Apukám lefogta, én kinyitottam a száját, és belenyomtam. Drasztikusan hangzik, de nem volt más választásom. Este már játszott. :D Bár a hasmenése még nem múlt el, de javul. Éjszaka pedig kétóránként kell felkelnem hozzá, és itatni. Ez az egész betegség fárasztóbb, mint amikor egész nap rossz, és még fájdalmas is... Jó lenne már túl lenni rajta.

Na megyek pihenni, mert hosszú éjszakám lesz. Jó éjt mindenkinek!

kolcsek

Es termeszetesen jobbulast!

A betegecske Paroknak is!
Sajnos mi ma csak Kispocokkal kettesben alszunk -ez lehet az oka, hogy meg mindig gep elott csucsulok. Es nem csak ma este, de meg pentekig igy lesz. :cry:

Picipaci
Kép
hornetti

Sziasztok!

Marcsi, ne ijesztgess :shock: . Szly írta, hogy 2100-as a méhe, de a dokija nem aggódik, reméljük minden rendben lesz.
Én majd csak márciusban megyek valamikor dokihoz.

Marcsi, Te hány mg magnéziumot veszel be egy nap? Én kb. 750-t.

Andi, de jó, hogy minden rendben Veletek! Mindenki nagyon izgult! Azért a pihi sosem árt.

Toncsi megkapta a szemüvegét, estére már nem akarta felvenni, és folyton csupa maszat a szemüveg :shock: :? . Ráadásul szerintem kicsit nagy is, holnap visszamegyünk.

Nekem meg a fejem fáj, úgy hogy inkább alszom.

Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Kisfóka! Igen lehet Kajtárnál is szülni, csak elég drága. De Czank is nagyon jó doki, hozzá is jártam. Én se vagyok törzsgyökeres szegedi, én budapesti vagyok, 5 éve lakom szegeden, mert a páromat ahogy megismertem, ideköltöztem hozzá. Te hova valósi vagy?

Terek. Krisztina megkérdezhetem hogy te hanyadik hétbe vagy? :)
linda24

Jó reggelt Kismamik!

ANDI! NAgyon örülök, hogy elő kerültél és , hogy minden rendben van Veletek! Nagyon aggódtunk Értetek! Vigyázz magatokra és pihenj Nagyon sokat!

Üdv az új Kismamiknak és Jó babavárást! :D

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez a szép babarucikhoz!

Wera! Küldök privit Neked! Bocs, hogy csak most reagálok!

További szép napot!
Vendég

Sziasztok. Hihetetlen, de ma sem tudok aludni. Este elkezdett fájni a fejem és már kénytelen voltam bevenni fejfájáscsillapítót. Lefeküdtem, éjszaka közepén már megint fájt. Nem bírtam aludni. Már totál kivoltam úgyhogy bevettem mégegy fél gyogyit. Tudom hogy nem kellene, de szerintem többet ártok ha pihenni sem tudok meg szenvedek órákon át... Ráadásul nekem magas a fájdalom küszöböm, és bármilyen fájdalmat el tudok viselni, kivéve a fog és a fejfájást...
Na de mindegy.
Képzeljétek mi történt! A kertben van egy kisházunk (olyan 30m2 alapterületű) amit mi nem használunk, csak elfoglalja a kert közepét és ráadásul 20 cm-re áll a rendes háztól és mivel tavasszal dryvitozni (szigetelni) szeretnénk, ezért el kell bontani. Már utánajártam hogy nem kell bontási engedély, úgyhogy csak neki kéne állni meg kifizetni a konténereket hogy elvigyék. De az se nem kis munka se nem kis pénz mert csak a konténerek is vagy 70.000 lenne. Erre támadt egy ötletem. Gondoltam felteszem a tesz-veszre hiszen ott mindenki árul mindenféle lim-lomot is, és megírtam, hogy 1Ft-ért elviheti aki akarja az építőanyag miatt. És képzeljétek, most jelentkezett egy ürge hogy ők lebontanák. Drukkoljatok hogy tényleg összejöjjön 'az üzlet' :) Egy csomó pénzt meg időt spórolnánk vele. És most tök büszke vagyok magamra mert a férjem csak nevetett az ötletemen és ha bejön... :)
Na most azt hiszem ennyi. Lassan megyek készülni mert megyek a védőnőhöz. Még csak most megyek másodszor... És elsőre sem a saját védőnőm volt ott (mondjuk azt nem is bánom hogy nem ő lesz... )
Mindnekinek szép napot! :)

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Látom nagy élet volt még tegnap este!

Lenne egy kérdésem illetve kettő:

Marcsi: a MG citrit az amit fel lehet írni receptre és úgy olcsóbb? Mert nekem is kell most szednem és elég sokat mert keményedget a hasam de így marha drága.

A másik kérdésem aki már vett autós ülést, azokhoz volt olyan talp rész amit az autóban lehet hagyni és az ülést csak bele kell kattintani? Amúgy azt hogy hívják? A hirdetésből kiderül, hogy van e olyan hozzá? Mert nekem úgy szimpatikusabb mint állandóan a biztonsági övvel matatni berakáskor!
Légyszi írjatok!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?