Sziasztok:-)
Janka jobbulást kívánok!! Nekem tegnap óta fáj a torkom, igyekszem mézes teával kúrálni magam, remélem nem leszek betegebb:-(
Köszi az infót az igazolásról, lassan nekem is be kellene szereznem. Én még nem kértem időpontot a genetikaira, mert a védőnő szerint inkább a 20. hét környékén menjek, mert akkor több mindent látnak. Hát nem tudom, de hogy én megint nem fogok látni semmit, az biztos.
Gyöngyi gratulálok a kisbabához és üdv a csapatban:-)
Mit szeretnél, kislányt vagy kisfiút? Névben gondolkoztatok már?
Hajni gratula az első babamozgáshoz:-)))))))))) Most már egyre gyakrabban be fog "jelentkezni":-) Lesz majd olyan is, hogy éjjel arra ébredsz, hogy odabent bukfencezik
Kirjan sajnos nálam is elkezdődött ez a hajnali álmatlanság. Aztán, mire sikerül elaludni, addigra kel az Arni. Fárasztó...
Milyen babakocsit fogsz venni?
Lillus de jó lesz neked, hogy végigjárhatsz egy csomó bababoltot:-))))))
Milyen színű lesz a fiúcska szobája?ű
Jobbulást kívánok neked is!!
Szerintem, ha nagyon rákoncentrálsz, akkor simán érezheted a babamozgást:-) Én is akkor éreztem, sőt általában még most is akkor érzem, amikor van egy kis időm leülni vagy lefeküdni:-)
Sziszianyu örülök, hogy elmozdult a méhlepény!!:-)
Gratulálok a kisfiúhoz:-))) Nekem is egész mások a tüneteim és egy kicsit most én is elbizonytalanodtam, hogy lehet,h ogy mégis fiú...
Annak is nagyon fogunk örülni, a kisfiam mindenképp
Nekünk szinte mindenünk használt, kivéve a matracot. A tesóm gyerekei után sok ruhát és játékot kapunk, és én nagyon szeretek bizományiban turiban keresgélni:-))
De a Tesco-s ruhákat nagyon szeretem. Sokszor van ott akció és a legjobb body-kat ott vettem.
Képet teszel fel a babáról?
Varitus gratula a jó eredményekhez:-))
Hogy bírod a várandóságot, hogy ilyen picurka még a kisfiad? Nekem 1 évvel idősebb és nyugis is hála Istennek, de azért ritkán tudok napközben lepihenni pár percre, mert jön és kitúr:-)))))
Jessi hát tényleg hihetetlen, hogy mindössze pár hét alatt mekkora változáson mennek át a babák
Nagyon szép kerek pocid van:-)))))
Ann a bugyborékolás az már AZ:-)))) Ez már a kisbabád, az elején még napok telnek el, mire újra érzed. Aztán úgy besűrűsödnek és felerősödnek a mozgások, hogy igazi buli lesz a pocakodban. Nekem vmelyik nap már beletaposott vagy fejelt, nem tudom, a húgyhólyagomba:-)))
Jól emlékszem, te már tudod, hogy kislányod lesz, ugye?
Én nem a tejfölre vagyok rákattanva, hanem a natúr joghurtra. Teszek bele egy pici citromlevet, sót, 3 fokhagymakockát és ebbe mártogatom az abonettet. Képes vagyok egy egészet megenni egyedül
Ja és én rettenetesen sózok mindent. Most különösen:-(((((((((((((
Hogy bírjátok ezt a ramaty időt? Mi késő délután mentünk csak ki egy kicsit az udvarra, de annyira lehangoló, hogy hideg is van, sötét is van:-((((
Csajok, köszönöm a pocakdicsiket:-))) aranyosak vagytok, pedig elég rossz minőségű lett a kép...