sziasztok,
babakocsi - én nagyon afelé hajlok, hogy majd télire veszünk csak, addig hordozó (ha találok valami jót, amibe újszülöttet is lehet hordozni), meg autósülés az utazáshoz
anyesz, drukk a bejelentéshez, bár már túl vagy rajta, remélem, nem volt vészes.
na, mégsem tudtál beszélni a főnökkel? vagy csak én siklottam el valami felett?
az én szexuális étvágyam olyan, mint volt - semmilyen
ducky, köszi!
a babakocsi szerintem jó, és azt gondolom, hogy ha Kata látja a kistesót kocsizni, még annyi kedve sem lesz gyalogolni, úgyhogy szerintem ki lenne használva rendesen (mármint a babakocsi).
jól értem, amit írsz, hogy kendőben hordozni már újszülött kortól lehet?
cigi, alkohol - szerintem egyik sem fér bele még minimálisan sem az elején, a végefelé ha indokolt, akkor kevéske jófajta vörösbor esetleg - de én több mindenben ilyen sarkos vagyok, másrészt mindenki úgy és azt csinál, amit jónak lát.
szofi, ha a barátnődnek 'csak' ennyi a problémája, hogy inzulinrezisztens, akkor nyugtasd meg, hogy lehet rajta simán segíteni! diéta, rendszeres mozgás és metformin - fél-egy év alatt helyreteszi, ha lelkiismeretesen betartja!
úúúúúúúúú, citromos gösser, nyami
hálistennek van alkoholmentes, én már jó pár üveggel lehúztam belőle!
veci, üdv itt. tábla van, nálam tudsz jelentkezni az adatokkal, utána megkapod hozzá a jelszót. lakhely, terhességi kor, kórház, fiú/lány, név, tesó neve, mikor született, hol született - ezek kellenek. jöhet priviben is, ha ide nem akarod kiteregetni.
pimpoka, nekem is a védőnő mért először magas vérnyomást most kedden, valami elektromos kütyüvel (nem csuklós). pedig az egész család rajtam szokott röhögni a kb. 90/60as vérnyomásommal... ő meg mért nekem valami 135/63at... na mindegy.
én tegnap este hittem azt, hogy a
babót érzem, de nem igazán tudom, hogy milyen is az, szóval lehet, hogy csak a karfiolleves volt
csajok, hogy vannak ezek a
vonalzók? ducky 15+4, és 209 napot ír a vonalzója hátralévő időnek, pimpoka meg 13+0, és neki csak 189 nap van hátra...