jó reggelt!
upc végre kegyeskedett 1 hét után rendbe hozni a szolgáltatást...
Szonjával én is szedtem utrogestant, mert barnáztam az elején, aztán másfél-2 hét alatt elmúlt, de tovább használtam (ilyen feldugós cucc volt), és a 11- 12 hét környékén abbahagyhattam.
most lekopogom, de nem volt ilyen problémám. van helyette más...
ki fogom most próbálni a homeós bogyót a puffadásra, annyira rossz a helyzet estére, azt hiszem kidurranok mindig.
én az uzsokiban fogok szülni, ugyanannál a dokinál, és szülésznőnél akinél Szonjával voltunk. teljesen felújították a szülészetet, a csecsemőst, a szobákat, és már láttam is. Komolyan kedvet kaptam még egy szüléshez akkor
nagyon szép, modern, komolyan fantasztikus volt. több külön szobás szülőszoba, kádas, van bordásfalas, ágyas... a vajúdó is hatalmas. szóval én most jobb szívvel megyek, mint múltkor.
a tábla tényleg nagyon jó ötlet, és a dátummal is egyetértek. szívesen segítek benne, ha szükség van rá.
holle: szerintem ha lesz egy kis nyugtom Szonjától, és nem akar ő is mindent begépelni, akkor írok privit neked erről a gyedes cuccról.
én is kávézom minden reggel, enélkül életképtelen vagyok... 1-2 kávé nem ártalmas.
Ja, és képzeljétek, tegnap hallgattuk délután a rádiót, és a kívánságműsorba kért egy számot egy Gabi nevű lány, kórházból, terhességi nehézségek miatt fekszik bent. egyből az jutott eszembe, hogy talán ez a "mi" Gabink lehet...