Sziasztok!
Betoltam a 2 pipicombit, meg a sültkrumplikám, ugyhogy most jóllakottan jövök!:) Estére majd főzök karalábé levest:) Hacsak addig meg nem eszem nyersen:) Imádom!!
Tamara
Üdv köztünk! Sajnoálom az angyalkátokat!
De most!!! Most mindennek jónak kell lennie, és lesz is! Nálunk is a második terhesség. Szonográfus= UH doki? Buta vagyok a szakkifejezésekhez:) Nálunk UH-s néni, vagy UH-s bácsi:) Bár nekem a nőgyogyim csinálja az UH-kat:)
Pocaklakó
Én első terhességnél Gravidát szedtem. Ha jól emlékszem akkor 2x1-et. Aztán idén mikor ujra teherbe akartam esni, elkezdtem az elevitet, de én attól meghülyültem. Szó szerint. Nagyon ingerlékeny lettem,és agresszív. A férjem már válni akart. 3 hónapig szedtem, de szerencsére rájöttünk, hogy az elevittől. Mióta nem szedem, nem vagyok dilis!:) (Jó, teljesen normális sosem voltam:) )
Most nem szedek külön vitamint. Csak egy raklap mandarint, meg karalábét, meg almát. Sztem az jobb mint ezek a bogyók.
Jajjj! Tudjátok min vagyok kiakadva! Bocsi, ha valaki nem ért velem egyet! Vannak már gyerek vitaminok! Marslakócska vagy mi a fene! Megáll tőle az eszem! Egy egészséges gyereknek, ne mondja nekem senki, hogy ilyen szarokat kell ahhoz szedni, hogy ne legyen beteg...Inkább gyümölcsöt, meg zöldséget adjanak annak a gyereknek, és akkor se lesz beteg.... Olyan érdekes! A narancsot mért nem reklámozzák? Vagy a sárgarépát??"Előzdd meg a náthát!! Egyél nyers sárgarépát!!" Nem sokkal jobb lenne??És a répának nincs mellékhatása, max kicsit sárga lesz a gyerek:) de az nem karosítja a szerveit.
Na de ez egy kis magánvélemény:) Bocsi):
Hasszurka, és görcsök! Nekem is van! Ugyhogy nyugi!(Bocsi, már nem emlékszem, hogy ki kérdezte). Én megkérdeztem a dokimat, hogy ez normális e. És igen, ő is azt mondta, hogy ahogy a szallagok nyúlnak, meg az izmok azért szurkál. A görcs meg nem biztos hogy alhasi, mert ilyenkor azt mondta, össze lehet téveszteni vele a bélmozgást. De nekem mondta, hogy mivel tudom milyen a vetélő görcs, amég nem érzek olyat, addig ne aggódjak. Csak alakul a testem, készül a nagy pocakra:) (Ez az én esetemben a még nagyobb pocak:) HIHI:) )