Sziasztok! Régen voltam már még nem olvastalak vissza Titeket. Elég kemény héten vagyunk túl,de túl vagyunk rajta.Igyekszem tömören leírni.Találtak nálam egy vírust,ami egy korábban lezajlott betegség maradványa,emiatt el kellett mennem uh-ra,ahol ránéztek a babára is,és a petezsákot üresnek találta.Ez múlt szerdán volt,előtte pénteken már látszott a szikhólyag.Erre elszaladtam anya dokijához,mert az enyémet már nem volt képem hívni.Ott három főorvos vizsgált már hűvelyi uh-val,és egyöntetűen arra jutottak,hogy nem fejlődik rendesen,nagyobbnak kellene lennie.Ami miatt itt paráztam nektek is állandóan. Kaptam hormont ami segíti a beágyazódást,és egy hét ágy nyugalomra ítélt.És most szerdán kellett visszamennünk,hogy eldőljön velünk marad-e a baba vagy sem. Végül szerdán hasi uh-val szemben találtuk magunkat a láthatóan!!!!!dobogó szivű kisbabánkkal.Aztán mikor abbahagytam a sírást már hallotuk is. Hihetetlen érzés volt. A Jóisten megsegített minket.Sokan tanácsolták,hogy ne éljem bele magamat nagyon,hogy velünk marad,mert nagy csalódás lesz, de egy percig se hagytam,hogy a rossz kifolyást végiggondoljam.Folyton arra koncentráltam az imáim alatt,hogy látom a babaát,hallom a szívét. És a vizsgálatra is úgyy mentem,hogy nem vittem a szívemmel kapcsolatos papírokat(van valami baja,és bizonyos műtétek előtt antibiotikumos kezelést kell kapjak,különben ottmaradok a műtőasztalon),és feltettem a kontaklencsét,mert arra készültem,hogy látni fogom.
13mm volt 7+5 hetesen.Azt mondta az már tökéletes. Remélem semmi további baj nem lesz,mert nagyon szeretném,ha egészséges lenne!!!! Még 2-3 hétig itthon kell maradnom,és még egy hétig szednem a hormont.
Teszek fel képet.Igaz még nincs baba formája,de már látszik legalább.
Én is felkerülhetek a táblázatba?
Név:Kutyafüle
Kor:26
Szülés várható ideje:május 1.
Kórház:Hetényi Géza Szolnok
Baba neve:Lara/ Dániel Károly
Köszönöm!!!