Sziasztok!
Kicsikét eltűntem.Anyósoméknál végülis minden jól ment most jó kedvűek voltak
A kaja is jó volt
Már azért megérte menni.
Ma végre jó hírt kaptunk
Szeptember elején költözünk
Pesterzsébetre költözünk vagyis itt laknak anyuék,de ebben a kerületben maradunk,mert szeretünk itt lakni.
Nyugis hely és csendes.Végülis igen sajátba megyünk,mert párom nagymamájához költözünk,de mivel párom fogja örökölni a lakást így a miénk lessz
És az a jó benne,hogy kertes
Mindig is szerettem volna kertesbe költözni,mert én eddig panelban laktam.És imádok kertészkedni
Annus:Tényleg jó lett a lakás nekem is tetszik.És remélem,hogy a baba már ott van a pocidban.Nagyon szurkolok!
Mi is mielőtt költözünk neki állunk és kifestünk csak még azt nem tudom,hogy milyen színű legyen a szoba.Már alig várom,hogy költözzünk
És akkor a szülésig még tudok nyugodtan pihenni.
Nyuszitappancs:Mi lassan 8 hónapja vagyunk együtt a párommal és már 5és fél hónapos terhes vagyok
Nálunk is nagyon hamar összejött a baba.Bár nagyon meglepett minket,mert az orvosom azt mondta,hogy csak műtéttel lehet,majd gyerekem így nem is védekeztünk,mert úgy tudtuk,hogy nem lehet csak úgy.Engem is 4 éve műtöttek cisztával és a dokim szerint ezért nem is jöhetett volna össze csak úgy.Bár nekem meg volt a receptem,hogy mi segíthet rajtam csak valahogy annyira mégse hittem benne,hogy attól össze jöhet.De végűl sikerűlt
És mi nagyon boldogok voltunk.Bár én a párom szüleitől féltem a legjobban.Annak ellenére,hogy anyósom már a kapcsolatunk elejétől mondta nekem,hogy már szeretne unokát
Pedig van neki már kettő is
De Laci részéről is szeretett volna már.És ő nagyon örűlt is neki amikor elmondtuk.Csak a párom apukája nem.De már meg békélt
Párom nagymamája is örül neki pláne,hogy tudja kisfiú lessz
Bár megmondom őszintén,hogy páromtól is tartottam kicsit nehogy lelépjen
De tudom,hogy szeret és már ő akart is babát,mert már 26 éves és mondta,hogy már benne van a korban
Persze mi se így terveztük.De én örülök,hogy így alakult,mert a babák akkor jönnek amikor ők akarnak és nem amikor mi akarjuk
Patriknak így utólag is jobbulást.Remélem már jobban van.
Timi:Én is sajnálom a kutyust.Bár én még kutyát nem vesztettem el,de tudom milyen érzés egy kedvencet elveszíteni.Nekem hullámos papagájom volt kb.10 évig és amikor el pusztult nagyon meg sirattam és még elis temettem.
Nyuszitappancs:Én se mutatnám meg ezek után anyósnak a babát,de azért megértelek,mert hát ha a párod nagyon anyás akkor egy utolsó esélyt megérdemel.
Pindimano:Drukkolok neked.Remélem a kislegény mégis csak megfordul.Kicsikét irigyellek,hogy már csak párnap és végre magadhoz ölelheted a kisfiadat.Már én is alig várom,hogy végre magamhoz ölelhessem a kisfiamat
De már nem sok van azért hátra
Az a párhónap pikk-pakk elszalad
Majd képet raksz fel róla?Hadd gyönyörködhessünk
Bocsi kicsit hosszúra sikeredtem
Mostmár tényleg eldugulok
Csak kicsit uncsizok,mert párom a haverjával van és ki tudja mikor ér haza
Anyu meg alszik kishugom meg végre ma jól viselkedett
Mindenkinek további szép estét kívánok!