Itt vagyok!
Olvasó üzemmódban jelenleg, de ha már keresett valaki
akkor irok!
Ma voltunk a babanetes barinőmnél a malackás ágynemüért meg a rucikért! Csoda édes az egész garnitúra! Most öblitettem át a gépben és ha holnapra megszárad, kivasalom és felhúzom egy fénykép erejéig!
Egy kisebb adag (de tényleg) babarucit is vettem tőle, persze, csupa lányos, mondanom sem kell, de újonnan sem kaptam volna szebbeket, az biztos!!! Sajnáltam is rendesen, hogy ennyire elláttak ruhával, mert szivem szerint mindet elhoztam volna! De már igyis van annyi, hogy tényleg csak a picikék kellettek, meghát a kislányos mivoltuk miatt... no... hát ha már végre lányom lesz, hát lányosan legyen öltöztetve!
Majd fotózok holnap belőle és teszek fel, annyira szépek!!!
Egyébként jól vagyunk, a héten voltam dokinál, törpilla feje 7,6cm, combja 5,7cm, súlya saccra kb. egy kiló... szerintem kicsi, de a doki szerint nem, mert lány és különbenis minek akarok én óriásbébit???... a méretei megfelelnek a korának teljesen, sőt, a combja tutkó csajos, mert még hosszabb is mint aminek most kéne lennie (kis csábos lesz)
a hányinger még néha kinoz, tehát vagy zabálok, vagy nem zabálok...
lábgörcseim is visszajöttek.. csúcs...
előtejem szivárog..
nagyjából ennyi.
Veráért nagyon szurkolok, minden nap gondolok rá, még akkoris, ha nem irom le... !!!!!!
Babicskó, remélem, nálatok is lesz nemsoká bébibabó!!