Szia!
Ja egyébként, ha jól tudom a terhességek közt akkor sem dopegytet adnak, ha kell. Hanem csak a terhesség kezdetet után, vagy előtte állítanak át. Na mindegy. Egyékbént a nőgyógyászod annak idején nem mondott semmit, hogy mit csinálj? Vagy nem ő adta a gyógyszerT?
Fogyás:
Bár tudnám, ...
Az az igazság, hogy a 2. szopi alatt megint felszedtem a nagy részét annak a 20 kg-nak amit leadtam, és most megint le kéne adnom. Sajna nálam a szopi ilyen. És most nem akarom bírni leadni.
Egyébkétn nincs titok.
Segítene a testmosgás. Ami kisbaba mellett általában nehezen oldható meg. Van olyan barátnőm, aki meg tudja oldani, van aki nem, pl. én sem. Mert napközben nincs aki vigyázzon a gyerkekere, este 10-kor amikor anagyobbik elalszik, akkor meg már nincs kedvem semmihez, nemhogy futkázorni.
A másik titok, ami nekem akkor bejött, a CH kerülése. Azaz nem ettem kenyeret, tésztát, sütit, krumplit, rizst, csak néha egy kicsikét max. Ami nehéz megint csak gyerek mellett, mert megfőzöm nekik a kaját, na most őnekik még kellenek a fenti étkek. De ha nem eszik meg, akkor dobjam ki, ezt még a kutya sem eszi meg. Sajnálom kidobni, pedig muszáj lenne. De mondom a CH kerülés, és hogy este nem eszem már ez a kettő együtt elég volt. De ahhoz kellett, hogy beálljon egy rend, hogy reggeli, ebéd, uzsi van a gyerekeknek, és utána, amikor apa hazajön együtt vacsi 5-6 óra magasságában, de most nemjön így össze. Apa később ér, a gyerekek hamarabb éhesek.
Na úgyhogy sajna titok nincsen, kevesebbet kell enni, és többet mozogni.
Amit ajánlgattak nekem az akupunktúra, ez már két ismerősömnek is bejött. Aztán a kezdésben segített nekem a 7 és 17 ital. Hát ennyi.
Sok sikert!
Panni