Új privát üzeneted érkezett!

kriszta!
A képeslap elejére fehér betűvel az van irva, hogy dörzsöld (kaparászd) meg a koszorút, és érezd a karácsony illatát. Próbáld ki!

d.dodó

Marcsi!
Még nem baj h nem pörög. fog még eleget!
20150601134430

Köszönöm csajok!

tudom, hogy nincs lekésve semmiről.. oldalra már fordul is.. csak furák voltak együtt.

Anyum miatt vagyok padlón...
Vendég

Elaludt a Cicafiú, most különösebb rinya nélkül. Félálomban még nevetett is. Kép
20150601134430

Nincs olyan, akire hallgatna anyukád?
20150601134430

viki!
Nem tudom, hogy megélnék e a nyaklánckészítésből.....

marcsi!
Nem konkrétan a malév sztrájk zavar, mert wizz air-rel megyünk.....hanem ferihegy állt le.

d.dodó

Dodó!
Tuti megélnél! ;)
20150601134430

Sziasztok!

Pati, Viki köszi megvagyok, de a hátam fáj, pedig nem köhögök. a fejem is elég kotyagos! jó lenne feküdni, de hát .....!

Dodó, nagyon ari csajszi vagy! és csúcs szuper a lánc, nagyon ügyi vagy!

Kike, sajnálom h még mindig betegeskedtek!

Nórinak boldog szülinapot!

Emmácskának is boldog hófordulót!

Jutka sok boldog névnapot! nagyon szépek a gyerköceid!

Viki, megnéztem Lackó képet hihetetlen jó kedvű kisfickótok van! nem csodálom h imádod!

Patti el tudnád majd postázni a body-t ha mentek postára?

Muffin, nem semmi a fás sztori, én lehet h felrobbantam volna... :oops:
Eliot tündérien mosolyog! :D

Kari angyalka, szerintem is Tamara! valahogy ilyen megérzésem van!

Marcsika, nagyon jó kislányod van, ennyit aludni! Nektek is visszaállt nagyjából a lizingdijatok? mert nekünk csak 3etöbb most! remélem igy marad!

Szonja, már most erősen kisautófüggő! megfertözte a bátyus! főleg a zenélőek a nagy kedvencek! most is Benu szorakoztatja!

Wera megkóstolta Nóri a banánt? izlett neki?

Bocsi az összeviszaságért :oops:
bencuri

Téééényleg! De jó! Olyan narancsos! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hahó4

Megjöttünk!

Dodó! Nagyon rendes vagy! Hogy meglepődhetett Kriszti amikor jött a csomag :lol:

Felsétáltunk a központba4 Ebben csak annyi a pláne, hogy a normál babakocsival mentünk és nem a testvérrel. Roli meg motorral jött. Beletettünk a motorba vagy 3 km-ert és egyszer sem nyafogott, hogy fáradt, vagy nem akar motorozni. Amikor szóltam, mindig megállt, tényleg ügyi volt, pedig féltem egy kicsit. Még az is benne volt a pakliban, hogy cipelnem kell Rolit, + a motort+tolni a babakocsit! De nem! !!!

Olyan jó babanaplót találtam Jázminnak! Már ideje volt egyébként! Még a 18 éves szülinapjakor is kell bele írni, és fotót ragasztani!
Közben évente, meg sulikezdéskor, ovikezdéskor. Az első év meg le van bontva!

Holnap szerintem én is feladom az ajándékot!

Megkockáztatunk megint egy ilyen motorozós utat!

Véda! Lilu nagyon ügyes!

Kép
szly27

sziasztok vagyok én is .........

csak jön az évvége és célkitüzés hegyek meg minden szoval van melo doszt..

ma szurisok voltunk 2-öt kaptunk majd kiderül mi lesz

marcsi nyugi Léna sem forog semmerre és idösebb mint a te kicsi Emmád..
nagyon jo fotokat csináltatok

jézuska?:::::::::::::ne is mondjátok ötletem sincs
és egyáltalán elegem van

depis vagyok apával is gond van

Képimg][/url]
Kép
ronix

dodo nagyon tutti a lánc

Képimg][/url]
Kép
ronix

megyek teregetek egyet addig irjatok mert most ráérek...

szly én küldtem képet a tábliba

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szly, olvastam a másik topikot! hogyhogy rákérdeztél?
bencuri

Marcsi: Írtam neked pü-t.

csugi: Szépek a lurkóid egytől egyig!

dodo: Neked mekkora szíved van!!! Nagyon kedves vagy! Ebben a topikban tényleg annyi különleges ember van, hogy igencsak ritkaság az ilyen.

Viki: Barátnődnél használt az a homeos bogyesz?

szly: Ügyesek voltatok!

Én nem érem utol magam, annyi mindent akarok csinálni, azt sem tudom, hol kezdjem. :oops:
fmarti

ronix: Mi a gond, ha megkérdezhetem? Itt lehet dícsérni is meg szidni is az apukákat! :lol: Hátha meghallják, és annak függvényében viselkednek majd továbbra is.

(Egyébként én lányom sem pörög-forog, és én még a nagy súlyára sem foghatom. :oops: :lol: )
fmarti

Ronix! Püben küldted? Ha igen, lehet nem jött meg! Ha meg nem, akkor lehet átsiklottam, vagy lemaradtam az olvasással és nem figyeltem amikor visszapörgettem. Mindegy! Küldd már el megint! Köszi!

Bencuri! Már elegem volt a bizonytalanságból, meg amik történnek a gyerekkel, az is abban erősített, hogy nekem van igazam. De úgy tűnik tévedtem! Akkor viszont nagyon szerencsétlenek szegények!

Kép
szly27

CSugi! Nagyon helyesek a gyerekeid!

Most jött meg Jázmin születési anyakönyvi kivonata! Szóval a gyed is elintézve! :lol:

Kép
szly27

szly!
Ti kiről beszéltek így bencurival?

d.dodó

Mav! Nézesd meg a fiúkat a magad megnyugtatására. Roli a mai napig úgy alszik el, hogy ide oda dobálja magát. Van hogy csak a fejét, de van olyan, hogy a két kezét is egyszerre. Egy rossz szokás, amit kialakított magának. Én nem szóltam rá, vártam, hogy abbahagyja, de nem hagyta. Majd akkor lesz gáz, ha barátnője lesz és dobálja ott magát :lol: De remélem addigra elmarad!

Kép
szly27

Dodó! Olvass bele az Anyaságról, Méhszáj topicba! Van ott egy furi csaj, akiről azt hittük, hogy nem mond igazat magukról. Hónapokig ezt gondoltuk és most nemrég írtam neki egy püt. Így aztán kiderült, hogy nem volt igazunk. De ha van időd olvasd vissza miket írt, nagyon gyanús volt. Vagyis inkább az, hogy nem rakott fel képet. De azt sem írta, hogy nem akar rakni, csak mindig ígérte és kitalált mindent, miért nem tesz. Na nem is megyek bele! Olvass bele ha van kedved.

Kép
szly27

Dori: hat a sztrajk eleg gaz, de szombatig meg barmi lehet.
Bizzunk abban megallapodnak!
Rendi vagy hogy kuldtel Krisztanak ajit.

Erdekes hogy ram gondoltok Kari Angyalkent. Jol esik, de nem en vagyok. En Muffinra gondoltam!

Orsi orulok hogy joban van a kis lelked! Holnap felrazunk!!!!!!!!!!
Ha Anna ennyit sikongat mint ma nem gyozol majd nevetni :P :lol:

En ma megint probat tettem posta es patika cimen, de nem sikerult :twisted: :evil: T..kom tele!!!!!!!!!!!!!!
Marpedig nem akarok tapszer nelkul meg zsepi nelkul maradni unnepekre( ugyanis az sem volt a dmben) meg a csekk sem varakozik csak azert mert karacsony lesz.
De egyszeruen nekem nincs idegem es idom fel orakat varni egy helyen.
Pedig Anna nelkul voltam. Ferjem ma delutanos igy reggel en elokeszitettem mindent es leleptem.
Legalabb a turiba nem voltak sokan. Ocsemnek kellett inget keresnem, hat csak egyet talaltam magamnak viszont megvan a karacsonyi szerko, piros ing fekete naci:)
Ami meg lehet hogy szoknyara valt, itthon nem szegyenlem a viszeres labam.

Most meg elottem a takaritas, leves befejezese, mosas teregetes, hugomnak ajandek varras....asszem mennyi.
De ugyis be be nezek:)

Szep napot mindekinek! Kulonosen az unnepelteknek!

Tita:HAZA ERTETEK??????????
Vendég

fmarti, valamit akartam neked írni, de nem jut eszembe. :shock:

csugi, nem egyszerű hogy ilyen nagy gyerekeid vannak! :) Tök jó!

dodó, tényleg nagyon jófej dolog volt amit csináltál!!! :) Nagyon jó, hogy ilyen kis csapat van itt. :)

tamara, nem semmi lehetett a szerelő történet. Szétröhögtem magam rajta. :) Én egyszer a másik oldalon álltam. Felhívtam egy új kozmetikust, és amikor felvették a telefont, akkor én is mondtam, hogy anyukáddal szeretnék beszélni. Közben ő volt az. :) Bár amikor férjem találkozott vele, akkor ő is azt mondta, hogy tiszta gyerek hangja van.

na most eszem egy kis lángost, aztán meg elmegyünk vásárolni az unokatesómmal. :)

KépKép
muffin

apának munka gondjai vannak,
és most céget akar venni hitelreeeeeee

ááááááááááááááá

Képimg][/url]
Kép
ronix

muffin!
A szerelőt én irtam, nem tesó! :D

d.dodó

Márti!
Használt a sedatif.

Viki!
Gyógyulj meg! nehogy tüdőgyuszit kapj!
20150601134430

Muffin: velem sem tevestel volna nagyot, szerintem engem meg Dorinal is fiatalbbank neznek :shock: A legdurvabb 3 eve neztek 12nek :twisted:
Vendég

[quote]H írta:a itthon élnél tuti rendszeres vevőd lennék!

Lehet hogy ha majd megint lesz időm, akkor csinálok többet, és felrakom a képeit, és akkor utalással tudsz/tudtok venni!

d.dodó

Ami!
Te honnan rendelted a fényképes kulcstartókat?
20150601134430

Tőlem 2006-ban kérdezték meg hogy melyik általános iskolába járok! :shock: :lol:

d.dodó

Csugi:szépek a gyerekek! :D

Dodó:nem semmi Csajszi vagy! :D

Ronix:nem semmi,Apa nagy fába akarja vágni a fejszét :roll: Gondolom hogy kiakadtál!

Szerintem maradjon titok,hogy ki a Kari angyal :P

Végre ma ettem rendes ebédet napok óta először-most már talán kifele megyek belőle.
De Kristi nem akart enni.
:?

Én is beleolvastam a másik topikba,bár annyira előre nem,de szerintem azért ahhoz képest hogy mennyi baja volt ,van a picivel,elég sok képet rakott fel születése óta :roll:
Remélem jól van a kicsi.

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix! Hát erre nem tudok mit írni, ezt nektek kell tudni!

Kép
szly27

Ronix! Találtam egy képet, amit priviben küldtél! Azt hiszem az van a 800-as tábliban. Hason van rajta Léna. Tegyem be ezt a 4 hósba?

Kép
szly27

Merre vagytok, Katák, Ami, wera??

d.dodó

szly!
Én mindjárt keresek 5 hós képet adatokkal küldöm.

d.dodó

Kike! Ezeket a képeket most tette fel, mert mondtam neki! Meg az is furi volt a babaképekkel, hogy mindegyiken olyan, mintha nyár lenne. ti tartjátok rövid ujjú napozóban a babáitokat, főleg egy újszülöttet? Na mindegy! Még kicsit most is furi, de azért már meggyőzött.

Meg a nagyok is félmeztelen! Mindegy! Biztos nagyon meleg van a lakásban!

Kép
szly27

Szly!
Az nlc-n volt olyan h egy csaj mindig más pocakos képeit tette fel, de úgy h a feje sosem látszott. Egyszer csak jelentkezett az igazi pocak tulajdonosa.

Na ez a gáz!
20150601134430

Viki! Hát igen! Mi Ancsával hónapokat beszélgettünk úgy, hogy mindig kértük és soha nem rakott fel pocakfotót. Mindig csak ígérte. Közben állandó problémája volt a terhességgel. a 15.héttől azon drukkoltunk, nehogy megszülessen hamarabb. Közben fel sem tudom sorolni, mennyi baja volt. Miután több mint 4 kg-al megszületett a kicsi, ugyanúgy folytatódnak a gondok. Csak most a babával. Hitetlenkedtem, de most bebizonyította, hogy valóban terhes volt.

Az is elég gáz lehetett! Hogy létezhetnek ilyen emberek! Ez már beteges!

Kép
szly27

szly!
Mondjuk nálunk 20 fok van a lakásban és Lizy igy is félmeztelenkedik!

d.dodó

Most már mindegy! Csak tudod aki gyanakszik, annak már minden gyanús. De ennek vége, mert rákérdeztem és rakott képeket! Szóval terhesnek terhes volt az tuti. És sajnálom őket, mert tényleg nagyon sok bajuk van mióta megszületett a baba.

Kép
szly27

Na igen,az biztos hogy akadnak zakkant emberek,és így csak írva nem tudhatjuk milyen,vagy ki is a másik :roll:
Lehet hogy én is zakkant vagyok? :lol: :lol: :lol: Néha modjuk biztos :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Te tuti valódi vagy! :lol: Én már csak tudom!

Kép
szly27

Igen, tett fel képet. Dem iért csak most? Külön kérdésre?
20150601134430

Szly:bizony,általában sajna így szokott lenni hogy ha van valami baj a csőstül jön :? :( Sokszor volt benne részem.De ez nem lényeg.
Az a lényeg hogy meggyőzött mindenkit,ha nem is egészen ,de részben.
Én csak a szmájlikat furcsálltam,nem igazán olyanokat rakott oda,ami szerintem oda illett volna. :roll:

Úgy morog a gyomrom,lehet hogy betettem neki a rendes ebéddel-még diéta kellett volna :? :roll: De éhes voltam.

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó! Én fagyos vagyok! Azt szeretem, ha legalább 22 fok van a lakásban, de a 24 sem rossz! Még így is sietek a fürdetés utáni öltöztetéssel és Jázmin nem szokott felülről meztelenkedni!

Kép
szly27

Szly: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Pocakos kép egyáltalán nem volt, babakocsi, kiságy, ruhák, ilyesmi semmi. Mióta megvan a baba, tett fel képeket, csak a babáról. De azt bármelyik blogból simán ki lehet venni. De most, hogy leírtam mire gondolok, tett fel pocakosat is. Meg a gyerekekről közöset, bár nem ismerem a nagyobbakat sem, mert róluk sem nagyon volt kép.

Kép
szly27

szly!
Én is fagyos vagyok...és nem tudok melegebbet kreálni....központilag ennyi. Amugy Lizy sem felülről hanme alulról meztelenkedik.

d.dodó

Dodó! Hát gondolom megszoktátok már a 20 fokot! A muszáj nagy úr!

Kép
szly27

Kicsi beteg manóm:elvileg már felébredt,csak még pihizett egy kicsit,az előbb csináltam:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?