Mennyi ünnepeltünk van ma!
Emmusnak boldog hófordulót!
Nórikának boldog fél éves szülinapot!
Csuginkat Isten éltesse nevenapján!
Muffin: Szívesen, máskor is ha kell!
Eliot nagyon drágaságos! Milyen édesen mosolyog! Meg lehetne enni!
Karácsonyfás sztorin jót nevettem, a fénykép volt a csúcspont!
Bár az az igazság, hogy tavaly mi is hasonló fával büszkélkedhettünk.
Ugyanis amikor mentünk fát venni (mi is már az utolsó pillanatban), már mindenütt csak óriási fák voltak, nekünk meg az el sem fért volna, meg felesleges is lett volna, szóval mentünk fenyőárusról fenyőárusra, mikor is az egyiknél megláttunk a többi fenyőtől elkülönítve, szinte félredobva egy kisebb fenyőfát. Hiányzott a teteje, az a hosszú középső része, de egyébként szép formás volt. A hormonjaim egyből beindultak, kishíján sírva fakadtam, ahogy megláttam, annyira megsajnáltam.
Párom meg rámnézett, kérdezte, hogy vegyük meg ezt? Egyből rávágtam, hogy igen!
Ahogy beültünk az autóba, el is bőgtem magam, hogy szegény fa, a sok hülye ember nem elég, hogy kivágta, de még le is törte a tetejét! De nekünk nagyon szép karácsonyi hangulatot ajándékozott, és igazi fenyőillat lett a házban, így nem halt meg szegény hiába. Mellesleg az én férjem 2003-ban végzett programtervező matematikusként, és ugyanúgy vannak érdekes dolgai, mint unokatesódnak!:D Pl egy teát sem tud telefonos segítség nélkül megfőzni,:lol: de egy kisebb településen minden különösebb erőfeszítés nélkül képes megjegyezni az autókhoz tartozó rendszámokat.
Csak úgy, mert megmarad a fejében. De már pesti viszonylatban is ismer jónéhány szép autóhoz tartozó rendszámot és ha az ország másik részében meglát egy általa ismert pesti autót, megjegyzi, hogy pl "Ezt mindig a Westend mellett szoktam látni hazafelé menet".
wera: Lea szerintem inkább az új ízek ellen harcol, nem is annyira a kanállal van baja. Onnan gondolom, hogy inni sem iszik meg nagyon mást cumisüvegből, csak a tápszert.
Rakok fel én is egy képet, mennyire szereti a zöldborsófőzit.
Kapunk az ünnepeltről újabb képet?
kike: Sajnálom, hogy így kifogtátok ezt a vírust! Remélem, hamarosan túllendültök rajta. Jobbulást!
Viki: Lackótokat már meg sem merem mutatni Leának, mert még a végén elhagyná a lovagját.
Video nagyon ott van!!!
Jópofi becenevei vannak Lacusnak! Mi is szoktunk elvont beceneveket mondani Leának. Néha olyanokat is, amin szerintem megrökönyödnétek.
Csak egyet mondok, pl szoktuk "Kiskolbásznak" is hívni, és amikor rosszalkodik, megkérdezzük tőle: "Kolbászkodsz? Huncut kolbász vagy? ":lol: Jó, tudom, kezeltetni kellene magunkat.
bondi: Izgalmasan és mozgalmasan telt a tegnap estéd és a ma reggeled. De azért látom, kemény fából faragtak, nem vég földhöz a dolog!
magdolnam: Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a szolis bige.
Krisztina: Szerintem ezt minden anyuka maga érzi, hogy hagyja-e hason aludni a babáját vagy sem. van olyan ismerősöm, akinek a férje kijelentette, nem aludhat hason a gyerekük, és ezzel ő is egyetért. De pl a kórházban az egyik kedves védőnéni nekem azt mondta, neki mindkét gyerekének hason kellett aludnia ha akarták, ha nem, mert szerinte az a legbiztonságosabb. Szóval ezt neked kell érezni és eldönteni szerintem, mint egy csomó egyéb babával kapcsolatos dolgot is.
Én személy szerint nem vagyok a hason altatás ellen, de az én gyerekem legutóbb kb 4 -5 hetes korában alhatott hason. Azóta nem marad meg úgy, legkevésbé tudna így elaludni.
dodo: Remélem, nem lesz semmi gond a repüléssel. Az is lehet, hogy majd meglepődtök, milyen jól bírja Lizy!
szly: Nagyon szívesen segítek, amiben csak tudok, vagy ha nem én, akkor valamelyik ismerősöm.
patr: Köszönjük az újabb szép versikét!
A mi éjszakánkról inkább nem írnék már semmit, mert már magam is unom saját magamat meg a nyomoromat.
Lehet anyjuk szélsőséges és drasztikus tanácsát fogom megfogadni, és megpróbálom leszoktatni a betyár kölköt az éjjeli 2-3 óránkénti kelésekről.
Ajándékot még én sem adtam fel, de legkésőbb a jövő hét elején postára kerül.
Legalább nem lesz kísértés a túloldalon, hogy sokkal hamarabb kibontsák az ajándékot.