jó reggelt csajok. Köszi az Eliot dícséreteket.
A fás sztorira visszatérve szeretnétek idén is jót röhögni? Mert akkor sógoromra bízom idén is.
Tuti alakít valamit.
(azt nem is írtam bele, hogy az ember csak az alsó egy métert akarta vele kifizettetni, de ő kifizette azt az egy szál másfél métert is, mert akkora volt a fenyő vagy nem? Akkor annyi jár. Meg különbenis karácsony van.
Ja, és mindezt egy normand fenyővel játszotta el.
Amúgy hihetetlen egy figura. Programozó matematikusnak tanul, de profi a sportban, iszonyat jól gitározik (klasszikus!) és emellett gyönyörűen rajzol is. Szóval iszonyat sokrétű és nagyon tehetséges ember, de a való élethez nem sok köze van. Gyakorlati érzéke szinte 0.
Ettől imádjuk persze mert nagyon értékes, csak mindig ad valami mosolyogni valót!
Ja és csupaszív is emellett.
bondi, sajnálom hogy így alakult a programod.
de majdcsak sikerül valamikor becsomagolni az ajándékokat.
csajok, nem tudja valaki, hogy milyen törvényrendelet alapján jár az öt nap az apáknak szülés után? mert a férjemék könyvelője a férjemtől kérdezi
szerintem ezt neki kéne tudni, de nehogy a végén arra hivatkozzon hogy ő nem tudta és nekünk kellett volna megmondani...
amúgy tegnap felhívtam az államkincstárat mert valaki mondta, hogy egy havi cspt nem kapott meg miattuk. Nem emlékszem ki volt, de reklamáld meg, mert a beadástól számítják nem az elbírálástól. Ja, amúgy nekem azt mondták, hogy majd nemsokára. (gyerek nevét meg se kérdezte... úgyhogy valószínű jó alaposan megnézte...
na megyek dolgomra. ma reggel megyünk megint gézengúzékhoz. kíváncsi vagyok mit mond a gyógytornász mert sokat ügyesedtünk megint.
Főleg ez a támasz-fordulás téma.
Na mindenkinek szép napot!