Új privát üzeneted érkezett!

Orsi:jobbulást!

Hát,visszaszívom,amit írtam,se Kristi,se én még nem szabadulunk a hasmenéstől :cry:
Pedig ma már annyit kell innom,amennyit csak bírok,mert baj lesz tejci téren. :cry: Észrevettem hogy nehezebben indul be erősebben,mikor szívja.

Kép
Kép
Kép
kike

Na,szép téma laptetőre :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, én is kukorékolok, bár én tudnék aludni!
Zsolti 11-kor aludt el, 5-kor kelt, és közte is fenn volt párszor.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Bugri Mókus Nórinak
Boldog Fél Szülinapot!

Kép

Marcsi Emmájának Boldog Hófordulót!

Kép

Csugi Jutkának Boldog névnapot!

Kép
20150601134430

Bondi!
Millió + 1 neve van. A nagyszülők Lacikának hívják Kép , az uram Bubu Macinak. Én már hívtam pudingos palacisntának is, de a Bubu, Dundus, Dundi, Dunci a leggyakoribb.

Amikor látom rajta h hisztizni akar, akkor csak Gáspárnak v Gáspinak hívom (Rinyáló v Rinyóci Gáspár).

Köszi a receptet!

Evelyn!
Eliot annyira cui!

Nálunk anyukám híres messziföldön arról h csúnya fát vesz, de évről évre. Mi apuval mindig előre röhögünk h milyet vesz, mert mi szívunk a diszítéssel.

Márti!
Dundi is nyügisebb estére, szerencsére a fürdés lenyugtatja. Bár tegnap este megjött fél 7kor amit rendeltem a netről, a FP játékok. Persze azért kepesztett, amit a barátaink fiának vettünk. :roll:

Kike!
Nem vettél még széntablettát? Az is nagyon jó.

Ma várom a csodaórát, amit apa rendelt. http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=852&t_id=2313&start=18&limit=9&muv=reszletek
Szerinte én nagyon fogok neki örülni. Aha!
20150601134430

Még azt akarom írni a becézésről.

Amikor huncutkodunk, mindig ezt kérdezzük tőle: Van puszi, Gyuszi?

Kép
20150601134430

Jó reggelt!

Egy kis dühöngéssel kezdem a napom, ha nem érdekel, görgessétek át!

Ááááhhhh.... tegnap este 10-kor leléptem, hogy kicsit teszkózzak - na meg a temérdek körülöttünk élő gyereknek ajándékokat vegyek. Na, ki ébredt fel 3/4 11-kor éhesen - pedig sose szokott?
Nati-bati.... Mivel üvöltözött egy keveset, mire hazarohantam, teljesen felébredt és bulizott, csak 1 körül sikerült elaltatnom. Felkelt 6-kor enni. Utána be akartam csomagolni a kari ajándékokat a barátnőméknek, akikhez ma megyünk, mert ugye éjjel nem sikerült. Erre Ottó, a hétalvó, akit fél 8-kor úgy kell kimasszírozni az ágyból, fél 7-kor úgy döntött, hogy reggel van...Kép
Jézuska-projekt meghiúsult, így majd csak januárban kapják meg a csomagokat...

Kép
Kép
bondi

Kike: sajnálom, de ne add fel, csak igyál-igyál!
MIndenkinek jobbulást!

Tami, ti hogy vagytok Annával?

Patti sorstárs :)
ha még nem volt: 12

Vikikém, ez aztán a bőség zavara Kép
Nagyszülők mögé tett emotikonod beszédes
Kép
Gratulálok Lackó fogacskájához!

Többi babafog, bújjatok már elő!!!

Isten éltesse Nórikát, Emmát, Csugit!

Muffin, karácsonyfa-történet nagyon édes! Eliottól kész vagyok Kép

Na, most már készülődöm. Egész napra megyünk, mert barátnőmék nem laknak túl közel. De nagyon szeretjük őket! A nagyfia fél évvel idősebb Otinál, most már édesen eljátszanak együtt! Az ikrei pedig fél évvel idősebbek Natinál, remélem, 2 év múlva már ők is jól ellesznek. Addig is gyönyörködnek majd egymásban :wink:

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Viki, Apa számára nagyon értékes lehet az az óra, ha téged akar meglepni vele :wink:

Gáspár, Gyula - hát még a végén identitászavara lesz annak a gyereknek :lol:

Kép
Kép
bondi

Identitás zavar? Nem hiszem.

A párom azt hiszi, h én kb annyira örülök a műszaki kütyüknek, mint ő. :D
20150601134430

a férjemet Gyuszinak hívják :(
magdolnam

Ottónak sincs, pedig volt ő már Manfrédtól kezdve Aladárig minden :D

KAPTAM SMS-T AZ ANGYALTÓL!!!!!!!

Kép
Kép
bondi

Persze lenyomoztalak, angyalka, de nagyon furmányos vagy, nincs a tel.számod a listán :lol:

Kép
Kép
bondi

jelentem túléltem a nem tudom hányadfokú égést :D Ma elmegyek a lánynak megköszönni a kedvességét! Sokat segített a tejföl - panthenol kúra...

Én kicsit betegeskedem (elkaptam apától), szegény ő van szinte non stop Lizussal :) de olyan édesek együtt! És meglepően jól bírja a kiképzést!
Apa kap egy jegyet karácsonyra tőlem a Made in Hungáriára. Már nagyon rég óta meg szeretné nézni. Remélem örülni fog....
magdolnam

smst? :D Milyen modern angyal....
magdolnam

:lol: Manfréd :lol:
magdolnam

[quote="bondi"]P írta:bondiersze lenyomoztalak, angyalka, de nagyon furmányos vagy, nincs a tel.számod a listán :lol:

Megosztod velünk?
20150601134430

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hülye freemail nem enged be!!!!!
magdolnam

Manfréd a Jégkorszakból?
20150601134430

Magdi!
Te mindig morogsz?

Szia amúgy!
20150601134430

jaj nem köszöntem :oops: Sziasztok!

Mindig :?: :roll: :shock: Miért is?
magdolnam

Jó reggelt!

Muffin! A fenyőfa sztori nagyon jó! Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek.. :lol:

Eliot egy tünemény! Úgy szeretnék vele (is) személyesen találkozni! Nagyon édes kis bájolgós.

Lányok, ti hagyjátok a babákat hason aludni éjszaka? Mi már két napja azzal küzdünk.Levi úgy szeretne, én nem szeretném.
Ma valamennyire hagytam neki, nem is kelt csak egyszer éjszaka, de gondolhatjátok én mennyit aludtam, folyton azt néztem, hogy nem e gyűrt oda valamit, kap-e levegőt. :roll:

Nórikának boldog feledik életévet!

Csuginak boldog névnapot!

Emmának boldog hófordulót!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hűha,fény derült Angyalka kilétére?? :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nórikának boldog fél évet! :D

Csugi: boldog névnapot! :D

Emma:boldog hófordulót! :D

Kép
Kép
Kép
kike

boldog hófordulót a csöppségeknek! Csugi Neked meg Boldog Neved Napját!
magdolnam

20150601134430

Viki:reasec-et szedek,ha minden igaz hasonló a széntablettához.

Bondi:köszi-próbálok sokat inni,de már éhes is vagyok,feléltem a tartalékaimat,csak ha eszek fáj a gyomrom-jó lenne már kilábalni belőle-de legalább nem karácsonykor jött a betegség :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Angyalka, nem minden sms-emet küldi el neked a telefonom! írhatok privit neked? :wink:
amúgy ma 7 után, holnap 1-ig vagy 4 után, pénteken egész nap itthon vagyunk, csak 4-re megyek Otiért, de fél 5-re hazaérünk.
ha vmelyik jó neked...

Kép
Kép
bondi

most rohannom kell!!!

Kép
Kép
bondi

jó reggelt csajok. Köszi az Eliot dícséreteket. :) A fás sztorira visszatérve szeretnétek idén is jót röhögni? Mert akkor sógoromra bízom idén is. :) Tuti alakít valamit. :) (azt nem is írtam bele, hogy az ember csak az alsó egy métert akarta vele kifizettetni, de ő kifizette azt az egy szál másfél métert is, mert akkora volt a fenyő vagy nem? Akkor annyi jár. Meg különbenis karácsony van. :) Ja, és mindezt egy normand fenyővel játszotta el. :) Amúgy hihetetlen egy figura. Programozó matematikusnak tanul, de profi a sportban, iszonyat jól gitározik (klasszikus!) és emellett gyönyörűen rajzol is. Szóval iszonyat sokrétű és nagyon tehetséges ember, de a való élethez nem sok köze van. Gyakorlati érzéke szinte 0. :) Ettől imádjuk persze mert nagyon értékes, csak mindig ad valami mosolyogni valót! :) Ja és csupaszív is emellett. :)

bondi, sajnálom hogy így alakult a programod. :( de majdcsak sikerül valamikor becsomagolni az ajándékokat. :)

csajok, nem tudja valaki, hogy milyen törvényrendelet alapján jár az öt nap az apáknak szülés után? mert a férjemék könyvelője a férjemtől kérdezi :shock: :shock: szerintem ezt neki kéne tudni, de nehogy a végén arra hivatkozzon hogy ő nem tudta és nekünk kellett volna megmondani...

amúgy tegnap felhívtam az államkincstárat mert valaki mondta, hogy egy havi cspt nem kapott meg miattuk. Nem emlékszem ki volt, de reklamáld meg, mert a beadástól számítják nem az elbírálástól. Ja, amúgy nekem azt mondták, hogy majd nemsokára. (gyerek nevét meg se kérdezte... úgyhogy valószínű jó alaposan megnézte... :)

na megyek dolgomra. ma reggel megyünk megint gézengúzékhoz. kíváncsi vagyok mit mond a gyógytornász mert sokat ügyesedtünk megint. :) Főleg ez a támasz-fordulás téma. :)

Na mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

na itt a kép: (itt már levágtuk a felső egy métert abból a szárból). Kép

KépKép
muffin

Mufin: szinten, ez tenyleg gaz :lol:
De igy hogy leirtad a sztorit is hozza a vilag legszebb faja mert csupa szivbol lett veve!
HAt nem tom az apas 5 napnak van e neve, mindjart elokotrom a kis varandos konyvet abban van benne a juttatasok kozt.
Vendég

Muffin:hát ez a fa tényleg érdekes :lol: -de legalább emlékezetes volt a karácsony :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin; csak annyit ir 5 munkanap munkaido kedvezmeny
#
apának járó munkaidő kedvezmény

Gyermeke születése esetén öt munkanap munkaidő-kedvezmény illeti meg az apát, melyet legkésőbb a születést követő második hónap végéig kérésének megfelelő időpontban köteles a munkáltató kiadni. A munkaidő-kedvezmény tartamára távolléti díj jár.
ezt adj aki a net, hat torveny nincs oda irva :?
Vendég

Sziasztok!

Alig engedett be ez a vacak babanet! :evil:

Muffin: Könyvelő extra brutál gáz. :? A Munka Törvénykönyvében az alábbiak szerint található az apáknak járó 5 nap:

138/A. § (1) Gyermeke születése esetén öt munkanap munkaidő-kedvezmény illeti meg az apát, melyet legkésőbb a születést követő második hónap végéig kérésének megfelelő időpontban köteles a munkáltató kiadni. A munkaidő-kedvezmény tartamára távolléti díj jár.
(2) Az (1) bekezdésben foglalt kedvezmény abban az esetben is megilleti az apát, ha gyermeke halva születik, vagy meghal.
(3) Az (1) bekezdés alkalmazása során apa alatt a szülői felügyeleti jogot gyakorló vérszerinti vagy örökbefogadó apát kell érteni.
(4) A munkaidő-kedvezmény tartamára járó távolléti díj kifizetése – az állami költségvetés terhére – kormányrendelet alapján történik.

Máris jövök, csak visszaolvasok.
fmarti

Jaj igen, ha esetleg még ez sem lenne neki elég, ez a 1992. évi XXII. törvény a Munka Törvénykönyvéről. :D
fmarti

Sziasztok!
Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Kriszta!
Lizy 6 hetes kora óta hason alszik éjjel. Kb 3 napig én is elég éberen néztem, hogy jól van e ugy, de most már tudom, hogy éjjel ő igy alussza ki magát igazán!

Evelyn!
Az a fotó Eliotról díjnyertes!
Viszont a fa.....olyan jót nevettem mikor megláttam a képet róla! :)

d.dodó

Nekünk az éjszaka, nem lett volna gáz, de egykor mikor először kelt Lizy, kijöttem, hogy megmelegítem a tápit, mondtam apának hogy addig simogassa a hátát, vagy ütögesse a fenekét (apa ébren volt még). Erre mire megyek be, ég a villany, a gyerek a kezében, és beszél hozzá. Igenám, de ettől ugy felébredt, hogy alig bírtam visszaaltatni! :evil: Aztán kelt fél 5-kor, és 8-kor keltünk végleg.

Repülés: Felsőszomszéd tegnap ment a tesójáért a reptérre. Ugy van, hogy fél 9-re ér be a gép, és fél 10-kor indul vissza ugyanez. És ugy volt, hogy majd még átjön egy matracért, hoyg legyen min aludnia a tesójának. 11-re itt kellett volna lennie kb. Párom felhívta 11 után, hogy hol van...... Válasz megdöbbentő. MÉG NEM ÉRT IDE A GÉP (aminek fél 10-kor vissza kellett volna indulnia)!
Végül 1-kor jött meg a matracért, mert képzeljétek el, akkora köd volt annál a reptérnél, hogy nem engedték ott leszállni, csak Göteborg másik repterén.....oda transzferáltak mindenkit busszal, aki azzal akart visszamenni. Egykor indult vissza a gép Magyarországra! Mondtam szép....ha ilyen lesz nálunk is, akkor az kicsit gáz ekkora gyerekkel....nem tudom hogy fogja bírni!

Mary!
Szóval ezek után nem tudok semmit mondani mikor érünk oda!

d.dodó

Jó reggelt!

Emmának és Nórinak boldog hófordulót! Csugi, Boldog névnapot kívánok!

Muffin! Jó a fátok és nagyon aranyos Eliot a képeken!

Magdi! Hogy van Rolkó menyasszonya? Küldhetnél róla képet és adatot a 4 hós tábliba!

Szerintem Anyjuk az angyalka!

Nemsoká indulunk intézni a dolgainkat, semmi kedvem hozzá! Mire összekészítem a lurkókat+kicuccolok az autóhoz! :shock: Remélem a babakocsit össze tudom csukni!

Vidokata! Köszi! Dórika jobban van már?

Márti! De jó, most már nem csak doktor nénijeink vannak, hanem jogi ügyekben itt vagy nekünk te! :lol:

Kép
szly27

fmarti, nagyon köszi!!! :)

KépKép
muffin

szly, én is rá gondoltam, de írta bondi, hogy nincs benne a listában. :) mondjuk én most nem fogok találgatni, maradjon csak meglepi. :)

KépKép
muffin

Muffin! A helyében én sem a saját telefonomról írnék! :lol:

Kép
szly27

Elaludt az ördögöm. Megint rájött "a baromi fáradt vagyok, mégis túlpörögtem és nem tudok elaludni, ezért sírok hiszti". Csak AnyuCicánál volt jó.
20150601134430

Sztem meg Véda Dóri az Angyalka.
20150601134430

Viki! Én még ki sem vettem az ágyból! Hallom, hogy fent van, de nem sírdogál! Szoktam hagyni kicsit lustizni ilyenkor reggel, mikor felébred!

A rendelőben nincs áram, így nem tudnak receptet írni! Így lehet nem is megyünk mindenhova, ahova akartam. Holnap úgyis menni kell a receptekért.
Így megint csúszik az ajándék feladása is. De már megvan minden, csak be kéne csomagolni!

Kép
szly27

Ha már tippelgetünk, én Werára tippelek, angyalka ügyben.

De szerintem Bondinak a saját angyalkája írt, aki őt húzta, nem?
Vagy félreértettem?

Kép
Kép
patr

Szly!
Ő már 7kor kukorékolt, pedig fél 8 körül szokott kelni.

Negyed 8kor ezt csinálta:

Kép

Kép

3/4 9kor már piszok álmos volt, de nem bírt behorpanni.
20150601134430

Viki! Nagyon édes!

Kép
szly27

Pattici!
Hogy aludtatok?

Wera is megfordult amúgy emígy a gondolataimban, mint angyal. :D
20150601134430

Na mostmár nyöszi van! Megyek mosolyt csalok a pofijára! Úgy tud örülni, amikor meglát!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?