Új privát üzeneted érkezett!

Bondi!
A 2. kép szuper! Oti mennyit nőtt mióta nem "láttam".
20150601134430

Sziasztok lányok!

Natinak boldog névnapot, Emácskának boldog 5. hónapot!

Talis képek szuperek! Főleg a kiskezitcsókolom-os, az Evelyn és Eliot vidámságos képe meg az Adél- Zsolti páros romantikus kettőse tetszik!

Ja ha már párválasztásról van szó, nekünk múlt héten a bőrgyógyász leszűkítette a kört. Tudja, hogy ezért a nézetéért sokan kinevetik, de ő Tami mellé nem javasolna ugyanilyen világos bőrű, hajú pasit majd, hanem egy sötét hajú, bőrű vejet kellene találni, mert különben a szőke pasival közösen a gyerekeikre már lehet, hogy komoly allergiát örökítenének tovább.
Eddig is vágyakoztunk valami mediterrán országba a citromfák és kaktuszok közé, de most már komoly érv is szól mellette! :D

Viki, Taminak is pirosas az orcája, bőrgyógyász azt mondta, ez lehet a nyáltól, a bukástól, sudocream-et javasolta ő is.

Dodó, hol lesztek az egy hónap alatt? Arra emlékszem, hogy megérkezrtek, utána Tamara tesódéknál kezdtek.

Intelligens krémest én is megcsináltam, nagyon finom lett, olyan nagyon, hogy férjem még nyers formában kiszedett magának egy kis bödönkébe, és azt mondta, ez így is nagyon jó, tök olyan, mint a madártej, ne is süssem meg.

Bondi, nagyon édes a két tesó!

Kép
teó

teó!
Anyuéknál fogunk végig lakni! Móron! Aztán onnan megyünk anyósékhoz, de ott nem alszunk.... oda szerintem csak 1-2-szer 1 napra megyünk.

d.dodó

[quote]T írta:ami mellé nem javasolna ugyanilyen világos bőrű, hajú pasit

Mi akkor már kiestünk Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Sziasztok!

Hú Dodó mindjárt indultok!
Kivi vagyok hogy bírjátok majd az utat.

Kike! Ó te szegény! Remélem mostmár hamar meggyógyultok!
Szegény kis proff!!!!!!!!!!!!

Wera! Azt hittem,hogy te imádod a karácsonyt!
Valahogy a családodból kifolyólag gondoltam.
Nálunk sajna nem olyan a család,pedig én úgy szeretném.
Egyik nap voltam a barinőmnél,ő nagyon kreatív és nagyon családcentrikus,annyira jó volt bemenni,minden fel volt díszítve,mindenhol égtek a gyertyák és az égősorok és a kát 2 éves kiskrapek ott játszott.
Ja! És karácsonyi zene szólt!
Nagyon irigy voltam!
Én pl. Anyóséknak megcsináltattam a fotókönyvet+2 kulcstartót,attól bizti odalesznek,meg Anyunak is.
De pl. sógoromnak nem lehet venni semmit aminek örülne,de tényleg semmit!
Amíg másik barinője volt soha nem vett még a tesójának sem ajit,nemhogy nekem!
Csak a mostani kicsit megváltoztatta,de nagyon utálom,hogy azért veszek valmait,mert KELL!!!!!
És akkor mégcsak nem is örül neki!

Itthon még csak tudok kai hangulatot teremteni,bár nem az igazi,de másnap megyünk Anyósékhoz és ez a kötelező karácsony annyira szar!

Amúgy meg imádom és úgy szeretném ha esne a hó!

A múltkor írtam a keresztszülőségről,hát kivi voltam,hogy mikire kap e valamit a sógoromtól vagy jön e megnézni!
Asszem tudjátok a választ:NEM!!!!!! :twisted:

Amúgy Űron egyfolytában pörög,rájött,hogy milyen jó hason és még éjjel is hasra dobja magát és nézelődik! :twisted:
Már csak ez hiányzott!

És amúgy meg mindjárt sírok,nagy örömmel csináltam túrógombócot,erre ahogy olvastam,hogy 10 dkg búzadara,belelapátoltam a 10 dkg lisztet!
Hát szépb@sz az ideg!
Most ott hever a lábosban egy 20 gombócnak megfelelő túró paca!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Olyan elegem van!!!!!!!!!!!!

Marcsi! Emma babának nagyon jó lavókája van!
Csak egy napra nem cserélnénk????
Persze alvókát nem gyereket! :lol: :lol:

Wera! Mi a baj amúgy?
Miért van rossz kedved?

Kép

Kép
ibm

Na, leányzóm már be is dobta a délelőtti szunyát! :shock: Pedig máskor olyan nehezen lehet elaltatni. Bár ma mondjuk előbb keltünk mint szoktunk!

d.dodó

Most süthetek hurkát+kruplit kell főzni!
És nemhogy a postára de boltba is menni kéne friss kenyérért mert az úgy jó!
De annyira szar gyerekkel vásárolni!
Merthogy cipelni kell,nálunk nem lehet betolni a babakocsit sehova!

Kép

Kép
ibm

És még itt sincs senki???????????????? :cry:

Na jó megyek elásom magam egy kicsit!
Mindjárt felrobbanok!
Áron meg sikongat a kiságyba!

Kép

Kép
ibm

AMi!
Itten vagyok!

Én sem szeretek most Dundival bevásrolni járni + babakocsi. Olyan meleg van a boltokban h mindig le kell öltöztetni, és persze tuti h alszik ilyenkor.
20150601134430

Ami!
Buksisimi! El tudom képzelni, mennyire mérges vagy most! Nyugi...vannak ilyen napok, mikor semmi se jön össze.

d.dodó

ANDICI GYERE MÁR VISSZA!
20150601134430

Szép napot :P

Először is köszi az együttérzést Lányok!
A tegnapi kitörésem után csodás éjjelünk volt! Csabi f10-kor aludt el hasonfekve, cumi nélkül, hátsimi közben, és csak 1X ébredt 2-kor 8) (Előtte f9-kor szopizott, tehát volt bőven tejci mind2 ciciben.) Jól bekajált, és durmolt tovább, én meg olyan boldog voltam, alig bírtam visszalaudni... Nem vagyok komplett :lol: :lol: :lol:
Most alszik, remélem, nem csak 1,5 órát, mint tegnap...

Reagálni nehéz lesz a tegnapi termésre... :roll:

Akata!
De jó, hogy emlékszel, hogy mi már pár naposan szemet vetettünk Adélra :D De Zsolesz mellett enhéz lesz labdába rúgnunk...Azok a szemek... Viszont Csabi 3 napja fekvőtámaszozik. Mondtam is neki: Gyúrsz vazze? :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin.

Wera!
Ne csináld már, Anya!!!
Biztosan van okod rá, hogy így érzel a Karácsony miatt. Megértünk. Amúgy nálunk is hasonló a helyzet, mint Bondi rokonlelkemnél, Anyu utolsó pillanatig hajtott, hogy minden kész legyen. Még akkor is így volt, amikor már segítettem neki. Mindig hajtott, és estére kidőlt, és mondta is, neki nem kell ajándék, csak egy kis nyugalom, meg pihenés. Sajnáltam őt, és haragudtam is kislányként. Amióta megvan Lilu minden jobb lett. Imádom, amikor elmegy a szentmisére valakivel, és én addig itthon mindent elrendezek. Mikor hazaér, meglátja a sötét szobában a kivilágított fenyőt, szól halkan a zene, és ő csak nézi, és ott az arcán az a földöntúli boldogság... Nem lehet szavakba foglalni, mit érzünk akkor Apával... A szomszédunkban a kisfiúhoz pl. sosem jött a Jézuska. Együtt feldíszítették a fát, odaadták neki az ajándékokat, és kész. Tudom, nem hisz mindenki, de a hangulat megteremtése sztem fontosabb a gyerekeknek, mint maga az ajándék. És ezt majd te is látod Nonón. És majd bőgsz te is örömödben :wink:

Evelin!
Nagyon jó fotó készült rólatok! Látom, jó passzban vagy/voltál :D

Dodó!
390 grammot hízott Lizy 1 hó alatt? sztem ez a normális hízás egy ekkora, ilyen aktivitású gyereknél. Mi is kb. ennyit híztunk. 400-500 grammot. És hiába 7500 gr. Csabi, ehhez 70 cm!!! Szóval, Lizy súlyával én elégedett lennék :wink: Ráadásul jókedvű, élénk, és ez a legfontosabb!

Bondi!Keresztelő miatt akkor most irigyellek, és sajnállak is :wink:

Mindjárt folytatom!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:20-kor.
Vendég

véda!
Ez az, hogy én is látom, hogy hurkái is vannak a csajszinak, meg minden.....nem zavar, hogy ilyen picike. De nem akarok januárban emiatt kivizsgálásokra járni! Nem értem miért ilyen hülyék itt, hogy van egy séma görbe, és minden babánk aszerint kéne haladnia?!

d.dodó

Ami! A liszt nem rontja el a gombócot! Nyugodtan megfőzheted. Én csak lisztet, tojást és cukrot szoktam a túróhoz rakni. Lisztes kézzel kigombócozom és kifőzöm. A lényeg, hogy minden gombócnál lisztes legyen a kezed, mert az fogja összetartani.

Kép
szly27

jaj csajok!
Mostmeg megnéztem a kulcstartókat amiket csináltattam Anyóséknak erre minkettőből kiesik a fotó!
Hát én komolyan mindjárt világgá megyek!
Mi jöhet még!
Most azt is vihetem vissza du.,és fodrászhoz is mennem kell!
Áront most raktam tisztába,3Xkakilt ma már és olyan meleg,de nem lázas!
Ez nem azu én napom!

A kulcstartókért ráadásul már 2x voltam,sose volt kész,tegnap este házhoz hozták!
Menjenek a picsába,3000 volt a kettő és karácsonyi ajándék!

Küldjetek egy kis nyugtatót!!!

Kép

Kép
ibm

Bondi! Nagyon arik a gyerekek együtt!

Kép
szly27

Emmának boldog hófordulót!
Natinak boldog névnapot!

Látom, növekszik a betegek száma, Kike, Dórika... Mindenkinek jobbulást!

Teó!
Ez nem semmi...
Tehát burkoltan így adtad tudtunkra, hogy ti is sötétszemű, sötéthajú Zsoleszra pályáztok? :lol: :lol: :lol:

Ami!
Sajnálom a gombócaidat, de téged még jobban :wink: Mérgedben jól hurkázz be! :D

Lányok, Csabi fekvőtámaszozik, négykézlábra áll, és halad! Igaz nem mindig arra, amerre akar, de halad... Pedig reménykedtem, hogy lesz még egy kis időm addig :roll:

Vikikém!
Végül tettél fel képet Dunciról? Nem emlékszem... Pedig nagyon várom!!!

Véda
Vendég

Szly! Köszi de már késő,mert vizes kézzel összegyúrtam és megfőztem de mivel szétesett akkor jöttem rá,hogy valmai nem stimmel! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Véda! Csabi nagyon ügyes!

Kép
szly27

Ami! Sajnálom! MAjd legközelebb!

Kép
szly27

Dóri!
Most csináltam, mindjárt feltöltöm. :wink:
20150601134430

Kép

Kép Számoljátok meg hány fogam van!
20150601134430

Bencuri Viki!
Hogy vagy? Kis életjelet, füstjelet küldj!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:21-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nati babának boldog első névnapot!

Emma drágának pedig boldog hófordulót!

Ibm! Sajnálom a gombócokat.
Ilyen témában nekem is van egy sztorim. Már vagy két éve volt, főztem, sütöttem egyszerre, spejból hozom a hozzávalókat, köztük két vaníliás cukrot és egy sütőport. Gyümileves volt meg nem tudom még mik, elkészültem a levessel, a sütibe akarom belerakni a sütőport, nézem, 3 vaníliásat hoztam volna ki? Nézem a kukát, hát a sütőport raktam a levesbe! :shock: :oops: :twisted:
Deeeee...finom volt a leves! :lol: Persze utólag mondtam el mindenkinek, hogy volt még benne. :lol:

Dodó! Nem tudom, mit rontottam el a krémesnél. Lehet ha kisebb tepsibe rakom, akkor jobb lett volna. Meg hiába kentem ki meg liszteztem be a tepsit, öröm kibányászni, szóval én a kanalas verziót csináltam. :oops: :lol: Viszont nagggyon fini! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki, Lackó Fickónak már úgyis a szíve összes csücske foglalt! :D

Véda, hihi, hát igen lebuktunk! :D De sajna már Zsolesznél is olyan sor áll a csajszikákból! :(

Én eddig is vártam a karácsonyt, de azután, amit Bondi meg Véda írtatok Oti és Lilla karácsonyáról! Annyira megható csak így olvasni is. Persze ezekre az élményekre még várni kell, de azt hiszem Tami tágra nyílt szemei és tátott kis szája is elég lesz nekünk egy kis boldog bőgésre.

Ami, nem lehet megragasztgatni? Tudom, dühítő, hogy fizettél érte és még dolgozz is vele!

Fotókönyvvel nekem is vannak terveim, Taminak szeretnék majd saját mesekönyvet csinálni, apukáját már megkértem, hogy írjon egy mesét Tami királykisasszonyról, mellékszereplők Jaffa cicánk és Szemi kutyánk, és akkor lehetne saját fotókkal illusztrálni. De asszem, erre már csak jövőre kerül sor.

Még akartam kérdezni, nektek dörgöli a szemét meg az orrát a poronty? Allergiaügyileg aggódom. Pár napja kezdte orrdörgölést, és szerintem nem az álmosság miatt csinálja.

Kép
teó

Katus!
Nincs! Csak mivel teli pofával vigyorog, ezért írtam.
20150601134430

Teó!
Nálunk akkor dörzsöli a szemét ha már baromi álmos.
20150601134430

Teó!
A mi szívűnk olyan sok oldalú h már majdnem gömb. :lol:
20150601134430

[quote="desviki"]A írta:desviki mi szívűnk olyan sok oldalú h már majdnem gömb. :lol:

Kép

Lackó Fickó nagyon édes! Úgy imádom, hogy mindig mosolyog nekünk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Imádom Lacinkót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Teó!
Nekem amúgy nagyon bejött Tami udvaron készült képe... 8)

Véda
Vendég

Kis önreklám, de ha rákattintottok a pü melleti www. gombra, akkor feljön a webalbumunk, ott van a csávó összes képe.
Főleg Lányos anyukák figyelmébe ajánlom!
20150601134430

[quote="véda d."] írta:véda d.

Teó!
Nekem amúgy nagyon bejött Tami udvaron készült képe... 8)

Tamiról már lemaradtunk Anyukám!
20150601134430

És most leírom a bosszúságom! Nem baba-dolog, úgyh ha vkit nem érdekel, tekerje át!
Ugye Apa kapott önkormányzati lakást. Szabály szerint, rokon bármikor odaköltözhet, szóval Levi mehet, hát naná. De Én, mivel nem vagyunk házasok, nem! :shock: Kérvényezni kellett, hogy odaköltözhessek én is, mert hogy együtt szeretnénk nevelni a gyereket! :shock: :evil: SZERINTETEK???
Ja és majd valamikor elbírálják, és kiértesítenek, persze benne van a pakliban, hogy elutasítják, mivel alá kellett írni egy papírt, miszerint már 5(!) éve élettársak vagyunk. Szóval papír szerint 16éves voltam, amikor összeköltöztem a Rezsővel! :lol:
Nevetséges!
Kiváncsi vagyok, mit itélkeznek. Egy tuti, Levi nélkülem nem lesz oda bejelentve!
Erre Rezső elállt, hogy elege van, jövőre elvesz feleségül! Kép
Este már számolgatott, meg hogy kiket kéne meghívni...én meg csak kamilláztam. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

fmarti a szüleitek sem voltak ott az esküvőtökön?

bondi, a ruhák nálam vannak. a pénzt vagy utald patrinak vagy majd a legközelebbi talin odaadod neki, de ezt zsírozzátok le ti. :)

mostanra sikerült visszaolvasni. Mondjuk hozzátartozik, hogy a gyerek reggel fél tízig aludt. :) Aztán ettünk, mókáztunk, fejtem, mókáztunk és most talán elalszik. Aztán megint eszünk és megyünk mert óráim lesznek...

Össze kéne magam szedni és elmenni fürdeni meg hajat mosni... Megvárom amíg a gyerek bealszik aztán utána szerintem megteszem. :)

Mindenkinek szép napot! :)

(karácsonyt én is nagyon szeretem, annak ellenére, hogy az utóbbi években mindig nagyon balul ütött ki... majd a tavalyi karácsonyfánk történetét is elmesélem egyszer. :) Remélem ez most jó kari lesz...

KépKép
muffin

Lackó nagyon édes!!

Kezd elegem lenni a hányingerből. :(

Szerintetek Dominak elég most csak a tejci,vagy próbáljak beletuszkolni teát?Mondjuk próbáltam,de nem kell neki cumisüvegből,inkább csak rágja. :roll:
Csak félek nehogy kiszáradjon a sok hasmenés miatt.

Kép
Kép
Kép
kike

kriszta!
Ejha, ez nemsemmi! :shock:
Amugy véletlen nem lisztezted ki az oldalát is a tepsinek?

d.dodó

Dodó! :shock: De. :oops: De az alja ragad... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Pati:rugik kellenének,de szerintem a 74-es már épp hogy jó,szóval egyel nagyobb.

Kép
Kép
Kép
kike

kriszta!
Az oldalát csak vajazni kell...alja vaj, lisz.... azért lett plötty, mert az oldalán lévő liszt lehúzta!

d.dodó

Kriszta akkor gratulálhatunk? :oops: :D :shock:

Kike, szoptass ezerrel, ne erőltesd a teát! Jókedvű? van piisi? akkor nem fog kiszáradni!

Kép
andkata

Kata:ok,köszi!Pisi miatt nem is kell cserélnem pelust,csak kaki miatt :? De biztos van benne pisi is.

Kriszti:halk gratula! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti!
Az esküvő azért jó hír, nem?

Úgy szeretem az én kis Csirkefogómat! Már tök álmos volt, kicsit bömbizett. Felvettem, lenyugodott. Letettem a nappaliba az ágyra, oldal fordítottam, lefeküdtem mellé. Kicsit ráztam a fenekét, elkezdett heherészni. Megfotaa 2 kezével az arcomat és bealudt. Kép
20150601134430

Köszi lányok, bár nem tudom mennyire jó így.Szerettem volna, ha már házasság, akkor a saját örömünkre tegyük és ne azért, hogy ilyen ügyekben kevesebb legyen a papírmunka. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Édes Lackó!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:21-kor.
Vendég

Szerintetek olajbogyót hogy lehet felhasználni? Kaptunk, én nem nagyon szeretem ,de Lacimnak megcsinálnám.
20150601134430

VKatus!
Köfi! Kép
20150601134430

Viki!

Lackó tündéri!
Te, ez a kölök mindig vigyorog? :P

Kriszti!
Gratulálok!
Az én lánykérésem sem volt ennél romantikusabb, de sezrintem a pasiknak néha csak ilyen gyakorlatiasan megy, elég szerencsétlenek tudnak lenni.
De csak a papír miatt tuti nem venne el, van ott még valami :P , úgyhogy szerintem örülj neki.

Mi másfél év ismeretség után házasodtunk, mondta is a férjem, hogy mások még csak nézegetik egymást, mire mi már a váláson is túl vagyunk:)
(persze csak vicc)

és hát, Vkata, az én hisztimhez is kell egy hintaszék!

Olyan vagyok, mint egy utazó cirkusz, ahogy Apukám megjegyezte egyszer :P

Jók legyetek.
Megyek, összekészítem az ajándékot, holnap fel akarom adni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?