Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Hát így sem rémlik. Sajnálom. A december az egy jó hónap :) akkor születni tiszta jó :lol: mindegy melyik évben.

Beneildi! Ez jó volt. :lol:

bellerreni
Eger

Reni! Köszi, a nyugtatást, de azt hiszem ez már ilyen múlhatatlan para nálam :lol: De azért hason semmiképpen nem aludnék, te nagyon bátor vagy! Persze, nem kételkedem benne, hogy igazad van, csak elképzelem szegény babát, amint hasra fekszem, és látom hogy alig fér el szegénykém... De lehet, hogy félrelát a lelkiszemem :lol:

Ananácska: igen, én is így olvastam a 4D-s ajánlásokban ahogy írtad, de legalább valaki meg is erősítette, aki átélte ezt is, azt is. Marad a türelem addig.

Kép
zsizell

Reni, ne hülyülj, semmi gond. Csak gondoltam szakmabeli és hátha. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

A nővéremnél fiatalabb vagy (1973 aug.) és neki még nincs gyereke. Nemhogy kettő, és nemhogy 18éves kamaszfiú! :lol:
Vendég

Nóri, akkor köztetek is jó kis korkülönbség van. Az én nővérem 8 évvel idősebb nálam.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,

Nóri, találtam egy képet a céges hálózaton, nem a legjobb, de hozott anyagból tudott dolgozni a kolléga... :)
Ez egyébként a melóhelyemen készült a névnapomon 2007-ben (sajnos frissebb képpel nem szolgálhatok), de nem változtam sokat, csak 1-2 szarkalábbal van több, és rövidebb hajam lesz, mert pénteken megyek birkanyírásra...
esetleg a hétvégén rakok fel frisset, pocakosat...

Kép

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Mielőtt lemaradnék...
mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez, és az új fotókhoz...

Bea
tök jó, hogy láttad a kisfiadat 4D-ben... nagyon cuki... sajnálom, hogy később nem tudjátok majd megnézni így...

Már várom nagyon a talit... tényleg... 11 "pocakos" nő bevolnul egy cukiba... jaj mi lesz ott?!?!

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ja, Reni, és ez az ügyvédcsaj most Egerben lakik. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsizell! Azért azt hozzá kell tennem, hogy nem telibe hason alszom... Fel van húzva az egyik lábam, körbe vagyok párnázva és azért úgy helyezem a pocakomat, hogy ne nyomjam. De akkor is hason. Egyébként elég mókás látvány minket aludni látni. A férjem is olyan, hogy minden oldalról szereti kipárnázni magát, meg itt is ott is ölel egyet-egyet, meg én is párnázom magam minden oldalról és még plusz ölelek is egyet. Úgyhogy kb 20 db párnával alszunk. Mókás kis kupac látványát nyújtuk.

bellerreni
Eger

Reni: ők úgy számolnak, hogy az utolsó mensihez hozzáad 7 napot és levon 3 hónapot, amivel február 29 jön ki és az jövőre nincs, csak március 1. Hiába mondtam neki, hogy márpedig én februárban szülök! :lol:

Csilla: Ha egyáltalán festünk, akkor alul zöld marad, felül pedig sárga lesz, de nem egyenes vonalban találkoznak, hanem valami hullám félében és a kettő közé festek ebből az indamintából. A felső részbe gondoltam még néhány stilizált pillangót (ez ugye még nem túl lányos?) alulra pedig néhány virágot, esetleg birkát, nyuszit... Majd kialakul, ha már csinálom.

Én is decemberi vagyok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 21:27-kor.
zuzmooo

Csilla! Hogy hívják a leányzót? Férjezett név vagy hasonló? Most is ügyvéd? Mert ha én nem is a főnököm lehet, hogy ismeri. Csak összehozzuk a végén. :lol:

bellerreni
Eger

Mátrai E r z s é b e t és úgy tudom most is ügyvéd. Csak kerek 20 évvel idősebb Nálad. Nem erőszakoskodni akarok, csak érdekes, nem? :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hú, Zuzmoo, én ezer éve nem hímeztem. Kötni is nagyon régen, bár babucinak tervezek hogy csinálok valamit. Bár Beniről van elég sok. Egyszer kötöttem egy hálózsákot, naaagy fehér liba van az elején felhőkkel, meg kapucnis. Újságból persze, de az volt az első komolyabb munkám. Kölcsönadtam a keresztfiaméknak, ne tudd meg mekkora bolyhokkal kaptam vissza. Azt hittem sírva fakadok. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs: köszönöm kérdésd, a mignon sajna kimaradt. A boltban ahol eddig kapni lehetett, nem volt egy darab süti se, aztán meg lejárt a parkoló jegyem és nem volt időm befutni a cukrászdába :( . De a szüleim hétvégén jönnek, 120 km-ről hoznak sütit :lol: . Juszt is enni fogok! (Kisfaluban lakunk, a helyi boltban délutánra már kenyér sincs, süti meg soha nem is volt.)

Zsizell Van itt valahol a babaneten egy topik "Alvás nagypocakkal" vagy valami hasonló. Azt hiszem már nem élő, de egy csomó hasznos info-t olvashatsz benne.
pammut

Álmos vagyoooooooooooooooooooook :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!
Olyan sokat írtatok, hogy alig tudtam utána olvasni
Képzeljétek mi történt ma reggel, arra ébredtem, hogy éhes vagyok.. :lol: Ami nem újdonság, de mikor megsimogattam a pocimat... eltünt, annyira rossz érzés volt :roll: Tök lapos lett, és
semmit nem éreztem
Azt hittem "ellopták"
Ma egész nap fogdosom, a hasam meg van- e még de ha úgy ülök, akkor érzem a gombócot!
Remélem minden rendben, de hétfőn megyek a dokihoz és meg kukkantom :lol: :lol: És remélem már talán a neme is kiderül!!

Kép
bettike830

Edit...
énisénis... aludjunk együtt!!!!
koradélután megkérdezte a kolléganőm, hogy nem vayok-e álmos... azóta az vagyok, előtte semmi bajom nem volt.... :(
biztosan rámszórt közben valami álomport... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Huhh, Zuzmooo!

Eszerint a számolás szerint én február 22-én szülnék! De nem akarom addig húzni! Inkább vízöntő legyen, mint halak... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut, falusi kisbolt, ismerős. :) Bár most feltörekvőben vagyunk, eladták az ABC-t a CBA-nak. Kíváncsi vagyok, jövő kedden nyit. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ez tök érdekes, nekem annak idején a fiamnál az utsó mensi + 7 nap - 3hónap számítást alkalmazták és ugyanarra a dátumra jött ki, mintha 40 hetet számoltam volna hozzá a mensihez. Most van 3 nap különbség. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és én is vízöntőre hajtok, ha már lány nem lesz, legalább halak ne legyen. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs Az klafa. Akkor majd kaphatsz egy csomó CBA-s terméket (a szomszéd faluban az van). A miénk REÁL-os :lol: . Egykutya. Ja, pl. a Reál-os gyufa tök olcsó, csak éppen olyan vékony, hogy eltörik, amikor meg akarod gyújtani :lol: :lol: .
pammut

Menjünk Barbi, aludjunk 8) 8) :lol: :lol: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Mi a baj a halakkal? Akárhogy számolok, hacsak nem lesz koraszülött, lecsúsztunk a vízöntőről.
zuzmooo

Zuzmoo, nem tudom. Egyszerűen szimpatikusabb a vízöntő. Meg apukám is az volt, talán azért. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Akkor nekem ez a 4. dátumom... :)

+7 nap -3 hónap szeritnt: 2010.02.14.
40 hét szerint: 2010.02.11.
jelenlegi méret szerint: 2010.02.19.
fogantatás szerint (az a bizonyos nap +38 hét): 2010.02.12.

Szóval ha valaki kérdezi hogy mikor jön a baba, csak annyit mondok, hogy február közepén, de már megbeszéltem vele, hogy a Valentin napot már otthon töltjük 3-asban... :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Bea, örülök, hogy minden rendben veletek! És gratula a kisfiúhoz!

Zsizell, hétfőn megbeszélem a dokival, de szerintem 22-én, kedden megyek (megyünk?) megint Hajdú doktornőhöz. Sőt, azt is elhatároztam, hogy a 23-24. hét környékén megyünk 4D-sre, s nem érdekel, hogy drágább az Istenhegyin, akkor már ragaszkodni fogok Hajdú doktornőhöz. A 18. hetire lehet, hogy Sanyim is jön! Meg talán a 4D-sre is.

Bocsi, most ennyi fért bele, Borka nagyon hamar ébredt, mennem kell sürgősségi peluscserére...
ktc

Katica, Zsizell,

én 23-án 10-re megyek az Istenhegyire...

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Pammut, a CBA-s ropi különösen fini. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs Akkor már megéri a bolt arculatváltása :lol: :lol:

Úgy látom szept 22-23.-án többen megyünk genetikai UH-ra. Én 22.-én vagyok hivatalos.

Az én kiírási dátumom is változik febr közepe és vége között. Most legutóbb febr 28. lett, védőnéni febr 24-et írt, de volt az már febr. 21. is. Ilyen kis bizonytalan dátumú gyerekünk még nem is volt.
pammut

Én 22.-én megyek a dokihoz vizsgálatra meg az Afp-s beutalóért, másnap meg vérvétel. Én nem tudok kiigazodni ezen, hogy ki mi alapján számol. Én is úgy vagyok vele, hogy ha valaki kérdezi akkor február végefelé és kész. :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Nézegettem megint ennek a Pólus Centeres Ultrahang Centernek a honlapját, és észrevettem vmit. Lehet, hogy olcsó, de engem érdekelne, hogy ki csinálja a vizsgálatot. Szerintetek ez nagy kívánság?
Csak jó lenne utána nézni, hogy érti-e a dolgát... Vagy ez csak az én parám?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, teljesen jogos szerintem. Én is utánanéztem a neten a dokinőnek aki itt a közelben csinálja. A Kisfalvival is van egy helyen ahol szintén babamozit is csinálnak, remélem érti a dolgát...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én nem is kaptam pontos kiírási dátumot, csak mondta a doki, hogy február közepe....
Aztán a védőnő febr 11. aztán nem is tudom mikor érkezik, de mindegy is csak jönne már........

Kép
bettike830

Én a Kisfalvi rendelőjébe járok, ahol a babamozit is csinálja, hétfőn megyek hozzá majd megkérdezem, ha gondoljátok írom is utánna

Kép
bettike830

Betti, Babapremier néven fut és és a II. kerület Bem József utca 7. szám alatt van. Nem tudom hogy ide mész-e.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, igen oda megyek?

Kép
bettike830

Csajok ezt nézzétek meg!

http://www.karavanpizza.hu/

Innen lesz a vacsi. :lol: Éssss szerintetek mit egyek? A bőség zavara... Annyi minden van, hogy nem is tudok választani :lol: csak azt tudom, hogy most nekem valami egészségtelen zsíros izé kell :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

http://www.ultrahangvizsgalat.hu

Most néztem. Én most már tuti, hogy ide megyek.
Egyrészt mert látom, hogy kik végzik a vizsgálatot, másrészt nem sokkal drágább, mint a Pólusban. És nem utolsó sorban az egyik doktornőt ismerem is a BMC-ből. Szóval eldöntöttem. :) November első hetében ott a helyünk. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A 4D-t nem Kisfalvi csinálja, hanem valami külsős!!!!
Vendég

De te voltál ott?? És nem volt jó??

Kép
bettike830

Nem voltam!!!!! Csak nem személyesen ő csinálja!
Vendég

Sziasztok, lányok

Jó sokat írtatok!
Én ma egész nap lógtam, mert sztahanovista módon előre jártam a munkával, és nem volt más benti dolgom.
Egész délelőtt takarítottam, hogy ne legyen trágyadomb a lakás - holnap reggel jön a védőnő...

Aztán elmentem edzeni - egyre jobban bírom, ezen érzem a második trimesztert, nem merülök le olyan gyorsan.
Bevásároltam, és már el is mert a nap - egész jól nyomom az htb-témát :)

Bea, gratula a kis kukishoz! Ahogy ölelgeti a placentát :)
Egyébként a tábliban én is fiús anyukaként vagyok, de azért az még nagyon nem biztos, csak egy 10 hetes sejtése volt a dokinak - viszont nagyon bízom benne, hogy hétfőn 'biztosra' (már amennyire biztos lehet, mielőtt kibújik).

Na, htb megy teregetni, lejárt a mosógép...

boruska

Csilla! Kérdeztem a főnökömet, hogy ismeri-e és azt mondta, hogy soha nem hallott még róla. Erre felbuzdulva megnéztem, hogy benne van-e a kamarában. Sem a heves megyeiben sem a borsod megyeiben nem létezik ilyen névvel ügyvéd... Úgyhogy én már semmit nem értek. :?

Nahát csajok! Ha rátok bíztam volna a döntést a vacsimról akkor éhenhaltam volna. :lol:

Jó pihenést mindenkinek.

bellerreni
Eger

Nóri, én csak azt írtam, hogy a nőci aki itt a közelben csinálja, a Kisfalvival egy helyen dolgozik. Remélem hogy ha tényleg koponya az ürge, akkor nem áll össze akárkivel. :lol:

Reni, akkor passz. Lehet hogy csak az iwiw-en van fent a lánykori nevével, de furcsa, mert a Dr.-t elétette. Ha a férjezettet használná, akkor azt írná ki. Na mindegy, ezt a rejtélyt akkor nem sikerült megoldani.
Remélem sikerült jó pizzát választanod, én most jöttem be a konyhából, teregetésből, locsolásból, nem láttam az üzidet.

Képzeljétek, ma megállapítottam, hogy kezd látszani a babapoci. Azóta egyfolytában azt nézegetem. Még a mikro üvegében is.
:P
Kolléganőm pont tegnap mondta hogy nem látszik. Na ma fölvettem egy simulós pólót. Láttam hogy kegyetlenül stíröl, de nem szólt semmit. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!
Kaptam idopontot, 12.-en megyek a genetikai uh-ra, es lesz 4D is. Mar annyira varom, hogy lassam minden rendben van-e vele. Nalunk csak 3-as teszt van, de csak a vert veszik le itt, Nemetorszagba kuldik el elemzesre. Augusztus 20.-an voltam vervetelen, mondtak, hogy 10 nap mulva kesz lesz. Felhivom oket 31.-en, erre az a valasz, hogy meg csak aznap kuldik el. A10 napos verembol mit akarnak kielemezni, hogy milyen gyorsan bomlanak le a vorosvertestjeim? Es raadasul ez egy eleg komoly fizetos vizsgalat. De ugyanigy jartam a toxoplazma, citomegalovirus vizsgalattal is, azt se csinaltak meg ,csak irtak oda valami hulyeseget, es az raadasul 3X ennyibe kerult. Nalunk ezek a laborok csak viccek. De remelem minden rendben, es akkor mindegy, mit cs*sztek el es mit nem.
Edit, Bea- udv a fius klubban!
geri79

Geri!

A nővéremék (amikor még házas volt, és úgy volt, hogy akarnak gyereket) egy nagyon drága családtervezési klinikára jártak. Ilyen dolgok miatt, hogy rubeola oltás és egyebek kb fél évet szórakoztak velük konkrét vizsgálatok nélkül. Majd sok pénzért megcsinálták a vizsgálatokat (rákszűrés, UH, vérteszt...stb). 2 hét múlva kellett az eredményekért menni.
Közben a saját nőgyógyászánál megjött a rákszűrése. P4, HPV és valami gyanús folt az UH-on. Azonnali műtét. Hál Isten valami jóindulatú cucc volt, de mindkét petevezetője el volt záródva. A Prolaktinja meg az egekben volt.

Várták a rossz eredményeket a magánklinikáról is. Erre bementek és közölték velük, hogy semmi gond, minden rendben, nincs akadálya a terhességnek.
Na akkor elővették a kórházi zárót meg egyebeket! Visszakapták az összes pénzt a klinikától, plusz sűrű elnézéseket kértek! :evil:
Vendég

Nori!
Kicsit nalam is igy volt, csak kisebb leptekben. Az elso vervetelnel a felet megcsinaltak a korhazba ingyen- verkep, rh, ionok stb., ezeket a specibb vizsgalatokat egy maganklinikan lehetett csak elvegeztetni. A korhazban rendesen megjottek az eredmenyek, a maganklinikarol meg csak valami kodos valami, a dokim is csak bongeszte, es biztos, hogy nem volt helyes. A kenetvetellel is pont igy jartam: eloszor kijott, hogy en hordozom Varad bacijainak jo reszet, amikor se strandra, se egyeb helyekre nem jarok, ahol ezeket osszeszedhetnem, es nem is volt raadasul semmi tunetem. Doki felirt 2 oldalnyi antibigyot-egy honappal a terhesseg elott, de mivel biztos voltam benne, hogy semmi bajom, inkabb elmentem meg egy kenetre, ahol is minden negativ lett- es persze ez is egy kb. 10000 ft-os vizsgalat, de meg szerencse, hogy nem szedtem be azt a rengeteg bogyot. Orvos letemre en az az ember vagyok, aki soha nem vesz be semmilyen bigyot, kiveve neha egy Nurofen. De persze en buta tyuk vagyok, nem mondtan semmit, csak orultem, hogy nincs baj.
geri79

jo éjt csajok, mi elmentünk alukálni!

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!!!

Hát én tegnap este bűnöztem: szalonnát sütöttünk...de nagyon jó volt. igaz, hogy én teljes kiörlésű kenyeren ettem a "zsírt", de még így is elég tömény volt. Pedig én tejfölösen eszem, ami kicsit segít a zsír lebontásában, de este azért még bekaptam egy probiotikum kapszulát is... most reggel meg lenyomtam egy activiat, mert égett a pocim de nagyon... Ti hogy bírjátok a zsíros dolgokat? Én nagyon nem, de ez jól esett. Akkor, de most.. :lol: :lol:
És most megint érzékeny 2napja a mellem..Pedig már vagy 4hete nem az. másnál történt ilyesmi???

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?