Sziasztok Lányok!!
Olgi, Anna el is aludt mire felértünk!!!
ezt már szeretem, ebben a melegben ki is fulladtam mire hazaértünk (lehet Anna is így volt ezzel!!
), jó egy kis magamhoz térés, bár így meg a délutánunk hosszú. Remélem Te is jössz nemsokára!!
Klarka örülök, hogy jössz!!
Nekünk is van jópár ismerős, akik szopi mellett lettek terhesek (egyiknek még mensije sem volt
), a védőnő nekem annak idején azt mondta, hogy kétszeri szopi legyen( ami nálatok már meg is van, nekünk akkor még kb 5-6-szor volt
) Utáltam mikor azt olvastam, hogy ez mindenkinél másképp alakul, de azért elhittem, hogy mi tutik vagyunk és nem számít a szopi
, az úgysem derül már ki, más is lehetett az oka, de a szopi után (Anna akkor 17 hós volt) egy hónappal van pozitív teszt
Így 2év3hónap lesz a különbség, ha minden rendben lesz. Nálad még az is jó, hogy tudod, hogy van és mikor van pé!! Én ezzel voltam megáldva egy ideig, hogy van vagy nincs
Különben mikor egy éves volt teljesen elhatároztuk, hogy megyek vissza dolgozni, most érezzük már úgy, hogy talán be tudjuk vállalni, de a 3év különbség lenne a tuti, amit az állam sajnos nem finanszíroz
Krisztinka még a nagy bevállalós ezen a téren!!