Új privát üzeneted érkezett!

klrarka: üdv itt minálunk kívánom hogy legyen minél előbb zebrás teszted :lol:
erzsebet0312

klarka: Szia :P Én is így jártam : ez volt a 2. próba hónapunk. Az elsőben még szopcsiztunk, akkor nem jött össze és a ciklusom is 30 napos volt. Ebben már nem szopcsizunk, a ciklusom 5 nappal rövidebb lett és már van pozitív tesztecském is :lol: De rengeteg olyan kismamit ismerek, akik szopi alatt lettek babásak. Egyéntől függ!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

HELLÓ LÁNYOK!!

HOL VAGYTOK??????

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hellóka: ja ma elkapom apát :lol: ja dolgozom muszály :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
De jó volt ez az üzi!!! :lol: :lol: :lol:
Délután megyünk csavarogni Egerbe!!!!!
Csak este leszek!!!!
Kapd el apát!!!!!!! :lol:

Puszi!!!!!!
Vendég

Halihó Mindenkinek!!!!!

Hol vagytok????????
Senki nincs itt????
Vendég

Én csak mint a mesében, hol voltam, hol nem. Kint a kertben, idebent pihentem, meg miegymás.

Nálunk nemsokára fürdik a gyerek, úgyhogy lassan lépek.

Holnap pihi időben jövök :lol:

Enik! Jól vagy? Meg persze a többi kismama??
Vendég

Jó éjt!
Nincs senki,megyek a fürdőbe és feküdni!!!!!!!
Jó pihenést Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, Erzsebet, Olik:

Köszönöm a bíztatást. Én is valahogy így gondolom. Soha nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót, 2 évig nem szerettünk volna még babát, pontosabban szerettünk volna, csak kellett még várnunk egzisztenciális okok miatt, de amint úgy döntöttünk, hogy jöhet, egyből jött. Mindegy, nem keresem az okokat, nem is kell úgy siettetnem, mert csak 26 vagyok, a fiunk is csak 10 hónapos, szinte még baba és nagyon fogunk örülni, ha jön egy újabb élet! Szerintem kár a következőre koncentrálnom, mert a már megszületett első gyerekemről terelem el a figyelmemet, akire szintén úgy vártunk!!

Igen, én is azt hiszem, hogy azért 1 éves koráig jó lenne szoptatni, mert mindketten nagyon szeretjük ezeket az összebújásokat:)

Jövök hozzátok, de nem biztos, hogy minden órában, csak kb 1-2 naponta:)

Sziasztok:

Klarka

Rakok fel a fiunkról egy képet:

Kép
Kép
klarka

Szia Klarka, légy üdvözölve :lol: , de komolyan, gyere, és írj amikor csak tudsz!
Andris gyönyörű kisfiú, és mivel 10 hónapos....hú, még tényleg pici.

Amikor az én Petim votl 10 hónapos, még úgy volt hogy nem akarok neki tesót, sokszor felébredt éjjelente, extra mozgásigényű, sokszor nyűvös baba volt. Most már alszik is, mozgás még megvan, de felnőttem hozzá :D , és bár dackorszak az van, de majd túl leszünk ezen is.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

nyűgös akart lenni... :D
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

Klarka üdv közöttünk,mielőbbi babásodást!!!!

Látom hétvégén mindenki a levegőn volt,és nem a gép előtt!

A hasznos napokat remélem kihasználtátok!!!

Én vasárnap egész nap feküdtem,amíg nem ebédez főztem.Nagyon fáj a derekam,most is....remélem nem fáztam meg,bár nem volt hideg,nem ültem kőre.
vedresandi

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

Reméllem ma már MINDENKI bejelentkezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reméllem MINDENKI jól van!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
Vegyél VÉNUSZ balzsam-ot,nagyon jó minden fájdalomra!!!!
Gyógynövényes boltokba nézd meg!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: azt a tanácsot kaptam Olik-tól,hogy most tűrjek még egy picit,mert hátha más miatt fáj :wink: Ne kenjek rá semmit,és nem vegyek be fájdalomcsillapítót.Megpróbálom ezt a 8-10 napot kibírni,aztán lehet,hogy elmúlik 1-2 napon belül.Nem vészes,csak kényelmetlen,mert az irodában egész nap ülök.

Veletek mi a helyzet???Kihaszáltátok egymást??? :wink: :oops:
vedresandi

ANDI!

Velem az a helyzet,hogy tegnap délután elöntött szószerint a tojásfehérje,ennyi még sosem volt,délután és este mindent bele volt!!!!!!!!!!
Az orvos jól mondta szombaton,hogy 2 nap és mindent bele!!!!
Csak azt nem értem,hogy a vonalzóm 3 nap múlva jelzi az ovu-t!!!!
Na de mindegy az a lényeg,hogy mindent megteszünk!!!!!!
A héten megyek a fiammal osztálykirándulásra a Mátrába,felkértek idegenvezetőnek,mert úgy ismerem mint a tenyerem!!
Nagyon jó lessz!!!!!
A hétvégén most gondolkozok mit tervezzek!!!!
Annyit tudok vagy szombat vagy vasárnap Dávidnak megint bajnoki Putnokon!!!!!
Már nem fogadok,mert még ezt is tudod hol van,gondolom :lol: :lol: :!:
Vendég

Kriszti: a vonalzó az nem mérvadó.Nekem is 19.ére tette volna a hasznos napokat, de nekem 1 héttel előtte volt,ez tuti!Az a lényeg,hogy jókor voltatok jó helyen!!!
vedresandi

Én is abba hiszek amit látok és érzek!!!!!!!!!!!!!!
Ezért igen jókor voltunk jó helyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ez a beszéd Kriszti.Én is pont ezt csináltam.Láttam tojglit,és uccu neki....nem érdekelt a vonalzó :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Drukkolok mindenkinek, hogy mielőbb pocakosodjatok....:)

Asszem, egyébként, hogy nálatok olvastam, hogy nem mindenkinek tetszik a méhszáj vizsgálat. Én mondjuk mind a három tünetet figyelem (hőmi, nyák, méhszáj) és a méhszáj-vizsgálat nagyon sokat segít, mert ha már tudom, hogy van tojásfehérje, a hőm is éppen megfelelő és ehhez pluszban még a méhszáj is felpuhult, fennt van és nyitott, akkor tuti adott minden...:)(bocs a vulgáris megfogalmazásért..) Andris is így jött össze, előtte meg ezzel a módszerrel néztük, hogy mikor nem szabad szeretkeznünk (amíg még nem lehetett babánk. Fontos, hogy ápolt és tiszta legyen hozzá a kéz. De megértem azokat is, akik ezt nem szívesen csinálják, mert félnek tőle. Annak ugyanúgy lesz babája..:)

Bocs a szómenésért...

Valószínűleg mi most elmegyünk sétálni, mielőtt megjön a nagy meleg..

Klarka
klarka

KLARKA!
Minden elismerésem azé aki a méhszáját megmeri vizsgálni!!!!!!!!!!!
Én nem merem,sőtt nem is akarom megvizsgálni,mert félek valamit megsértek,vagy éppen bármi bajt okozhatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem elég ha látom a tojásfehérjét mérem a hőmet!!!
De a hőmérés is kiakaszt!!!!!!!!!!
Legalább 3 napja 37 a hőm,és tegnap tojásfehérjéztem!!!!!
Lehet a clostytól ilyen a hőm???

Jó sétát Nektek!!!!!!!
Vendég

Sajna nem tudom, hogy mi a closty...mondjuk nekem az után szokott felugrani, miután megvolt a tojásfehérje. Szóval, mikor már múlófélben van, akkor indul meg felfelé a hőm.
klarka

Sziasztok!

Erzsi! Bejelöltelek az iwiwen! tEssék képet oda is rakni!!! Na remélem jókor akcióztatok apával!!!

Klarka! Üdv közöttünk! Mihamarabbi pocakosodást! Szerintem a szopatás ne befolyásol, mert tök sokan leszenk kismamik úgy, hogy közben szoptatnak!

Kriszti! Hát remélem sikeres volt az ungabunga!

Zsu! Hol vagy már eltűnve??? Hiányzol!!! Lassan az Andi csinálhatja a Wanted táblát!!!! Aki megtalál az meg zebrát kap!!!

Andi! Izgatottan várom a hónap végédet, aminek ugye nincs vége vcsak 9 hónap múlva!!! :lol:

Nálunk még semmi izgi csak szex. Abból mindig jó ha van!
Mi tegnap bababörzén voltunk, vettünk egy csomó pelust meg néhány kisruhát vettem manónak.

Enik! Nyugi! AZ a teszt már pozitív! Minden rendben lesz!

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

KLARKA!
A closty az peteérést sekentő tabletta!!!
Köszi,hogy válaszoltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Krisz!

Milyen most a bababörze???Anno én is eladtam Dani összes cuccát...lehet most már bánhatom??? :wink:

Én is várom a hónap végét,pláne most,hogy a 9-10 dpo körül járok,és nincs semmi extra.Nekem ez tetszik :wink:
vedresandi

Sziasztok, mi most elmegyünk, majd később visszanézek.

K
klarka

Krisztinka!
Reméllem sikeres volt az "ungabunga"!!!!!
Reméllem a tiétek is az lessz ebben a hónapban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

HALIHÓ!!!!!

HOL VAGYTOK????????????????????????????
Akik már rég jelentkeztek!!!!!!
MI VAN VELETEK??????????????????????????
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Olgi, Anna el is aludt mire felértünk!!! :D ezt már szeretem, ebben a melegben ki is fulladtam mire hazaértünk (lehet Anna is így volt ezzel!! :D ), jó egy kis magamhoz térés, bár így meg a délutánunk hosszú. Remélem Te is jössz nemsokára!!

Klarka örülök, hogy jössz!!
Nekünk is van jópár ismerős, akik szopi mellett lettek terhesek (egyiknek még mensije sem volt :roll: ), a védőnő nekem annak idején azt mondta, hogy kétszeri szopi legyen( ami nálatok már meg is van, nekünk akkor még kb 5-6-szor volt :D ) Utáltam mikor azt olvastam, hogy ez mindenkinél másképp alakul, de azért elhittem, hogy mi tutik vagyunk és nem számít a szopi :D , az úgysem derül már ki, más is lehetett az oka, de a szopi után (Anna akkor 17 hós volt) egy hónappal van pozitív teszt :roll: Így 2év3hónap lesz a különbség, ha minden rendben lesz. Nálad még az is jó, hogy tudod, hogy van és mikor van pé!! Én ezzel voltam megáldva egy ideig, hogy van vagy nincs :roll: :D

Különben mikor egy éves volt teljesen elhatároztuk, hogy megyek vissza dolgozni, most érezzük már úgy, hogy talán be tudjuk vállalni, de a 3év különbség lenne a tuti, amit az állam sajnos nem finanszíroz :? Krisztinka még a nagy bevállalós ezen a téren!! :D

Kép, Kép
nemen

Denni már nagyon aggódok, remélem minden rendben van veled, csak egy sort ha tudsz pötyögj be!!

Az akciók látom jól sikerültek!! Kriszti most a dokid rendben volt!!!A hőd végülis felment??

Ildi, Kislibus, Ancsa jól telt a hétvégétek??

Nekünk tuti az autó (Opel Astra G 1.4, ferdehátú, sötétzöld, 2002-es), nagy szerencsénk volt vele, mert már fél éve nézegetjük és most Debrecenben sikerült megvenni!! Hazavittük megmutatni, amúgyis most hazamenős hétvége volt, látogattunk kisbabát (félelmetes ez a 1,5 év mennyit fejlődnek), 2 éves szülinapon voltunk, meg ismerősök jöttek, nagyon jól sikerült, csak pihenés nem nagyon volt, de mindjárt megyek kicsit Annához!! :D

Kép, Kép
nemen

Még mindig ez a hasfeszülés van, estére kicsit jobban, napközben "éppenhogycsak", de lehet most van nagy szerencsém, mert ha jön a hányinger a nagy melegben... akkor mondjuk megyünk mamihoz :D jövő héten már ott leszünk, jó lenne oda is egy kis internet!!! :D
Nem tudom, hogy a héten menjek e el a dokihoz vagy jövő hét után, most 5+1 van akkor 7+1... lesz, most biztos látna petezsákot és hogy hol van, akkor meg már szívhangot, szerintetek???

Kép, Kép
nemen

nemen: köszi a válaszod!

Most értünk haza és iszonyat forró, fülledt az idő itt, Szentendrén, ahol lakunk. Jól meg is szédültem a postán, kértem egy pohár vizet. Éreztem, ahogy gynegülök, de tök rossz volt, hogy ott volt Andris, mert a felelősségérzet miatt az ember még jobban izgul, hogy nehogy má' elájuljak...:)
Andris közben visított, mert szomjas volt, így leültem, lehajtottam a fejem és odaadtam neki a cumisüveget, úgyhogy megnyugodott.
Pár perc múlva új erőre kapva indultunk haza, de megfogadtam, hogy mostantól de. 8:30-tól 10-ig, du. pedig 17:00 után leszünk kinnt, mert itt rekkenő a hőség.
Egyébként épp a tejpénzemért mentem a postára, mert adtam tejet előző hónapig 6 hónapon át egy ikrepárnak és az OEP meg fizette (a drága!!!:)

Na, megyek ledőlök, mert tényleg kifúltam.

Klarka

Nemen, te se menj ki a nagy melegben, főleg, hogy babás vagy!!
klarka

Erzsi majd kérjük a képeket az iwiw-re!!
Klarka téged megtalálunk ott??

Kép, Kép
nemen

nemen: szerintem menj jövő héten, már bocsánat, hogy anyagi okokat is nézek, de ha fozetős dokihoz jársz, akkor ha most nem lát semmit, akkor jövő héten is visszahív, és akkor duplán kell fizetni....Már bocsánat....tényleg nem vagyok anyagias, de az én dokimnál ez (mármint a két uh-s vizsgálat) 16.000 lenne...

Tényleg bocs, de a baba jövő héten is ott lesz és akkor már biztos hallják is, hogy hogy kalapál a pici szíve!!!!! Jaj, de jó neked!!!!!!
klarka

Igen, fenn vagyok az iwiw-en: Pitter Gáborné néven
klarka

ENIK!
Akció volt tegnap 2x is!!!Biztos ami biztos!!!!!
Hővel úhy állok,hogy 3 napja 37,előtte talán 36,9 volt!!!
Most bekavarhat a closty!!!!!!
Tojásoztam tagnap!!!!!
Már nem érdekel a hő annyira,az a lényeg,hogy sikerüljön!!!!!!!!!
Ha kibirod az orvost,ne kapkodd el!!Rá érsz!!!!!!!
Az már tuti babás vagy!!!!!S szerintem az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi! Olvastam a másik topikban balhé volt azzal a BmKrisztával.....tényleg elképesztő a csaj.
Fogggggalma sincs a dolgokról, és ráadásul aggresszív is.

Ma tiszta nyár van, lehet hogy fel kéne fújni a kis gyerekmedencét. Vagy az azért még korai???

Nekem is csak a derekam fáj, Andi nekünk mindig ua a tünetünk :lol:
Nekem sincs se hányinger se semmi, pici hasfeszülés, meg elég erőteljes derékfájás, de ez nem jelent semmit, nekem mindig fáj a derekam, rendszeresen masszíroztaton is. :D

Enik! Én elmennék dokihoz, de amúgy tényleg felesleges, mert ráér, de én olyan hülye izgatott lennék....

Zsu??? Nagyon régen nem voltál, mi van veled?

Erzsi?

Kriszta, megettétek ami tőletek telt, biztos nemsokára meglesz az eredménye.

Asszem felébredt, rohanok, szólít!
Vendég

Kriszta, megtettétek akart lenni, csak a rohanásban elírtam!
Vendég

Sziasztok!
Enikő:Örülök, hogy Annácska "kidőlt" :lol: Mi még porszívóztunk, aztán 12.50kor leraktam. Most pedig megpróbálkozom a strucc tojás festéssel :roll: Kaptam 2 darabot. Azt tehetem rá, amit csak akarok. Most volna is hozzá kedvem. ( a megrendelőnek remélem tetszik majd :wink: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Megkerült az elveszett bárány!! Krisztinka! Ha magamtól jelentkezem, nekem is jár a zebra????
Bocsi, hogy eltűntem, de ez az esküvő teljesen kizsigerelt. Péntek 15.00-tól, tegnap estig tartott. Termet díszítettünk, szombaton a lagzi, vasárnap meg a rendrakás.Este 8kor már aludtam. Nagyon jól éreztük magunkat, a végén már cipő nélkül táncoltam, a fiúk meg az asztalon. Ja, és az enyém lett az eldobott menyasszonyi csokor :lol: :lol:
Este jelentkezem, most millió dolgom van.
Puszi mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Klarka! Bejelöltelek! Irtó helyes a kismanód!

Enik! Én sem mennék még orvoshoz! Legalább 1 hetet várj!

Andi! Mi a börzén főleg a pampers miatt mentünk, mert olcsóbb, meg játékot is adnak, meg vettem pár bodyt meg egy klassz rövidnacis szerkót Manónak, meg az uncsitesójának egy Thomasos pólót, mert az a kedvence.
Én használtat nem szoktam venni. Általában a C&A-ba vásárolok és ott elég olcsón lehet venni babacuccokat, ilyen még a H&M de ott még nem voltam.
Vendég

Zsu! De jó! Majd tegyél fel képet milyen csinci rucit sikerült venni! A zebráról majd kikérdezzük Andit, mit szól hozzá!!! :wink:
Vendég

Sziasztok elveszettek :wink:

Kacika: már elsimítottam,de nem volt egyszerű :lol:

Enik: mikor lesz babás vonalzód :?: :wink:
vedresandi

Krisztinka: köszi a jelölést, ti is nagyon édesek vagytok!
Nem semmi helyen voltatok nászúton!! Mennyi ideig voltatok?

K
klarka

12 napig voltunk Fantasztikusan jó volt, a szálloda valami szuper volt!

Dobok ide néhány képet:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hű, anyám!!!!! Gratula!!!!Azta!!!!!
Gyönyörű hely!

Most megyek, elvégzek, néhány háztartási munkát, mert Andris most egész jól elvan a járókában, kihasználom gyorsan az időt!

Sziasztok!!
klarka

Sziasztok!!
Haza értem!

Klarka!
Jelöltelek az iwiwen!!!
Szépek vagytok!!!!
Vendég

Én is haza értem közben!

Ez a nászút biztos csodás lehetett, nagyon szép helyen voltatok!
vedresandi

t.kriszti: köszi, visszajelöltelek!
Neked hány gyereked is van?
klarka

Klarka!
2 van!
17 éves lányom és 13 éves fiam!!!!
Majd teszek már fel róluk is képet,a myvip-en van kép róluk!!!
Vendég

Sziasztok!

Minden új kismamát és kismamajelöltet köszöntök, jó titeket olvasni!

Most olvastam vissza mindent, mert hétvégén a Bükkben voltunk Szilvásváradon. Dobnék képet, ha tudnám hogy kell.... Voltunk Kékes tetőn, oda nagyon rég vágytam és megyünk is még, majd a Bükk fennsíkon, a Tar-kő névre hallgató hegyen, meg egy kilátónál is, és gyönyörű volt és ettünk finom pisztrángot, meg ittam csokis kávét, ami nem s volt olyan csokis, de jó volt, meg láttunk néhány példányt a lipicai ménes lovaiból, azok aztán a fennséges állatok!

És már éppen csak megvan, és annyira jól érzem magam, hogy egyre inkább félek, hogy nem fogjuk még a köv. két mensit se kivárni.... :)

Denni mi van veled?????

Hajrá t. kriszti, hajrá Erzsi!

Itt mindenki bebabásodik, mire mi újra hozzá kezdünk :D
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?