Sziasztok,
már ha a nagy búcsúzkodás közben itt olvas még vki? Ha nem így jártam.
Én régi „tag” vagyok, csak nem igen aktív, olvasgatlak Titeket, de sajnos csak heti 2-3 alkalommal sikerül, így kommentezni nem nagyon tudok, mert mire odajutok, h hozzászólnék, már rég más téma van.
Elég aktív a fórum ami szuper, jól összeszokott a csapat.
Gondolkoztam, h elmegyek talira, de így ismeretlenül nem volt merszem, bejelentkezni, h mennék. (jaj, ne értsetek félre, nem akartam oda pofátlankodni, csak jelezni, h mehetnék-e? )
Vagyis hát azért annyira nem ismeretlen, de mégis, hiszen alig tudtok rólam vmit már ha még vkinek dereng egyáltalán vmi, mármint velem kapcsolatban?!
Most kéne bemutatkozót írnom? Vagy már nem lehet csatlakozni? Megpróbálnék aktív lenni, nem csak kukkolni!
Niki alszik és a védőnő sincs még így akkor jut idő „bemutatkozni” Niki 2009. május 1-én született. Már forog oda-vissza és négykézlábra áll, van két foga, mászik, de hátrafelé fújja a nyálát és néha a kaját.
Mármint ki a szájából
Még szopizik de végre vizet is elfogad, próbálkozok a hozzátáplálással, de nem nagyon fogad el semmit, inkább „éhezik” 1-2 kanál sinlac az még elmegy de más nem, se anya főztje, se bolti. Mi most ezzel „küzdünk” mert kicsit aggódom, h fogyni fog! Röviden ennyi.
A betegeknek jobbulást!!!!! A gyerekek gyönyörűek egytől-egyig!
Megpróbálok egy képet felrakni Nikiről, remélem sikerül?
Ő így segít zoknit teregetni, íz szerint párosít? Ez vajon anyáé vagy apáé lehet?
Szép napot Mindenkinek!
Timi