Sziasztok!
Poci: gratula a 19.héthez!
Első voltam a sorban!! Hűha! És be szoktak válni az álmaid? Mert pont egy koraszüléstől tartok...
( Remélem, nem én kezdem és kihúzzuk legalább a 38.hétig. De én is azt érzem egyébként, hogy azért a 40.hetet nem fogom megvárni. Meglátjuk. De emlékezni fogok az álmodra
Bibar: Veled örülök a betöltött 17.hét miatt.
Ugye, mi egyidősek vagyunk. Igazából, valahogy most nem is jutott eszembe, csak akkor, amikor írtad.
Niki: biztos szupi lesz a szárítógép és az meg pláne, hogy nem lesz száradó ruha a lakásban. Nekem is ez a bajom, na meg a párás levegő.
Kitudja: örülök, hogy jöttél, már hiányoltalak. Hogy vagy? És a Manócska?
Edi: a Manó popi valami szenzációs és mennyire formás már most?? Hihetetlen szupi pasikád van!! Most már értem, hogy miért is kapálózott egész nap az én Babóm pénteken, de érdekes módon péntek este abbahagyta és hétvégén is úgy kellett ébresztgetni, hogy "hahó, megy a túró rudi!"... nem sok eredménnyel jártam. Na, de ilyen Férfi miatt nem is csodálkozom, hogy oda volt
Biztos elfáradt és most 3 napig alszik.
Valahogy ugyanazt éltük át mi is pénteken, mint Pociék.
Lányok! Akik írtátok eddig, hogy nem szoktunk hiányolni, ez a fórum úgy teljes, ha mindenki bejelentkezik, ki előbb, ki később. Akiknek ott van a család vagy a háztartás, szerintem természetes, hogy akkor jön, amikor csak tud. Én sem tudok jönni sokszor, de jó hallani/olvasni mindenkiről. Tehát ne járjon ilyen butus dolog senki fejében, hogy nem hiányolunk valakit, mert minden tagunk számít. Igaz, lányok????????
Zsani: drukk a holnapi UH-hoz, gyere majd mesélni, mi volt!
Dodó: a 6.évet Apával a megismerkedéstől számítjátok vagy pedig házasságtól? És csak nem Valentin naptól számítjátok?? Nekünk is 5.év lesz febr. 14.-én
Azóta ismerjük egymást és 4 éves házasok leszünk idén (aug.-ban).
Zsani: milyen édes Atika a csokis szájával
Igazi tortázós kép!
Mi is el voltunk tűnve hétvégén, mert a hó megtette a hatását és jó nagyokat szánkóztunk, havat lapátoltunk, azaz Apa, én addig hógolyóztam Nórival. Vasárnap meg próbálkoztunk egy nagy sétával, de lányom térdig elmerült a hóban és nem bírt menni, így kitaláltuk, hogy akkor menjünk vissza és építsünk a kertben egy hóembert. Megmutatom
Amúgy jól vagyunk, Babóca most kicsit csendesebb volt hétvégén, lehet, hogy a furcsa téli időjárást is érezhette vagy csak kifáradt tényleg a pénteki izgalmaktól
Nóri első hóembere
Közeli
kicsit megszeretgetve
készül...