Új privát üzeneted érkezett!

Csipike, nem gondolod rosszul. Istenhegyi "jó pofa", rossz látási viszonyok? Létezik ilyen? Jó fejek... Úgy látszik ők is inkább reklámban erősek?
Mindenki azt mondja, hogy az AFP elavult. Ha az UH rendben van, és a dokid is azt mondja, akkor biztosan úgy is van. Kombi teszted is jó lett, nem?
Amúgy gratu a kispuncishoz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Rákszűrés: januárban volt, májusban estem teherbe. Dokim néha megkérdezi, mikor volt, s bólogat. Nem csinált újat. Sőt, eddig nem is vizsgált még, szerintem hétfőn fog, mert megyek az AFP-s beutalóért. Egyébként a dokim híres arról, hogy nem lehet érezni, amikor vizsgál. Áldott jó keze van!

Hüvelyi UH:
már az 5. héten is hasi volt, azt mondták, elég vékony a hasfal, mint kiderült, nálunk az ultrahangozósok nem szeretik használni a hüvelyit, talán azért, mert nők.

Zsizell, most nekem is mondta a védőnő a pisit (borival nem volt ilyen), azt viszont nem tudom, hogy ha hozzám jön, akkor is kell-e. Holnap délelőtt jön, akkor majd kiderül. Hozzátok is ment már a lakásotokra a védőnő? Úgy tudom, egyszer kell neki a terhesség alatt (környezettanulmány címén).

Reni, nekem közel 6 éve megvan a terhességi tesztem, ami Borit mutatta. Még mindig 2 csíkos! És láthatólag semmi baja nincs.

Csipike, ez az AFP nagyon ódivatú, nem véletlen, hogy a többi genetikai eredménnyel együtt értékelik a legszívesebben, s látod, az nálad is negatívra jön ki.

Bea,
jó olvasni soraid, örülök, hogy épségben megérkeztetek.

Tali:
nekem is jó lesz 16-a, de 6-nál előbb nem érek oda. :cry:
ktc

Jó reggelt Lányok:)

Én ma megyek a dokibácsihoz kontrollra:) meg a beutalóért afpre:)

Nektek legyen nagyon szép a napotok:)
:) :) :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nori!
Bizony, ma megyunk 4D-re.
Nem mondom, hogy kicsit nem izgulok. Vagyis nagyon. Kristof meg alszik, Feri is, de en mar fent kuksolok az izgalomtol. :oops:
Igen, a neme miatt is izgulok (bar nemtom miert, mert nekem mindegy, inkabb amiatt izgulok, hogy lassanak valamit, szeretnem mar tudni), masreszt nagyon para vagyok, hogy nehogy valami rosszat talaljanak. En mindig ilyen vagyok. :oops:
Szoval szoritsatok!
Majd jelentkezem, ha tudok a fejlemenyekkel es keppel, de nemtom mikor, ugyanis uh utan videki rokonlatogatasra megyunk, fogalmam sincs, hogy a ketto kozott hazaugrunk-e.
Vendég

ananácska: drukkolok, várjuk a fejleményeket! :D

Csipike: az AFP tényleg elavult, az Istenhegyi szóróanyagán pl. rajta van, hogy önmagában nem alkalmas szűrővizsgálara. Az Istenhegyi a négyes tesz után milyen arányszámot hozott ki? Állítólag 1:150 hez alatt kell az aminocentézis. Ha a genetika rendben találja a dolgokat, akkor az úgy van. Talán az nem mondanak feketét-fehéret, hogyha esetleg valakinek mégis máshogy alakul, nehogy beperelje őket. Amúgy nekem a nemére is azt mondták, hogy majd a genetikain megmondják, de persze csak akkor lesz biztos, ha már kinntvan :roll:

Kép
juci-77

Lassan indulunk a dokihoz. Szorítsatok, hogy pocakmanó ne takargassa magát! :wink:

ananácska: szorítok nektek is, hogy minden rendben legyen és szép képet kapjatok a babáról! Egyébként felocsúdott már a család? Írtad, hogy csendesebb volt a fogadtatás, mint vártad.
zuzmooo

Sziasztok!

Na voltunk tegnap dokinál, és jelen állás szerint pöcsös! Az uram őrjöngött természetesen, mert ő fiút akart, és verte egész este a mellét, hogy hát ő csinálta.... :shock: :shock: :shock:
Ja, és úgy tűnik kilógok közületek most már végképp, mert a doki azt mondta, hogy most már szinte biztos benne, hogy mérete alapján 20 hetes. Tehát kb. január 23-25körül szülök, a február 1 helyett...
Azért maradhatnék inkább itt? :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok Lányok!

Szorítok azoknak akik ma mennek doktorbácsihoz és várom a fejleményeket.

Edit neked gratula a fiúcskához. Miazhogy? Kötelező itt maradni közöttünk :D :D :lol: :lol:

Nekem még olyan nagyon messze van az a 22-e. :cry:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Edit, gratula a pöcsöshöz! Te mit vártál amúgy? Azt hittem amikor azt írtad hogy az Urad őrjöngött, hogy ő lányt akart, de ezek szerint csak örült.
Szerintem feltétlenül maradj, el ne menj. Még más is szülhet közülünk korábban szerintem, nem szentírás úgysem a kiírás. :)

Zuzmoo, Bea, drukk a mai naphoz! Majd számoljatok be amilyen gyorsan csak tudtok.

Nóri, ennyire dolgozol hogy alig nézel be? :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, ne bánkódj, én is csak 23-án látom legközelebb a picurit. Jövő héten csak vérvétel lesz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi Reni!

:roll: :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Én most hó végéig nem nagyon melózom, mert előre dolgoztam. Ezért ültem annyit a gép előtt. Nálam a sok munka = sok babanet.
Ha nincs meló, nem ülök egész nap a gép előtt! :-)

Apjuk holnap megy a haverokkal horgászni. Vasárnap éjjel hazajön, de hétfő hajnalban megy tovább Horvátországba vitorlázni a húgommal meg a pasijával.
Szóval sztem leköltözünk anyuékhoz és onnan járunk majd be Lucával állatkertbe...stb.
Elég gáz, de onnan gyorsabb és olcsóbb is a közlekedés. A vonat ingyen van, mert tesómnak van bérlete. Én éves BKV-bérletet kaptam a cégtől. Így se parkolójegy, se buszjegy nem kell. És a vonat 45perc alatt a Nyugatiban van. Szóval állatkert, vidámpark...stb. Úgyis hétvégén gyűlölök ilyen helyre menni!

Engem dokikám olyan megfigyelés alatt tart, hogy nem tudom, mikor menjek 4D-re. Most 17-én genetikai UH, de előtte 3 héttel voltam. Utána lehet, hogy csak a 24. héten kell menni, majd akkor a kettő közé beillesztem.

Hát nem tudom, de szerintem az én férjem az egyetlen, aki még nem látta soha a babát. Lucával majdnem minden UH-on ott volt, de a vége fele már kérdezgette, hogy minek kell neki menni. Most meg a szülésre nem akar jönni, mert OLYAT már látott! :twisted: :twisted:

Na de ki vagyok simulva, nem dühöngök. Olyan jól esett a reggeli habos kakaóm!

TALI!

Kérlek, hogy ha valaki jön, küldje át a számát. (már aki eddig nem tette) Bármi közbejöhet, szóval jó lenne, ha el tudnánk érni egymást!
Vendég

Akkor eddig a névsor:
Kati, Judit, Barbi, Katica, Bea, én
nem 100% Ildi, Kakti, Szilvi, Bori, Viki

Szép lenne 11 pocakos egy cukiban! :lol: :lol:

A pirossal írtaknak nincs meg a száma!
Vendég

Én asszem csak Csipi-Katit és Barbit nem láttam még képen, szóval úgyis az elején megyek, majd kiabálok. Aztán ne csodálkozzatok, ha minden kismamát odagyűjtök! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, így már minden világos. Azért idegen kismamikat ne gyűjts be. :lol:

Nekem is van újabb parám. A cipőbekötés. Vajon amikor ülve kötöm be, nem ártok vele a bébinek? Igyekszem oldalra hajolni, hogy a hasamat ne nyomjam, de akkor is. Már tök elfelejtettem hogy régen hogyan csináltam ezt. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Szép napot!

Kakti, Magdimokuci: köszi a 4D-s tippet!

Csipike: grat a kislányhoz! Hű, ha ennyi helyen voltál szűrésen, akkor nem lehet baj az alacsony AFP miatt!

Bea! Üdv itthon és drukkolok a mai UH-hoz!

Zuzmoo! Szóval, lehet, hogy Te is ma tudod meg ki lakik a pociban? Majd gyertek a fejleményekkel!

Nóri! A talit nem tudom garantálni, mert nem tudom, hogy alakul a hetem. Ha nem jön össze, akkor itt "cukizok" a többiekkel! :D

Kép
Kép
molmar

Bocs Edit! Még Neked akartam gratulálni a kisfiúhoz! Akkor apa nagyon büszke! :lol: :lol: De el ne menj, neked már itt a helyed!

Kép
Kép
molmar

Megjött a toxo és a hepatitis eredményem. A hepatitis negatív, a toxo pedig pozitív és negatív. Kirrrály. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Edit: gratula a legénykéhez és ne véletlenül se menj más topikba. Mire megszoknád, már itt a a baba :) .

Reni: én is csak 22.-én megyek a genetikai UH-ra. Hol van az még? Addig szurkolhatunk a többieknek.

Csuppancs: hát én úgy intézem ezeket a cipőkötős dolgokat, hogy jól szétvetem a lábam, hogy közötte legyen a pocak. Mert van. Jókora. pedig még mindíg nem híztam semmit.

Magdimókuci: ha szurkál, elemezd, hogy hol is. Többségében nem a méhed, hanem a körülötte levő szalagok, belek kínozzák az ember lányát. Ha ezt megállapítod, akkor a para már el is illan. Nekem a derekam tud fájni, nagyon. Szerintem a sok fekvés miatt egész egyszerűen nem szokta meg még a pocak súlyát. Mert azért javul.

Na, én meg ma voltam terheléses cukorvizsgálaton. Először is éhgyomorral kellett menni 7-re, egy vérvétel. Aztán 75g (a pohár félig volt vele!!!) glükózt oldogattam a vízben. Hiába facsartam bele egy fél citrom levét, azért csak szörnyű édes volt és olyan műízű. Leküzdöttem. Jött egy jó gyomorgörcs, aztán lejjebb ment. És 2 óra várakozás. Ekkor újabb vérvétel. Na és ezután kezdtem rohamosan rosszul lenni. Szóval vigyetek kaját, piát a laborba, hogy a második vérvétel után rögtön tudjatok mit betömni! Egy másik kismama is ott helyben kanalazgatta a Danone pudingot meg itta rá a Fantát :D .
pammut

pammut - ez a cukorterhelés nagyon rosszul hangzik, nekem igazi mumus - pláne, ha még ki is derítenek valamit, és koplalhatok:( (a szüleim cukrosak, nem súlyosan, és 2-es típusú, de mégis)

boruska

Sziasztok!

Elküldtem én is a telefonszámom, nehogy már én legyek a feketebárány :D

Gratula mindenkinek, aki jó híreket kapott, és tudja a kukacállását.

Én nem is tudom, mikor lesz UH. Hétfőn megyek a dokihoz, kapok AFP-s beutalót, azt sem tudom, hogy az mikor van - szóval most semmit nem tudok állapotban vagyok :lol: De számítok Katicára, akivel egy dokihoz járunk, ráadásul tök egy napokon, így majd Ő felvilágosíííít, mint mindig :lol: Köszi Katica! 16. héten nincs UH, csak 18. héten? Az egyik helyen ezt olvastam, a másikon meg azt :?
Katica: nálunk már volt a védőnő, vagy két hete, de tegnap újat kaptam, úgyhogy jön Ő is a jövőhéten. Remélem nem kapok minden hónapban újat..

Nekem még nincs parám a cipőnél, mert leülés nélkül is fel tudom venni, én inkább aludni nem tudok, csak éber üzemmódban, és minden megmoccanásnál halálra rémülök, hogy ugyan nem nyomom e agyon a babát, meg nem fekszek e véletlenül hasra, és hogy nem fekszem e túl sokáig háton. Egy műsorban láttam, ha sokáig fekszik a kismama háton, akkor egy a gerinceden futó aortát elnyomsz, és nem szállít oxigént akkor a babának, és...jajj, arra már nem is merek gondolni.

Kép
zsizell

Pammut, és megetted mignont? Vagy a tömény cukor után már nem kívántad? :)

Boruska, anyukám is 2-es típusú cukorbeteg, de én egyelőre még nem parázok. Az a para még ráért később.
:lol:

Nálunk még nem volt a védőnő, de nagyon remélem hogy csak akkor jön ha a kutyákat már kiköltöztettük. Majd addig lerázom, bár nálunk asszem az a szokás, hogy csak a bébi érkezése után jön. Na meg ugye falu, mindenki ismer mindenkit, nagyjából ismeri az életkörülményeinket. Úgyhogy remélem megengedik hogy babát hozzunk a házhoz. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Megjottunk!

Eloszor is: minden tokeletesen rendben van a babaval, amit mar lehetett, azt lattunk, mertunk, mukodik, van, ami kisebb par nappal, van, ami nagyobb (a feje, de ez csaladi vonas :lol: ). :lol: :lol:

Es eleg egyertelmuen, hatarozottan megmutatta, hogy mi van a laba kozott, ketseg nem fer hozza: allva fog pisilni! Szoval nyugodtan vasarolhatom tovabb Kristofnak a pasi ruhakat, mert masfel ev mulva tudom mar kire adni ismet. 8) 8)

Es itt van nehany kep:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az utolso elottin a placentat simogatja, ami egyebkent tokeletes, de mellso falon van (ez nem baj), viszont eleg melyen. Nem log ra a mehszajra, de nem sok hianyzik, szoval erosen kell biznunk abban, hogy a meh novekedesevel elindul felfele, hogy kesobb se legyen gond.
Vendég

Koveti valaki, hogy a jelenlegi allas szerint hany szinte biztos kukacosunk es nunisunk van, illetve hany sejtett es hany titok?
Vendég

Húúúúúúúú! Ananácska, gyönyörűszép gyermek! Gratulálok. Nagyon aranyos. Most egy kicsit irigyellek, úgy megnézném már én is az enyémet, de megfogadtuk, hogy csak a 20. hét után megyünk 4d-re. Nekem az első és harmadik kép tetszik a legjobban. :wink:

Kép
zsizell

Képzeljétek Csajok! Most tudtam meg, hogy unokatestvérem, aki egyébként mindössze 20 nappal fiatalabb, mint én 10 hetes kismama :lol: :lol: :lol: Beteljesítjuk ismét a sorsunkat, ha minden jól megy, és miért nem menne jól :lol: :lol: :lol:

Zsizell. Attól ne félj alvás közben, hogy összenyomod a babát. Én még most is hason alszom és megkérdeztem a dokit, hogy lehet-e bármi baj belőle. Azt mondta, hogy ha a babának nem lesz kényelmes ő úgyis akkorát fog belém rúgni, hogy tudni fogom, hogy nem szabad hason aludni. Azt is mondta, hogy a kialvatlanság sokkal rosszabb neki, mint a hasonalvás úgyhogy nyugodtan aludj úgy ahogy jól esik. A háton fekvésnél ez a veszély én úgy tudom csak a végén van meg, amikor már nagy a baba.

Ananácska! Gratula. Gyönyörű kisfiad lesz :lol:

Én is szeretném tudni, hogy kislány vagy kisfiú...

Reni

bellerreni
Eger

Bea!

Látod, egymásnak az ellenkezőjét jósoltuk. Vagyis kicsit tudtam, hogy pasi, de azért is lányt írtam! Gratula Erichez!!!!!
Vendég

Színes tábla! Egyre színesebb! :lol: :lol:
1251974347.5222.xls
Vendég

Na Nóri most segíts. Az irodában végre sikerült megnyitnom úgy a táblázatot, hogy a másik oldalt is látom. Mit jelent a naptár szerint? Van valakinek ilyen amiből meg lehet állapítani? Gondolom az 1 igen, a 0 nem. De kíváncsi leszek, hogy bejönnek-e a jóslatok nálam :lol: Még azt esetleg bele lehetne írni, hogy kinek milyen a bőre (szépít vagy csúnyít) :lol: (ez csak egy ötlet)

Nóri te vagy a mi gondviselőnk. Olyan vagy mint anyukám, gondoskodó, mindenkivel törődő. Köszönöm, hogy itt vagy velünk :lol:

bellerreni
Eger

Koszi lanyok!
Zsizell: hidd el, hogy megeri varni a 20. het utanig a 4D-sel, ha nem most jottunk volna haza, akkor en 22-24 hetesen mentem volna. Kristoffal epp a lo tuloldalara estunk, vele csak 30 hetesen tudtunk menni.
Mindkettonek megvan a maga elonye, o ott mar tenyleg babaformaju volt, a vonasai ugyanolyanok voltak, mint szuletesekor, mar amit lattunk belole. Merthogy sok mindent nem, mar tul nagy volt.
Most meg ugye meg csontos, sovany, viszont lattuk mozogni, forgolodott, kapalozott, ha ossze kell hasonlitani, akkor ez jobb volt, de szerintem kozepido plusz 3-4 het lehet az idealis mozizasra.
Kristofbol tulajdonkeppen csak ennyit lattunk szinte, illetve testreszeket:
Kép
Kép
Vendég

És még azt szeretném megkérdezni, hogy ha kitöltöttem a táblit, hogy tudom elmenteni vagy berakni ide, hogy ti is lássátok vagy mit kell vele csinálni? Útálom az excel-t :oops: Béna vagyok hozzá. :shock:

bellerreni
Eger

Bea, üdv a 2 fiús anyukák táborában! :lol:

Reni, a kínai naptárról van szó a táblázatban.
Simán mentsd el Magadnak a változtatásokkal a táblát és küldd vissza Nórinak. Miért utálod az Excelt? Tök jókat lehet vele csinálni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok, én is itt.
Ma túlestünk az Afp-n, remélem minden rendben lesz.

Bea, gratula a kisfiúhoz :wink: tényleg szép képeitek lettek. :lol:

Nóri, a táblit direkt így akarod rakni (mármint, hogy letölthető legyen)? Ha nem csak egy szavadba kerül, hogy feldobjam rögtön olvasósba is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Igen, mert 1. így módosítható, illetve 2. nem látja mindenki, csak aki feltétlen rákattint! :-)
Vendég

Reni! Aranyos vagy! Méghogy az anyád! Csak szeretnéd, inkább a lányod, nem? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áááááá. Azt írja ki, mikor mellékletként be akarom csatolni, hogy a fájl típusa nem megfelelő. Látod Csilla! ezért úúúútálom. Rajtam mindig kifog... :oops: :oops: :oops: Pedig tanították az iskolában, :shock: de mivel nem igazán használom így husss minden kiment a fejemből. :oops: :oops:

bellerreni
Eger

Nóóóriiii! Nem úgy értettem. :oops: Bocsi tényleg rosszul fejeztem ki magam. Anyukám ilyen gondoskodó azért írtam. Nem akartalak megbántani. :oops:

bellerreni
Eger

Reni!

Én is röhögtem csak! Csak szeretnél egy hónappal fiatalabb lenni, mi! Öregszünk mi is! :lol:
Meg eszembe jutott az a reklám: "Úgy főzöl, mint egy istennő! :D És anyámra is hasonlítasz! :shock: ! :lol: :lol:
Vendég

Egyébként egy idősek vagyunk. Még ne öregítsél. Csak decemberben leszek 26. Most látom, hogy a tábla el van írva. :lol:

bellerreni
Eger

ok Nóri :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Tudom. A múltkor írtad, hogy december 1. Ugye? Én meg január 1. De akkor is egy évvel idősebb vagy. Te 1983, én 1984. PONT :lol:
Vendég

Csilla! Jut eszembe! Megkérdeztem anyucikámat, neki sem rémlik, hogy ismerné az ismerősödéket, de azért elég nagy Mezőkövesd. Legutolsó infóim szerint több mint 18000 lakosa van...

bellerreni
Eger

Kép

Ildi, így jó lesz? :D
Vendég

Na megyek, csinálok bolognait meg valami sütit a családomnak!
Vendég

Megjöttünk a dokitól. Egész jól ment, csak háromnegyed órát vártunk (igaz 20 perc után rátelefonáltam, hogy ott vagyok, nehogy elfelejtsen :oops: ) Tehát minden rendben van, sőt a méretei alapján is pont annyi idős mint a vonalzóm :) Apuka is bent volt és csak úgy ragyogott az arca, mikor nézte a képernyőt! :) Sajnos nem tudtuk meg hogy pucus vagy puncis :( De mondta is a doki, hogy a 14. héten kevés esély van rá, hogy látni fogja. Minden esetre én továbbra is úgy gondolom, hogy fiam lesz és konzekvensen Bendegúznak szólítom :) (Legközelebb a 18 hetes genetikai UH-ra megyek (nem a saját dokimhoz), hátha akkor kiderül a neme :)

ananácska: gratulálok a kis Erikhez! :) Gyönyörűek a képek!

Edit: Gratula a kis pucushoz! Tök jó, hogy az apuka ennyire örül :lol: (ilyenkor bezzeg megy az "Én csináltam"-ozás, ha meg pelenkázni kell, akkor majd a "Te fiad" lesz :lol: :lol: :lol: ) Eszedbe ne jusson más topicba menni! Engem is átírt a védőnő márciusra, de itt nem hagynálak titeket! Olyan mintha már ismernénk egymást és jó érzés tartozni valahova.

Zsizell: ha nem kényelmetlen, nyugodtan aludj hason vagy háton, ahogy jól esik. Én továbbra is csak hason tudok elaludni. Tényleg van ilyen, hogy a baba elnyomja a hasi aortát, de ez már csak akkor fordulhat elő, mikor nagy lesz. Most még bőven van hely odabent!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 21:26-kor.
zuzmooo

Nóri! Hát ebben a formában igazad van... :lol: Sajnos öregszünk. Erre szokta nekem tesóm viccesen mondani, hogy de sokáig eláll a sz.r. :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Zuzmoo! Örülök, hogy minden rendben ment. Hogy írhatott át a védőnő márciusra amikor egy nap van közöttünk és én még mindig februárban vagyok... Miből állapította ő ezt meg? Látnok? :lol:

bellerreni
Eger

Reni, persze gondoltam hogy kicsi az esély, viszont az idősebbik lányuk ügyvéd, korábban a rendőrségen dolgozott. Lehet hogy Te ismered. :)
Én dátumban kettőtök között vagyok a december 18-ammal. Csak sajnos 10 évvel korábban mint Nóri. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, több mint tökéletes :wink: de nem akarok itt kötekedni, mert még a fejemre olvasod majd, hogy 1979-ben születtem :lol: :lol: :lol: amúgy jó nekem letöltősnek is, igazad van, lehet jobb is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmoo, én is örülök hogy minden rendben. Eldöntötted már hogy fested át a szobát?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?