Sziasztok!
Én most hó végéig nem nagyon melózom, mert előre dolgoztam. Ezért ültem annyit a gép előtt. Nálam a sok munka = sok babanet.
Ha nincs meló, nem ülök egész nap a gép előtt!
Apjuk holnap megy a haverokkal horgászni. Vasárnap éjjel hazajön, de hétfő hajnalban megy tovább Horvátországba vitorlázni a húgommal meg a pasijával.
Szóval sztem leköltözünk anyuékhoz és onnan járunk majd be Lucával állatkertbe...stb.
Elég gáz, de onnan gyorsabb és olcsóbb is a közlekedés. A vonat ingyen van, mert tesómnak van bérlete. Én éves BKV-bérletet kaptam a cégtől. Így se parkolójegy, se buszjegy nem kell. És a vonat 45perc alatt a Nyugatiban van. Szóval állatkert, vidámpark...stb. Úgyis hétvégén gyűlölök ilyen helyre menni!
Engem dokikám olyan megfigyelés alatt tart, hogy nem tudom, mikor menjek 4D-re. Most 17-én genetikai UH, de előtte 3 héttel voltam. Utána lehet, hogy csak a 24. héten kell menni, majd akkor a kettő közé beillesztem.
Hát nem tudom, de szerintem az én férjem az egyetlen, aki még nem látta soha a babát. Lucával majdnem minden UH-on ott volt, de a vége fele már kérdezgette, hogy minek kell neki menni. Most meg a szülésre nem akar jönni, mert OLYAT már látott!
Na de ki vagyok simulva, nem dühöngök. Olyan jól esett a reggeli habos kakaóm!
TALI!
Kérlek, hogy ha valaki jön, küldje át a számát. (már aki eddig nem tette) Bármi közbejöhet, szóval jó lenne, ha el tudnánk érni egymást!