Sziasztok lányok!
Annyira örülök Nektek, hogy olvashatok rólatok pár sort...
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést, igazán kedvesek vagytok. Hát igen.... beléptem a 30-asok táborába... Furi nagyon, azért a huszonkilenc mégis csak huszon valamennyi volt... na mindegy, majd megszokom.
Vasikám látom még egyben, hétvégére jön a kánikula, majd csak kibújik Ádám, könnyebb lenne már. ÉN ilyen nagy pocakkal iszonyat nehezen viseltem a hőséget anno. Igaza van annak a valakinek, a ha a nyákdugó távozott, lehetséges, hogy még két hétig sem történik semmi. Barátnőm pont így volt. Nem baj, türelem, kitartás, aztán pikk-pakk meg lesz a legény!
Mi amúgy jól vagyunk, egyre jobban, bár vannak mélypontok, de túl kell lépnünk... most úgy elvagyok, maradjunk ennyiben.
Jövő hétvégén megyünk nyaralni, akkor majd biztosan minden happy lesz. Te meg lehet pont akkor szülsz, nem baj, valahogy próbálok majd ide belesni, értesülni mindenről. Puszi
Daniella!
Én is most csodálkoztam el, hogy már három hetes lesz Eliza. Köszönöm szépen az e-mailes képeket, nagyon szépek vagytok, gyönyörű mindkét csajszi. Milyen újra babázni? Puszi
Petra!
Küldök majd mailben képeket a Familyparkról, iszonyat jó hely. akármikor és akárhányszor mennék újra, annyira jól éreztük magunkat. Hozzánk szerencsére közel van, közelebb, mint a pesti és jobb is. Szóval biztos vagyok benne, hogy jövőre újra megyünk, bár Tamás minden nap azt emlegeti, hogy menjünk újra...
Puszi Nektek is!
Szülinapja letelt, majd arról is beszerzem a képeket, mert tesómék fotóztak, még nincsenek is meg itthon a képek. Helyes volt nagyon, mindennek úgy tudott örülni, pedig csak apróságokat kapott. Mostanában mindig azt mondja el tízszer egy este, hogy "Anya TE olyan jó és szép anya vagy" meg tudnám zabálni. Már csak egy hétig lesz bölcsis és irány az ovi. FÉlek tőle nagyon, jövő héten még bölcsi, utána egy hét nyaralás, 29-én meg az oviba viszem, nem a bölcsibe. Szegényemet már most sajnálom, de azt mondák ne szoktassam, mert annál rossazbb. Próbálom vele megértetni, hogy Ő már nagy fiú, okos és a bölcsibe kicsik jönnek, Ő már ovis lesz, de hallani sem akar róla. Jövő héten átviszik őket az oviba ismerkedni, kíváncsi leszek rá nagyon. Társai közül csak egy megy vele, de nem is érdekel, mert Ő nem a társaival van el, hanem inkább egyedül játszik és a gondozónőkkel van jobbára. Ő ilyen típus, ezen változtatni nem tudunk és nem is akarunk. Na most mennem kell, mert közben fől a vacsi, noklit kell még csinálnom... Puszi Mindenkinek!