Halihó!
Harivera, nagyon sok boldogságot nektek gyönyörű babátokhoz!
És az összes többi gyerkőc is csoda édes a fotókon!
Kimma:
igen, tényleg dunszt, a melegen tartás a lényeg. Finomak lettek a befőttek?
Orsi: nálunk még Apa mint masszőr vált be. Erősebb a keze, és jobban meg is tudja (és tán akarja
) közelíteni a problémás részeket. REmélem, hatásos lesz a kezelés! Ja, és minden etetést kezdj a bucis cicivel.
Viki, drága vagy, de úgy látom, Lackó szívében elég sok leányzónak van hely... nagyon bírom a fiatalurat, de nekünk ez nem túl jó ajánlat... azért még lehetünk barátok
Patti
, vagy menjünk Indiába, mert ott kötelező lenne nekünk választani a gyerekek jövendőbelijét
Ma Nati összesen két órát aludt, akkor meg ajándékok után rohamböngésztem a netet. a köztes időben felváltva evett és nyűglődött, persze Otival is kellett - volna - foglalkoznom, nekem is kellett volna normálisan ennem pl. Lakás rohan, pedig Apa olyan szépen átrendezte a hétvégén
Viszont a jó hír: elég elfogadható méretű egybefüggő tér alakult ki nálunk, talira alkalmas! Mellettünk nagy park, játszótér (ez majd később lesz jó...), szóval mindenféle időjárásban tali-kompatibilisek vagyunk!
Patti sajnálom a talit nagyon... kivárom, hogy a hozzátok látogatók közül ki lakik hozzám a legközelebb, majd azzal hozatom el a rucijainkat
Köszönjük a szép adventi naptárat!
Kedves angyalka, jó, hogy rajtunk tartod a szemed (kicsit sejtem, hogy TE nem voltál eddig zugolvasó
)
Látod, milyen jó kis csapat vagyunk?
Babákat vuduzzátok meg, hogy nyugiban alhassatok!
Viki, tényleg, már rég akartam kérdezni: hogy néz ki nálatok a vuduzás?
Lenne még sok minden, de hulla álmos vagyok, bocsi, h csak ennyit bírtam kipréselni. Jó éjt!