Új privát üzeneted érkezett!

Patr: nagyon szívesen elmegyek ha lehet :oops: és viszek babakocsit! és köszönöm a meghívást!

Zuglóból mennék, ha vki pl Tamara? jönne erről akkor szívesen viszem!

Kép
mancsi76

[quote]N írta:agyon sokfelé járt az a postás az országban!
Kép

Hű! Ezért holnap mit kapunk majd a pofinkra! Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:47-kor.
Vendég

még sosem voltam laptetőn Kép

Kép
mancsi76

Kép Szép álmokat és rózsás csókokat!

Puszi Csajok!
20150601134430

Viki, majd pirulok, és mélyen szégyellem magam! :oops:

Mancsi, örülök, ha jössz! Nem tudom Tami jön-e, de Titi is talán útba esik neked akkor!
De jó, egész sokan leszünk!
Evelin, Akata, Akata tesó, Akata barátnő :lol: , Mancsi, Titi, Bencuri, Bogolya Andi is jön, remélem Ági is! Vkata, Wera, Tami? Sz.Andi???

Potyka, ha esetleg zugolvasol, jöhetnétek ti is!! Közel vagyunk!

Szerintetek most miért nem alszom!!??

Kép
Kép
patr

Lehet, ez a függőség?

Kép
Kép
patr

Mancsi: koszi jobban!
A hetfot meg nem tudom, de ha megyunk elunk a lehetoseggel:)

Orsi: szerintem annyira babafuggo az alvas. Anna ma eljatszotta ugyan azt mint tagnap. Vacsi nelkul 8 elott aludt, igaz napkozben delelott 20 perc delutan 2szer husz perc.
Igaz o ejjel nem kel. ( kiveve igy mert most mar evett egyszer es tobbszor felsirt szegenyem:( )

Jo ejjt mindenkinek!
Vendég

Halihó!

Harivera, nagyon sok boldogságot nektek gyönyörű babátokhoz!

És az összes többi gyerkőc is csoda édes a fotókon!

Kimma: :D igen, tényleg dunszt, a melegen tartás a lényeg. Finomak lettek a befőttek?

Orsi: nálunk még Apa mint masszőr vált be. Erősebb a keze, és jobban meg is tudja (és tán akarja :wink:) közelíteni a problémás részeket. REmélem, hatásos lesz a kezelés! Ja, és minden etetést kezdj a bucis cicivel.

Viki, drága vagy, de úgy látom, Lackó szívében elég sok leányzónak van hely... nagyon bírom a fiatalurat, de nekünk ez nem túl jó ajánlat... azért még lehetünk barátok Kép
Patti :D, vagy menjünk Indiába, mert ott kötelező lenne nekünk választani a gyerekek jövendőbelijét Kép

Ma Nati összesen két órát aludt, akkor meg ajándékok után rohamböngésztem a netet. a köztes időben felváltva evett és nyűglődött, persze Otival is kellett - volna - foglalkoznom, nekem is kellett volna normálisan ennem pl. Lakás rohan, pedig Apa olyan szépen átrendezte a hétvégén Kép
Viszont a jó hír: elég elfogadható méretű egybefüggő tér alakult ki nálunk, talira alkalmas! Mellettünk nagy park, játszótér (ez majd később lesz jó...), szóval mindenféle időjárásban tali-kompatibilisek vagyunk!

Patti sajnálom a talit nagyon... kivárom, hogy a hozzátok látogatók közül ki lakik hozzám a legközelebb, majd azzal hozatom el a rucijainkat Kép
Köszönjük a szép adventi naptárat!

Kedves angyalka, jó, hogy rajtunk tartod a szemed (kicsit sejtem, hogy TE nem voltál eddig zugolvasó :wink: ) :D Látod, milyen jó kis csapat vagyunk?

Babákat vuduzzátok meg, hogy nyugiban alhassatok!
Viki, tényleg, már rég akartam kérdezni: hogy néz ki nálatok a vuduzás? :)

Lenne még sok minden, de hulla álmos vagyok, bocsi, h csak ennyit bírtam kipréselni. Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Patr:Mondhatom a mai számot?
14

Kép
Kép
Kép
kike

Emci gyönyörűséges :D
Zsömi nagyon édespofi! :P

Harivera:nagyon édes a kis lányod!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Domi jól aludt:kelt fél egykor,fél négykor,és hatkor :D Ez így nekem jó is :D
Remélem többi babó is jól aludt Anyukáikkal együtt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Bocsi, hogy tegnap nem jeléentkeztem de Apa itthon volt és kimentünk Anyósékhoz Maglódra!

Anyósom olyan ari volt! A múltkor itt voltak amikor palacsintát emlegettem Apának! Hát képzeljétek sütött és direkt tej nélkül, hogy ehesek belőle! :D :D :D

Harivera! Izus nagyon ari a képeken! Nagyon szívesen adtam a gépet! Drukk a csütörtöki vizsgálathoz! Majd írjál, hogy mi volt!

Kike, Wera! A gyerkőcök már most nagyon virgoncok! :D

Linda! Vivikének Útolag is Boldog Névnapot!

Hófordulosoknak Boldog Hófordulót!

A képek nagyon szupik és a gyerkőcök édik!

Véda! Szépek voltatok az esküvőn!

Angyalka! Én nem tudom miért gondolják a többiek, hogy Te álnévvel írsz! Nem tudom kire gondolnak!

Tudjátok kiről hallottunk nagyon régen! Hát Henkáról! Életem jól vagytok?
Vendég

Kérdés! A prevenar oltás egyenlő a pneumoval?

Ma megyünk 5. hónapos vizsgálatra és be akarom adatni a pneumot!
Vendég

Babu:Henkáék jól vannak,régebben írtam neki,aztán be is másoltam ide hogy mi van velük,csak valami van a gépükkel,vagy már nem is tudom,de jól vannak! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Köszi az infót!
Vendég

Kép Az unokatesók!
Vendég

Nagyon aranyosak a fiúk együtt!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi! :D
Vendég

Marcsi! Gratula Emma fogához!
Vendég

halihó!
Képzeljétek, ma anyukámhoz átviszem Szonját (megkeresik a belvárosban a mikulást :wink: ), és itthon leszek a kicsivel!!!! :D És pihenek!
Na meg takarítok, mert holnapra bejelentkezett a védőnő. Már nagyon akar jönni, nem tudom, miért. Csak nem ajándékot hoz? :D

Kariangyalka,
jó, hogy te is itt vagy velünk! Jól fogsz szórakozni, meglásd :D Remélem, sok a szabadidőd, mert itt aztán van mit olvasni 8)
(Szonja már tudja, hogy amikor együtt vagyunk és csend van, akkor "angyal száll el felettünk". Hát itt a topik felett eddig nem sok angyal szállt el, nincs csend - de most már van egy saját angyalkánk, de jó!!!!)

Patr,
drága,
megyek hétfőn a kicsivel, mindenképpen! Csak hamar el kell majd jönnöm, mert viszem Szonját rsg-re!
Szuper ötlet a virtuális adventi naptár! Először nevettem magamban, hogy mi mondunk egy számot, te meg otthon megeszed a csokit - hihi!
De nagyon szép ötlet, hogy verseket küldesz! Várom a többit is!

Kike, Wera,
nem semmi, ahogy Nóri és Domi már elmásznak meg rendezkednek! Csak óvatosan azzal a vasalóállvánnyal, Bugri Nóri!!!!

Anyjuk,
Anna nem rágja a kendőt a nyakában? Nándinak prőbáltam (Szonja nagy kendős volt, ma is az), de mindig a szájából szedem ki :shock:

Evelin,
hát a BHRG-s lány tuti kezdő volt, de ennyire felkészületlenül meg nem kellene a gyerekekhez engedni...
A teszveszes lány meg tényleg nem százas! Szerintem csak írd meg az értékelést neki!

Az ajándékozáshoz van valami küldési határidő? Ha jól értem, végül karácsonyi ajándék lesz, ugye?

KépKép
szkagi

Lányok,
Nándi még nem tud megfordulni (bár nagyon kepeszt érte), de felülni már majdnem :D Az ágyára tettem kerezstbe felakasztható játékokat, és nem a játékokkal játszik, hanem a madzag segítségével próbálja ülésbe tornázni magát! Máris hasizomra gyúr? :roll: Akkor nem rám ütött :lol:

KépKép
szkagi

Na, lépek, mert még pizsiben ücsörgök, csak a kicsi kapirgál itt mellettem, a nagy még az álommanókkal kergetőzik :roll: addig jó! :D

KépKép
szkagi

Adventi naptár 14.

Csanádi Imre: Karácsony fája

A Karácsony akkor szép,
hogyha fehér hóba lép-
nem is sárba, latyakba...
Ropog a hó alatta.

Hegyek hátán zöld fenyő,
kis madárnak pihenő-
búcsúzik a madártól,
őzikétől elpártol.

Beszegődik, beáll csak
szép karácsony fájának-
derét-havát lerázza,
áll csillogva, szikrázva.

Ahány csengő: csendüljön,
ahány gyerek: örüljön,
ahány gyertya: mind égjen,
karácsonyi szépségben!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Köszönjük Pati!!! Ez is nagyon szép...

Ági juhé, hogy jöttök hétfőn!!!

Babu-Ági: ugyanaz, a prevenar a Strteptococcus pneumnomiae
(Pneumococcus) elleni védőoltás. Drukk a szurihoz!
Anyós rendi volt! Az enyém is szupereül főz tej nélkül, nagyon " ott van már a szeren" :)

Na rohanok, angyalkám már fent van egy órája és reggel kb 2 óra a szintideje! :)

Kép
andkata

Patr:ez is szép versike-köszönjük! :D

Kép
Kép
Kép
kike

gyerekem pont most ébredt, ami szuper, mert most fejeztem be a fejést, meg a visszaolvasást, úgyhogy most gyorsan bemásolom amiket jegyzeteltem aztán húzok etetni. :) Aztán meg megyünk gézengúzba. Majd jövök.

kata, köszi amit írtál, megerősítettél. Mindenképp fogom csinálni a tornát, csak tökre nem éreztem, hogy az a pénz amit a vizsgálatért fizettem az értelmesen elköltött pénz lett volna. És nem érdekel hogy mennyit fizetek Eliot fejlesztésére, mert nem ez a lényeg, csak most úgy éreztem, hogy semmit nem kaptam a pénzemért, mert papírról én is ugyanúgy meg tudtam volna csinálni az egészet... Na mindegy. Remélem legközelebb jobban fog menni a csajnak. Ha nem, akkor átkérem magunkat máshoz...

dodó, citrusféléket lehet már ilyenkor adni? Csak hogy narancslét teszel a főzikbe. Én úgy tudtam, hogy azt egy éves korig kerülni kéne... A hó miatt meg irigy vagyok. :)

kimma, nem semmi a teszveszes történeted!!! :)

orsóanya, én is ezen gondolkodtam, hogy ki lehet a kari angyal? Mert szerintem közülünk valaki. :)

brúnó anyukája ejnye-bejnye. Ide tartozol és kész. Ne érezd magad 'kisebb rangúnak' mert később jöttél. :)

bondi, én szívesen elhozom neked a rucikat. :) akkor legalább velem találkoznod kell. :)

babu, szép, mondhatom itt jártál és nem is szóltál... :) a palacsinta tényleg jó húzás volt anyóstól!!

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:48-kor.
Vendég

Andkata! Köszi! Akkor nem biztos, hogy kapunk szurit mert Nekem azt mondták, hogy nem kell előre felíratni hanem akkor amikor kapja ki kell tölteni egy papírt! Meg az is lehet, hogy Nálunk sem lesz! Azért köszi a Drukkot!
Vendég

Muffin! Én a múltkor is írtam, hogy sokat megyünk Maglódra mert Anyósék az új lakóparkban laknak a Mendel Károly utcánál de nem válaszoltál! :cry: Pedig Én vártam!
Vendég

Muffin! Amúgy Ti merre laktok Maglódon?
Vendég

Jó reggelt!

8kor keltünk. Dundi is csak fél 3kor és fél 6kor mocorgott.
Ma megyünk a karácsonyi vásárba.

Szabi szívem nagyon szép!!!!!!

Brúnó Drágának Boldog Hófordulót!

Ági!

Pihenj is ma!

Bondikám!
[quote]V írta:iki, drága vagy, de úgy látom, Lackó szívében elég sok leányzónak van hely... nagyon bírom a fiatalurat, de nekünk ez nem túl jó ajánlat... azért még lehetünk barátok
Kép Minket ez szomorúsággal tölt el!
20150601134430

Viki! Köszönjük szépen! Lacusomról fotó? Jó vásározást Nektek!
Vendég

jó reggelt lányok!

remélem mindenki jól aludt. mi igen :D nem kelt csak 6-kor. tökre örültem mert igy pont jó lett volna az időzítés bnőm kisfiához és együtt tudtunk volna menni a városba.... erre esik az eső :twisted: :twisted:
pedig még annyi intézni valóm lett volna..

meg másért is elvagyok keseredve. ez a gyerek tényleg olyan mint az apja...
felolvastam neki patr versét itt az ölemben van. erre tojt a versre, bezzeg a billentyűzet, meg az egér! az már igen, azért meg volt bolondulva. erölködött hogy neki igenis az kell!!! hát nem tiszta apja :shock: :shock: ő se rajong a csipi-csöpiért sem....

Kép

Kép
timi1982

bngggg cecvyx v kbzuu moém io

Kép

Kép
timi1982

imádja ahogy csörög a billentyűzet és hogy olyan érdekes a tapintásuk...
valaki meg hámozza ki mit akart mondani :D

Kép

Kép
timi1982

Timi:szerintem köszönt nekünk :lol:
Szia Bencus :wink: :D
Olyan édes a sapis képe :D Na és az a glitterfys is :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezek, mert mindjárt eszi Lizy a gyümölcsöt, és megyünk piacra!

Muffin!
Én ugy tudom az apró magvasokkal kell várni 1 éves korig, citrusfélénél arra kell vigyázni, hogy ne sokat, meert kicsípheti a fenekét!
A hó sajna nem maradt meg! :(

d.dodó

Na, beírtam egy csomó üzit, erre a gép lekapcsolt a netről :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval...

Köszi az alvós infókat, így már nem vagyok elkeseredve!

Lackó imádnivaló!
Emci csodaszép.
Zsömi igazi vagány!
És Bence nagyon jól fogalmaz! :P
Azt akarta mondani, hogy "üdv mindenkinek!" :P

Harivera!
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz!

Bondi!
Köszi a cicis tippet, a csomó már csak feleakkora.
Oti lehet a mi kis pasink? :wink:

Mancsi!
Mehetünk ma, ha esetleg szebb idő lesz, kora délután.

Patr!
Nagyon jók a versek, mindig érdeklődéssel várom!

Szép napot!
Orsi
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon cuki babákat láttam!

Timi! Átküldenéd a képet priviben? A többit felírtam.

Nem tudom írtam-e Kike, de szerintem Domi igenis szép kisfiú! Nem tudom miért gondolod, hogy nem az!

Tegnap megkapta Jázmin a 2. Prevenart. Ma reggel megmértem a hőjét, 38,1 volt levonva, szóval kapott egy fél kúpot. Ezért kelt hát 5-kor enni, biztos már akkor is magasabb volt a hője.
Egyébként olyan furi, mert tapintásra olyan, mintha nem lenne lázas. Ha Roli 38 fokos, neki már melegebb a homloka. TEljesen különböző a két gyerek!

Patr! Nagyon kedves ötlet volt tőled az Adventi naptár!

Harivera! Gratulálok Iza babához! A várva várt kislány! :lol:

Kép
szly27

Viki:
[quote]I írta:dézet:

Minket ez szomorúsággal tölt el!

Nem akartalak elszomorítani, nagyon szeretünk benneteket :) csak mihez kezdjen a lányom egy Casanovával? :wink: meg Apa haragjától is félteném emiatt Lackót.... :D inkább legyenek jó haverok!
Jó vásározást nektek!

Timi: jó reggelt kívánt :)

Evelyn: köszönöm szépen, ezt fundáltuk ki Pattival is. Igen, akkor biztosan találkoznom "kell" veled :D Az anyagiakat is rendezhetem rajtad keresztül? Küldök privit.

Patti, köszönjük a mai verset!

Dodó, ne szomorkodj, nektek nagyobb az esélyetek rá, hogy hamarosan esni fog a hó :)

Isten éltesse a hófordulósokat!

Tegnapi übernehéz napunk után ma úgy tűnik, kicsit fellélegezhetek. Macilány aludt éjjel, és még mindig alszik (nem csodálom, mondjuk), Oti szép halkan játszik - mindjárt megyek én is mellé -, és még olvasgatni is volt időm.
Ha még keresgéltek ajándékokat, ajánlom ezt az oldalt, nagyon jókat találtam!!!
http://fakopancs.hu/
ez egy remek kétszemélyes társasjáték:
http://fakopancs.hu/kalaha-mankala-p-1143.html

Mára sok mindent terveztem, remélem, meg is tudom valósítani!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Ági még Máté sem igazán forgolódik,de már ülésbe szinte ő is teljesen felhúzza magát.Biztos jobban tetszik nekik,mint a forgás.Szonjának jó mikulás keresést. :lol: :lol:

Brúnónak boldog hófordulót.!

Patr köszönjük a szép versikét mára is :lol: :lol: :lol:

Viki te kérdezted a kis tesót :már a 3. gyerek után úgy gondoltuk,hogy már nem szeretnék több babát ,de 2006 szeptemberében egy pici lány kopogtatott be hozzánk,csak ő sajnos 2007 május 20.án toxémia miatt angyalkaként született :cry: ,és ezeket útán úgy gondoltunk ,hogy nem tudunk egy picibaba nélkül élni.És júniusban megszületett a mi kis drágaságunk.
és egyébként Jutka vagyok.

Babu nagyon édes a két fiú eggyütt. :cry: :cry:

Kép
csugi

szep napot!

Patti:szepn ez a vers is es ezt nem is ismertem.koszonjuk!

Agi: nem nem ragja a kendojet , neha ha beleakad a keze kezevel egyutt betomi de direkt nem vadassza be.
hu mentek talira! igy most nagyon gondolkodoba estem lehet megyunk. Teged nagyon szivesen megismernelek!

citrus felek: elvileg 1 eves korig nem lehet, ezert szoptatas alatt anyukanak sem ajanlatos a sok narancsle, mert az is allergialhat, de VKata egyik talin mondta hogy ha a citrommal nincs baj a narancs is mehet persze csak erzessel.

nekunk eleg vacak ejjszakank volt ugy ejjfelig 3 percenkent felsirt, nyogott de mindig aludt, igy gondoltam egy okosat es bekentem az inyet dentinoxal na onnantol aludt 4ig amikor felkeltettem fajo szivvel mert nem tudtam tovabb hallgatni a szorcsogeset.
Szoval lehet ugrik a mai szuri- bar mar adta be neki a doki maskor is ugy hogy szorcsi volt- de azert hamarosan indulunk tanacsadasra.
4tol aludt aztan fel 9ig( mostanaban igen nagy alvo lett ejjszaka) csereben napkozben az egy ora alvas epp hogy megvan
:shock:

ez a karacsonyi angylaka dolog micsoda?
valamirol nagyon lemaradtam :oops:
Vendég

Orsi, hát persze, hogy! :D Csak Wera meg ne orroljon ránk :wink:
Örülök, hogy a csomó alakul!

Szly, Jázminnak Kép

Kép
Kép
bondi

Agi: Mikulas van a karacsonyi vasarban a deak teren es igazi a szakalla:)
Mi tegnap lattuk ot, oda is mentem hozza, Anna a kendobol kandikalt ki, kapott tole szaloncukrot, meg jott a sok okos turista hadd fotozzak le a mikulast ugy hogy Anna nezi ot nagy ahitattal:)
Vendég

Csugi! Köszi de miért tettél a mondat végére síró fejecskét!
Vendég

Bondi!
Oké, akkor majd küldök vmi. sztárfotót! :lol:
Apa-masszázst meg kihagynám, mert olyna szorítása van, mint az alligátor-harapás. Nem bír finom lenni:)
Kívánom hogy mindent el tudj intézni!

Csugi!
Sajnálom.

Tamara!
Akkor Anna igazi kis sztár :lol:
Eszik már rendesen?

Szly!
Jázminnak jobbulást!
Vendég

JAJ NE HARAGUDJ NEVETŐT AKARTAM

Kép
csugi

Csugi! Semmi baj! :D Az angyalkát Én is sajnálom, de szerencsére itt van helyette Máté! :D
Vendég

Bondi, Orsi! Köszi! Biztos a szuritól van!

CSugi! Sajnálom a kislányotokat! :cry: Biztos nagyon nehéz! Örülök, hogy Máté van Nektek!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?