Na sziasztok!!!
Patr!! Gyönyörű a vers! Köszi!
A gyerkőceid is gyönyörűek!!!!!De ezt Te úgyis tudod. Mármint, hogy beléjük vagyok zúgva! Ígérem, nem mondom el többször!!
Megjöttünk a tanácsadásról!! Hát ez a gyerek egy tünemény volt!! Sírt, mikor a pociját nyomkodta a doktor néni meg amikor megnézte a torkát, de utána ügyesen elterelte a figyelmét a fonendoszkóppal! Aranyos ez a doki! Megérte válltani! Ő legalább megpróbál beszélni a gyerekkel és megnyugtatni. Sikerült is neki! ÚÚÚÚgy örülök!!!
Után evet egy egész krumplit, tápszerrel hígítva és kevertem hozzá őszibarackot! Még nekem is ízlett, de szerencsére megette mind!!! Ennek is örülök, mert nincs valami nagy étvágya a kisasszonynak!
Most bubukál, majd ha hazajött apa, fürcsi és vacsi.
Délelőtt kitakarítottam, elmentünk tanácsadásra, haza anyáékhoz, után jöttünk volna haza, mikor a párom telefonál, hogy hol vagyok, és ha nem gond, vegyek már valahol konzervet, (páncélos kaja...) mert holnap azt vinne ebédre. Égett a fejem, elfelejtettem főzni!!! Na gyorsan le a város másik végébe a tescóba! Olyan mérges voltam!! Ezer bolt van a városban, de babakocsival a 90%-ba nem tudok bemenni! Kénytelen voltam lemászni a tescóba, pedig utálom, tele van..karácsony...Na mindegy. Szóval már kész is a kaja, brokkolikrém leves, fokhagymás hús, krumpli püré. Csak sikerül normális kaját vinnie holnap...
Ja, az én mini lányom 6 hós adatai: 6780gr, 68cm. Ilyen mini-baba
Képet holnap teszek fel, csinálok frisset róla. Majd a táblihoz!
Vivikének boldog névnapot!!!
Csabi Királyfinak és a Hős Eliotnak boldog hófordulót!!!
Marcsika!! A pici Emmácsknak meg puszi a fogacskájára!
Nekünk nincs még fogacska, de azt mondta a dokinéni, hogy rohadtul be van dagadva az egész alsó ínye! Szegénykém, nem is csoda, ha nem eszik!
Na eldugulok!