Új privát üzeneted érkezett!

fmárti!
Az előbb említett receptes oldal első oldalán van a Bólyi túrós, de még a második oldalon is van 2-3 túrós süti recept!

d.dodó

dodo: Köszi, már nézem is! Egyébként én eddig egyszer csináltam szórt rúrósat, de nekem valahogy nem jött be az íze (vagy csak én rontottam el valamit :lol: ).
Még mindig esik nálatok a hó?
fmarti

Sziasztok kedves mamák!

Olyan izgatottan készültök egymást meglepni, hogy gondoltam, benézek hozzátok :)
Időnként meglátogatlak benneteket.
Örömteli készülődést!
kari.angyalka

Dodó-köszi-köszi-olyan szép :P imádom a havat :D

megyk sütit gyártani,amit jóllakott Domi :D

Kép
Kép
Kép
kike

ÁÁÁÁ, annyiszor ütök félre a billentyűzeten, hogy neki sem állok helyesbíteni. :lol: Nézzétek el nekem, kicsit kapkodva gépelek, és ez az eredménye. :oops:

kari.angyalka: Nahát, hozzánk már most eljött a karácsonyi angyalka!? Örülünk neki nagyon! :lol: Kívánni is lehet? :oops:
fmarti

fmárti!
Inkább valami havaseső lehet, mert még azóta sem marad meg!

d.dodó

Kike!
Milyen sütit fogsz gyártani?

d.dodó

dodo: Estére már biztosan átcsap majd havazásba.
Hogy állsz a készülődéssel? Szeretnél már itthon lenni? Mióta laktok odakint?

kike: Mi finomat fogsz sütni? Nálunk rántott hal lesz vacsira, meg pogácsát gyúrtam, most áll a hűtőben.
fmarti

Egyre gondoltunk. :D
fmarti

fmarti!
Hát már nagyon várom a jövő hét szombatot! :) Kicsit tartok is töle milyen lesz gyerekkel a repülőút, főleg hogy éjjel érkezünk. Már pakolászom a bőröndöket.
Amugy tavaly április 30-án jöttünk ki, és azóta mág csak tavaly karácsonykor voltunk otthon!

d.dodó

Bocsi, bocsi, bocsi...
Képzeljétek Levi a karomban fekve megevett az elöbb 140 tápot! Most szárnyalok. Amig eszi csak tápot kap. Kiélvezem a helyzetet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

dodo: Akkor jó régen voltatok itthon! Szerintem semmi gond nem lesz a repülővel, hiszen ott lesztek Lizy mellett, így biztonságban érzi majd magát. Az is lehet, hogy átalussza az egész utat. :)
fmarti

titi!
De jó!!!! Hurrá!!
Levi! ÜGYI VAGY!!!

d.dodó

Levinek nagy pusszantás a kis pofijára! :D
fmarti

Én meg meg is főztem már holnapra egy zöldséges pipilevest!

d.dodó

Sziasztok!

Dicsekedni jöttem...

EMMÁNAK KIBÚJT AZ ELSŐ FOGA!!!!!

észre sem vettük... :oops: :shock:
Vendég

Gratulálunk Emmának! :D :D
Vendég

marcsi!
Gratula Emmának!

d.dodó

Titi de jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Emmának gratula a fogacskához :lol: :lol: :lol:

Szia kari.angyalka :) :lol: :)

Kép
csugi

Emmának gratula a fogincához!
fmarti

ezt ni,már kész is,csak hülnie kell-ó,és dupla adagot :lol:
http://sutisnene.blogspot.com/2008/11/c ... -nlkl.html

És ugye nem alkohollal,hanem kakaóval,és csak kevés kávéval

Kép
Kép
Kép
kike

ó hatalmas gratula Emmának!! :D
Mindenki leelőzi Domit? :? Pedig úgy tűnt neki lesz kinn hamarabb :?

Kép
Kép
Kép
kike

Levike:nagyon örülök,csak így tovább!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Ne szomorkodj a foginca miatt. Azt mondják minél később nől ki, annál kevésbé romlandó. Páromnak 1 éves korában jött az első foga, és most van 2 tömött foga, így hogy 34 éves. De amugy semmi baj a fogaival!

d.dodó

Ez a gyerek,mindig talál valamit,most épp ezt:
Kép

Aztán ahogy fordult,rátalált a lila pelusos zacsira :lol:
Azt hiszem mindent el kell pakolnom a földről :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó:köszi,akkor van valami jó is a későn jövő fogban :D
Már nem is szomorkodom-jajj ,de kell az a járóka-holnapután itt lesz.
Nem azért hogy ne hagyjak neki teret,de néha biztosan ott fog kikötni,túl eleven,már most,megyek feljebb pakolom a kislámpát is,mert ott mászkál,és le tudná húzni a zsinórnál fogva :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Eliotnak és Csabinak boldog hófordulót kívánok.

Wera elküldtem neked privibe a számom!

Emmának gratulálok az első fogacskájához! :D

Elvittem Vivit az orvoshoz, és a doki azt mondta hogy semmi baja, de azért vegyek neki orrcseppet, meg adjak c vitamint. Hát én nem tudom, de eléggé köhög is, tegnap még nem annyira ma kezdte, de ezt is mondtam a dokinőnek. Na mindegy ha nem javul, holnap után visszavisszem hozzá.

Kép
linda24

De tényleg,annyira elindult felfedező útra,hogy minden más jobban érdekli,mint a játékai-biztos hogy előbb-utóbb csinál valami galibát,a kis Zsivány :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Lindus - mikor küldted? Mert nem kaptam meg :?
Vendég

No comment!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Vendég

Vera:azt hiszem a két rosszcsontot csak össze kéne zárni :lol:
Már én se bírok berohangálni,merre jár :roll:

Nagyon édes egyébként!Bugri Nóri-nagyon bugri vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ez a 2. kép beillene az RTL klub délelőtti szuperagyserkentő vetélkedőjébe HOL A GYEREK címmel... :lol:

Bocsi lányok, nagyon fáradt vagyok... ilyenkor csak ilyen marhaságok jutnak eszembe. :roll:

Nicike - nehari hogy nem reagáltam tegnap neked! Elfelejtettem! :oops: Láttam a kabit, nagyon szép!! :wink: Jövőhéten talizunk vmelyik nap? Na nem csak ezért!!!! :D
Vendég

Kike - tényleg, ha összekötnénk őket lehet nem haladnának ilyen gyorsan, nem? :twisted: :lol: :lol: Komolyan mondom, Nóri fél percet sem tölt a plédjén miután leteszem! Az őrületbe kerget hogy folyton lemászik! Még szerencse hogy nem túl hideg a parketta sem, nadeakkoris!!! :twisted: Ma alámászott a vasalódeszka alá és az magára rántotta a hordozókendőmet (épp odakészítettem hogy majd kivasalom) és nem bírt kimászni alóla! Csak sikongatott! :twisted: :lol: Kész voltam tőle! :lol:
Vendég

De édes lehetett :lol: :lol: :lol: Kis gézengúz :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

És nem fárad ki??
Domi szerencsére igen,óránkén alszik,egy órát,vagy másfelet el van,elcsászkál,szopi,ilyesmi,aztán bedobja a szundit :D Szerencsére :lol:
Most is pl.fél háromkor kelt,aludt háromnegyed órát-szóval felkelt,és szopi,játék,játék,játék,szopi,és most raktam le aludni :D

Kép
Kép
Kép
kike

wera!
Nemsemmi a kis Bugri Nóri!

d.dodó

Domi és Nóri már nagyon kis virgoncok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Wera: konyv projekt lezarult:)
jo olvasgatast!

LEVI : NAGYON UGYES VAGY! CSAK IGY TOVABB!

Evelin: nagyon gaz a csaj! En nem hagynam annyiban, ha egyszer nem azt adta amit meghirdetett igenis o a ludas. Hu de utalom az ilyent, mindefele szep mondatokkal bizonygatja az igazat, igenis vidd tovabb az ugyet, bar en az ebayon egyszer elkezdtem egy ilyen feljelentsodit, semmi nem lett belole.

Emmanak gratulalok a fogacskahoz!

Veda: szereples? Milyen volt Lilu?

Dori: jo hogy kiderult kit ajandekozol !
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:51-kor.
Vendég

Eliotnak és CsabinaK BOLDOG HÓFORDULÓT!

Vivinek boldog 1. névnapot!

Evelin!
sajnálom, hogy nem volt egy pozitív élmény a foglalkozás :(
a nadrág sztori meg:no comment :evil:

Bondi!
[quote]N írta:ekem az is működött, hogy éjjelre svédkeserűvel dunsztoltam be a ciciket

ne haragudj, de ezen én annyit nevettem :oops: :lol: , főleg hogy nemrég befőttet dunsztoltam 8)

VidoKata!
nem úgy volt, hogy a ti pasitok az egyik iker??? :lol:
nem ér elharácsolni minden jó srácot, mikor itt sorakoznak a szingli virágszálak 8) :wink:

mindjárt mé visstaolvasok, csak meséljem el mi történt ma velem:
kb. két hete licitáltam a teszvesz-en egy overállra, és mellé még két apróságra ugyanattól az eladótól(utóbbiak potom áron voltak). Sajnos licit befejezte után kiderült, hpgy közben a csemetéje filctollal kipingálta az overállt :( Erre megegyeztünk hogy nem veszem meg akkor egyiket sem, mivel a többi nem érte volna meg nekem, ettől függetlenül poz. értékeléssel váltunk el egymástól.Ma csenget a postás, elsőbbségi csomi érkezett, már azt hittem hogy a babanetes aji-mind néztem a nevet meg a lakcímet, hogy küldhette ilyen kacifántosan e 8) :lol: (indult a találgatás)l, aztán leesett a tantusz!
a csajszi küldött ajándékba egy overállt Emcinek meg egy üdvözlő levélkét, hogy használja egészséggel :D :P
tátott szájjal maradtam

Kép
kimma

Kimma:aztamindeni,ez tök jó!Milyen rendes volt a csaj!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma, de jó, hogy vannak még ilyen emberek! :)

Fogakhoz gratula Nórinak, és Emmának

Kari.angyalka, örülünk neked!

Kép
Kép
patr

kimma!
Nagyon rendes tőle! Manapság ritka az ilyen ember.

d.dodó

Itten vagyok!

Márti!
Azóta sincs kiáltás. Kurhjongat, meg röhög, de nem kiált.

Leus hogy van?

Roni!

Ne olvass hülyeségeket! Jó h nem agydaganatot diagnosztizálsz.

Tök jó h a Legényedet nem kell műteni!

Titi!

Éljen Levi, a Hami Törp!

Marcsi!

Éljen az Emma fog!!!!

Kike!
Nekem 10 hónaposan jött ki a fogam, amikor elkezdtem járni.

Wera!
Bugrira kösd rá a felmosót, aztán majd ő takarít!

Kimma!

De jófej a csaj!

EMci kép?

Apája befestette a hajam, most már elég normálisan nézek ki. :lol:
20150601134430

Viki, nagyon rendes apa! Nekem nem engedik festeni, amíg szoptatok! :?

Kép
Kép
patr

Lányok , csináltam egy virtuális adventi naptárt! :)
Minden nap aki először mondd egy olyan számot, ami még nem volt, azt fogom "kibontani"!
Ma is jöhet egy szám, aki először erre jár, az mondja!

Kép
Kép
patr

8

Patti!
Én pocakosan is festettem.
20150601134430

Szép, jó estét!

Marcsi!
Gratulálok Emmának a fogacskához!

Domi és Nóri nem semmi mozgékonyak! Ügyesek!
Jelentem: oldalra már Emma is fordul. :P

Márti!
Ma vettem fel a postán a kengurut: Emma ugyanazt csinálta, mint Lea, irtóra röhögött a tükörképünkön.
Majd teszek fel képet, ha Apa lefotóz.

Bondi!
nemsokára dunsztolás!!!
Remélem elmúlik, mert olvastam, ha betokosodik, akkor fel is vághatják. (tályog)
Na, az nem hiányzik!

Titi: örülök, hogy Levi szépen eszik :P

Mi most megyünk fürdeni!

Szép estét!

Ja, láttátok, hogy felbuukant a fórumon a kari angyal? :P
(na vajon ki lehet az?)
Vendég

Sziasztok Anyákok!

Viki! Köszi a hiányolást, nagyon jól esett! :oops:

Az a helyzet, hogy még mindig nem lábaltam ki teljesen a takonykórból, nem érem utol magam a háztartásban sem, plusz muszáj bepótolnom Brúnóval a sétákat ebben a szép időben. Úgyhogy most csak zugolvasgattam szopizás közben, de azt is csak felületesen...

Csaba Királyfinak, Eliot Úrfinak boldog hófordulót, Vivien kisasszonynak boldog névnapot kívánunk!

Véda! Nagyon szép és boldogságtól sugárzó ifjú párt láttam a fotókon! remélem, Lilukád ügyesen szerepelt!

Marcsi! Grat Emmád első fogincájához! Nagyon ügyes, hogy észre sem vettétek! (Én is ilyen fogzásról álmodozom, bár nálunk még a nyáladzáson kívül semmi jele...)

Wera! Bugri Nóri fantasztikus!!! Hihetetlen édes kiscsaj (ő az egyik nagy kedvencünk, a másik meg Dórika... és Jázminkát is nagyon szeretjük, meg Annát, Adélt, Szonját, Vikit, Lizyt, Vivit és az összes többi nőneműt :oops: )
Dodó! aranyos volt, ahogy izgultál az ajándékozás miatt, örülök, hogy megoldódott!

Mi azért nem szálltunk be az ajándékozásba, mert újonnan becsöppent zugolvasóként valahogy nem éreztem helyénvalónak, majd ha már jobban megismerjük egymást...

Titi! Nagyon örülök, hogy Levi végre ilyen ügyesen evett! CSak így tovább!

Kari angyalka, ki vagy Te? Csak nem valamelyik topiktag álnéven? :wink: [/b]

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Viki, valószínűleg ez már túlzásba vitt óvatosság, de mivel én amúgy sem festem, csak színezni szeretném mert kicsit fakó, gondoltam jobb a békesség, akkor békén hagy anyukám! :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?