Új privát üzeneted érkezett!

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában:
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Pocak
:( szegénykém... nem lesz semmi baja a babának, ne izgulj, csak ilyenkor meg sem moccan, mert érzi Ő is, hogy nem vagy éppen nyugodt.
Ha kiszeretnéd írni magadból tedd bátran priviben... Ha nem mondtam még, a lelkeket is jól tudom ápolni :D:D:D Mikor mi kell, hol kristálygömb, hol lélekápolás....

Mindenesetre, ne félj, Riccardonak semmi baja nem lesz tőle, de azért nyugodj meg.

Küldök nyugalom puszikat :*
Vendég

pocak: sajnos "kicsit" érzékenyebbek vagyunk most. próbálj meg relaxálni, beszélgetni Manókáddal, h minden rendben van! ő is megnyugszik, ha Te is kicsit lecsillapodsz. Sajnos mindenkinek vannak rosszabb napjai, de nem lesz baja, csak ő is szomorú.

freyja: elképzelhető, h utólag leszel majd biztos benne, h ilyenkor Őt érezted! legalábbis én így voltam. a szívem érezte, h Ő mocorog, de sokan lehurrogtak, h korai és biztos nem. most, h már biztosan tudom milyen, amikor Ő mocorog, már tudom, h akkor is Ő volt :) élvezd a pillanatokat, majd erősebbek lesznek!

Kép
zsani78

freyja: Így visszagondolva én szilveszter előtt (14-dik héten ha jól számolom) éreztem először egy kis "rezgést" a pocakomban...de igazán a 17-dik héttől.

Pocak: Sajnálom a vitát, biztos rendben van a manód!!! Kicsit megilletődött biztosan...

Edi: Csini az új vonalzód! Ugye nem ez volt korábban? :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Ti mit csináltatok ma???
Én jó pár órán keresztül kinn voltam ma az udvaron, havat lapátoltak Anyuék, én meg takarítottam le a kocsikat. Mind a 4 kocsi úgy nézett ki, mintha nem is lenne, csak nagy fehérség volt az egész... Megmértem délután a vége 64,2cm hó lett a kocsi tetjén... Félelmetes.
Majd a tesóm miatt ki kellett állnom, mert elhozta tegnap a magántanárjának a kapu kulcsát, így azt vittük vissza.... hááát nem mondom, nem volt semmi. A fő út olyan szinten havas volt, hogy alig bírtam menni a kocsival. Mondtam is mikor hazaértünk, hogy én bíz nem félek a téltől, de most zabszem nem fért...
Jó lenne, ha elolvadna, mert ez így nagyon rossz....
Vendég

Freya
Én a 13. héttől érzem aktívan a kis manóseggűt :D Ez teljesen változó, de szerintem Őt érzed... :D

Emi
neeem nem, nem ilyen volt... :D De mivel kispasit várok, ez tetszett nagyon :D:D:D:D Vééégre kékülhetünk tutitutiiiira :D:D:D
Vendég

sajnos még éjszakára ezen felül 15-20 cm havat mondanak :(
én ma csak addig mentem ki, amíg elsétáltam a közértbe pékárúért. szegény párom viszont el kellett menjen és hazafelé elakadt két utcára otthonunktól. lezárta a kocsit és onnan hazasétált. később visszament, mert féltünk, h a sarkon nem látják és vki belerohan, akkor el tudott indulni lefelé egy másik utcán és ott tette le valahol, h ne legyen útban másnak. majd holnap megpróbáljuk kiásni vhogy :(

Kép
zsani78

Csajok, Edi, Zsani, Emi, koszi a biztatast mar lassan helyre zokkenunk Manokaval. De nagyon durva, hogy ennyire megerzik, nem hittem volna. Tegnap este annyira izgultam Ediert, es o is velem ugrandozott a pocakban, de olyan szinten, mint meg soha...

Ja Edi: a reggeli fejfajas..ne felj nem miattad volt, csak vicceltem amikor irtam :wink:
pocaklako

Pocak
Köszönjük ám a drukkokat, a kis Riccardo egészen biztosan üzent Botondnak, hogy most már ne szivasson minket, mert már unja... Botikám meg szót fogadott neki, és cselekedett :D:D:D:D
Vendég

Köszi lányok :) Sokan lehurrognak mondván" unatkozó kismama - beképzeli csak" :cry: mondjuk tény. halálra unom magam itthon bezárva :(

Kép
freyja

Hello, na végre én is itt vagyok, estére csak beestem :wink: .

Bibar, aranyos vagy, hogy hiányoltál :D !
Ma 5.50.kor már reggeliznem kellett, mert megint pisi után nem bírtam visszaaludni, és persze, hogy már fél óra ébrenlét után elkezdett korogni a gyomrom :oops: . Rájöttem, muszáj ennem, mert különben tuti hányingerem lesz. Mondjuk evés után is émelyegtem, de végül egész nap tűrhetően voltam. Nem fájt végre, sem a fejem, sem a hasam :wink: (kopp-kopp).
Egész délelőtt főztünk, aztán egész délután szegény párom havat lapátolt a garázstól az útig, hogy ha ne adj' isten ha mégis valahova menni kellene, akkor ki tudjunk állni a garázsból. Úgyhogy elég sokat levegőn voltam én is délután, nagyon jó volt :D ! Hát tényleg durva ez a hómennyiség, de nálunk "csak" 35 cm esett, pedig nem is vagyunk Editől légvonalban olyan messze :wink: ! Nem mintha hiányozna még a plusz 30 cm hó :shock: !

Bibar, meg tudom érteni a vásárlásodat :wink: !

Edi, tündéri Botikád popója is :D !
Le a kalappal, nagyon bátor vagy, hogy ilyen időben vezetsz :oops: !

Pocak, remélem már sokkal nyugodtabb vagy, sajnálom a vitát :oops:

Kutyival kapcsolatban kicsit irigykedem, mert nagyon szeretnénk majd mi is, de még nincs kerítésünk. Amúgy nekem is a Labi vagy a Golden a kedvencem, imádnivalók. Lehet, hogy már csak akkor veszünk kutyust, ha Maszatkánk kb.3-4 éves lesz…

Dodó, Lizy hogy van? Örülök, hogy nem vagy beteg, de azért vigyázz magadra!

Lehet, hogy ma már nem jövök, jól elfárasztott ma a sok friss levegő :D .

Jó éjt Kismamik!

Anikó

Kép
mamaki73

Freyja: megertelek, honapok ota itthon vagyunk egy jo paran, de ezert van a forum, itt legalabb trecselunk, es ha gond van megbeszeljuk, es megnyugtatjuk egymast.

Edi: Boti es Riccardo biztos jo havork lesznek!!! :wink: :wink:

Csajok elkoszonok, a szemem leragad, puszi nektek, holnap jovunk :D :D :D :D
pocaklako

Sziasztok!
Itthon vagyunk mi is!! Párom még nincs. Neki van még egy köre vissza! :evil: Véletlen elhozta valaki másnak is a hátitáskáját....nem igaz nem tünt fel neki, hogy csak egyet vittünk, és ő kettőt tett be a kocsiba.
De amugy jól telt a nap, Lizy is jól elvolt...mindenki ajnározta, ő meg a macskát ami ott volt...de annak a macseknak szerencsére birka türelme volt!!

edi!
Látom lett uj vonalzód!!! Szuper!

freyja!
Én első babámmal 15 hetesen éreztem először, most 14 hetesen.

De ma pl már sokkal sokkal többször éreztem mint eddig a mult héten.

Nemsemmi hogy mekkora havak vannak otthon. Itt most nem, mert -15-17 fok volt egész nap. Kegyetlen hideg.

Majd még jövök talán, de fürdetnem kell.

d.dodó

aaaaaaz a baj h én a Pocak Albérlő előtt elég központi életet éltem :lol: és a párom is... és én most kiestem - kis pihi nem is árt - csak a kutya se néz rám és ez nem jó. Apa meg folyton dolgozóban van. :(
bocsi, csak kesergek itt :( :oops:

Kép
freyja

Freya
én is megőrülök sokszor itthon :oops: :oops: :oops: ezért utálom most a havat is jobban,mert nem tudok kimozdulni :twisted: :twisted: ma is dolgozott az uram,én meg hivogattam hogy ne csak gügyögjek egész nap :wink:

Pocak
szegénykém,remélem rendeződött már a helyzet :cry: :cry: és nyugodj meg,aludj jól és álmodj jó pasikról :wink: :wink:

Edi
nagyon tuti a vonalzód :lol: :lol: majd én is átvarázyolom ha már fix a neve :wink: :wink: hááát én nem mertem volna kocsiba ülni az tuti :oops: :oops: ügyi sofőr vagy :wink: :wink:

Mamaki
jaj de jó neked hogy ilyen jó kis napod volt,az enyém nem volt jó,egyedül apa nélkül uncsi és fárasztó volt :wink: elhiszem hogy elfáradtál a friss levegőn :wink:

Niki
jaj de jó szuszókázni a babával,én is szeretek :lol: :lol:

Dodó
szegény macsek :lol: :lol: hú jó hideg van ott :shock: :shock:

Zsani
jaj én is halottam hogy további havazás várható,ki is vagyok tőle :twisted: még jó hogy nem messzebb akadt el az urad :wink: :wink:

az én uram még mindig leltározik,megőrülök már :twisted: szegény be sem tud majd állni a kocsival elöbb jön egy kis éjszakai hólapátolás :shock: :shock:

bibar

Freyja
No, akkor ebben hasonlítunk... Boti előtt abszolút a baráti társaság középpontja voltam, mindig mindent együtt csináltunk. Mozi, Sütögetések, Fortuna Classic bulik, csak úgy dumálunk összejövetelek....
Mióta pocis vagyok, sehol senki. Rám se nyítják az ajtót. Nagyon rosszul esett, de mára nem érdekel. A párom is dobbantott, persze ez érdekel a legkevésbé.
Így most maradt a munka, meg a fórum :D De hidd el, már nem sok idő, és lesz elfoglaltságod bőven. Központi élet jön megint, csak egy apró pici manófejnek leszünk a központja, mostantól életünk végéig :D:D:D

Ez a legklasszabb elfoglaltság :lol: :lol: :lol:

szólottam, és most megyek lefekszem :D:D:D:D

Puszi jó éjt
Vendég

köszi lányok arik vagytok :D igen, igyekszem a pindurra figyelni és nem arra hogy eltünt a nagy "baráti nép" csak kicsit rosszabb kedvem volt ma :oops: én nem tudok aludni, várom a párom h haza jöjjön a dolgozóból... de az csak hajnalban lesz :(

Kép
freyja

Sziasztok!
Nagyon rég irtam!
De remélem még tudjátok kivagyok!?
Látom jo sokan lettetek nem s probálok visszaolvasni mert kb 100 oldalt irtatok!
Probálok mindennap jönni de csak ilyenkor tudok kb!
Vendég

kitudjaki!
Hehe!! 100 oldalt nem írtunk, mert még csak a 87. oldalon tartunk! :wink:

d.dodó

Ma én nyitom a sort :) Jó reggelt kismamik! :D
nem tudtam vissza aludni, apa hajnalban megjött és azóta csak forgolódom...

Kép
freyja

Jó reggelt :lol: :lol:

Kitudja
hogyne emlékeznénk :lol: :lol: örülök hogy irtál,remélem most már tudsz irni majd magatokról :lol: :lol:

Edi
ez a sorsunk,nálunk is lekoptak az egyedülálló barátnők,akik még mindig szórakozni járnak,viszont bővültünk egy csomó uj baráttal,persze gyerekesekkel :wink: :wink: :wink:

na lányok ma nem sokat fogok jönni mert vendégek jönnek délután,azért néha bekukkantok :wink:

bibar

Joooooo reggelt Lanyok!!!

Bibar: nagy nagy gratula, a 17. hethez! Gyere azert ma amikor csak tudsz, mi itt leszunk :wink: :wink: :wink:

Freyja: szep napot neked is, akkor beallsz a reggeli muszakosok koze??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nalam az ejszaka viszonylag nyugis volt, leszamitva a 6 pisit este 9 es reggel 8 kozott :? :? :? :? :? :?

Edi: merre jarsz, meg tuti alszotok Botival, gyere varunk.. :D
pocaklako

Jó reggelt!!!!
Bibar gratulálok a 17. héthez!!!
Hát én sosem voltam nagy társasági ember, talán még a sulis időkben 8-9 éve. Inkább magamnakvaló, itthonülő típus vagyok. Többre értékelek egy jó könyvet, felszínes haveroknál. Mert akik lekopnak,azok nem igazi barátok szerintem. :oops: Szóval van 3 barátnőm. Ebből kettő vidéken,a harmadik meg pocis. Vele együtt dolgoztunk a melóhelyen.Na azok a reggeli meg ebéd közbeni pletyókák hiányoznak nagyon. A két vidéki meglátogat néhány havonta. A szolnokival meg hetente (többször is ) beszélünk.Számomra ez így jó.Néha egy-egy házaspáras összeugrás jól jönne ugyan.De ezek a barátságok 18, 8 évesek. Mindennél többet érnek!
A hülye álmok.Most meg sziklát ugrottam, és újra suliban voltam. :lol:
Na megyek összeütök egy kis baconos hagymás tojást reggelire.
Szép napot!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hát ma kivételesen mert egyébként jó alvó vagyok :) de ugy kiment az álom a szememből ahogy apa hazatalált 7kor :( és most szundizik, igy semmit nem tudok csinálni... nehogy felkeltsem. még sajna egy garzon lakásban vagyunk...

Bibar grat a 17.héthez :)
én 14 hetes lettem. :D :D :D és jó utánpótláshoz hiven ficánkoltunk egész este, megérezte szombat van, boogie volt a hátsójában :oops:

Kép
freyja

Sziasztok, jó reggelt!

Apa ma reggel tudta kiásni a kocsit, miután hólapáttal a kezében tört odáig utat! de vki volt olyan rendes, h a kocsi körül a nagyját eldobálta :)
én még dolgozom (két helyen), így a társaság egyenlőre megvan, de már készülök a jövőre. sajnos én is 4 éve költöztem el pestről vidékre, a páromon kívül és az ő pár barátját leszámítva senkit nem ismerek a környéken. sajnos a legközelebbi barátaim és a családom is pesten van, nem sűrűn látogattak, szerintem ez nem is fog változnil. sokaknak nincs autója, hozzánk anélkül elég macerás eljutni.
de javaslom másnak is, amit én teszek: a védőnénitől megkérdeztem, h a környékünkön vannak-e pocakosok vagy kisgyerekesek. kettővel már felvettem a kapcsolatot :) megyünk együtt sétálni és lesz kivel csevegni! így remélem lesz kivel "bandáznom", ha már le kell mondanom a munkáról. és a védőnénivel azt is megbeszéltük, h szervez nekünk összejövetelt, h megismerkedjünk! itt a szigeten mindenki el van kiscit zárva a külvilágtól, így mindegyikünknek jól jön a társaság :)

Kép
zsani78

bibar grat a 17., feyja grat a 14. héthez :)

Kép
zsani78

majd el feledtem: azt hiszem sikerült leszenvednem a pocakképek méretét, megpróbálom csatolni :)

Kép

Kép

Kép
zsani78

a dátum lemaradt :(

az első 13+5, a második (mai) 18+1

Kép
zsani78

Zsani merre felé laksz?

Kép
freyja

Niki: hasonlo vagyok hozzad, eleg itthonulos es magamnakvalo lettem. A munkankbol kifolyolag folyamatosan nyuzsiben es emberek aradataban vagyunk, igy telen nekem jot is tesz a csend es a nyugi.

Freyja: gratula a 14. hethez.

Zsani: nagyon szep kerek a pocakod, kislanyos :mrgreen:
pocaklako

freyja: szentendrei-sziget, surány :)
szép környék, de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... csendes!

Kép
zsani78

igen az :) néha jó a csend, csak néha túl sok ... de a picinek jó lesz, tiszta levegő, duna part ... :D Szép poci.

teszek fel én is... :oops:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1264926111.3586.jpg[/img] [/img]

Kép
freyja

Freyja, ez aztan a szep pocak... :D :D :D
pocaklako

gyanús... túl nagy. :)

Kép
freyja

húúúúúúúú freyja! gyönyörű poci, biztos egyedül van? :shock:

Kép
zsani78

jó neked, mert elejétől látszik, h pocaklakó-pocid van! én először kicsit dugdostam, mert inkább néztem ki kétnapos zabálás utáninak, mint kismamának.

Kép
zsani78

freyja vagy bárki: ha nagyon unatkozol, szerintem ezeket érdemes megnézni!
már elkezdtem és jónak találtam, még nem regisztráltam, de fogok:

http://www.onlineakademia.hu/course.php?id=12

szerintem ez is hasznunkra válhat majd:
http://www.anyaleszek.hu/az-igazsag-a-szulesrol--cikk

Kép
zsani78

állitólag egyedül van.... :oops: szereti a tágas teret :) nekem nagyon meglátszott az elejétől fogva... nem is értem. bár nem vagyok egy 20kilós nádszál alkat, mondjuk annyira nagy sem...de épp ezért azt gondoltam nem fog látszódni egy idejig... tévedés volt :D

Kép
freyja

Szép napot mindenkinek :wink: !

Dodó, sajnos újra szakad a hó (legalább is nálunk), és mára tényleg még +15 cm-t jósoltak :( ! És nem elég hogy nagy hó lesz, de a következő napokban állítólag már napközben sem lesz plusz, éjszaka pedig -15, -20 fok között lesz napokig a hőmérséklet :( . Így pár napig majd úgy érezzük, kiszaladtunk hozzátok Svédbe :wink: !

Bibar és Freyja én is veletek napfordulózok (mindig vasárnap), mi meg ma lettünk 15 hetesek :D :D :D !
Csak annyirra szeretném már én is érezni rendesen a kis drágát, de még csak olyan "mintha" érzéseim vannak, és az sem minden nap :oops: . Tényleg olyan megnyugtató lesz, ha már minden nap érezhetem :wink: !

Zsani, nagyon kis csini mami vagy :D ! Én nem vagyok nagy szakértő, de olyan kislányosnak tűnik nekem is :wink: !

Freyja, a te pocid nem semmi nagy már, a korotokhoz képest :shock: ! Én is azt kérdezném, amit Zsani, hogy egy babát vársz biztosan :wink: ???

Bibar, sajnálom a magányos hétvégédet, remélem ma már nem leszel egyész nap Olivérrel kettesben :wink: !
Nekem sajnos a hétköznapjaim magányosak :( . Párocskám mindig sokat és sokáig dolgozik, ritka, hogy este 8-8.30-nál előbb hazaérjen :oops: . Amúgy én is sokszor sokáig dolgoztam, olyankor együtt estünk haza este 9 körül...és sajnos tényleg nem volt ritka :oops: ... Állandó határidők, stressz...
Szóval így most sokkal nyugisabb nekem/nekünk is itthon 8) !

Anikó

Kép
mamaki73

én sem vagyok nádszál :)

örülj neki és élvezd, h ilyen szép pocaklakó-pocid van!

Kép
zsani78

Jó reggelt Maki! :) Neked is grat a hétfordulóhoz :lol: :lol: :lol:

lányok én örülök és élvezem, bár meglepő méretű valóban...
azért remélem egyke igy elsőre... és lány :)

Kép
freyja

megint szakad a hó :( nem hiszem el........ már a kerten belül és a kerítés előtt nincs hova tenni. szegény apa! a kutya meg ugrál a tetején, hempergőzik benne, követeli a hógolyót :)

maki: neked is gratula! ahogy múlnak a napok, egyre többször és többet érezzük a bérlőnket :)

én pénteken kaptam kölcsön egy sztetoszkópot, h hallgatózzunk :) sajnos a szívhangot még nem, de a mocorgást, lubickolást, rúgásokat már hallani ezzel is! a szakik azt írják, h a 18. hét végére már lehet majd a szívecskéjét is, nagyon várom!

Kép
zsani78

Hellóóó Lányok:D

Pocak
fenn vagyunk már fél9 óta, csak megint szakad a hó, így mentem kocsit ásni... :S

Freyja
:shock: mekkora pocid van, naaa eeeez nem semmi.... :shock: Nagyon szép nagy pocak, ráadásul elő baba.... No, még én hittem azt, hogy óriáspocakom van :P
Mikor mész uh-ra??? :D:D:D:D

Zsani
Itt is szakad a hó, uuuuutálom.... és keddre -22fokot mondanak, mi a fene, lassan Ice Age lesz itt is... :S Jöhet a gülüszemű mokány is őt kedvelem nagyon... :P
Vendég

Csajok: itt is esik a ho... :lol: :lol: :lol: :lol: , na ha mar nalam is esik, akkor tenyleg gaz lehet....

Na azert ilyen hideg itt meg soha nem volt..

Maki: Ti hogy vagytok, gratula a hetfordulohoz.., remelem a hanyingerek mar tovabb alltak.

Edi: szegeny folyamatosan az autodat asod a ho alol...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Freya: nalam nagyon bejon a pocid...legalabb a picike tagasan van odabent.

Na megyek csajok, csak beugrottam
pocaklako

Jó reggelt Edi! :)
feb.22én AFP és márc 9 Uh... addig ha anyagiak engedik megyünk 4Dre valamikor :) asszem. :oops:

itt is szakad :( én ki se dugom az orrom hegyét... hideg :D

Kép
freyja

Freyja
Szerintem is szuper a pocid, én is nagyon szeretem, hogy nagyobb mint amilyennek kellene, mert legalább így tutitra tudják, hogy baba van odabenn :D:D:D:D
Kíváncsi vagyok, de szerintem kislány lakik odabenn :D:D:D

Zsani
Neked is szép pocid van :D:D:D Mit szeretnétek, kislányt vagy fiút :D:D:D

Pocak
hááát jah... már elég gáz amilyen nagy hó van itt... de ha nem pucoljuk folyamatában, akkor előbb utóbb nem fogunk tudni kimenni az udvarra :D:D:D:D

No, én is megyek, csinálni kell valami ebédet... de majd jövök még :D

Puszi csajok...
Vendég

Pocak, köszi! Csak émelygek kicsit, de ma a fejem nyom nagyon, biztos ez a rohadt hó :evil: ! Szegény férjem, pont most tért ki magából, hogy ezt már nem hiszi eeeeeel! Megint lehet havat lapátolni, a sónk meg fogytán, úgyhogy leszaladt kocsival sóért :? . Tényleg elég már a télből :evil: :evil: :evil: ! Szeretem a havat -bentről-, de ez már tényleg sokk :wink: ! Majd kicsinyítünk képet, és felrakok egyet a hóhelyzetről!
Az nem semmi, hogy már nálatok is havazik 8) !

Mit ebédeltek lányok? Nálunk még csak a leves van meg -tegnapról-, de a másodikat nagyon nem tudom, megint :oops: ...

Bibar is nagyon eltűnt - a hóban :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

köszi csajok :) nagypocak is köszöni :oops:

Maki! nálunk tejfölös gombás pipicici van. tésztával. laktató és gyorsan elkészül... :lol:

Kép
freyja

Pocak
köszi :lol: :lol: 6 pisi????az már nagyon durva,egyszerübb lenne a wc-én aludni nem??
:wink: :wink:

Freya
gratula a 14. hez :wink: :wink:

Zsani
nekem nem vált be Olivérnél a sztetoszkóp,semmi nem hallottunk :oops: :oops: Nagyon szép formás a pocakod,bizti csini kismama lehetsz :lol: :lol:

Freya
na neked viszont brutál méretű,én ekkorát még nem láttam ilyen fiatal terhesen :shock: :shock: :shock: :shock:

Edi
na csak óvatosan az autó kiásással!!!pihikézzél inkább :wink: :wink:

az én uram is egész nap havat lapától azt hiszem,nagyon gáz a helyzet itt :oops: :oops: épitettünk Olivérrel hóembert,aztán jól átvizesedve bejöttünk,most altat az uram :wink: :wink: aztán magunkat is elaltatjuk egy kicsit :lol: :lol: :lol:

bibar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?