Sziasztok Lányok!
Végre én is itt vagyok.Másfél hét után tegnap hazajöttünk a Balcsiról. Kb. 3x megy majd a mosógép,a kipakolás sem volt egyszerű,üres a hűtő, szóval jobbnak láttuk így a dolgot,mint ha holnap jönnénk.
Amúgy nem volt valami jó időnk sajnos, csak 2x tudtunk fürdeni a Balcsiban, de így nagy pocakkal nem is bántam, hogy nincs hőség, mondjuk Lexinek jobb lett volna, ha egy kicsit többet strandolhat.
Ma vagyok 37 hetes, szóval most már Eliza is jöhet bármikor, nem lenne koraszülött. Mondjuk hivatalosan még pont 3 hetem van vissza, de ha úgy jönne, mint Alexa (38+5), akkor az már csak 12 nap lenne.
Nagyon sokat mozog még mindig, feszít hatalmasakat, sokszor elég fájdalmasan, olyankor semmi más nem jó, csak a fekvés.Gátmasszázst csináljuk már apával 1 hete, ma elkezdem a málnalevél teát is. Kedden lesz az első NST.
Etnám,mégegyszer nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!
Máté babának is hasonló jókat!
Kornéloknak pedig boldog névnapot!
Luca: Sajnálom,hogy nem tudtatok jönni a talira.
Hozok majd képeket ide is, csak le kell még kicsinyítenem őket.
Marcsi: Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi komoly bajod!!!!Jól tánk ijesztettél!
Maradj pozitív,Lilikének még rettentő sokáig szüksége van rád!
A talin nagyon jól éreztük magunkat,igaza van Kirunak,olyan,mintha nem is a netről ismernénk egymást,hanem 1000 éve,személyesen.
Gyerkőcök tündériek voltak,Timi felügyeletével tök jól eljátszottak bent is, köré gyűltek,mint egy tyúkanyó köré.
Laar,nagyon jó volt dumcsizni,csini vagy,ne aggódj a súlyod miatt,le fog menni az a pár kg is. Míra hatalmasat nőtt,jó magas csajszi lesz.
Vasikám,sugárzó kismami vagy,jól áll neked a pocakosság,imádom benned,hogy mindig vidám vagy!
Arte,nagyon szimpi vagy,végre rólad sem csak olvastam,hanem tudtunk élőben egy jót beszélgetni!
Angyalom,nagyon aranyos és csodaszép család vagytok.Tibi nagyon szimpatikusnak talált benneteket,pároddal jól eldumáltak,így ő sem frusztrálódott azon,hogy kivel fog majd beszélgetni.
Nofikám,ez volt a legjobb hír,amit csak hallhattunk,nagyon megérdemelted már,hogy kismami légy,csodaszép babavárást kívánok neked!
Kiru,jó volt dumcsizni és végre téged is élőben megismerni!
Grácus,veled sajnos nem sikerült igazán beszélgetnem,jövőre bepótoljuk!
Timikém,hihetetlenül lefogytál,nagyon ügyi vagy!!!
Bocsi,ha valaki kimaradt esetleg,nagyon hiányoztak azok a lányok és családjaik,akik nem tudtak eljönni,remélem,jövőre teljes lesz a létszám,olyan jó lenne,ha mindenki ott tudna lenni!!!!!!!