Sziasztok!
Luca, elsősorban tőled kérek elnézést mert tudom hogy te jössz elég gyakran és tudtam hogy várod a fotókat és a beszámolót, de annyira xarul voltam tegnap. Na, nem haldokoltam de fáradtságot éreztem és alig tudtam létezni nem hogy a szombati élményeimet leírjam.
Marcsi, ne ijesztgess minket. Nagyon sajnálom a rosszul léteket és mi is rád parancsolunk hogy mielőbb vizsgáltasd ki magad. Én azt kívánom neked hogy a frontokra való érzékenységen kívül semmit se találjanak. Jól tette a doki hogy rád ijesztett, biztosan ismer már és tudta mit kell neked mondani ahhoz hogy tényleg elmenj vizsgálatokra. Jobbulást és nagyon remélem a legközelebbi talira tényleg eljöttök, tutira nem bánnád meg.
És most jöjjön az én beszámolóm: - FANTASZTIKUS VOLT!!!!!! Na, viccet félre téve, pedig ez nem is vicc, nálam az élmény már itthon kezdődött mert Grácussal, majd később Kiruval és az ő Ákoskájával találkoztunk és együtt mentünk Világosba. Kiru jól fel dobta a hangulatom, nagyon jókat nevettem és annyira elrepült az idő hogy mikor kérdezték kb mennyi idő alatt értünk oda, én azt mondtam hogy még fél óra sem kellett, pedig több mint egy óra. Szóval már az utazás is klassz volt. Miután odaértünk elkezdtünk tippelgetni hogy ki lehet a meglepetés vendég. Én Witch-re tippeltem és elég sokan gondolták így, de volt aki Suzira, volt aki Swidire és volt aki Leszára gondolt. Szóval majd mindenki szóba került, később nekem marha nagy mákom volt mert Nofikánk félre húzott és elmondta a nagy titkot. Persze én egyből sírva fakadtam örömömben, 11 hetes kismama és még csak most tudtuk meg, Etnaaaaa!!!!!! kinyírlaaaaaakkkkk!!!!!! Nem ám, hiszen a titok az titok, csak azt nem értettem miért ez a nagy titkolózás. Hiszen ez akkora örömet szerzett mindenkinek, hogy az hihetetlen. Barnus nagyon meglepődött, gondolom nem hitt a szemének hogy ennyi liba mit őrjöng itt annyira,....
Barnus egyébként nagyon bujkált előlünk, de remélem jövő talin már ott fogja mesélni mekkora élmény apának lenni, majd nem fogjuk tudni lelőni. Nofi ragyog. Persze tavaly is ragyogott, de most nagyon látni rajta azt a pluszt. Eszméletlen hogy lefogyott tavaly óta, de hát mit lehet tenni.... a szerelem már csak ilyen.
Angyalt mindig egy csodának tekintettem a körünkben, hát csajok, még nyugodtan rá lehet tenni egy lapáttal, sőt akár többel is mert imádnivaló nem csak ő hanem a férje és a két gyermeke is. Sugározzák a szeretetet és nem tudom hogyan fejezzem ki magam de állandóan olyan érzésem támadt hogy oda kell mennem és meg kell ölelnem őket és nyugodtan szívhatom magamban azt a pozitív energiát amit sugároznak mert ez annyira ritka hogy a család mind a négy tagja ilyet sugározzon. Eszter mindenkit levett a lábáról. Én csak ott ültem a fotelban és egyszer csak ott termett, beugrott az ölembe és nagyon-nagyon megölelt. Én majdnem elbőgtem magam annyira jól esett. Elképesztő volt komolyan. De ahogy láttam sokunkkal ezt csinálta, le vett a lábunkról és tovább állt.
Mírácska csak messziről huncutúl mosolygott, láttam barátkozni szeretett volna csak neki még kicsit több idő kellett volna ehhez.
Vilcsike ismét nem hagyta magát, pedig anyukája is apukája is nagyon mosolygós, barátságos, de a kislányuknak nem voltam nagyon szimpi vagy csak egyszerűen morcos napja volt, hát van ilyen, nem sértődtem meg csak itthon egész éjjel bőgtem emiatt.
Nem ám, ez csak vicc volt. De jól meg tudtam volna nyúzni őt is. A két csaj nagyon szeretik egymást, többször is láttam hogy puszilódtak, és ez annyira ritka... nem igazán láttam ilyet.
Ákoska már itthon levett a lábamról de aztán szakítanom kellett vele kis időre mert lecserélt Grácusra. Micsoda dumája van ennek a kiskrapeknak.... elképesztő milyen okos. Tisztán és érthetően beszél és állandóan mosolyog. Búcsúzáskor puszit is kaptunk tőle pedig akkor ébresztette anyukája.
Arte, kívánom neked hogy Ákoska megérzése mihamarabb bekövetkezzen. Ja, ezt is el kell mesélnem. Kiru mondta a gyereknek hogy az én hasamban kisbaba van, utána mondta Daniellát is és Nofit is. Erre a kis huncut többször is felsorolta hogy kinek van kisbaba a hasában, nekem, Daniellának, Nofinak, Vasinak (mert neki nagy a pocakja) és Arte-nak. De ismétlem, többször is bevette Arte-t is. Na, jöhetnek az imák, Arte-nak be kell imádkozzuk a babát a hasába.
Daniella változatlanul nagyon csinos. Szerintem mennie kellene egy kismama szépségversenyre mert annyira jól áll neki a poci. Néhányszor próbálkoztam Lexit elcsábítani de nem lehetett, nagyon nem akart velem barátkozni. De ez annak is tudható hogy neki rengetek mennivalója van. Olyan mint egy zsizsik, folyamatosan mozog. Én el nem tudtam volna ezt róla képzelni. Néha egy halvány mosolyt kicsikartam belőle, de ennél többre nem számíthattam. Majd legközelebb remélem rengeteg mesélnivalója lesz.
Grácus, hát azt már írtam, Ákoskázott, teljesen lefoglalta a kiscsávó. Velünk már annyira nem tudott beszélgetni, de láttuk hogy jól érezte magát. A vége felé már láttuk rajta hogy kezdi elnyomni a fáradság, de hát éjszakázás után nem is csodálom. Inkább azt csodáltam ahogy bírta.
Fotókat nem készítettem mert amióta van fényképezőgépünk mindig elfelejtjük magunkkal vinni. De, ahogy Kiru írta sokan fényképeztek, lesznek fotók bőven.
Ha valakit kihagytam..... tudjátok a terhesség, ne haragudjatok meg rám.
Most sokkal felszabadultabb volt a társaság mint tavaly, jövőre még jobb lesz már előre érzem. Ja, és a dátum is jobb volt mert ugyan voltak nyaralók is de elfértünk tőlük de most legalább az idő nagyon jó volt.
Akik most nem voltak nagyon sajnálhatják, mi is nagyon sajnáltuk hogy nem voltak. Remélem hogy kövi talin mindenki ott lesz. Időben megdumáljuk és nem lesz kec-mec úgy időzítse mindenki a pénztárcáját és az idejét hogy akkor program van. Anyagilag nem annyira megterhelő mert az utazás tényleg nem olcsó annak aki messziről jön de a menü amiben volt leves+rántott husi és sült salival és krumpli pürével+fagyi kehely 1800 pénz volt. Nagyon jól laktunk és nagyon finom volt minden. A sok finom sütit amit a csajok sütöttek már alig bírtam végig kóstolni.
Na jó, abba hagyom mert már az ujjaim is begörcsölnek olyan sokat írtam. Puszika mindenkinek és remélem mindenki ír egy kis beszámolót. Már alig várom a fotókat is.