Új privát üzeneted érkezett!

Nici, ne hagyd magad!!! Vagy gyere a mi dokinéninkhez! :wink:
Kike, mi a baj?
Ibm, hol laksz megyünk mi is a bélszírolóra, mi készül még hozzá?
Nálunk a tegnapról maradt báránypörkölt van.
Vendég

Szia Zsuzsi! gyógypuszi a nagyfiúnak!
bencuri

[quote="brúnó anyukája"]
írta:
brúnó anyukája
Most a járókájában hömbizik és a játszőnyegén lógó állatkákat szekálja! :)

:D :D :D :D

Jobbulást Nektek!!!!!!

nicike

Bravó!
Megvan az első laptetőm! :?
Vendég

Cuki a kisfiad abban a Brunós bodyban! :D
bencuri

Ami jöttök Áronnal Patiékhoz?
bencuri

Kubu kihez jártok?
Mi a Lakos Piroskához.

nicike

Zöldbabfőzi van hozzá!
Asszem lassan elmegyünk sétálni,aztán hazajövünk mire jön Apa mert utánna még megyünk Anyósékhoz is!

További szép napot mindenkinek!

Remélem este már nem jövök sírva hozzátok!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Bencuri!
Az nekünk nagyon messze van,ilyen hosszú utra nem merek egyedül elindulni kocsival.
Apa elvileg dec közepétől itthon lesz egy hónapig ha akkor lesz valahol a világ végén oda is szívesen elvitetem magam de egyedül nem merek nekivágni! :wink:
De igyekezni fogok mindenkit megismerni mostmár személyesen is!
Eddig "csak" Werához volt szerencsém!

Hú mennem kell már nagyon unja a csibéjét :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszönjük a dicséreteket, gyógypuszikat!

Bencuri! A mi bodynk is vasalós matricával készült, sógornőm ajándéka.

Megyek etetni, valaki nagyon cuppogat a járóka tájáról.....[/u][/b]

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

húú zöldbabfőz a kedvencem!!!! megyük mi is :lol:

én elvileg egy irodéban dolgozom- főnök jobbkeze vagyok- nem tudok jobb titulust erre- de most itthonról nyomom. A legszebb hogy fizetnek egy bébiszittert aki 2x jön egy héten 4-5 órát marad. Az a szar hogy legszívesebben nem dolgoznék csak a gyerekkel fogllakoznék de hát kell a pénz sajna- minden héten várom az összes lottósorsolást egyszer bejön tuti :wink:

kike: nem vagy rossz anya, és tök normális szerintem ha néha kivagy akadva és nincs türelmed!! Apa nem tud kicsit többet segíteni ilyenkor??

Kép
mancsi76

Nici! Mi Miklósra járunk, Kovács Andrea drnőhöz. Nagyon aranyos, a fiam imádja, ha ránéz mindig nevetgél és dumál neki, de mindemellet nagyon alapos, megbízható és kifejezetten javasolta a prevenart. De ha aggaszt vmi és csak tewlefonon érdeklődöm, akkor is nagyon kedves és rendkívül alapos.

Ibm, jó a menü! Kellemes sétát és reméljük a nap többi része is jól sikerül majd! :wink:
Vendég

Zsuzsi: tuti az a body!! lehet majd én is csinálok egyet Zsiminek!

Kép
mancsi76

Mancsi:már neki sincs türelme......... :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Zsuzsi, nem tudod véletlen hol csináltaták a matircát?

Lányok ha valaki tud ilyen helyet ahol jó minőségűt csinálnak? help! Köszike előre is !

Hene, mi újság felétek? Gergő hogy van?

Andi, gyere bújj elő! kérlek!
bencuri

Kike :!: Miért lennél rossz anya :?: :?: :?: :?: Kell a kikapcs és mivel nem tudtál mostanság, gondolom telitődtek a dolgok.... Nincs segítség, akire rá lehetne bízni a gyerkőcöket néhány órácskára???

Milyen édes a kék szerkóban a kissrác :D
magdolnam

És én nem akadhatok ki....egyszerűen nem...pedig nagyon,egyre jobban haladok feléje......... :cry: :cry:
Néha már úgy világgá mennék..... :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi:nincs senki,senki nem tud segíteni,pedig ha így megy tovább nem lesz jó vége.......................

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, sajnálom! tudjuk milyen nehéz! neked meg mégnehezebb mivel három édes lurkód van!
bencuri

tényleg Magdi, már anyiszor szerettem volna irni gratulálok a nyereményetekhez! :D tök jó lesz neketek! tudjátok már mikor utaztok?
bencuri

Utazásról jutt eszembe Evelin szupi ajándékot kaptatok! :D
egy kicsit zizi vagyok!
megyek ebédelni mert velem lesz tele az oldal !

puszantás!
bencuri

majdcsak túl leszek ezen is,remélem,csak most a béka segge alatt vagyok,és nem ezt érdemlik a gyerekek,egy ilyen Anyát :cry:
és a Tibi is folyton nyaggat azzal,már nagyon unom,persze igaza van,tudom...tehát nem csak rossz Anya vagyok,hanem rossz feleség is,aki nem viseli el ha a férje közeledik hozzá..........

Kép
Kép
Kép
kike

köszi :wink: még nem döntöttük el, de vszínű jövőre és Lizus is jönne.
magdolnam

na mindegy,az én gondom,nem is akarom rátok zúdítani,ez van,és kész... :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!
Miért mondod, hogy messze van? Kocsival pillanatok alatt itt lennél, Hidegkútról húsz percre vagyunk! Vagy annyi sem!

Kike, ne beszélj zöldeket! Nagyon jó anya vagy! Mindenkinek nehéz lenne három kicsivel!!!

Kép
Kép
patr

Pati, a moszkvától kb. mennyi idő busszal? és felférünk szerinted babakocsival?
bencuri

tök jó lesz nektek hármasban! irigy vagyok egy picit! nyáron mi is el szeretnénk menni velük valamerre!
bencuri

AKatus!
Jól van Dundi, csak fogzunk. A kaja is nehezebben csúszik, több idő kell hozzá. Nagyon cukor amúgy. Most alszik.

Kike!
Ne vagy sz@ranya, csak tele van a tököd mindennel. Amíg kicsit nem pihensz, vagy nem adod kia feszültséget magadból ilyen is maradsz. Nem mondom h törj össze vmit, mert az drága, menj ki pl. fát vágni. Apának meg kapd el a grabancát! Jót tenne neked is és neki is!

Orsi!
Tényleg jó fej a férjem. Kkicsit hirtelen haragú, röpködnek az isten f...k, meg dünnyög, de olyan csnedes bolond típus. Lacust imádja. Eszméletlen szeretet van a szemében, ha ránéz, türelme is van hozzá. Nem jár el itthonról, szgép a szenvedélye, de amit kérek megcsinál mindent itthon.
20150601134430

Bencuri! Bátyám szerkesztette számítógéppel a BRÚNÓ feliratot és a képet és kinyomtatta vasalhatós matricára, valahol Győrben vették, talán hobby boltban.

Kike! Ne ostorozd Magad! Én csak csodállak mindig a messzi távolból (zugolvasóként), hogy mennyi energiád van, ellátod a 3 gyereket, vezeted a háztartást, főzöl, csodás sütiket sütsz - és mindezt segítség nélkül! Nekem sok segítségem van, főznöm sem kell, ha nincs kedvem (anyósomék a szomszédban laknak és ő minden nap főz), mégis állandóan fáradt vagyok! Nem csoda, hogy kiakadtál, muszáj PIHENNED!!! Tudom, könnyű innen mondani, de nem tudnál keríteni valakit, aki besegít, hogy magadra is tudj szánni egy kis időt és feltöltődhess?

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Kike, remélem hamar jobban leszel.
Én else tudom képzelni mit tennék a helyedben.Nagyon sok erő kell ahoz amit Te csinálsz.Nekem sokszor 1 gyerek sok...Nem úgy értem h terhemre van vagy valami,csak van h nekem is kikell kapcsolódnóm mert érzem h sok volt kicsit már az itthon létből...(ez úgy 2 hetente rám jön)
És Neked 3 gyereked van,akiket nevelsz,gondoskodsz róluk...Szóval elhiszem ha most kicsit sok.
De le a kalappal elötted...
:wink:

nicike

Kovács Andrea heimpálos volt. Kár hogy már nem dolgoztunk együtt...

Orsi, Adél tegnap mintagyerek volt, ma nem annyira. Kb 1 órája nyüglődött nagyon, bár szerintem fáradt volt. Igaz 7,30 körül kelt, de csak 1 órát aludt d.e. Az neki kevés. Most kaja után leraktam és azonnal elaludt...

Kike! Fel a fejjel! Apa gondoom megérti...nagyon nhéz lehet 3 gyerkőccel, főleg ahogy olvassuk Kristi nem egyszerű eset. Szereted őket, foglalkozol velük, majd beérik...Lehet hogy egy kis összebújás apáva tényleg jót tenne...

Ági, voltatok dokinál?

Patri, Zsolti nem letehetetlen ma ugye? szereti sa hintát? Éjszaka?

Az én férjem is rendi. Házimunkába nem túl sokat segít, de pl szívesen főz. Kicsit kritikus, ezzel néha fel tud húzni, mondjuk ezt tudja is és próbálja visszafogni magát. Adélt pedig imádja, bármikor rá merem bízni. Ja is szinte sehová se megy. Csak 1x sport egy héten.

Kép
andkata

Kike! Ne ostorzd már magad! Szerintem is valahogy azt a kikapcslódás dolgot kellne megoldanod. Van hogy én is besokallok, ilyenkor vhogy ki kell lépni a mókuskerékből. Ez mindenki, az egész család érdeke is!

AKata akkor a dokinéni szerinted is jó választás volt?
Vendég

Kike!

sajnálom, hogy rosszul érzed magad, megértem, hogy nehéz.
Nincs nagyi vagy barátnő, akire 3 órát számíthatnál?
Elmennél egy cukrászdába vagy tudomisén.
Amúgy egész biztos nem vagy rossz anya. csak rá kell nézni a gyerekeidre és világos!!!!

Akata!
Lehte, hogy a front viseli meg.

Emma megint alszik. Ő ugye nem szokott ennyit, most csak a láz, gondolom.
sokat kakil, de sztem azért, mert szoptatom világba(copyright Viki)
Jaj, remélem, ha fölkel, jobben lesz.

Kubu!
Bencuri jól emlékszik én is tanulok.
Van egy befejezetlen szakom (msot írtam én is egy dogát, mondjuk csak 10 oldalast), meg előttem egy doktori, amit meg kéne írni, meg írogatok még máshova is.

nekem is nehezen megy, így baba mellett.
De csináld, abba en hagyd!!!
Amíg még csak egy van, mert kettő-három mellett még nehezebb lesz.
Vendég

Ezt ma találtam:

Kép
20150601134430

kike!
Sajnálom, hogy így érzel, de hidd el, nem vagy szar anya! Kéne neked egy kis kikapcsolódás. Amúgy meg mindenki életében vannak hullámvölgyek, mikor így érzi, reméljük hamarosan kilábalsz ebből a hullámvölgyből.

d.dodó

Orsi most olvasom, hogy beteg a lányod. Jobbulást kívánok Nektek!
Köszönöm a biztatást. Te mit tanulsz?
Vendég

Köszi,
msot épp alszik, reméelm gyógyul.

A filozófiát most fejezem be, és elvégeztem egy PhD-t irodalomból (kortárs próza), kaptam csomó pénzt az államtól, míg ösztöndíjas voltam, meg kéne írni a dissz.-t.

és te, mit tanulsz?
Egyébként Miklóson jártam gimibe!!!
Vendég

Kubu,
Szerintem igen. Az egyik kolléganőm múlt évben helyettesítette és jókat mesélt, bár én nem ismerem személyesen...

Dodó, hogy áll Lizy a kajálással? Elfogad cicin kívűl mást is?

Kép
andkata

Adél Cicahogy van?
20150601134430

Jól, Vik, köszi. Alszik már majdnem egy órája, előtt már nagyon nyűgös volt, sehogy nem volt jó.
De különben édesbogár. Apa csinált tegnap aktfotókat, majd rakok fel.
Most megyek seperni, felmosni, aztán pedig karácsonyi ötletelést csapok.

Csók, Emmának jobbulást!

Kép
andkata

Kata, köszi.

Én most nem merek dolgozni (meg nem is igen akarok :P ), nehogy DuciJuci felébredjen.

Lackó, gondolom, Apájával durmol :P
Vendég

Orsi!
Ellátsz idáig?

Bár vki már ébredezik ahogy hallom az ásítozásból.
20150601134430

Kata, de, most is együtt gépelünk :twisted: :twisted:

Bencuri, dehogy baj, ha jön Bence! Mondtam Áginak is, hogy hozza Szonját is! A Moszkvától 25 perc alatt van itt a busz! És volán, könnyű felszállni babakocsival. Annyi, hogy ritkábban jár, tehát majd nézem a menetrendet nektek! Anyjuk és Titi is úgy jönnek, tehát jöhettek majd együtt!

Kép
Kép
patr

Aktfotók?

Olyan Dundinak is van, de nem raktam fel csak félaktot.
20150601134430

akata!
Hát eszeget. 10-kor gyümölcsöt, azt szereti, bár multkor én csináltam alma-körtét, attól bokákolt, pedig a sima almát szereti. Hétvégén csináltam neki egy kis krumplit, attól is bokákolt. Erre ma délben adtam neki üveges krumpli-paszternákot, azt meg szívesen ette. De csak pár kanállal adtam, mert igy ma evett először zöldséget. Aztán még szopizott is. Most alszik. Este fürdés előtt meg eszik tejpépet. Fürdés után meg cici. Szóval ugy látszik az üveges zöldséggel és gyümölccsel nincs baja, csak azzal ami én csinálok :? :( .

d.dodó

Dodó!
Elég pépesre és "levesesre" csinálod?

Nálun kpont fordítva van, fürcsi előtt cicizik, utána tápizik.

Patti!
Zsuzska hogy van?

Evelyn!
Hányan vannak eddig az ajándékozók között?
20150601134430

Orsi az szép!
Gratulálok, de Te se add fel, tessék mihamarabb befejzni!
Én joghallgató vagyok, de már van egy jogi tárgyú főiskolai diplomám is.

Várjuk az aktokat! :P De gyorsan küldjétek mert a kimenőm ideje lejár! :wink:
Vendég

Ági, mit mondott a doki? Mi van Szonjával? pöttyök?
jobbulást neki!
bencuri

viki!
Igen, pépeste csináltam. A gyüminek alapból sok leve van, a krumplit meg anyatejjel higítottam.

d.dodó

Patr, írtam Neked e-mailt! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?