Sziasztok!
Boldog névnapot kívánok Aminak.
Talisoknál már biztosan nagy a buli.
Jó szórakozást nektek!
vkata: Végül sikerült megbírkóznod a HÉV-vel?
Titi: remélem, hamar végeztek a dokinál és ti is tudtok csatlakozni a csajokhoz és Csabihoz.
muffin: A kissrác nagyon drágaságos volt, hogy ilyet írt neked! Látszik, hogy milyen viszonyban voltál/vagy a tanítványaiddal.
Egyébként prevenart tényleg név szerint rendelik, de elvileg most átmenetileg pénzhiányban van az állami kasszának ez a része (is), amiből meg kellene venni az oltóanyagot. (Pénzért most is simán lehet kapni a gyógyszertárban prevenart!
)
Viki: Irigykedek apa szabija miatt. Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! Lackónak puszi!!!
t.maria: Szeretsz lépcsőzni??? Minden elismerésem! Sétálni én is imádok, de lépcsőzni?!
Lehet, csodaszép Emmácskádnak is jön a foga?
Mancsi: Ti is nagyon szépek vagytok Zsömiddel!
(Ha nem írtad volna, hogy nem fésülködtél, nekem tuti nem tűnik fel, sőt teljesen olyan, mintha be lenne lőve a séród! )
kryss: Lea nagyon édes! Milyen nagy kék szemekkel néz! Apukája már készítheti is a távcsövest a nem kívánatos hódolók távoltartására.
patr: Megkérdezhetem, miről is van szó body ügyben?
Zsoltitok nagyon jóvágású.
babuli: Csöppöd nagyon aranyos!
(Én valamiért nem látom a vonalzódat.)
Orsi: Emma továbbra is szépséges, és nagyon csinos a kardigánja! Elhiszem, hogy félted a láz miatt, de ügyes vagy, hogy sokszor szopiztatod, meg adtál neki kúpot, szerintem ennél többet nem tehetsz a kis szívecskéért. (Én is állandóan lázasnak hiszem Leát, és mikor megmérem, semmi, de ez az egyik mániám
) Puszi neki!
csugi: Kellemes sétát! Én is szívesen sétálnék, de itt annyira latyakos-csúszós minden, hogy képtelenség babakocsival közlekedni.
kike: Szavazás hogy áll?
Köszönöm a foggal kapcsolatos véleményeket. Én is úgy tudtam, hogy elsőnek a metsző fogak bújnak ki elől. De ha nem a foga az, akkor mi?
Most egy fokkal jobb éjszakánk volt, mint tegnap, bár kicsi Morzsa este elég nehezen aludt el,többször felébredt és sírt.
Evett 23-kor, utána csak 4:15-kor ébredt meg. Viszont 5 után is felébredt, és elkezdett hangosan sikongatni, meg beszélgetni.
5:45-kor aludt vissza. Nem tudom, milyen mánia ez újabban nála, hogy hajnalban elkezd partyzni?