Új privát üzeneted érkezett!

Timi, küldtem mailt!

Kép
Kép
patr

Kryss! Látom Leának is vörös a haja! Nagyon szép csajszi!
Vendég

Kryss! Lea milyen édes! Mekkora szemekkel néz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ami nagyon sok boldog névnapot!
Mancsi Zsömivel nagyon szépek vagytok :lol: :lol:
Lea és Emma is nagyon édesek :lol: :lol:
Patr Zsoltid már most milyen szívtipró a fekete szemeivel :lol: :lol:
Talisoknak jó szórakozást!

Kép
csugi

Kép Megeszem a zenélőkörforgót!
Kép Anya Te még nem unod?
Kép Hason
Kép Játszok
Vendég

Sziasztok!

Aminak boldog névnapot!

Zsolti és Lea is gyönyörűek!
Emma pedig köszöni a dicséreteket!

Ma arra ébredtünk, hogy lázas, 39, 1 volt a fenekében mérve.
Irtóra megijedtem, ráadásul a férjem ma késő estig Szegeden van.

Ugye első gyerek, első láz.
Gondolom az oltás miatt van.

Adtam neki Germicid-C-t, meg szoptattam nagyon sokat (mert más folyadékot én nem tudok neki adni), most meg elaludt!

nem is tudtam, h. ez ilyen félelmetes.

Ugye nem lesz nagyob baj?

Tamara!
A holnap nagyon jó lenne, estére talán kiderül, hogy ez csak egy ilyen kis kósza láz volt-e (remélem!), akkor még írok.

Orsi
Vendég

Babu Szabolcs nagyon szép kisfiú :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Szabi nagyon édes!
Kis vörös:)
Férjed vörös Babu?
Vendég

Köszönjük Csugi és Orsóanyu! :D

Orsóanyu! Én is és a férjem is vörösek voltunk kicsinek! Én világos barna lettem a férjem sötétbarna!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Babócák egytől-egyig gyönyörűek!

Orsi!
Ne aggódj, persze tudom, könnyű azt mondani... Emma mindig belázasodik a szuri után. A legutóbb egyszerre kapta a prevenart és a 4 hósat, akkor két napig volt lázas.
Itasd sokat, vagy szopiztasd ha igényli, és figyeld 38,5 felett szoktunk lázcsillapítót adni, popsiban mért hőből -5 tizedet vissza kell vonni.

emma tegnap elromlott...
Este korán elaludt, majd ébredt 4-kor, és nem tudta, mi a baja. nem bírt szegénykém visszaaludni, és csak sírdogált.
Most végre szunyókál, én meg rohanok is tovább! :wink:

Talisoknak jó szórakozást!
Vendég

Még ezt megmutatom. tegnap este kreatívkodtam kicsit.... :oops:

Kép
Vendég

Orsóanya! Jobbulást Emmának!
Vendég

Marcsi!

Köszi a megnyugtató sorokat.
Nagyon jó kis fotót csináltál:)
Babu,
köszi. Be is nézek hozzá, kicsi drága bogaracskámhoz.
Vendég

Marcsi! Puszi Emmus gyönyörű pofijára! :D
Vendég

Orsi Emmának gyógysimi a kis fejecskéjére.Nyugodj meg biztos csak az oltástól volt lázas.Máté is a múlt héten kapott szurit és ő is lázas volt.

Marcsi Emmáról nagyon szép képet csináltál,de amúgy ő minden képen gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Nálunk olyan szépen süt a nap ,azthiszem kimegyünk egy kicsit sétálni.

Kép
csugi

Sziasztok!

Ami!
Boldog névnapot!

Minden baba egytől egyig nagyon szépséges!

Talisoknak jó talit! Majd kérünk jó sok képet!

Lizyt letettük fél 9-kor. Erre felkelt 11-kor :shock: , aztán 1-kor is :shock: :shock: , aztán 5-kor, 7-kor, és fél 9-kor.
A gyümit már megette, remélem hamarosan aludni fog.
Paprikás krumpli már kész, meg karfiol leves!

d.dodó

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok Aminak.

Talisoknál már biztosan nagy a buli. :) Jó szórakozást nektek!

vkata: Végül sikerült megbírkóznod a HÉV-vel?

Titi: remélem, hamar végeztek a dokinál és ti is tudtok csatlakozni a csajokhoz és Csabihoz. :D

muffin: A kissrác nagyon drágaságos volt, hogy ilyet írt neked! Látszik, hogy milyen viszonyban voltál/vagy a tanítványaiddal. :) Egyébként prevenart tényleg név szerint rendelik, de elvileg most átmenetileg pénzhiányban van az állami kasszának ez a része (is), amiből meg kellene venni az oltóanyagot. (Pénzért most is simán lehet kapni a gyógyszertárban prevenart! :evil: )

Viki: Irigykedek apa szabija miatt. Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! Lackónak puszi!!!

t.maria: Szeretsz lépcsőzni??? Minden elismerésem! Sétálni én is imádok, de lépcsőzni?! :oops: :lol: Lehet, csodaszép Emmácskádnak is jön a foga?

Mancsi: Ti is nagyon szépek vagytok Zsömiddel! (Ha nem írtad volna, hogy nem fésülködtél, nekem tuti nem tűnik fel, sőt teljesen olyan, mintha be lenne lőve a séród! :lol: )

kryss: Lea nagyon édes! Milyen nagy kék szemekkel néz! Apukája már készítheti is a távcsövest a nem kívánatos hódolók távoltartására. :lol:

patr: Megkérdezhetem, miről is van szó body ügyben? :oops: :oops: :oops:
Zsoltitok nagyon jóvágású. :)

babuli: Csöppöd nagyon aranyos! (Én valamiért nem látom a vonalzódat.)

Orsi: Emma továbbra is szépséges, és nagyon csinos a kardigánja! Elhiszem, hogy félted a láz miatt, de ügyes vagy, hogy sokszor szopiztatod, meg adtál neki kúpot, szerintem ennél többet nem tehetsz a kis szívecskéért. (Én is állandóan lázasnak hiszem Leát, és mikor megmérem, semmi, de ez az egyik mániám :oops: ) Puszi neki!

csugi: Kellemes sétát! Én is szívesen sétálnék, de itt annyira latyakos-csúszós minden, hogy képtelenség babakocsival közlekedni. :evil:

kike: Szavazás hogy áll?

Köszönöm a foggal kapcsolatos véleményeket. Én is úgy tudtam, hogy elsőnek a metsző fogak bújnak ki elől. De ha nem a foga az, akkor mi? :shock: :roll:

Most egy fokkal jobb éjszakánk volt, mint tegnap, bár kicsi Morzsa este elég nehezen aludt el,többször felébredt és sírt. :cry: Evett 23-kor, utána csak 4:15-kor ébredt meg. Viszont 5 után is felébredt, és elkezdett hangosan sikongatni, meg beszélgetni. :shock: 5:45-kor aludt vissza. Nem tudom, milyen mánia ez újabban nála, hogy hajnalban elkezd partyzni? :lol:
fmarti

Babuli - igazabol szöke, csak meg nem vettem ra magam a koszmo eltavolitasara :oops: !

De Szabi tenyleg az!

Marcsi
Milyen jo ez a kis nosztalgikus kep Emmarol! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Márti! Én sem látom!
Vendég

dodo: Mehetek hozzátok ebédre? :D Alapban kedvelek főzni-sütni, de most ebben a vacak időben nincs erőm kimozdulni a boltba alapanyagért. :oops: (Tegnap megsütöttem az intelligens krémest, finom lett!)
fmarti

márti!
Hát akkor gyorsan ülj repülőre, hogy ideérj még ebédre! :) Nekem nem kellett alapanyagért kimennem, mert most pont mindent próbálun k felhasználni ami még itthon van, mert 16 nap mulva megyünk haza. De amugy meg a tömbünk aljában van a bolt!
Örülök, hogy jó lett a süti!

d.dodó

Márti, Liza is ilyen mostanság. Nem tudom mi van vele, de szerintem az idjárás változás okozza. Bár én azt szoktam csinálni, hogy nem kapom fel az első nyöszire, mert tudom, hogy 10perc múlva -nagyjából- visszaalszik.

Kicsit irigykedem a tali miatt :(
magdolnam

Marcsi, nagyon jó kép a babádról! Nagyon teszik
magdolnam

Szabi nagyon csini kisfickó!

Emmáról nagyon jó ez a régiesített kép!

Anyós azt hiszi, neki áll a világ. :roll: Tegnap feljött egy húsz percre, mondtam neki, van egy csomó új kép Leviről, nézze meg. Hát nem nézte, mert nem hozta a szemüvegét, mondta, hogy majd tegyem fel az oldalamra(myvip) és megnézi. Mondom, jó, ha lesz időm, rakok fel.
Hazament, aztán nem sokkal később volt egy nem fogadott hívásom szám nélkül. Aztán este megint csörgött, hát Anyós volt, hogy hol vannak a képek, mert nem találja, pedig nézte a párom lapját is. Mondom még nem volt időm felrakni. Jaaa!
Utánna felraktam kettőt, gondoltam le van a gond, hát nézem oda is írt üzenetet, hogy nem találja a képeket.
Ma reggel meg mondja Apa, hogy Őt is felhívta a MUNKAHELYÉN, hogy hol vannak a képek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kész ez a nő!

Na, lépek, mert készülünk és megyünk szurira.
Este még jövök! Pá!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

holnap után 5 hónapos lesz az én kis szerelmem!!!

A férjem bebizonyította, hogy ő a tökéletes és birkatürelmű apuka. Nagyon nagyon szeretem! Liza akkora patáliát vágott le, hogy köpni nyelni nem tudtam. Gyula meg szépen -hosszú idő alatt lenyugtatt- de ő is kikészült. Ráadásul még meg is lepett azzal a mondatával (bár lehet írtam) hogy készen áll arra, hogy jöjjön a kistesó :D
magdolnam

Kriszt :shock: egy kicsit hasonlít az enyémre is.... Ha átmegyek Lizivel hozzá, szinte meg sem hallja azt amit mondok. Meg -kicsit hülyén hangzik, de zavar- hogy állandóan át kell hozzá vinni.... mert látni szeretné. Én megértem, de.... nem szeretném azt hogy állandóan ugrásra készen kell hogy álljak :( Önző lennék??? :roll:
magdolnam

Sziasztok csajok!

Először is nagyon köszönöm a köszöntéseke,aranyosak vagytok!
Kicsit szomorú vagyok mert Apa mindennap felhív,de tegnap este megint kicsit balhéztunk és ma még fel sem hívott! :cry:
Utálom,hogy mindig van valami!

Talisoknak jó szórakozást,"tornát" és a hamma.......................
Bele se merek gondolni!
Wera! legközelebb én is jövök! :lol:

Tegnap voltunk Áronnal a volt melóhelyemen,azthittem elájulo!
Ez a gyerek olyan jól viselkedett,hogy nem hittem a szememnek,kb. 50 ember szólt hozzá és csak nézett,mosolygott!
Haláli volt!
Aludt befele a kocsiban,hazafele,ott evett,hát nem találtam szavakat!
Ma du. megyünk Anyósékhoz (ott mindig bőg)kivi vagyok ma mi lesz!
Úgyhogy úgy gondolom,hogy ha lesz elérhető távolságon belül tali akkor talán mi is elmerészkedünk! :wink:
De azért nem ígérem!

Megyek teregetni,majd benézek még!

Többiek már biztos ott vannak! :cry:

Kép

Kép
ibm

jaj AMi, füled érjen bokáig :wink:
magdolnam

dodo: Már foglalom is a repjegyet! :lol:

kriszta: Egy kalappal nektek a szurihoz! (Anyósomról én is mesélhetnék meglehetősen meredek sztorikat, de nem akarok eltérni a topik címétől 8) )

magdolnam: Remélem, igazad lesz, és tényleg csak a időjárás miatt ilyenek a porontyok. A hajnali rikoltozáskor én sem mentem be egyből, csak amikor már kezdett panaszosabbra fordulni a szövegelése (kb fél óra után :roll: ), de mivel aludni úgysem tudtam tőle, kiköltöztem a nappaliba, hogy legalább apa nyugodtabban aludjon. :lol:
Párod nagyon aranyos, hogy már gondolatban tervezi a kistesót!

ibm: Áron nagyon aranyos lehetett, lehet élvezte a társaságot! (És lehet, anyósodét kevésbé élvezi :mrgreen: ) Apa majdcsak megbékél, most biztosan durcizik kicsit. Küldj neki egy sms-t, biztosan meglágyul tőle a szíve. :)
fmarti

Csövike!

Na vége a jó módotoknak! Apu Laci ehéten + a jövő héten itthon lesz. Keveset fogok jönni.

AKatus!

Adél Cica jól alszik napközben!

Orsi!
Alternatív haj? :lol:

Jobbulást a Csajszinak!

Ági!

Szonjáénak gyógypusza!

Patti!
Zsolikám édes Cirmi!

Amikám!

Isten éltessen!

Mancsi!
Nagyon szépek vagytok!

Bondi!
Otinak jobbulást!

Babu!

Szabi haver olyan szép!

Volt apum meg anyósék Dundi nézőbe. Szegénykémnek jól el is csúszott a napirendje, mert pont akkor aludt volna, amikor anyósék ideértek. Akkor viszont felpörgött. Elég nyugtalanul aludt éjjel is, kis simivel megnyugodott, de többször ébredt. Most aludt el rendesen, kiváncsi vagyok meddig húzza, mert nem evett rendesen.

Talisoknak jó szórakozást és sok sok képet!
20150601134430

Márti!
Írok majd emilt, csak éppen alusznak a csávók.
20150601134430

Ami!
Istenke éltessen sokáig

Anyjuk nálunk Lili ugyen ezt csinálja.
Nagyon problémás lett az etetése...
Ráadásul úgy bekapja az öklét h van a mutató ujja kivan nyitva...Utánna meg öklendezik én meg frászt kapok...

Ő tápit kap,szerintetek cumisüvegre is sztrájkolhat????

A pneumós oltás nálunk vicces...
Aláírtam...2hós oltásnál mondtam a dokinak adja be...Erre Ő h nem javasolja...És nem adta be,
3 hós oltás...Megint mondom neki mi mégis úgy döntöttünk adja be...
Erre Ő: Nem értem h nincs kockázatnak kitéve??????????
2éves korig ingyenes,majd 23 hós korába kap eggyet.
És közölte viszlát :shock:
Na mit csináljak szerintetek??????????

nicike

Magdi! Megértem,nálunk is hasonló a helyzet,nekünk is kell vinni!
Bár Anyós is jön minden 2. héten hétfő-szerda-péntek!
4 órára! :shock:

Marti! Én biztos nem írok sms-t,mindketten elég makacsok vagyunk úgyhogy nem egyszerű!
Nem szokott ilyet csinálni,hogy nem köszönt fel!
Kicsit depisnek tűnik és én ezt nagyon rosszul viselem!
Szeretnék vidám és boldog lenni egy ugyanolyan vidám és boldog pasi oldalán! :cry:
Kivi vagyok milyen lesz ha hazajön! :roll: :roll:

Ja és nem írtam a lényeget tegnap elkészült végre a fotókönyvem és le is adtam a rendelést! :lol:

Legalább egy kariaji már megvan!

Kép

Kép
ibm

magdi!
Ez nagyon jó, hogy apa ilyen türelmes..... és hogy tervezi a tesót. És te mit szólsz eme ötletéhez?

d.dodó

Ami ,az interenetes fotókönyv?
HA igen belinkeled nekem? :oops:

nicike

Nicike? Apával már minden rendben? Vagy mosolyszünet van még??? Hát én a helyedbe a drt megkérném, hogy adja be, ekkor és ekkor jövök, különben megyek a betegjogi képviselőhöz. Na most a Katák megköveznek emiatt, de olyan nincs hogy nem adja be!!!!

Én is szeretnék nagyon kistesót, csak még nem tudtam a kórházi dolgokat feldolgozni. Minden egyes nap arra gondolok, de már nem minden nap fakadok sírva. Ez haladás. Viszont cserébe már az álmaimban is megjelennek.... Fel akarok keresni egy jó kis pszichológust. Hátha tud segíteni nekem (és nem rajtam, hisz nekem kell megoldanom a problémámat)
magdolnam

Ibm, csak nálunk a szomszédban lakik.... És hát minden napos ez.... bár néha tökre örülök, hogy elviszi (én gonosz banya) mert akkor legalább rendbe tudom jobban szedni a lakást
magdolnam

Nicike!

Igen,26 oldalasat csináltam,össz. asszem 5200 ft,nagy vászonborítosat.
rengeteg háttér lehetőség van,elvileg 10 nap múlva megjön az általam megadott dm boltba.

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... gozas.html

Először le kell tölteni a szoftvert,de azt úgyis látni fogod!
Sok sikert

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Mi ez a pangás, csajok.... :shock: !?

Kész az ebéd, a mosás... emma pedig alszik. most kukkantottam meg.

Ami!
Nagyon boldog névnapot!
Szerintem apa meglepivel készül...biztosan nem felejt el felköszönteni!

Nekem is elegem van apából...
,
Vendég

óóóóóóóóóáááááááááááááá :shock:
magdolnam

Köszi ami,már töltöm....
Tavaly óta kerestem ilyet :shock: juppi :D

nicike

na, Marcsi :shock: mi van???
magdolnam

Marcsi! Bár igazad lenne,úgy örülnék,de szerintem duzzog!
Majd megírom mi volt de sok jóra nem számítok! :cry: :cry:

Mi a baj Apával?

Pangás?
Viki Apázik,a többi nagyon aktív fórumozó pedig aktívan eszi a sült pipicombot a Weránál! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De jó lenne ott lenni!

Kép

Kép
ibm

Magdi, most a 4 hós oltása apa viszi be,és azt mondta nem jön ki addig még benem adta...

Apa, bocsánatot kért,meg kaptam tőle egy órát amit karácsonyra kértem, de nem vettem föl azóta,mondtam neki h nem tud megvenni....
És mondtam neki nagyon szégyellje el magát,mert ez a pénz más ember nagyon sokat jelente...És nekem ez nem jön be...
Úgy tűnik eljutott az agyáig,mondtam ha még egy ilyen vagy vállok vagy terapeuta,azt mondta jó jó...persze...stb stb
Na majd meglátjuk...

Marcsi mi a baj?

nicike

Lányok nálatok hány fok van a házban,lakásban???

nicike

24fok
magdolnam

Hőfok

4:20-9-ig 23 mire apa meg mi felkelünk jó meleg legyen
9-18-ig 22
18-22-ig 23

éjszakára 21-re van állítva,de ha úgy érezzük,hogy túl hideg vagy meleg van akkor kézzel rányomunk még,de így van beállítva.

Ezek az Apák borzasztóak!

:twisted:

Kép

Kép
ibm

nálunk mindig meleg van :)

Azta!!!!!!!!!!!!! A kiscsaj feküdt a kezemben és megunta... Hasizomból felkelt!!!!!!!!!!!!!!!!! És ül!!!
magdolnam

SZLY!!!!!!!!!!!!

Neked akartam még írni,de gondolom már úton vagy!
Nem a neten intézed a biztosítást?
Mi mindig ott váltunk,most is váltottam és eddig még soha nem volt gond!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?