[quote]W írta:era: tényleg a hévre fel lehet szállni kocsival???
Nekem eddig még mindig sikerült!
Egyébként szoktam kérni segítséget mert tényleg baromi magasak a lépcsőfokok. Fölfelé még oké, de lefelé már jobb ha lesegíti vki a babakocsit! Nyugi Kata, ember lesz bőven, lehet válogatni ki segítsen!
Nem kell kimenni a tetőre, van egy felső folyosó a ház tetején!
10 körül már jöhettek nyugodtan! Hívjatok ha megérkeztetek és akkor talizzunk a szomszéd lépcsőház előtt (az 1. arról amerről gyalogosan érkeztek, autóval pedig a túlsó) Mindenki elé le fogok menni mert oda nem tudlak másképp beengedni benneteket, meg hát kell a help!
Torna megoldva.
Már csak enni kell és énekelni!
Nagyon gázul indult az éjszakánk, Nórinak dőlt a cucc az orrából (elvileg pont így kell tisztulnia a Nadis kezeléstől) és csak sírt meg sírt mert nem tudott cumizni és anélkül pedig aludni. Most hagyta abba 5 perce és végre alszik! Halleluja!!
Ma legalább 10x szopizott, szóval gyűjti az erőt rendesen. Most már nem szörcsög, bízom benne hogy fogunk tudni pihenni.
Sajna a csirkecombok azóta is ott várnak rám a hűtőben, de most már csak reggel fogok neki.
Véda - neked elküldöm a számom priviben mert nem tudom megvan-e. A többieknek tuti megvan!
Mindenkitől sorry aki nem illetékes ebben a taliban, hogy már 2 napja másról sem beszélünk.
Jóéjt!