Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mancsi!
Nagyon csini vagy aképen! És hát Zsömi!Nem is kell mondjam.
Jövő héten egy séta?

Fmárti!
Én sem tudom, lévén elsőgyerekes anyuka :P

És a mostani kedvencem Emmáról:
Kép
Vendég

sziasztok!

Holnapra a talisoknak jó szórakozást, érezzétek jól magatokat, Wera biztos kitesz magáért, úgyhogy ez kihagyhatatlan. :)

Orsóanya nagyon édi bédi kép Emmáról. És nagyon csini!

Kép
linda24

Hát igen, így estére eltűnik mindenki. Én meg már benyeltem egy egész üveg ecetesuborkát! :shock:

Emma és Zsömi nagyon cukorfalatkák!
Mancsi, csini vagy, nem ér panaszkodni!

Fog-kérdést passzolom!

Na jó, ágybaugrom most már én is.
Szorítsatok, hogy holnap ne lázasodjunk be szuri után!
Most kiváncsi vagyok, hogy nálunk lesz-e még Prevenar, merthogy itt olvasom, hogy elfogytak, várni kell... :roll:

Hát jó éjszakát! Babócák, tessék hagyni az anyukákat alukálni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote]W írta:era: tényleg a hévre fel lehet szállni kocsival???

Nekem eddig még mindig sikerült! :lol: Egyébként szoktam kérni segítséget mert tényleg baromi magasak a lépcsőfokok. Fölfelé még oké, de lefelé már jobb ha lesegíti vki a babakocsit! Nyugi Kata, ember lesz bőven, lehet válogatni ki segítsen! :twisted: :wink:
Nem kell kimenni a tetőre, van egy felső folyosó a ház tetején! :lol: :lol:

10 körül már jöhettek nyugodtan! Hívjatok ha megérkeztetek és akkor talizzunk a szomszéd lépcsőház előtt (az 1. arról amerről gyalogosan érkeztek, autóval pedig a túlsó) Mindenki elé le fogok menni mert oda nem tudlak másképp beengedni benneteket, meg hát kell a help!

Torna megoldva. 8) Már csak enni kell és énekelni!

Nagyon gázul indult az éjszakánk, Nórinak dőlt a cucc az orrából (elvileg pont így kell tisztulnia a Nadis kezeléstől) és csak sírt meg sírt mert nem tudott cumizni és anélkül pedig aludni. Most hagyta abba 5 perce és végre alszik! Halleluja!! :P Ma legalább 10x szopizott, szóval gyűjti az erőt rendesen. Most már nem szörcsög, bízom benne hogy fogunk tudni pihenni.
Sajna a csirkecombok azóta is ott várnak rám a hűtőben, de most már csak reggel fogok neki.

Véda - neked elküldöm a számom priviben mert nem tudom megvan-e. A többieknek tuti megvan!

Mindenkitől sorry aki nem illetékes ebben a taliban, hogy már 2 napja másról sem beszélünk. :?

Jóéjt! :wink:
Vendég

nekem azért furcsa ez az elfogyott a prevenar, mert azt elvileg névre rendelik... legalábbis nálunk. de mindegy.

és képzeljétek mi történt ma??? MEGJÖTT AZ EGYIK ELTŰNT CSOMAG. Még nem vettem át, és így is hiányzik egy, de már ez is haladás. :) Annyira örülök neki!

Vacsira odaértünk, sőt utána még a férjem főnökéékhez is elmentünk. Megyünk velük síelni januárban. Valószínű 2-án indulunk és vagy 4-5 napot kinn leszünk. Már annyira várom!!! Én nagyon régóta síelek, de mivel Peti nem szeret és nem is tud, ezért az utóbbi években alig volt rá lehetőségem. De most úgy alakult, hogy a főnökéék fia meg akar tanulni, mert lesz sítábor a suliban és nehogymár úgy menjen hogy nem tud, és úgyis kellett volna nekik egy oktató, meg nem tudtak volna kivel menni, úgyhogy megoldották a kari ajándékunkat is meg a fiuknak is az oktatót. Mondták ők. :) Azért egy kicsit durva ajándék. Mondjuk tavaly is azt kaptuk tőlük, hogy együtt kimentünk Bécsbe egy hosszú hétvégére az adventi vásárra. :)

kryss, ti merre laktok Ausztriában? Lehet hogy útba estek majd. :)

na most eldugulok és húzok aludni. Férjem már itt nyomja mellettem a kanapén, és akárhányszor szóltam neki hogy ha alszik akkor menjen be, de kikérte magának hogy ő nem alszik... na ja... én is ébren szoktam horkolni. :)

jó éjt csajok!

KépKép
muffin

Ja és valaki küldje már át nekem priviben wera címét. nem ígérem biztosra hogy elmegyek, de nem is zárom ki. :) Majd meglátom.

na tényleg jó éjt!

KépKép
muffin

küldtem :wink:
Vendég

ahó, lányok,

estére Szonja már kiütéses is lett, totál bepirosodott szinte összefüggően a nyaka mag a bugyi alatti terület :shock: ja és a szája meg a nyelve sötétpiros lett, mint egy kis vámpírnak, pedig nem evett szinte semmit egész nap :shock:

szerintem skarlátos
ma kijön a doki és ránéz (és meggyógyul a gyerek :D )

nem bánnám én a skarlátot, legalább túl lenne valamelyik fertőző nyavalyán, csak a kicsi ne kapja el :roll:

KépKép
szkagi

Jó Reggelt!

Szkagi! Jobbulást Szonjának!

Andkata! Mi nem használjuk a légzésfigyelőtt mert Szabi nagyon sokat mozog és állandóan beriasztott emiatt! Volt, hogy egy éjszaka 3-4 alkalommal! Így szívesen kölcsönadom olyannak akinek nagy szüksége van rá! :D

A babák nagyon édik!

Kriszti! Levi is sokat változott amióta nem láttunk róla képet!

Muffin, Kike! Ügyesek voltak a fiúk! Domi szép súlyban van!
Vendég

Most lépek mert visszük a vizelet mintát leadni mert hogy végre sikerült nem kiönteni! :lol:
Vendég

Wera :P
Akkor nagyjából egyszerre kellene odaérnünk, igaz? Én a 9.49-kor induló 138-assal akarok menni, ha elérem. mert 9.40-es 33-assal megyek, és csak pár megálló. Ha nem érem el, akkor a 10.09-es 138-assal megyek. Tehát vagy n11, v.f11-re érek oda. Többiek?

Véda
Vendég

Vikikém!
Te még csicsikázol?
Remélem, jól vagytok...
Ilyenkor már itt szoktál 3in1-et nyomni a gép előtt...

Drága Szonjának jobbulást!!!

Véda
Vendég

Wera és a többi talis: zavar valakit Levi orrfolyása? Mert, ha nem akkor szerintem, ha időben végzünk akkor mi is csatlakozunk hozzátok! Meddig tart a buli?
11-re kell a dokihoz menni. Érdemes utánna még elindulnunk?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt
Szonjának jobbulást!
Talisoknak jó szórakozást, és babakocsi cipelést!
Babák szépek!
Iza ilyet még nem csinált! Éjszaka kétszer kelt, de nem akart visszaaludni. Fent volt 1-2-ig, és 4-fél5-ig. Remélem nem lesz beteg! Minden nap megyünk az óvodába busszal, trolival, és félek hogy össze szed valamit. :cry:

Kép
dittke

Jó szórakozást a talisoknak!
Vendég

Sziasztok!
Talisoknak nagyon jó napot mára! (meg mindenkinek :lol: )
Abból a csirkéből ide is küldhetnétek!
Fényképeket kérünk! (na nem a csirkéről :lol: )

Viki, merre vagy?

Andi, te se tűnj el! :cry:

Csugi küldöm a számlaszámot, csak mindig elfelejtem! Bocs :oops: :roll:

Kép
Kép
patr

Hoztam egy képet, hátha Zsolti hatására Andi előkerül! :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
patr

wera, még a telcsi számod küldd már át...

akata, már tegnap is akartam kérdezni hogy mennyi fantomaltot adjakEliotnak? mert a dobozon az van, hogy az orvos utasítása szerint... :)

KépKép
muffin

Zsolti egy tünemény? Nagyon szép!Nem kell neki egy hisztis barátnő? :D

Kép
dittke

Dittke, jöhet! Bár már egész háremünk van!
Hisztihez szokva van, van neki egy hisztis nővérkéje! :lol:

Kép
Kép
patr

Akkor a lányok majd jól elkényeztetik! Csak jól járhat Zsolti!
Neki is találtam vőlegényt, ha még nem lenne. A fiam dec.-ben tölti a 9-et. :lol:

Kép
dittke

Patr! Óriási cuppanost küldök Zsolti szépséges pofijára!
Vendég

Bondi: ha jarsz erre: mennyire fogsz futeni a kocsiban? Csak hogyhogy oltoztessem Annat?

Veda: olyan edes vagy, mint egy elso balozo ahogy keszulsz! :D
Vendég

Jó reggelt!

Evelin, utánanézek! Jövő hétten jöttök Ti is Patihoz, ugye? Van egy meglepim Eliotnak...:)

Talisoknak jó napot! Vérzik a szívem...Véda azért Te jössz majd máskor is, ugye? Olyan jó lett volna megismerni...

Pati még nem utaltam, de ami késik...

Orsóanya, nem akartam panaszkodni, tudom, hogy Adél rendes kislány...A kialvatlanság általában a rosszul alvó anyja miatt van...Csomó gyerekkel sokkal nehezebb...

De most éjszaka pl. tök jó volt, fitt vagyok.

Vik, merre vagy?

Fog kérdésben háááát, elvileg nem az a fogacska bújik ki először...
Nem tudom...

Na megyek is! szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Ja igen, Zsoltira kartam már irni, hogy milyen helyes kislegény, ahogy így hercigen ül az etetőszékben! Jövő héten kap egy nagy cuppanószt tőlem.

Ja és jobb is hogy nem megyünk. Ugy fáj a torkom. A tegnapelőtti átázott cipő lehet a ludas. Mindegy jövő hétre meggyógyulok...

Kép
andkata

Veda: Veled almodtam!Csabi mar tudott totyogni es Veled tancolt a farmeroda kapaszkodva:)
Masra nem emlekszem :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Jajj, Zsoltika annyira édes! :D

Talisok, csináljatok ám sok képet, hogy mi akik nem tudunk elmenni, legalább gyönyörködjünk a babákban!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát nekem nem válaszol senki.
Nemsokára készülődünk és indulunk, hogy Levi tudjon aludni is a doki elött.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: Neked irom napok ota(fejben :oops: ) hogy a nyal miatt hord Anna kendot valami hihetetlen mod folyik belole :oops: igy nem kell ketszer 3szor atoltoztetnem!
Vendég

Orsi: tegnap jo lett volna egy seta, olyan szep ido van.
de ha holnap megyunk a bosnyakra a textilkonyvert, talizhatunk!
nem tudom mit talal ki a csaj, mikor jo neki
Vendég

Emma nagyon edes!
Vendég

Villot szerettunk volna mi is, csak egyikunk fiu, masikunk lany nevnek dudta :oops: meg hat eredetileg kufoldon szuletett volna ezert szerettunk volna internacionalis nevet.
de orulok hogy baratnod mar otthon varakozhat!
Vendég

Titi, én nem tudok neked válaszolni, de szerintem menj nyugodtan! ahogy a bandát ismerem, nem lesz a talinak kettőkor vége! :lol: :lol:

Ami!!! Boldog névnapot!

És IGEN, megelőztem Vikit! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Talisoknak jó szórakozást! (Biztos meglesz! )

Zsolti nagyon aranyos!

Zsömi milyen csábosan mosolyog! Édi!

Szemfog, elméletileg az utolsók között jön!
:?

Ma megyek szétnézek a biztosítóknál, és újrakötöm a kötelezőinket! A neten nagyon jó ajánlatok vannak!

Jázmin még alszik! Megjött anyu! Mennem kell!

Kép
szly27

Még egy dolog, ki nem maradjon! Emma nagyon cuki!

Kép
szly27

Amikám!
Kép
Vendég

Halihó!

Csak kutyafutta...
Oti beteg, de le tudom adni Anyuéklhoz

Anyjuk: az autóban jó idő lesz! bár én Natira azt adom, amit amúgy is szoktam, mert azért ki kell vinni a hidegbe, csak kigombolom.

Megyek készülődni.

Kép
Kép
bondi

Ami!
BOLDOG NÉVNAPOT, DRÁGA!!!

Csajok!
Csabit bebundáztam. Útra kész... Elaludt...De még itthon levegőztetem. Várjuk, hogy útnak indítsák az alacsonypadlósat :lol:

Rájöttem, Viki Apázik, azért nincs még itt...
Igazolt hiányzásnak vesszük, ugye? :wink:

Véda[/b]
Vendég

Ami! Boldog névnapot kívánok!

Kép
dittke

hu, de jol kezdodik a reggel!
A nehezen belenyomott 100nak is nagy reszet kihanyta :twisted:
de persze ne izguljak- az okos vedono is megmondta- csak nem ehes.... :shock:
jo addig nem izgulok, mig ejjel es hajnalban normalisan eszik, meg a teat gyumolcslet megissza.
Tegnap is lepasziroztam neki a megfozott sutotokot, atszurtem, teaval higitottam ugy az is lecsuszott, ilyen modon egyfel uveg bebietelt is megivott.csak a tap nem megy valami miatt. De tegnap irattam tejpepet, hatha az, es tenyleg csak megcsomorlott a sok taptol...
BAr csak lenne mar vege ennek( bar lehet csak most kezdodik, es o ilyen nem evos gyermek lesz :x )

Ja es a legujabb: bantja magat :shock: Direkt utogeti a fejet, szemet, de persze ezt is csak eves kozben :twisted:

Jajj bocsanat hogy kisregenyt irok, de ha leirom nem emesztem magam belulrol annyira :oops:
Vendég

Szegeny Oti!
Jobbulast neki!

Jo de akkor nem a vastag overalt adom ra. Viuszek takarot es mikor kivesszuk a kocsibol azzal bebugyolalom.

Varunk!
Vendég

Ami: boldog nevnapot!
Minden szepet es jot!
Vendég

TITI!
HOGYNE JÖHETNÉL!!!
GYERE!!!

MUFFIN!
ÉS TE IS!!!

Véda
Vendég

Ami! Boldog Névnapot Kívánok!

Anyjuk! Sajnálom a nem evés gondot! :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na akkor ha nem válaszoltok :cry: akkor indulunk. Jó talizást mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TITI! OLVASD EL, AMIT AZ ELŐBB NEKED ÍRTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Véda
Vendég

Véda köszi! :lol:

Majd telefonálok, hogy hogyan alakul a napunk!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titikém!
Mázsás kő esett le a szívemről... :D
(Azt hittem elmész, és nem jössz a talira+ még meg is bántódsz, Anyus.)

Véda
Vendég

Sziasztok!

Tegnap 10 oratol nemm jött be a Babanet :twisted: - mas minden igen....

hasznaltborostyankö lanc
Azt szoktak mondani, hogy folyo,hideg viz ala kell tartani - ez "lemossa" a negativ energiat. Feltölteni meg napsütessel lehet.Kirakni napozni :)
szoval nem baj, ha hasznalt....

Muffin
mi az A1-es autopalya mellett lakunk (5km).Az az, ami Salzburgba visz...
Ha erre jartok, csak gyertek!Remlem itthon leszünk.... :)

Kép Leanak is van lanca - mindig rajta van...kiveve fürdesnel!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Mancsi, bocs elfelejtettem írni, elég kevés bodyt tudtam most hozni, de azért van! Neked milyen méret kellene? 74-es ugye?

Bondi, sikerült rugit választani? Te kértél nagyobb méretben fehér bodyt, vagy Bencuri? Bocs lányok, tudjátok a terhes agy megmaradt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?